תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב שלי לא מריץ משחקים בצורה חלקה כפי שעשה עד לפני כמה חודשים. גם משחקים שכבר מתוקנים ושיחקתי בהם באופן תקין בעבר כבר לא עובדים חלק. תחילה בדקתי במנהל המשימות אם יש עדות לבעיה מסוימת. היה נראה כי זיכרון RAM אינו מספיק, לכן הוספתי עוד זיכרון למחשב. בנוסף, ביצעתי פרמוט לכל מערכת ההפעלה והתקנתי מחדש הכל (כולל התקנת המשחק מחדש). נכון להיום אין שום עדות במנהל המשימות לבעיה ברכיב מסוים במחשב ואין לי עוד דרכים להבין מדוע המשחקים לא רצים חלק. מצורף צילום מסך של מנהל המשימות כאשר המשחק נמצא בעליה. מפרט המחשב: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz RAM: 12 GB DDR3 GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 HD: samsung ssd evo …
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי היום קיבלתי פעמיים מסך כחול בשעות שונות ללא סיבה מיוחדת לדעתי. די באקראיות אפילו. המחשב מבקש לעשות ריסטרט אחרי המסך הכחול ואז עולה כרגיל. פעם אחת לאחר הדלקה של המחשב ופעם נוספת קרה סתם ככה בשימוש יומיומי. לא עשיתי משהו חריג מעבר לשימושים רגילים. מצרף תמונה של השגיאה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב Asus swift 3 מאמזון, וספק הכח הגיע עם תקע אמריקאי, וכבל שטוח כזה כמו בצילום המצורף. כמו כן מקלדת אותיות אנגלית בלבד. שאלה 1: האם אפשר לחתוך את הכבל קרוב לתקע, ולחבר אותו לתקע ישראלי, או שעדיף לא לחתוך את הכבל המקורי אלא לקנות מתאם מאמריקאי לישראלי ולשאת איתו תמיד איתי? שאלה 2: אם לחתוך את הכבל: איך אני מזהה איזה חוט מבין השלושה הוא הארקה? שאלה 3: יש לי מתאם חשמל אוניברסלי לנסיעות לחו"ל, אבל התקע עם 2 שיניים ובלי הארקה. האם מסוכן לחבר למחשב? שאלה 4: איפה אפשר לצרוב אותיות עברית במקלדת וכמה צריך לעלות? (בירושלים) תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אשמח לקבל חוות דעת לפני החלפת לוח אם תקלה - המחשב לא נדלק פעולות לאיתור התקלה 1. בדיקה של הספק כוח והחלפה לספק כוח חדש 2. ניתקתי את כל הכבלים + כרטיסים מהלוח אם השארתי רק את הספק כוח מחובר אליו וניסיתי להדליק את המחשב ללא הצלחה 3. על מנת להחריג בעיה בכפתור ההפעלה או בכבילה ניסיתי להדליק את המחשב דרך הלוח אבל גם אז המחשב לא נדלק 4. חשוב לציין שהלוח מקבל חשמל מהספק כוח אפשר לראות את זה לפי המנורות שדלוקות על הלקוח אם כשהספק כוח מחובר כרגע החשד העיקרי שלי הוא הלוח אם דגם לוח האם - ASUS P7P55D PRO
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים ברשותי מחשב אסוס נייד וקניתי תחנת עגינה שאלייה חיברתי שני מסכים עם כבל HDMI, לא מצליח להתחבר איתם למסכים הנפרדים. מקבל את ההודעה הזו: אני כן מצליח להתחבר ל USB של התחנת עגינה אבל שאני מחבר את המסכים לא מצליח לראות אותם. זה הדגם של המחשב : https://www.asus.com/Laptops/For-Home/ZenBook/ZenBook-Flip-UX360/ אשמח לעזרה ?
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לפני כחודש וחצי מחשב לנובו. איכות המצלמה קרובה לאפס. רעש אינסופי ורזולוציה שהופכת את שערי הלבן לעיסה. לאחר זמן לא רב הבחנתי שאיכות הרמקולים קרובה גם היא לאפס. משיטוט ברשת למדתי שחלק מהרוכשים (בחו"ל) מחזירים את המוצר חזרה לחנות לאחר שהמוצר הוחלף מספר פעמים (או הוחלפה מצלמה). התלונות ברשת הן על כל הסדרה כולל X1. בבנצ'מארקים ברשת המצלמה מקבלת ציון של 37 ויש המלצה חמה להשתמש באוזניות ולא ברמקולים. בזום פשוט שלא דורש איכות גבוהה קשה להבין את המשתתפים ומצד שני קל להסתתר. בלתי אפשרי להגיע ליצרן. טכנאי היה אצלי בבית (עם מצלמה חלופית) ואמר לי - זה מה שיש. המליץ לא להחליף מצלמה. כנ"ל אמר איש תמיכה שהשתלט על המחשב מרחוק (והגביר את עוצמת המיקרו…
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. האם ניתן לחבר SSD שיש לו חיבור כזה למחשב שיש בו usb 3.2 gen 1? והאם קיים מתאם שמתאים ליציאות שאינן type c (היציאות הרגילות) שהן usb 3.2 gen 1 ו-usb 3.1 gen 1?
-
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, נכנסתי ל msconfig ובלשונית boot בחרתי safe mode. לאחר שהמחשב ביצע ריסטרט אני נכנס ללופ אין סופי של מסך כחול. מצרף תמונה בתקווה שמישהו יודע איך לצאת מהמצב הזה. מציין שבחרתי באפשרות safe mode בעבר (אפילו היום) ואף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו. https://imgur.com/a/lPqh3pD
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני משתמש ב windows defender כאנטי וירוס שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. לאחרונה הוא מופיע עם סימן אדום עליו וכשאני נכנס הוא אומר "המכשיר שלך עובר פעולת הגנה" וכשאני מנסה ללחוץ על פרטי איום שנמצאו, הוא פשוט נסגר. הוא גם נסגר כשאני מנסה לראות הסטוריית סריקה. כמו כן, הוא לא נותן לי להפעיל את ההגנה בזמן אמת ואת windows defender smart screen למרות שאני ה administrator. ניסיתי לסרוק בעזרת כמה תוכנות לנוזקות, וירוסים וכאלה, אבל לא נמצא שום דבר (גם בסריקות בעליית המחשב). מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונות שאולי יעזרו. תודה,
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש ל ssd של samsung NVMe 960 Evo 250 gb עכשיו ברגע שאני מתקין שמה משהו למשל משחק מוחק אותו אז כאילו הנפח של הגיגה במקום לרדת לכמה שהוא צריך להגיע מבחינת משקל מוריד עוד גיגה נעלמת לאיפשהו. למשל התקנתי משחק pubg הוא שוקל 13 גיגה ובנפח יש 220 פנוי ברגע שאני מוחק אותו במקום שיהיה 207 גיגה יש 206. כנל לגבי כל משחק למשל csgo אותו הדבר. יש רעיונות או פתרון או הסבר לזה בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב,החלפתי את המחשב הנייד,ובמחשב הישן היה בצד שמאל למעלה משהו שהיה מתרגם את הדף מאנגלית לעברית,אני מתכוונת אם פתחתי דף בגוגל שהיה באנגלית היה מופיע לי למעלה אם אני רוצה לתרגם בעברית,בבקשה מי שיכול\ה להגיד לי איך להחזיר את הדף אודה לו מאד, תודה רבה לאתר הזה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב נייד thinkpad e480 https://www.pc365.co.il/product-16626-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN004VIV_ללא_מערכת_הפעלה_יבואן_רשמי_במלאי ושמתי לב שהיה רעש מהמעבד של חשמל, מין תיקתוקים והם קורים שיש עלייה במאמץ במחשב. בדקתי את הדבר הזה וגיליתי שזה נקרא coil whine וזה למעשה פגם בהנדסה של המחשב באיזורים מסויימים. אז פניתי לתמיכה ובמסגרת ה14 יום החליפו לי את המחשב בלי יותר מידי שאלות. בכל אופן למרבה הפלא המחשב החדש הגיע גם עם רעשים דומים. עכשיו אני שואל אותכם קהל המומחים בגדול אין לי בעיה עם הרעש השאלה האם זאת התחלה של בעיה יותר רצינית ואחרי כמה חודשים של שימוש אני התחיל להשתמש באחריות? או שזה רק פגם הנדסי והמחשב…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש (דרך מחשבים ממולצים כאן ) , אני רוצה להתקין win 7 דרך דיסק און קי אך עולה מסך כחול עם ההודעה bios is not fully acpi compliant מה אני עושה לא נכון? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה. המחשב קורא שיש רשתות זמינות ולא מצליח להתחבר אליהם. מצד אחד הוא מראה שאני לא מחובר, וכשאני לוחץ על הWIFI הוא אומר לי שאני מחובר אך אין גישה לאינטרנט (ובאייקון אין את הסימן קריאה הצהוב, אלא את הכוכבית הזו שאיני מחובר) עשיתי שחזור מערכת ולא עזר. ניסיתי לעשות איפוס רשת ולא עזר ניסיתי לעשות פתור בעיות רשת ולא עזר. כמובן שגם הפעלה מחדש מספר פעמים וגם לא עזר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. מאז שעדכנתי את העדכון האחרון של windows 10 1803 המחשב שלי ניהיה ממש איתי. לפני העדכון המחשה היה עולה ממש מהר וגם לפתוח תוכנות לא היה כל כך בעיות. וכיום אחרי העדכון כשאני מדליק את המחשב וגם כאשר אני פותח תוכנות במחשב זה לוקח מלא זמן. אשמח לעזרה לתקן את זה. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור לwindows 7 ultimate אני לא אוהב את ווינדוס 10 לכן אני רוצה לחזור ל windows 7 הישן והטוב. מומלץ קובץ iso כמובן
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני שומע מוזיקה ביוטיוב או דרך קבצים שיש לי במחשב, אז יש בסאונד מין "תקיעות" כאלה לפעמים.. כאילו המחשב סוג של איטי באותו הרגע.. אני לא יודע מה הבעיה, סרקתי וירוסים ואין שום דבר והדרייברים מעודכנים.. זה התחיל רק בתקופה האחרונה וזה קורה גם כשהכל סגור.. אולי זה בגלל המגבר שלי?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-