עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. השגתי לפני כמה ימים כרטיס מתקופת האבן 3D RAGE PRO אין לשמץ של מושג מה המפרט הטכני רק מה שאני מנסה להתקין אותו על הלוח שלי A7N8X שיש לו גם AGP PRO וגם AGP8 יש לי גם תמונה שלו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by ilana,

שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by ice123,

אם אפשר הסבר מפורט שלב אחרי שלב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. יש לי מחשב WIN XP SP2 שבכל פעם בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה עושה לעצמו RESET ומתחיל לעלות מחדש. גם בSAFE MODE. זיכרון תקין ודיסק קשיח תקין. אני מניח שמדובר בקבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הרצתי CHKDSK וזה לא עזר. אני רוצה להריץ תוכנית כלשהי שתשחזר קבצים פגומים של מערכת ההפעלה. הבעיה שפקודות כמו SFC אפשר להריץ רק מתוך ווינדוס. האמנם אין שום דרך לתקן קבצים של XP כשמערכת ההפעלה לא עולה? תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by PurpleEvya,

שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.

7. חרים שלום רכשתי מדפסת ברדר ואני מנסה להתקין התוכנה שלה במחשב ואז לאחר הרצת הקובץ מקבל את השגוי ניסתי להוריד קובץ מאתר מיקרוסופט ולא ניתן להפעילו הנקרא FIX IT והו לאפועל אשמחלסיוע דחוף

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  8. שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אז ככה נגעתי בהגדרות שם כיוון שניסיתי לסדר משהו במחשב אך לא הצלחתי. ניסיתי כל מיני מדריכים כמו זה: The method described does not include every hard-drive on your computer, you have to create new lines that includes the other drive letters. %SystemDrive% for example only means in most cases your C: drive, environment variables defines that. But basically yes. You should also make sure that you are the owner of the secondary disk. NB!! Do not take ownership over %SystemDrive%! ניסיתי את המדריך הזה: https://www.youtube.com/watch?v=GX-CWXfhDIE ואת זה: https://www.youtube.com/watch?v=n3Fhd6QwuMQ ואת הפקודה הזאת: https://…

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. הורדתי תוכנה i tools לאיפון וסכרנתי עם המחשב וזה תקע את האיטונס וגם דפק את הכונן dvd שנכנסים למחשב שלי לא רואים את הכונן E במנהל התקנים הוא כן מופיע הdvd אפשר להכניס ולהוציא דיסק אבל הוא לא משמיע אותו או לא מפעיל משחק בבדיקה של אנטי וירוס מראה שאין וירוסים איך אני יכול לבדוק מה קרה אם הכונן נדפק או משהוא במערכת ההפעלה אשמח לקבל עזרתכם

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by devek,

היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. האם ניתן לראות את המהירות בחלונות? (אולי לא כל כך מתאים לפורום זה)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by Impreza,

הלך לי כנראה הלוח של הפנטיום 3 ובן דוד שלי הביא לי חלקים של פנטיום 2 בינתיים איך אפשר לדעת אם הספק של הפנטיום 3 לא שרוף? ספק 350 וואט ג'נרי של צג עליתה ואני לא משקיע בקניה של חדש, המאוורר של הספק עובד ד"א

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. הורדתי תוכנה למדידת הטמפ' במחשב. התוכנה דורשת להגדיר את סוגים הסנסורים שיש בלוח כדי לגבוע לפיהם את הטמפ' ניתן להגדיר טרנזיסטור ת'רמיסטור או דיודה. יש לוח ABIT IT7 - איך אני יכול לדעת את סוגי הסנסורים שיש לי?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. יש לי בעיה קטנה. בטעות הוחלף המתח על הספק מ 230 ל 115 ואחרי פתיחת הספק נשרף הפיוז אז אני עדו מאט מחליף אותו אחרי שאני יחליף אותו איך אני יכול לבדוק שהספק עובד? אין לי לוח אם לחבר אליו אז אני רוצה לקצר ישירות בלי לוח אם איך אני עושה זאת? וקצת חריגה מהנושא יש מצב שחוץ מהפיוז נשרפו גם חלקים אחרים במחשב בגלל שינוי המתח בספק? עריכה! החלפתי את הפיוז ניסיתי לקצר בין הירוק לאחר השחורים והפיוז שוב נשרף! מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום, חייב עזרה בלהעביר את מערכת ההפעלה שלי לכונן השני KINGSTON SSD 240 GB זו היתה הפעם הראשונה שפירמטתי בעצמי את המחשב ולא נתן לי במהלך ההתקנה אפשרות לבחור ולבסוף תקין לי בכונן הראשי HDD ניתן להעביר ? תודה לכל מי שעונה!

17. מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות

18. Started by Booobb,

בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by mazoneli,

יש לי HD של IBM שמופיע במפרט שעושה ה מ ו ן רעש. חטפתי עליו קריזה ופשוט ניתקתי אותו, הוא משמש לגיבויי מערכת ועוד כל מיני. השאלה היא האים ניתן לגרום לו להכבות (חוץ מלבטל אותו ב BIOS) שזה לא משנה כי ברגע שיש לו מתח אז הוא מרעיש. איך אפשר להשתיק אותו

20. אז ביום שישי אני קונה כרטיס מסך ומארז (קומפיוקס 6200) עכשיו קראתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת והם לא הכי עזרו אבל הבנתי את העיקרון. הבעיה שאני הכי פוחד ממנה היא קצר, איך אני יכול לבדוק אם יהיה קצר? :s05:

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  21. הבנתי שצריך דרייבר RAID אבל אין לי אותו אז מאיפה אני יכול להשיג?? ומה אני אמור לעשות אחרי זה? תודה.

22. שלום! יש ברשותי [iSO] של סרט מסויים. אני הצלחתי לחלץ מתוך את הקבצים עם WinISO, אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ מתוך התקייה שלי ה MPEG2 עם הPowerDVD Delux שלי הוא לא עובד כשורה. (מסך שברובו ירוק עם קולות מוזרים). איך אני יכול לצפות בסרט בלי לצרוב אותו על תקליטור? תודה רבה על התמיכה. ד"א: המקור של הסרט הוא סרט של חבר שלי שרצה לעשות העתק שאני אוכל לצפות בו, אבל עכשיו אני לא בטוח מה עושים עם זה.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  23. שלום רב. קניתי ממש עכשיו מחשב חדש, עם Mugan 3 Rev B. הבעיה היא שהוא עובד באופן קבוע על מהירות מקסימלית, וזה לא ממש לא נעים באוזן. יש דרך להוריד את המהירות שלו באופן ידני? הלוח אם שלי הוא MSI Z77A G43. תודה רבה. עריכה: הסתדרתי אחרי חיטוט בביוס. תודה בכל מקרה!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by netanel1234,

שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים