תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע ללא שום סיבה שאני מוצא מידי פעם גם במהלך עבודה וגם כאשר המחשב במנוחה. הבעיה קורת רק שהתקנתי את הויסטה גם לאחר התקנה מחדש של ויסטה יחד עם ה SP1 המחשב נתקע. ב Event Logs אני לא רואה סיבה ואו הודעה על כך. טמפ' של המע' מצויין המחשב נקי מאבק בדקתי את הזיכרונות והבדיקה עברה חלק,בדקתי HD ואותו דבר. היכן יתן לבדוק במע' ממה נובעות התקיעות במע' ? חייב להיות מקום שרושם שם משהו?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה. במחשב שלי מותקן וינדוס 10 HOME OEM מובנה. מכיון שאני רוצה להשתמש בשולחן עבודה מרוחק הבנתי שאני צריך את גירסת הPRO. לצורך כך קניתי סיריאל מאיביי (נדווח עם עובד :) הבעיה כשאני מנסה להתקין את הוינדוס (עם דיסק און קי) המחשב לא נותן לי אופציה איזה גירסא לבחור ומתקין אוטומטית את גירסת הHOME (אפעלו לא מבקש סיריאל ומאקטב אוטומטית) איך מתגברים על כך. והאם לאחר התקנת הפרו הרשיון המקורי שבביוס ימחק. אגב יש דרך לחלץ את הסיריאל המקורי? (לשימוש במחשב אחר)
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כבר כמה ימים שאין לי סאונד במחשב מחשב בן שנה וחצי סוג מערכת win7 32bit. תמונה של המערכת עם מנהל ההתקנים. תמונה www.siz.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm www.סיז.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm ניסתי הסרת הדרייברים חיבוי דרך הכפתור (לא במצב בטוח) כולל ביצוי סריקה לגילוי שינוי חומרה ללא הועיל יש לי את דיסק הדרייברים שקיבלתי עם המחשב. אבל אין את כונן ה dvd הוא מוסתר http://support.microsoft.com/kb/982116/he לא מצליח כי אין UpperFilters ו LowerFilters בבקשהה תעזרו לי.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גורם למחשב לא להפעיל שומר מסך וכיבוי מסך-אגב -מצב שינה עובד וגם התעוררות המחשב לאחר מכן תקינה. לאחר הזזה של עכבר\מקלדת ההגדרות תקינות, וגם ניסיתי להחליף כניסת usb רעיונות ????????????? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש ויש לי בעיה עם הזכרונות, תקיעות במשחקים (המחשב קופא). הרצתי MEMTEST+ וקיבלתי יותר מ- 200 שגיאות (כן כן... 200). מה דעתכם? זה בוודאות אומר שהזכרונות פגומים? למהר לחנות ולבקש החלפה או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק קודם לכן? מדובר בשני מקלות של 1GB כל אחד, של TWINMOS DDR2 667 MHZ תודה, שי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן בפורום בימים האחרונים, הרכבתי את המחשב היום. זה המפרט: I7 4790k -מעבד Arctic cooling i11-קירור מעבד Asrock -z87 pro4 -לוח אם Zeppelin-DDR3 2x8GB ראם Antec Vp 500w ספק Antec Gx-500 מארז Crucial 250GB SSD כונן Seagate- 500GB HD- קשיח Cd-rom לצערי, לאחר שהרכבתי הכל, בהדלקה ראשונה המחשב וכל המאווררים נדלקים לבערך חצי דקה ואז יש ריסטרס עצמאי(המאווררים כבים לשניה וגם הלד של power של במארז) ואז הם שוב מתחילים לפעול וזה לא נכבה יותר. לאורך כל זה ובכלל, על המסך מופיע No Signal. דברים שעשיתי: 1.בדקתי כל אחד מהמודולים של הזיכרון בנפרד בכל ארבעת החריצים. 1.2 ניסיתי מודול אחר ממחשב שעובד. 2.ניתקתי הכל למעט מאווררים ומעבד. 3.חיברתי רמקול קטן פסיב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחי מחשב עכשיו אני רוצה לתקין בו ווידאוס אך לצערי נתקלתי בבעיה שאני מדליק את המחשב עולה החלון של הלוח אם ורשום ללחוץ DEL בשלב זה המקלדת לא עובד ולא נותנת לי אפשרות לעלות תביוס בשביל להתקין תווינדאוס לפעמים שאני מדליק אני מגיע לחלון של החברה American Megastrends והוא רושם לי F8 choose ur bbs F12 excute ez flash משהו כזה ולמטה הוא רושם usb install.....done ומשם לא קורה כלום המקלדת נתקעת ולא מגיבה . ניסתי לחבר מספר מקלדות וזה לא עזר , ניסיתי להויצא תבטריה של הביוס ולא עזר ניסיתי לנתק תדיסק קשיח ותכונן אופטי וזה פשוט מגיע לחלון של הלוח אם ונתקעע אני ממש חייב את עזרתכם זה ממש דחוף תודה יוני.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים, יש לי כבר כמה ימים תקלה בגלגלת של העכבר. קשה לי להסביר בדיוק מה התקלה, כשאני גולל (למעלה או למטה) בעזרת הגלגלת יש קפיצות כאלה, מדי פעם זה נעצר קצת, פתאום הולך לצד השני וכדומה. זה פשוט מקרטע. ניסיתי קצת לנקות את הגלגלת ללא הצלחה. דגם העכבר: Microsoft + Razer Habu העבר בן לדעתי מעל שנתיים. תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, לפני חודש נשרף לי הספק כוח, הדגם הוא 500TD-TF 500W של HEC. הלכתי לKSP, החליפו לי לאותו דגם, ספק חדש. בזמן האחרון (שבוע+) הספק מתחיל לעשות צפצופים כל הזמן, בהתחלה לא ידעתי מאיפה זה, בעיקרון כרטיס מסך זה לא יכול להיות, זכרונות גם לא (מחוברים כמו שצריך, לוח אם - אפילו שאני מוציא את החיבור של הAUDIO יש את זה) והספק זה הדבר היחיד שאפשר לחשוב עליו. ולפני כמה דק' שהיה את הצפצוף הזה, נתתי מכה לספק כוח והוא נפסק, והוא חוזר כל כמה זמן. אז מה לדעתכם אפשר לעשות פה? האם זה אומר משהו הצפצוף הזה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-