תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי קצת ארוך כי אני רוצה לתת לכם את כל הפרטים מקרה ממש ממש מוזר יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 300G שהוא הראשי עליו יושב הווינדוס השני 500 G שבעיקר שם יושב רוב החומר והוא הארדיסק הפעיל אתמול התחלתי לבצע סדר הארדיסק הגדול, מחקתי המון חומר, התחלתי להתקין מכונות וירטואליות ב VMWARE ולאחר התתקנה שהתחלתי לעבוד עליהם פתאום קיבלתי שגיאה שהוא לא יכול להפעיל את המכונה הוירטואלית. נכנסתי למחשב שלי ולא ראיתי את הכונן קשיח עשיתי ריסטרט למחשב, ראיתי שהכונן חזר למחשב שלי, התחלתי לעבוד שוב עם הכונן הנ'ל, ועוד פעם קיבלתי שגיאה.... התחלתי שמוע את הכונן מתאמץ ואז "נופל" ששומעים את הסיכה נתקעת... ביצעתי בדיקה של תוכנה HDD למצוא סקטורים פגומים. ולאחר הלילה באמת ראיתי שיש 23 א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם? ישנה נורה דולקת על לוח האם+הכוננים והמאווררים פועלים ניקיתי את תושבת כרטיס המסך ( -PCI-E LEADTEK WINFAST 7600GS ?) המאוורר של כרטיס המסך פועל החלפתי מסך+כבל אך לשווא אין לי כרטיס נוסף מה עושים? תודה
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת אז אני ארשום אותה כאן. איך אני יודע לתמחר את המחשב הקודם שלי? כאילו אני מכיר את הרכיבים אבל אני לא יודע איך לתמחר את כולם ביחד כמחשב אחד כדי שהמחשב שלי ימכר בסכום ששני הצדדים יהיו מרוצים. תודה רבה לעוזרים:)!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את הלוח החדש שלי (945P S-3). הרכבתי את המחשב והפעלתי, עבד מעולה. רצתי להתקין Windows - אך נתקלתי בבעיה: לאחר טעינת כל הדריברים בהתחלת ההתקנה, כשרשום "Setup Starting Windows", מופיע מסך כחול. (0X000000A5). ניסיתי להסיר פלופי, להעביר סלוטים לכרטיס מסך וכו'.. שום דבר לא עזר. השגיאה מדברת על בעיה ב ACPI. לינק לכתבה במיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/314830 מפרט: Intel Pentium D 2.8Ghz 805 Gigabyte 945P-S3 Reversion 1.0 Twinmos 512MB * 2 DDR2 667Mhz ATI 3D RAGE * בקשר לכרטיס מסך, מסתבר שהכרטיס שלי (7600GS) נאבד בדואר, אז אני משתמש בכרטיס PCI ישן :-X (יש מצב שזה הבעיה?) אשמח לעזרה, אני כבר מיואש :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר ימים כשהתכוונתי לכבות אתה מחשב אחרי סיום הכיבוי של הוינדאוס המחשב לא נכבה סופית והיה ריח של משהו שרוף- כיביתי ידנית מהר את המחשב הריח אכן בא ממנו אבל לא היה ברור מהיכן.. לאחר המקרה המחשב נדלק ופועל באופן נורמלי - אבל מעת לעת עושה ריסט למחשב בלי שום סיבה או אזהרה מה יכול להיות מקור הבעיה ואיך אפשר לבדוק? האם ספק? לוח אם? (נראה שהמעבד והזיכרון עובדים כשורה לאחר בדיקות עם תוכנות למניהן) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי על כרטיס מסך ATI X850 שיש לו חיבור VGA וחיבור DVI שני מסכי 19 " LCD רואים את שולחן העבודה כאילו יש לי מסך אחד גדול הבעיה שאני חיברתי את זה לסרטים ושרואים שרט בפול סקרין על שני המסחים רואים רק באחד ובשני שחור רק עם מעבירים לשני את הסרת רואים מה לעשות בכל מצב רואים רק על מסך אחד איך אני מסדר את זה
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (Windows7) התחיל לקרטע בזמן האחרון. אחרי שימוש רגיל , המחשב קופא ולבסוף אחרי המון זמן גם קורס ומאותחל. אין מסך כחול או משהו בסגנון.. בדקתי כבר את כל האופציות שאני מכיר ללא הצלחה. אלו הדברים שבדקתי: CheckDisk Windows memory test Memtest86 Virus scan Verify drivers Update display drivers Format HDD + Install clean windows 7 setup כל הצעדים עברו בהצלחה, ועם זאת המחשב ממשיך להתקע. יש לציין שהמחשב אינו נתקע במצב בטוח וכמו כן אינו נתקע כאשר אני מפעיל Ubuntu מ DOK... אשמח לכל רעיון או כיוון של בדיקה. תודה מראש על כל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את הספק כוח הישן שלי בספק כוח חדש של 300W של חברת FSP, לא יודע אם החברה מוכרת, הספק לא עלה יקר (150 ש"ח) ובחנות אמרו שזה לא ספק גנרי, אבל גם לא מהמובילים ובכל מקרה הוא אמור להספיק לצרכים שלי. אחרי שחיברתי את הספק ואת כל הכבלים, חיברתי לחשמל, הפעלתי ומיד היה ריח שרוף ועשן יצא מהספק, כמובן שכיביתי מיד את המחשב והעשן נעלם לאחר כמה שניות וגם הריח השרוף. לאחר מקרה זה החלטתי לנסות להפעיל שוב, והפעם הספק עובד ללא עשן וריח שרוף. שאלתי היא: האם השריפה שהייתה בהתחלה לא תשפיע על ההמשך או שהספק מועד להישרף שוב? אולי השריפה הראשונית היא תופעה תקינה? (למרות שזה לא קרה לי אף פעם כשהחלפתי ספק) אני אציין גם שבהפעלה הראשונה המחשב היה במצב מאוזן, ולא מאונך כמו שהמחשב נמצא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ושלום ברשותי מחשב ניד והיום פתאום שמתי לב שכשאני מקליד אותיות מצטרפות עוד אות ומספר, הדבר קורה גם כאשר אני מקליד לדוגמא 7 אז יוצא לי J7 בדקתי וירוסים והבעיה נשארה. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אומרים לעשות ואז מישהו אחר אומר לא לעשות אז... מה לעשות??!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לפתוח קובץ עם רשומות שאני צריך והוא פתאום לא נפתח יותר רושם ככה windows photo viewer cant open this pic because either photo viewer dosent support this file format תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב ישן שניתקתי לא מזמן. אני רוצה לחבר אותו שוב, אבל בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה. כשאני מנתק את הצורב מהלוח אם ומשאיר רק את החיבור לספק, המחשב עולה בסדר אבל הצורב כמובן לא מזוהה. הצורב עצמו עובד. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול זה היה עם העכבר פתאום הוא הפסיק לעבוד היום פתאום אין לי קול זה לוח אם או שזה משהו אחר?? עזרו לי אני לא יכול לחיות בלי קול
-
המחשב התחיל לצפצף באמצע סרט פתאום ואחריי כמה זמן עוד פעם (כל הזמן המחשב היה דלוק והוא עבד כרגיל) ועכשיו חבר שלי כיבה אותו (מחשב שלו) והוא מפחד להדליק אותו כי אולי משהו נדפק.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב בעיקר בדפדפן (בין 30-50 טאבים פתוחים), אופיס, וSONY VEGAS יש לי מחשב ישן יחסית - מעבד - I5 2400 RAM - 8GB כרטיס מסך - HD 6870 וSSD (WIN10) המטרה שלי היא להגביר את מהירות המחשב. כי לפעמים אני חווה איטיות שיש עומס. כשאני מסתכל על הRAM כרגע, אני רואה שהוא על 88 אחוז. (בעיקר בגלל הכרום) לכן, חשבתי להגדיל את הRAM. מה דעתכם? כדאי?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי מ skypc כשאני מדליק את המחשב אני רואה מסך שחור. פתחתי את המחשב וניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי את המסך ישירות ללוח האם(יש לו כרטיס מסך מובנה) אבל הבעיה עדיין קיימת. החלפתי מסך וזה גם לא עזר. חשוב לציין שהמחשב הורכב ע"י החנות ונעשתה לו גם בדיקת מעבדה ( או שלא....) המפרט שלי : מעבד Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore לוח אם Gigabyte MA69GM-S2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe הארדיסק 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD מארזCOMPUCASE CI-6A19 BLACK מישהו יכול לעזור לי ? תודה לכל המשיבים.
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 15 אינץ' של סמפו אני יודע שהוא זבל אבל יש לי אותו כבר איזה 4 שנים והוא היה בסדר פתאום יום אחד הוא נהיה מטושטש שינתי דרייברים, רזולוציות, הכל ועדיין נשאר ככה זה אומר שעבר זמנו או שיש משהו תקן בינתיים עד שאני יקנה חדש כי זה ממש מאמץ את העיניים אני עיוור כבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-