עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Fighter,

שלום הלוח הוא gigabyte p965 ds3 הספק הוא enermax liberty 400w מקודם ניסיתי לפרק את הבורג של הכרטיס מסך כי הוא לא היה מחוזק וזה הפריע להכניס כבל של TVIN/OUT כנראה ששכחתי להוציא את הכבל של החשמל, ושהבורג או המברג נגעו בלוח או במשהו שחובר אליו אחרי זה ניסיתי להדליק שוב את המחשב ופתאום אני רואה שהוא לא נדלק הכל מחובר, בדקתי אז אם זה קצר? הלך הלוח? מנגיעה של גוף מתכתי שהכבל של החשמל היה בפנים? תשובה חשובה לי מאוד

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr

4. שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ReDrugOn,

שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by sub100,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Roy.T,

אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dor1995,

היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…

10. Started by אוריצן,

היי, יש לי בעיה די מוזרה... צילמתי ב-S3 על כרטיס זיכרון.. והכל היה תמיד בסדר.. עכשיו חיברתי את הכרטיס למחשב, והתיקיה "camera", היחידה שהייתה בתוך התיקיה DCIM, לא נמצאת, ובמקומה 3 קבצים מוזרים.. יש לציין שהנפח לא נעלם, והתיקיה שוקלת כאילו והתמונות שם.. אשמח לעזרה תמונה -

11. Started by ilanb0,

מה הדרך הכי נכונה למרוח משחה טרמית מסוג Noctua NT-H1 HYBRID על המעבד? זרקת בנקודה במרכז? קו ישר שחוצה את המעבד? עיגול במרכז?

12. שלום, רקע: באמצע עבודה המחשב נתקע, לאחר שלא עזר כלום, עשיתי reset אלים. מדובר ב win 7 ultimate המחשב אתחל עצמו ונתקע על ההודעה: a disk error occurred press ctrl+alt+del to restart לאחר שדיסק ההתקנה של win 7 לא עלה (נתקע לאחר loading files על הלוגו של windows) ניסיתי לעלות עם התקנה של win xp ושם בחרתי ב repair. כעת ההודעה המתקבלת היא NTDLR missing וכו'. עדיין לא מצליח לעלות עם CD של WIN7 (ניסיתי כמה מדיות כולל CD רזה של שחזור בלבד) הדיסק מזוהה ב BIOS, וכם בניסיון של ubuntu live cd - ראיתי את הדיסק הפיזי על מחיצותיו, והצלחתי לגשת לקבצים בו. נראה כי הדיסק תקין מבחינה פיזית. חוזר לבעיה - כאשר נתקתי את הHDD מלוח האם - תוכנית ההתקנה/שחזור של WIN7 עלתה תקין ובמהירות אך כמובן של…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by adirze,

שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by LivingDead,

אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

16. קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by moshesuo,

היה לי בדיסק און קי התקנה של כמה דברים, עכשיו חיברתי את הדיסק און קי למחשב ודרכו התקנתי תוכנה מסויימת, המחשב נתקע באמצע לא יודע והוצאתי את הדיסק און קי.. מאז הוא נדפק לי ואני לא יכול להיכנס אליו וגם אני לא יכול לפרמט אותו הוא לא מגיב לי והוא פשוט תוקע את המחשב הוא מראה במחשב שלי שיש כונן f אבל בלי נתונים ובלי כלום, וכל כניסה אליו או מקש ימני הוא שנה טוען ולא עושה כלום דיסק און קי של silicon power 16 gb usb 3

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by CTTA,

המחשב לא נדלק כלל. החלפתי כבל מתח, שקע, ואפילו ספק - שום דבר לא עוזר. ברגע שאני מחבר את כבל המתח למחשב, נדלקת נורית צהובה על לוח האם, ונורית נוספת על צג הפרונט של המחשב. כפתור ההפעלה לא מגיב. בעבר כשהייתי מחבר למחשב הספציפי הזה כבל מתח, הספק היה מתחיל לעבוד ישר - עכשיו הספק לא מגיב כלל (גם לא המאוורר של המעבד). תוספת קטנה - בפעם האחרונה כיביתי את המחשב בצורה הבאה: חיברתי כבל מתח למחשב, והוא נדלק - כיביתי אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ה-reset (בטעות), ראיתי שזה לא מגיב, לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור ה-power. המחשב כבה ומאז, לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכל עזרה. מפרט מחשב: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Aviv Sabag,

שלום... מדובר במחשב נייד לנובו Y700. נשפך לי קפה על החלק הקדמי של המחשב, המחשב עבד כרגיל אבל אחרי שכיביתי אותו הוא לא נדלק. פתחתי אותו לראות אם עדיין יש בו נוזלים כדי לייבש אותם, היה נראה תקין ובלי נוזל וכמובן שלא נדלק. פירקתי שוב ושמתי ספריי מגעים, חיברתי ולא עבד. לאחר התייעצות עם חבר פירקתי שוב ניתקתי את סוללת הביוס והסוללה הרגילה, עדיין לא עבד, רק לאחר חיבור לחשמל התחיל לעבוד. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו אך ללא הצלחה, נאצלתי לחזור על התהליך של הוצאת הסוללה וחיבור לחשמל ואז שוב התחיל לעבוד... מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? והאם אפשר לפתור אותה לצמיתות

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלוםן רב המחשב נכבה ללא שום הודעה על כיבוי .(התופעה התחילה לפני מספר ימים זה קרה כבר פעמים ) חום בביוס 40 מעלות ניקתי אבק מערכת הפעלה -xpsp3 בדיקה עם nod32+super anty spy תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Eden Gueta,

הי אנשים, יש לי תקלה די קבועה שבאה עם מסך כחול ומפחיד ניסיתי להבין מה זה אומר אבל לצערי זה ממש סינית בשבילי בחיפושים כאלה ואחרים הבנתי שיכול להיות שיש לי בעיה בחומרה אבל המחשב מאוד חדש ולא עשיתי אוברקלוק אז אם מתחשק למישהו לזרוק מבט בדבר, אני אעריך את זה מאוד תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by or,

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים