תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך - HD5850 on stock display driver -9.11 driver only + ati try tools מעבד - i5 750 2.66 mhz -on stock לוח אם - gigabyte p55a ud3 ,f4 bios version מערכת הפעלה - win XP SP3 32bit זיכרון - 4gb kingston 1333 mhz לעיתים המחשב קופא בזמן ניגון מדיה ביו טיוב -720P לפעמים בזמן ניגון סרטים גם באיכות גבוהה 720P במשחקים - חלקם רצים יפה מאוד וחלק נתקעים . המחשב פשוט נתקע ויש רעש רקע של בזזזזזזזזזז כזה , פרט לאתחול המחשב אין שום דבר שיכול לעזור . אני רואה שלאנשים רבים יש בעיות כאלה עם הכרטיסים של ATI סדרה 5800 . האם עלי לפנות לחנות ולבקש בדיקה מקיפה של המחשב (המחשב בן חודשיים +- ) ללא אוברקלוק למעבד והכרטיס מסך כרגע על מהירויות סטוק . או להחליף למערכת הפעלה …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. הורדתי גרסה פרוצה בשביל לנסות את הקמפיין לפני שאני רוכש. שאני מתחיל לשחק במשימה הראשונה הFPS צולל ל 3-2 יש לציין שיש לי מערכת חזקה יחסית (I5 GTX 760 וכו..) ושהרצתי את BF3 על FHD ואולטרא אשמח לעזרתכם תודה 0
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, במחשב שולחני חדש יחסית (1/2 שנה לערך) ספק הכוח (Anteq350) החל להרעיש / לזמזם בצורה מעצבנת. התופעה קיימת רק כשהמחשב במצב עמידה. בעת הטיית המחשב או השכבתו על הצד - התופעה נעלמת והמחשב שקט לגמרי (כונני SSD). למישהו רעיון מה מקור הבעיה / מה עושים? תודה מראש לעוזרים אלון
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להדפיס עם המדפסת Z33 שלי בWIN2K היא מעביר את הדף ומזיזה את הראש כאילו היא מדפיסה אבל בעצם כלום לא יוצא על הדף - ניסיתי גם צבעוני וגם ש.ל המדפסת לא הדפיסה ככמה חודשים - אבל נשאר מאז דיו שם .. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קורא פה בהודעות על כך שמחשב עושה/לא עושה POST. מה זה אומר? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בעת התקנת משחק FIFA 16 מופיעה לי ההודעה הבאה(ראו תצלום). מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 2209WA של DELL וכרטיס מסך HD4870 . ברגע שאני משנה אתה הרזולוציה למקסימום אני מקבל מסך שחור ואין לי אפשרות לעשות כלום :s05: יש למישהו מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-