עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Evilized,

יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by zam,

קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by highlander,

קיבלתי את הכרטיס הנ"ל, חיברתי ל-AGP ולחשמל (ע"י המפצל), אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא נידלק אבל לא קורה כלום (הוא לא עולה), והמסך נשאר שחור. המאוורר עובד. עם הכרטיס הישן שלי זה עובד בסדר. יש למישהו רעיון מה צריך לעשות כדי שיפעל, או שללכת להחליף?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי בעיה בתפריט של האייקונים מופיע לי פעמים הסמל של האנטי וירוס. תמונה של הבעיה: עוד בעיה קטנה יש לי בנגן . הוא מראה לי את התרגום הפוך: הבעיה צצה מאתמול בערב ואין לי מושג איך פותרים אותה. ניסיתי לעשות התקנה מחדש אך לא עזר. אשמח לעזרה. מערת ההפעלה שלי וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום. ניסיתי למחוק דרייבר של ATI דרך הוספה והסרה.. באמצע המחיקה קיבלתי מסך כחול ומאז הווינדוס 7 64 ביט לא מוכן להגיע לשולחן העבודה. כל פעם אני מקבל מסך כחול בעת העלייה. ניסיתי לעשות repair אך ללא הועיל. יש פתרון מלבד פירמוט ?

7. Started by leli,

היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Bug2000,

לאחר שעשיתי מודינג לספק שלי, שכלל הארכת חוטים ובינהם גם החוט הזה שמתחבר ללוח אם, המסך שלי לא נדלק, אך המחשב עצמו עבד. אז חשבתי שיש בעיה בהלחמה כלשהי, הלחמתי הכל ביסודיות מחדש ואז התחלתי לשמוע רעש של קצר(זזזז) והפעם המחשב לא נדלק רק רואים קצת את המאורר של הספק מסתובב קצת ואז מפסיק לאחר הרעש הזה. חשבתי שעדיין משהו לא בסדר בהלחמות, אז הבאתי את הספק לסבא שלי ולאחר שהוא עשה עבודה מיקצועית הרעש עדיין ממשיך והספק לא עובד . למישהו יש רעיון כלשהו מה הבעיה ? עכשיו אני בטוח שזה לא קשור בהלחמות... בבקשה עזרה ?! :-[.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by חיים37,

שלום אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש) זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו) יש למשהו מושג איך פותרים זה ? תודה חיים

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני פשוט לא מהתחום, ואני מחפש לקנות טלוויזיה חכמה 32 אינג'. בהתחלה שמעתי שכדאי לקנות סוג של cubox כזה ולחבר את זה לטלוויזיה רגילה על מנת שאוכל לצרף USB שמכיל סרטוני MP4 עם קבצי PDF, ואז חבר אמר לי שיש דבר כזה Smart TV שמגיע עם אפליקציות מובנות שיש סיכוי שיכולות לתמוך לך בקריאה של קבצי PDF בצורה נוחה מה-USB וכנ"ל סרטוני MP4 (עם שינוי מהירות וכדומה כמו ב-VLC). הערה: אשמח אם תהיה גם אפליקציה מובנת של NetFlix או לפחות אפשרות להתקין כזו. ממש אודה לכל העוזרים ולהכוונה פשוט אני ממש נוב בתחום הזה

11. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by אלעד8,

שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by semca,

שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. המקרה הוא כזה - רציתי לקום מהמחשב, וסובבתי את הכיסא. האוזניות, שהיו 'מקוצרות' בעזרת חוט בשביל למנוע בלאגן, הסתבכו עם הכסא, ובגלל האורך, משכו והפילו את המחשב. מייד המסך הפך לשחור. הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שהחיבור של המסך עקום, אבל בסופו של דבר הכרטיס פשוט נטה קצת למעלה. כיביתי את המחשב, סידרתי את הכרטיס והדלקתי מחדש. מיד - VGA No Signal בנוסף, המאורר של המעבד פתאום בקושי הסתובב (רבע סיבוב כל כמה שניות, כאילו הוא לא מצליח 'להתניע') כיביתי מחדש את המחשב, העלתי את הפנציומטר של המאוורר למקסימום, והדלקתי מחדש. הפעם המאורר נידלק לשניה, ואחרי כמה שניות (כשכל המאווררים האחרים כבר פועלים) הצליח להדלק עוד פעם, במהירות הפעם. עדיין, VGA No Signal הסתכלתי מחדש מאחורי המחשב ופתאום הב…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, ספק הכוח שלי במחשב משמיע צליל ארוך ודק כשאני מדליק אותו (ע"י המתג באחוריי הספק), כשאני מנסה להדליק את המחשב - אין תגובה. האם הספק הלך לעולמו? או שיש משהו שאני צריך לבדוק לפני? תודה לעוזרים? נ.ב המפרט שלי נמצא מתחת לפרופיל שלי....

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Igor Endlin,

שלום ובוקר טוב. יש לי לוח אם GA-X58A-UD7, והחלטתי להרים מחשב באזרתו. מעבד: i7-X980. זכרונות - ניסיתי כ-7 מודולים שונים של DDR3. כרטיס מסך Asus EAH5870 1 GDDR5. לאחר חיבור, לוח מתחיל לעלות, בגיע לקוד C1, i ומופעל מחדש, עולה אחרי כמה שניות ונתקע באותו מצב. למי יש רעיונות?

18. לחבר שלי אין קול במחשב.במנהל התקנים מופיע סימן שאלה על בקר קול של מולטימדיה עם סימן קריאה. איך הוא יכול להתקין את הדריברים של זה(אין לו דיסק של התקנה או משהו כזה כמו שהבנתי ממנו).

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. כבר שנים שיש אצלי בעיה באינטרנט, בין אם זה עכשיו במודם פרטי ובין אם במודמים אחרים או WIFI בסרטון אפשר לראות את הבעיה זה משחק רשת, וכל משחק, ואני מדגיש כל משחק האינטרנט פשוט מחליט להתנתק מעצמו, מאוד מעניין, בכל פעם שאני באמצע משחק אני לא יודע אם זה ניתוק אם שהאינטרנט נתקע, מישהו אמר שנופל הסשן של TCP משהו כזה(לא יודע מה זה אומר) הקטע הוא, שזה קורה כל דקות ספורות לכן אני לא יכול כמעט ולשחק כי כל משחק מתנתק באמצע עכשיו זה בעיה באינטרנט שקוראת שנים ולא קשורה למודם שיש לי כרגע, בגלל שהיא קרתה במודמים אחרים גם וגם שהייתי על WIFI במשך שנים התקלה הזאת קוראת רק אצלי בחדר, כשאני משחק או בסוני 4 או במחשב, או גולש באינטרנט, למשל בסלון או בפלאפונים ניידים…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Guy950,

פתחתי את הנושא הזה לפני כמה שבועות בפורום כוננים קשיחים, אבל לצערי לא קיבלתי מענה שם אז החלטתי לעבור לפה בתקווה לקבל עזרה. יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. והכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by kola,

שלום לכולם, לאחרונה אחד מהארד דיסקים שלי נדפק ביצעתי לו גיבוי וכעת אני מנסה להתקין מערכת הפעלה על אחד מהארד דיסקים המחוברים למחשב, אני מדליק את המחשב מחדש וטוען BOOT FROM CD, ובמהלך הטעינה המחשב אומר שהוא לא מזהה את הCD-ROM החלפתי בין כל החיבורי SATA שקיימים לי בלוח אם, והתופעה עדיין קוראת, חיברתי גם CD-ROM בחיבור IDE אותו הוא בכלל לא מזהה. מידי פעם הביוס גם לא זיהה בכלל את הCD-ROM, אשמח להמלצות והכוונה מה לעשות או ממה זה עשוי לנבוע ביצעתי ניתוק לכל החומרה במחשב והתחלתי בחיבור שלה שלב שלב, והתופעה ממשיכה לקרות, כרגע אני משער שזה מהלוח אם כנראה. דגם של הלוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by din264,

המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. כמו שציינתי בכותרת. אתמול קיבלתי את המחשב בשעה טובה אחרי תיקון תקלה מסויימת, אך לצערי צצה בעיה חדשה - בכל חיבור לאינטרנט, פתיחה של הSTEM וכדומה המחשב נתקע על מסך שחור, או לחלופין עושה "ריסטרט" (ה" " מכיוון שהוא פשוט לא עולה בחזרה, מה שלא מפריע למאוורר האימתני של הHD4870 לקדוח לו ב100% תוך כדי....). יש לציין שהוחלף כבר רשת, כך שככל הנראה הבעיה היא לא כבל מקצר. יש הצעות לפיתרון?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים