תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני קצת מבולבל.. נראה לי שהפעלתי בטעות תוכנה לא ממש ממקור טוב היום בצהריים במחשב שלי ומאז משום מה.. העכבר במחשב כל 5 שניות בערך מציג שהוא "טוען" עם העיגול הזה מעל הסמן.. כל 5 שניות העיגול מופיע ל2-3 שניות ונעלם. אני עוקב אחרי ע Task Manager, אני לא רואה משהו חריג. הרצתי את הMicrosoft security existential, כי זה האנטי-וירוס שיש לי על המחשב. והרצתי גם Spybot ומחקתי מה שהוא מצא. ריסטתי את המחשב, הוצאתי דברים לא חשובים/מוכרים מהmsconfig אבל עדיין העכבר ממש לטעון כל 5 שניות משהו לא ברור. גם כשהמחשב סתם במנוחה. המנורה של הדיסק הקשיח לא נראת פעילה ממש באופן, אבל זה גם לא ממש אינדיקציה. יש למישהו רעיון מה המקור של הדבר הזה? מישהו פעם נתקל? יכול להיות שזה ת…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי בדיקות תוכנה ההרד דיסק תקין , יש לי סימן קריאה צהוב על אחד הדרייברים ולא מצליח למצוא פתרון ,אולי יש לזה קשר מדוע הארד דיסק בדיליי( רק בכניסה ראשונה) לאחר כניסה ראשונה אם אני יוצא וחוזר הכל בסדר רק אחר זמן מה אם לא משתמש בהרד דיסק שוב זה עושה דיליי (גם בכניסה לתיקיות מסוימות) זה קורא רק ב HDD (ללא מערכת ההפעלה) . ב SSD עם מערכת ההפעלה הכל נראה תקין.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום החלטתי לנקות את המחשב שלי, הוצאתי את המאוורר והמעבד עצמו ובטעות עיקמתי את הפינים בתושבת עם מפית כלשהי.. זה היה קצת עקום והמחשב צפצף אחרי זה ולא עבד. אז הוצאתי שוב את הקירור וניקיתי קצת ואז זה כן עבד.. והמחשב עבד יופי. אבל אם יש פינים עקומים והמחשב עובד אין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי חלקים מ KSP, הרכבתי והמחשב לא נדלק בדקתי שהכל תקין ועדיין לא נדלק אמרתי לעצמי אולי הלוח אם דפוק - שזה קרה כבר לחבר שלי (שגם קנה מ KSP) הוצאתי את המעבד מהלוח וראיתי שכמה פינים בסוקט עקומים הסתכלתי על המעבד וראיתי שיש נקודה שחורה על המעבד (http://www.cue.co.il/i/cue-i00iwoy548.jpg תמונה) עכשיו אני לא סגור על זה אם המעבד נשרף בגלל הלוח אם, או שמעבד דפוק והלוח היה תקין ובגלל זה הפינים התעקמו אני רוצה לבדוק אם המעבד עדיין תקין - יש לי עוד לוח זהה ורציתי לדעת אם אני אתקין את המעבד על הלוח , הלוח ישרף או שיקרה לו משהו? או שלפי התמונה הוא ניראה לכם כמו טוסט ואין בכלל מה לבדוק? אני רוצה גם לדעת איך לדעתכם אני צריך להתנהל מול KSP במקרה הזה כי זכור לי שאצל חבר שלי הע…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום ויש לי בעיה. יש לי מחשב די חדש (בערך שנה אצלי) AMD athlon XP 1.3 GHz והוא כל הזמן נתקע. עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס XP על הארד דיסק חדש והוא עדיין נתקע. (אפילו בהתקנה של הווידנדוס הוא נתקע!) בזמן האחרון הוא בכלל לא עולה. המנורה האדומה דלוקה והירוקה שאמורה להראות שהמחשב דלוק בכלל לא עובדת (המחשב מראה מסך שחור ולא עולה.) מישהו יכלו לעזור לי? הבעיה הזאת מעצבנת ???
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חייב עזרה איך לשחזר מידע מדיסק און קי [מסמך טקסט] יש איזה תוכנה מומלצת לזה?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was b…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לבעיה מוזרה במחשב,כשגולשים באינטרנט ועוברים על תוכן פלאש המחשב מתחיל להרעיש כאילו המאוורר מתאמץ קשה. יש במחשב וינדוס 8.1 וחפרתי בהגדרות צריכת חשמל ולא ראיתי שם משהו שהמחשב מתאמץ...מה עוד נותר? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-