תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. הדלקת המחשב לאחר כיבוי . מופיע סמל של ה - win10 64(עם הכתורים המסתובבים ). לאחר מכן יש מסך שחור . לאחר המתנה ארוכה או מספר ריסטים . יש תצוגה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי: לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w בנוסף מחובר לי למחשב ssd 240GB של sandisk ו 2TB של seagate (מערכת הפעלה על ה SSD) אציין שיש לי שתי מסכים: AOC G2460P, LG E2441 אני מאמין שהבעיה לא קשורה לזה אבל מערכת הפעלה windows 10 enterprise 64bit יש לי כמה בעיות והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי cpu fan error התחיל רק אחרי שניסיתי להתמודד עם הבעיה הראשונה - מ…
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד יד2 בן שנתיים. ווינדוס 10 הום. יש פורטים של USB3 ואני מניח שאחד של USB2. כשאני מחבר את הדיסק הנייד שלי (שיש לו חיבור USB3) למחשב המחשב קורס וכותב: Page fault in nonpaged area עזרתכם בברכה ותודה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, בהמשך להמלצה לרכישת מחשב בלינק הבא: המלצה של תומר. החלפתי ללוח אם "משודרג" B150M-C בשונה מההמלצה המקורית. קראתי באינטרנט שבכדי להריץ מערכת הפעלה "כמו שצריך" על הSSD צריך לשנות בBIOS ממצב IDE ל AHCI! חיפשתי חיפשתי בהגדרות ולצערי לא מצאתי... (התייאשתי והתקנתי מערכת הפעלה!) בכל אופן, משיטוט קל באנטרנט ראיתי שאצל חלק מהלוחות אם זוהי ברירת מחדל... אצל חלק אחר זה בכלל לא אפשרי! משהו יודע להעיד על הלוח אם שלי איך משנים ל AHCI? (אין לי בעיה להתקין שוב מערכת הפעלה) הוא תומך בכלל? תודה מראש לעוזרים! סופ"ש חמים
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , המחשב עבר ניקוי אבק ולאחר חיבור המחשב לחשמל המחשב השמיע רעש חריג כמו של מסור, בעת הסתכלות פנימה המאוורר של המעבד לא מסתובב לקח לו בערך דקה עד שהתחיל לעבוד ברגע שהווינדוס עלה . לאחר שהווינדוס עלה הוא החל להסתובב לסירוגין וכעת הוא התייצב ומסתובב קבוע ( לפחות ב10 דקות שאני מסתכל עליו כשמארז פתוח ) בתוכנת AIDA64 ניתן לראות שהמאוור מסתובב בממוצע 950RPM והטמפ' בממוצע 25 מעלות . האם זאת התנהגות טבעית וככה צריך להיות או שיש כאן בעייה ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה. איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי מערכת הפעלה (ווינדוס 7) ואני מנסה להיכנס לדיסק קשיח הקודם כל תיקיה שאני מנסה הוא כותב לי שצריך אישור אבטחה וכך כל תיקיה בפני עצמה צריך לאשר איך אני יכול לעשות בפעולה 1 או 2 שאוכל להיכנס חופשי לכל מקום?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כשלוש שנים והיה מותקן עליו ווינדוס 8, וכמובן שעדכנתי לווינדוס 10 בחינם... עכשיו המחשב עושה לי קצת בעיות ובכלליות הגיע הזמן לפרמט.. האם בעת שאפרמט את המחשב הוא יתקין ווינדוס 8 או ווינדוס 10? האם יש דרך לדאוג שהוא יתקין ווינדוס 10 אחרי הפירמוט? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי לחבר חלונות XP על מחשב יחסית ישן ,לאחר התקנת דריבר של LAN נפתח חיבור לנט לחלון של MSN.COM שזה מצביע על חיבור רשת . אך בניסיון כניסה לגוגל או הורדת FIERFOX מצביע על חוסר חיבור רשת שזה אבסורד דף אחד כן וכל יתר לא ???!! אשמח לרעיונות , עצות מוסכלות ,פחות שליפות ללא ביסוס הגיוני . תודה לכולם HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כשהמחשב מחובר לחשמל זה הסטטוס שמופיע כשהסוללה מלאה. האם הכוונה שהמטען מפסיק להטעין את הסוללה והמחשב פועל על חשמל בלבד או שהסוללה עדיין מקבלת חשמל? השאלה נובעת מכיוון שהסטטוס לא יורד מ100 אחוז כל עוד המחשב מחובר לחשמל. אם היא עדיין בהטענה, אין זה מקצר את חיה? איך אפשר לשנות את זה? ידוע לי שבחלק מהמחשבים רשום 100% plugged in, not charging מה שנשמע עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ציפסט G33 עם כרטיס מסך וקול על הבורד win7 התקנתי כרטיס מסך נוסף ואני שוקל להתקין כרטיס קול Creative Labs Sound Blaster Audigy 4 Internal Computer Audio Sound Card PCI PC בכדי לשמוע מוזיקה באיכות יותר טובה 30$ כולל משלוח מה דעתכם ייתן ערך איכות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מדובר במחשב נייד חדש של לנובו, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת - הבטריה עומדת על 100 אחוז ועדיין בטעינה, למרות שמערכת ההפעלה מודיעה שהבטריה טעונה במלואה. ממה נובעת הבעיה והאם מדובר בסיכון לטעינת יתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מחו"ל (אלי אקספרס) מיני PC, עם מעבד סבבה (I7 4650U), אבל אני מאוד רוצה לשדרג אותו ותהיתי אם אני יכול לשדרג את המעבד. עכשיו כל מי שאני מכיר ומבין בזה אומר שהמבנה של MINI PC מבוסס על מחשב נייד, והבנתי שבמחשב נייד אפשר לשדרג את המעבד.אז השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר לשדרג מעבד בMINI PC, ואם כן איך עושים את זה?נ.ב. אני יודע שמעבד הוא דבר יקר, אין צורך להזכיר.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי צמיד בנד 2 עקב החלפת טלפון נייד נוצר מצב שאין אפשרות לצמד את הצמיד לאפליקציה מקבל הודעה שאין אפשרות לצמד יותר ממכשיר אחד הנייד הישן אינו מתפקד כיצד ניתן לאפס את הצמיד תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 5670 HD ואני רוצה לקנות מסך חדש המסך שיש לי היום הוא FULL HD 1920X1080 האם ניתן לחבר לכרטיס הקיים מסך בעל רזולוציה גבוהה יותר? 2560X1440 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה , אבל אני רוצה להוריד קטע שמע כזה כקובץ לפלאפון , איך ניתן לעשות זאת יש אפליקציה או דרך כלשהי ? תודה לעוזרים . זה הקישור לקטע המדיה. http://103fm.maariv.co.il/programs/media.aspx?ZrqvnVq=GKJLMM&c41t4nzVQ=EM
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-