עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liel616,

היי חברים. בקרוב אני עובר דירה ליחידת דיור עם רשת אלחוטית בלבד. שאלתי היא, ברשותי מחשב נייח, מכיוון שאני עובד/לומד איתו ברצוני לקחת אותו, השאלה היא איך אני מתחבר לרשת? קראתי קצת ודיי התבלבתי, אשמח תוכלו להכווין אותי מה בדיוק לקנות ואיך לחבר את העניינים. אם טעיתי בפורום אשמח אם המנהלים יעבירו את האשכול בבקשה. תודה! Sent from my iPhone using Tapatalk

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אורח שון
    Started by אורח שון,

שלום רב רכשתי מחשב עם win 10 ויש לי בעיה לפתוח את האייקונים האם הבעיה מוכרת ואיך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Goat17,

שלום לכולם! יש לי בעבודה דרישה לתוכנה שתמדוד כמה זמן תוכנות אופיס (וורד, אקסל, פוור פוינט) ותוכנת אאוטוקד עובדות\פתוחות זאת חייבת להיות גם תוכנה חסויה שהעובדים לא יוכלו לסגור אשמח אם למישהו יש רעיון תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by דניאל בגוב,

יש לי מערכת הפעלה windows 7 home כשאני מבקש להדפיס מסמך עולה דף מקדים ובו אני מתבקש תחילה לשמור את המסמך . אין אופציה להדפסה ישירה ללא שמירה . ואני מעוניין להדפיס מבלי לשמור. אופציה זו היתה קיימת עד לפני זמן מה כשזה השתנה ללא שום סיבה נראית לעין . ניגשתי להגדרות הדפסה אבל לא מצאתי שום דרך לבטל את השמירה תחילה. עזרתכם ? תודה .

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  5. היי, למישהו יש מושג איזה סאטא קונטרולר יש בלוח אם של הדל? הצ'יפסט הוא Q87. תודה, ניר

6. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by tomerr,

אני מנסה לחפש עדכונים וזה מחפש שעות ולא מוצא כלום ניסיתי גם לשדרג לווינדוס 10 דרך תוכנה של מיקרוסופט זה עשה את כל התהליך הוריד את הווינדוס הכול ובסוף מחפש עידכונים חח מה אפשר לעשות ?

8. Started by shay1231,

היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.

9. היי. בחצי שנה האחרונה אני חווה איטיות של המחשב שאצלי כבר 4 שנים. בגדול אין לי שום שימוש בו חוץ מגלישה באינטרנט, לא מריץ עליו תוכנות כבדות ולכן מה שהיה לי עד עכשיו ( מעבד i3 ו- 4ג'יגה זיכרון) הספיק לי אך לאחרונה אני חווה איטיות כמו שציינתי. הלכתי ל ksp המקום ממנו קניתי את המחשב ורציתי לרכוש עוד 4 ג'י'גה זיכרון וכשהגעתי לשם ושאלתי האם זה באמת יועיל או שצריך לקנות כבר מחשב חדש כמובן שהנציג אמר לי מחשב חדש ואני לא מופתע כי האינטרס שלו זה שאקנה מחשב לכן אני שואל כאן את דעתכם הכנה האם הוספת זיכרון תועיל או באמת לקנות מחשב חדש. תודה וערב טוב.

10. Started by ran_cohen,

היה לי במחשב DVD/CD-ROM שלא השתמשתי בו זמן רב. היום ניסיתי להשתמש בו, והוא לא עבד (או אפילו הופיע ב Device Manager). הלכתי אל חנות התמיכה של KSP, שם אמרו לי שכנראה אבק חדר לכונן אז יש להחליף אותו (ואכן החליפו לי). כששאלתי איך אפשר להגן על הכונן מאבק, אמרו לי שמה שכדאי לעשות זה כל כמה ימים להשתמש ולהפעיל את הכונן ככה שהראש הקורא/כותב יזוז. האם זה באמת מה שיגן על הכונן שלי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ancient1,

הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו

12. Started by sabosal,

אני רוצה לשדרג את ה-RAM במחשב Asus X555LA מהספרות של ASUS אי אפשר להבין האם צריך לשים DDR3L או DDR3 רגיל. לא רשום גם מהירות.. לפי CPU-Z המהירות כרגע היא 1600. איזה זיכרון יתאים לי למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אורח קובי
    Started by אורח קובי,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

15. Started by Stas Rydelnik,

יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?

16. Started by David Galante,

הפסיק לפתוח את קנדי קרש האם זו תקלה של ה איפד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jfkk,

שלום. הדלקת המחשב לאחר כיבוי . מופיע סמל של ה - win10 64(עם הכתורים המסתובבים ). לאחר מכן יש מסך שחור . לאחר המתנה ארוכה או מספר ריסטים . יש תצוגה תודה

18. קניתי את הספק הזה Antec 650W VP650P הוא מתאים ללוח א שלי? Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch חיברתי הכל כמו שצריך והוא לא נדלק אבל כן מקבל חשמל לשניונת אני רואה נקודה כחולה כזאת נלדקת ליד הכפתור הדלקה

19. Started by yoni blender,

היי שלום יש לי בעיה כשאני מקבל עדכונים לכרטיס מסך הוא לא נותן לי לעדכן הוא כותב לי לנסות מאוחר יותר

20. Started by Guy950,

שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …

21. העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?

22. למרות שהגדרתי שיתוף תיקיות לקריאה בלבד ניתן גם למחוק קבצים מרחוק. מישהו יודע למה זה ככה? אני פשוט מצליח למחוק קבצים מהמחשב השולחני עם חלונות 10 אניברסרי מהאנדרואיד

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. מערכת הפעלה Windows 10, מחשב נייד חדש. מתחברים לרשת אלחוטית וגולשים קצת, פתאום זה מתנתק והאייקון מופיע עם כוכב, כלומר לא מחובר לרשת ולא רואים יותר רשתות אלחוטיות. כיבוי והדלקה של הכרטיס רשת האלחוטי - לא עוזר, עדיין לא רואים את הרשת. רק לאחר ביצוע "אבחון בעיות" שהוא סורק ואז הוא פותר את העניין ומתחבר מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום, במגוון רחב של רשתות ולא ברשת ספציפית. מה יכולה להיות הבעיה? האם הכרטיס רשת האלחוטי תקול? להסיר ולהתקין את הדרייבר שלו? את ההסרה והתקנה אנסה בכל מקרה, אשמח לשמוע ממישהו שנתקל בתקלה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matu89,

שלום , המחשב עבר ניקוי אבק ולאחר חיבור המחשב לחשמל המחשב השמיע רעש חריג כמו של מסור, בעת הסתכלות פנימה המאוורר של המעבד לא מסתובב לקח לו בערך דקה עד שהתחיל לעבוד ברגע שהווינדוס עלה . לאחר שהווינדוס עלה הוא החל להסתובב לסירוגין וכעת הוא התייצב ומסתובב קבוע ( לפחות ב10 דקות שאני מסתכל עליו כשמארז פתוח ) בתוכנת AIDA64 ניתן לראות שהמאוור מסתובב בממוצע 950RPM והטמפ' בממוצע 25 מעלות . האם זאת התנהגות טבעית וככה צריך להיות או שיש כאן בעייה ? תודה .

25. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים