עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

3. Started by ori793,

אהלן, חדש בפורום אבל קורא ותיק באתר הגיע אליי לוח של P3 עם כ. מסך מובנה, צ'יפסט של VIA ותושבת 370. יותר מזה אני לא יודע עליו משיחה עם מי שנתן לי אותו התברר שמפעילים את המחשב במסך אין סיגנל, בקשר לצפצופים הוא לא ממש זוכר ו\או יודע. כל המחשב כבר מפורק לגורמים ואני מתכוון להרכיב אותו אבל מכיוון שאני רוצה להחליף את הקבלים אני קצת מתעצל להרכיב לבדוק ואז לפרק ולהרכיב מחדש. ראיתי שני קבלים של 4700uF נפוחים ו'מזיעים' מלמעלה. האם יתכן שזהו הגורם לבעיה? חיפשתי נושאים דומים וראיתי שבדכ' בעיות של קבלים הן בעיות מסוג אחר כגון תקיעות המחשב וכו'. על הקבלים כתוב 6.3v, ידוע לי שישנם קבלים עם סימוני מתח אחרים כגון 20v 16v וכו', האם הם מתאימים? כמובן שאשמור על ערך קיבול 4700uF. …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nissim segev,

אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by coperl,

נתקלתי בבעיה מוזרה בשלושה מחשבים. כרטיס הרשת עובד טוב כל עוד יש 3 בארים ומעלה, אבל אם יש 2 בארים ומטה האינטרנט לא עובד. או זהוא לא מצליח להתחבר, ואם הוא מצליח הגלישה לא עובדת כלל או עובדת מאוד מאוד חלש. ניסיתי בשלושה מחשבים שונים, האחד של דל השני של לנובו והשלישי של סמסונג. והבעיה היא בכולם. בנוסף לפחות באחד מהם (הסמסונג) הכרטיס עובד טוב גם בקליטה חלשה בוינדוס 7. השניים האחרים ניסיתי בלינוקס, ואמנם לא היה בעיה בגלישה עצמה, אבל לפעמים יש בעיה בהתחברות. ניסיתי גם עם כרטיס רשת חיצוני, ואז הוא מתחבר חלק, אבל בפחות משני בארים הוא לא גולש או גולש מאוד לאט. האם זה באג מוכר של וינדוס 8?

8. Started by LI,

שלום, כבר כמה זמן שיש לי מידי פעם בעיית ריסטרט/BSOD. פעלתי ע"פ המדריך בסטיקי ובקובץ ה-dump האחרון מופיע הבעיה היא בגלל memory_corruption. ניסיתי להוריד את התוכנה Memtest 86 (ל-CD, אין לי פלופי), אבל כשאני מחלצת את הקובץ או שאני מקבלת שוב קובץ זיפ או שאני מקבלת תיקיה ריקה. חיפשתי את הקובץ באינטרנט והורדתי אותו שוב (ושוב) עם אותה התוצאה. מישהו יודע למה או יכול להפנות אותי להורדה של קובץ ה-ISO לא כזיפ? או לחליפין לשלוח לי למייל donotmailmeat ב-GMAIL? דרך אגב, באחד הריסטרטים (כזה של נוצר לו קובץ dump) ראיתי שבמסך הכחול רשום win32k.sys ואני מבינה מהמדריך שזה דווקא קשור לבעיות דרייברים ולא זכרון. יכול להיות שיש יותר מבעיה אחת? או שאולי מדובר בדרייברים של הזכרון (אבל למה לא הי…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by galav1,

נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן בפורום בימים האחרונים, הרכבתי את המחשב היום. זה המפרט: I7 4790k -מעבד Arctic cooling i11-קירור מעבד Asrock -z87 pro4 -לוח אם Zeppelin-DDR3 2x8GB ראם Antec Vp 500w ספק Antec Gx-500 מארז Crucial 250GB SSD כונן Seagate- 500GB HD- קשיח Cd-rom לצערי, לאחר שהרכבתי הכל, בהדלקה ראשונה המחשב וכל המאווררים נדלקים לבערך חצי דקה ואז יש ריסטרס עצמאי(המאווררים כבים לשניה וגם הלד של power של במארז) ואז הם שוב מתחילים לפעול וזה לא נכבה יותר. לאורך כל זה ובכלל, על המסך מופיע No Signal. דברים שעשיתי: 1.בדקתי כל אחד מהמודולים של הזיכרון בנפרד בכל ארבעת החריצים. 1.2 ניסיתי מודול אחר ממחשב שעובד. 2.ניתקתי הכל למעט מאווררים ומעבד. 3.חיברתי רמקול קטן פסיב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by liorgadidi,

שלום התקנתי על המחשב שלי את המאורר tt silent tower למעבד עכשיו במארז שלי יש מאורר בכיוון הרוח של המאורר כלומר אם האוויר של המאוורר למעבד בא מפה> אז יש לי מאורר ששואב את האוויר החוצה >מעבד >מאורר החוצה| (>=מאורר) עכשיו כעבור כמה שעות שהתקנתי את המאורר החדש אני מריח ריח מוזר מהמחשב. אני לא יודע מזה יכול להיות... יכול להיות שהמשחה שהביאו לי עם המאורר גורמת לריח... יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב... יכול להיות משהו... עכשיו אני צריך לדעת אם זה קשור איכשהו לסדר המאוררים שנתתי למעלה או בכלל למשחה... האם יש למשחות טרמיות ריח לוואי? תודה מראש ליאור .ג.

14. Started by guy15553,

היי. יש לי כרטיס מסך amd 7770 1 GHz לוחץ על כפתור ההפעלה במחשב הכרטיס נדלק לשניה ( מאוורר) ואז נכבה הכל ממשיך כרגיל ואין תמונה על המסך מה עושים? לא משתמש במחשב בקושי ובדיוק נגמרה האחריות תודה. איפסתי סוללה bios . ניקיתי מאבק. והייתי מסך מחשב אחר

15. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Zakynthos,

יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by freetalk,

שלום, התקלה שלי היא שהמחשב שלי משמיע צפצוף מתי שהוא נדלק,עכשיו הנורות במוח פועלות והמאוורר הוא נדלק רגיל אבל יש כול שניה צפצוף,המסך עצמו לא נידלק ונשאר מכובה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה רבה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by 9055,

קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750

19. קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

היי, במחשב שלי מורכב הלוח P35-Platinum של MSI עם מעבד Core 2 Quad. אחרי כיבוי מלא של המחשב והפעלה מחדש (לא משנה אם אחרי יום, שבוע או 20 שניות), המחשב לא עובר POST והמסך נשאר שחור. רק לחיצה על כפתור איפוס הביוס בתוך המארז מאפשרת למחשב להידלק (ואז רק לחיצה על F2 כדי לטעון את הגדרות הביוס הדיפולטיות והמשך עליה) מאפשר עבודה. אפילו כניסה לתוך הגדרות הביוס ושינוי הגדרות ושמירה (מה שגורר "הפעלה מחדש") גורם לאי מעבר POST אחרי הריסט... ניסיתי להחליף את הסוללה של הלוח אם - אבל זה לא עזר... רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by abr328,

שלום רב, ברשותי מכשיר פקס משולב הכולל מדפסת ומדפסת רגילה נוספת. עקב תקלה באחד מראשי הדיו של המכשיר המשולב אינני יכול לקבל דרכו פקסים (ל'שלוח אני כמובן יכול). האם יש דרך שאקבל את הפקס ואשמור אותו במחשב וכאשר ארצה אדפיס אותו במדפסת הרגילה. בתודה מראש אברהם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by E-Project,

שלום לכולם אני חדש אז...ככה: קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך AMD 2600+ 512 זיכרון 120G SATA 60G WD מעבד של GIGABIT KT600 GE FORCE FX5200 128DDR NVIDIA קייצר הכל הולך טוב ומהר עד שאני מפעיל משחקים כל משחק שאני מפעיל פתאום זה עושה לי מסך כחול כזה .. עם STOP 0000000X005 משו כזה ויענו אין לי אפשרות לעשות כולם חוץ מלכבות תמחשב ולהדליק שוב עדכנתי תווינדוס תדרייבים של הכ.מסך החלפתי ווינדוסים הכל SP1 SP2 עידכונים מפה ועד מחר .. דיירקט איקס 9 הכי חדש הכל .. ועדין מה אני עושה?? בבקשה מי שיודע והיה לו תבעיה שיצור איתי קשר.. או פה או באי סי קיו שעדיף לי 241825801

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Intelee,

שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים