עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם,התחדשתי במקלדת חדשה וכפתורי הווליום עובדים רק בשילוב עם כפתור הfn,איך אפשר לבטל את המצב הזה,ולהשתמש ישירות בכפתורי הווליום? המקלדת המדוברת GPlus PWS-681

2. האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by sub100,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אהלן, מצטער אם הפוסט הזה לא שייך לכאן אלא למחשבים ניידים אבל שם לא מצאתי תקלות טכניות בנושא. הבעיה מתחילה כך: אמצע עבודה רגילה / משחק כל דבר שקשור לפעולה הרגילה של המחשב הנייד - המסך לפתע מחשיך עצמו לרמה של כמעט 0 מוחלט, אולי 1-2% תאורה - מה שאפילו אי אפשר לבחור תאורה כזו ברמה הכי נמוכה דרך הגדרות החשמל הדבר משתנה אך ורק אם אני עושה LOG OFF (למדתי לעשות כבר כשהמסך חשוך עפ"י זכרון של המקשים) או לעשות ALT+FUNCTION ולגרום למסך לבחור שכפול וכו', ואז המצב חוזר כרגיל. ממה שאני מבין זו תקלה בתוכנה ולא במסך כיוון שאני מצליח לסדר את זה במקום, אבל הדבר יכול לחרפן במיוחד במשחקים און ליין או ברגיל. מישהו מכיר את התקלה או יודע איך פותרים דבר מוזר שכזה?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by UchihaItachi,

ערב טוב לכולם, בכל משחק שאני משחק הביצועים שלי נמוכים. עשיתי בדיקת Benchmark ב-Batman Arkham Asylum וקיבלתי- Minimum-32 fps Avrage-58-fps Highest-62 fps כמה דברים: הדרייברים שלי מעודכנים.(פירמטתי את המחשב היום והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר.) ה-AMD CROSSFIRE מוגדר ל-Enable ב-Catalyst. במשחק Guild Wars 2 (עשיתי PRE ORDER) אני מקבל FPS נמוך על כל הגדרה גראפית בין LOW-HIGHEST. ב-Counter Strike החדש אני מקבל בין 50-60 FPS על האיכות הכי טובה(רק בלי AA) המפרט שלי הוא: Asus 2GB DDR5 6950 Crossfire Amd Phenom X4 955 Naxn 750W Gigabyte 890XA-UD3 12 GB RAM אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת, אם אני לא אצליח לסדר את הבעיה אני אצטרך להחליף מחשב. תודה ר…

7. Started by r_mindel,

לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה

10. הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by 9055,

קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750

12. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה רוצה לתת לי מחשב נייד שלו שקנה באנגלייה של חברה בשם advent מסך של המחשב נשבר השאלה שלי האם ניתן לתקן את המסך השבור בארץ אפילו שאין יבואן למחשבים אלו וכמה בערך יעלה כזה תיקון.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Zakynthos,

יש לי מחשב Y700 אבל בגלל שאני רגיל לנייח אומנם יש אחלה FPS אבל הHZ מורגש מאוד ויש לי מריחות באופן קבוע (משחק OVERWATCH) רציתי לשאול אם אקנה מסך 144HZ ואחבר אותו למחשב נייד ביחד עם מקלדת זה יהיה כמו מחשב נייח לכל דבר? עדיין יהיה לי 120FPS והHZ יעבוד כמו שצריך? או שיהיה לזה חסרונות מסוימים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. הרגע סיימתי להרכיב מחשב חדש אבל כשאני מדליק את הספק המחשב לא עולה! המאווררים והדיסקים נדלקים, גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק - אבל אין תצוגה ולא צפצופים. אחרי 10 שניות הכל נכבה. פירקתי הכל והשארתי סטיק אחד של זיכרון, כ. מסך, מעבד ואת הספיקר. הוצאתי את המעבד והחזרתי - שום דבר! ההסבר היחיד שיש לי הוא שהמעבד (Q6600) או הלוח לא תקינים. מה אני עושה עכשיו?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  15. בזמן האחרון המחשב שלי קורס בערך, פעם בשעתיים. אני מקבל Blue Screen of Death כל פעם. בהתחלה הייתי מקבל על tcpip.sys, אחרי שחיפשתי באינטרנט ומצאתי פתרון לזה, המחשב הפסיק לקרוס בגלל הקובץ הזה. עכשיו הוא קורס סתם. ללא שיוך לקובץ ספציפי ( כתוב רק "STOP" ). יש תוכנה שאולי מעמיסה על כל מיני רכיבים במחשב ( זכרון, מעבד וכו' ) כדי לראות איזה מהם עושה את הבעיה ( אם זו בעיה חומרתית ) ? הנה כמה פרטים מ - Everest: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MAIN (Main Computer ) User Name blackcoma Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by a-v-i,

שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by din264,

המחשב עבד בסדר גמור. הוא עשיתי עדכון ביוס ללוח אסוס tuf b450m gaming plus. מאז המחשב לא עולה. כנראה בגלל שהגדרה מסויימת של uefi וכדומה השתנה. עכשיו אני מנסה להתקין וינדוס מ יואסבי של gpt/uefi . וגם להתקין הוא לא נותן.מצרף תמונה. אשמח אם אפשר לא להתקין מחדש את הוינדווס צריך :לתקן את הבעיה של הבוט

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כמו שציינתי בכותרת. אתמול קיבלתי את המחשב בשעה טובה אחרי תיקון תקלה מסויימת, אך לצערי צצה בעיה חדשה - בכל חיבור לאינטרנט, פתיחה של הSTEM וכדומה המחשב נתקע על מסך שחור, או לחלופין עושה "ריסטרט" (ה" " מכיוון שהוא פשוט לא עולה בחזרה, מה שלא מפריע למאוורר האימתני של הHD4870 לקדוח לו ב100% תוך כדי....). יש לציין שהוחלף כבר רשת, כך שככל הנראה הבעיה היא לא כבל מקצר. יש הצעות לפיתרון?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קראתי פה תסטיקי, ואת איך לנתח את קבצי ה dump עם הסימנים ועם התוכנה WinDbg . אבל יש לי בעיה והיא... למה אני לא מצליח לטעון תסמנים לתוכנה, לפני שאני פותח את קובץ ה Dump בWinDbg ? אפשר ללחוץ RELOAD לטעינת הסימנים, רק אחרי שפתחתי תקובץ Dump , ולפי מה שאני רואה במדריך שם אני אמור לטעון אותם לפני פתיחת קובץ ה Dump . דבר שני, איזה קובץ של סימנים אני אמור להוריד מהאתר שם יש שם הרבה גירסאות יש X64 ויש 64bit לא ממש הבנתי מה ההבדל, אם אפשר קישור מדויק או הסבר בדיוק את מה להוריד (במקום שאני אטען מהאתר ישירות) זה נורא יעזור לי... תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by shahar07,

יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by yaronmin,

הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by darkman,

איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZ של IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT" (להעביר מ C ל CD) יש מישהו שמכיר ויכול לעזור לי תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים