עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dobrish,

שלום לכולם בניתי מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד אינטל Intel Core i5 12600 3.30Ghz 18MB Cache s1700 - Box מסך מחשב לגיימרים Lenovo G24-10 23.6 Inch LED כרטיס מסך ASUS Phoenix Radeon RX 6400 4GB GDDR6 HDMI DP לוח אם GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 LGA1700 Intel B660 זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 כונן Samsung 980 M.2 NVMe 500GB SSD MZ-V8V500BW מקלדת גיימינג Razer Cynosa V2 Chroma RGB ספק כח Seasonic M122 Bronze 520W (שישב אצלי במחסן מספר שנים) לאחר שהרכבתי אותו הוא לא נכנס לBios ולא מציג כלום על המסך, רק האווררים עובדים, ולאחר זמן מה עושה "restart" בדקתי שהמעבד מותקן ט…

2. היי, ברשותי מחשב לא ישן כל כך: 2600x / Corsair 16GB RAM / 1080GTX / Corsair 550W Gold כשרק את הכרטיס מסך קניתי מיד שניה עם קנית המחשב. לאחרונה אחרי ריסט או הדלקה של המחשב מחדש, מהשניה שאני מדליק אותו, אני לא מצליח לקבל אות לא במסך מחשב (DP), ולא בטלוויזיה (HDMI) שמחוברים אליו. כמובן שניסיתי לנתק כל אחד מהם ולנסות בנפרד, אבל שום דבר לא עוזר עד שאני מכבה את המחשב ידנית בעזרת כפתור שעל המארז, ומדליק מחדש. בהתחלה היה מספיק לי לעשות את זה פעם-פעמיים, אבל לאחרונה זה מחמיר יותר ויותר, ורק עכשיו חזרתי על הפעולה הזאת 7 פעמים כדי שיעבוד. כבר מתחיל לחשוש לכבות אותו או לבצע ריסט. - החשד שלי כמובן זה הכרטיס מסך, אבל אין לי דרך לא…

• 11 תגובות
    • 12.6k צפיות
  3. שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?

4. Started by ilanb0,

בחיבור מחשב חדש השתמשתי בכבלים של המחשב הישן. עושה רושם שהכל מתחבר כהלכה - העכבר והמקלדת מגיבים, כבל תקשורת מהבהב ומראה שהוא פעיל בסלוט שלו, אבל המסך - שחור. סוכם שתותקן מערכת הפעלה חלונות 11 ואני אדאג למפתח מוצר והחשבונית גם מראה שעבור ההתקנה של מערכת ההפעלה חויבו כמה עשרות ש"ח. הכבל של המסך הוא HDMI ומחובר תקין למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

5. היי, זאת בעיה שכבר יש לי כמה זמן ברשת הביתית, שבכמה מועדים ניסיתי לסדר אך עדיין ללא הצלחה. אני מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור. ברשת הביתית שלי יש 4 מחשבים המריצים windows 10. הם מחוברים ביחד כך ששלושה מהם נמצאים פיזית על אותו ראוטר, ואחד מחובר דרך ראוטר אחר (כולם מחוברים באופן קווי). דאגתי להגדיר את כולם באותו אופן (אצרף תמונות של ההגדרות). היה Homegroup מוגדר על מחשב שמאז פורמט, אך לא ניתן להתחבר אליו יותר (מכניסים את הסיסמא, וזה פשוט יכול להישאר במצב טעינה שעות ולא קורה כלום). באחד המחשבים, לא מופיעה בכלל האפשרות להתחבר ל- homegroup, משום מה נראה שאפילו לא קיימת האפשרות להיכנס להגדרות של Homegroup, שזה מוזר ב…

6. Started by pc34,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד מסוג HP EliteBook 840 G1 התצוגה במסך עצמו בסדר גמור אבל לא במסך חיצוני (ניסית כמה מסכים) המעבר צבעים לא חלק קשה לי להסביר בגלל זה גם היה לי קשה לחפש פתרונות למרות שהפכתי את גוגל צרפתי תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך מהאתר הרשמי וניסיתי גם לחבר את המסך ליציאת displayport לא עזר אשמח לרעיונות נוספים!

7. היי חברים, קיבלתי מחשב חדש וביצעתי עדכון ביוס דרך האפליקציה @BIOS שהגיעה באפליקציות של הלוח אם שלי ( gygabyte A320-S2H V2) מגרסת ביוס F2 לF32. העדכון בוצע בהצלחה והווינדוס עלה והכל היה בסדר. אחרי ריסטרט נוסף במהלך היום קיבלתי הודעת eror שיש קבצים פגומים או משהו כזה והווינדוס יתקן אותם...ומאז לא קרה כלום..ביצעתי מאז כמה ריסטרטים - כל פעם זה מגיע למסך העליה של הווינדוס 10..יש את העיגול נקודות המסתובב הזה שמראה שהווינדוס טוען..וזהו הוא ממשיך להסתובב לעד ולא קורה כלום. הביוס עולה כרגיל כשאני מנסה להיכנס אליו...וגם הכנסתי קובץ גיבוי על המחשב של הביוס הקודם לפני העדכון...יש דרך להגיע אליו או פתרון אחר שאתם מכירים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by --- The King ---,

אתמול המעבד התחמם בזמן משחק והמחשב נכבה כמה פעמים בגלל זה. פתחתי את המחשב לנקות אבק ולהחליף משחה טרמית כדי לנסות לפתור את הבעיה. אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להדליק את המחשב, הוא נדלק ממש לשניה ונכבה. אין צפצופים או כל אינדיקציה אחרת. ניתקתי הכל חוץ מזיכרונות, מעבד, ספק כוח ולוח כמובן והבעיה נמשכת. אני מתחיל לחשוד שאולי הברגתי את הקירור חזק מדי ו"פצעתי" את הלוח ולכן נגרם קצר או משהו בהדלקה. בכל אופן, האם יש דרך למצוא איפה התקלה? אין לי חלקי חילוף כרגע לניסיונות, זו הבעיה.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by מלי 123456,

אתמול הקטנה שיחקה במחשב - ואין לי מושג מה היא עשתה פה. אני לא מצליחה לפתוח תמונות בלחיצה שמאלית (מוגדר לי על לחיצה אחת שמאלית לפתיחת תמונות) אשמח לעזרה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by Bossarehere ByIlya,

היי חברים המחשב שלי ניהיה ממש איטי בזמן האחרון.. הוא נקי ולא מתחמם אבל הביצועים שלו ממש ירדו.. במשחקים לדוגמא כמו קונטר גו יש לי 100 משהו יכול לעזור בבקשה? אני לא רוצה לעשות פירמוט כי האינטרנט שלי ממש איטי ואני אצטרך להוריד מעל 400 גיגה שך משחקים ואין לי זמן בגלל העבודה.. אני שעתיים גג ביום במחשב.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by onetwo,

שלום, האם קודי (לשימוש במחשב נייד) עם כל הadd-ons בטוח לשימוש או שאפשר לקבל וירוס או malware או משהו אחר? ושאלה נוספת - האם האקר יכול לראות את הסיסמאות שלי לג'ימייל ובעצם "לגנוב" לי את הג'ימייל ודברים מהסוג הזה שמן הסתם אמורים להיות מאד פרטיים? תודה!

13. Started by iveco,

היה למחשב שלי גוף קירור של GlacialTech Igloo 1100 גוף קירור טוב אבל מרעיש כמו טרקטור החלפתי אותו ב AC ALPINE 11 באתר של החברה כתוב שהוא תומך במעבדים עד 85W למעבד שלי 3770 המקסימום W זה 77 שמתי לב שב WOT בהגדרות גבוהות הוא מגיע ל 60 מעלות ובאתר של אינטל רשום שהטמפרטורה המקסימלית היא 67 אני מפחד שהמעבד שלי ישרף , עדיף לחפש גוף קירור אחר ? מה שכן ה AC מאוד שקט , אם אני מוריד את המשחק להגדרות יותר נמוכות הטמפרטורה יורדת ל 50 מעלות , שאני לא משחק הטמפרטורה היא 35-40 מעלות

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Hilik Golan,

במסך כחול מופיעה הודעה על נעילה של BIT LOCKER וה KEY CODE אך לא ניתן להזין אותיות אלא רק מספרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה

17. Started by LRa,

שלום, אני מתשמש בווינדוס 10 עם 018 כספק אינטרנט ובזק. כשאני נכנס לאתרים שבודקים פורטים, כל פורט שאני מנסה (גם פורטים בסיסיים כמו 80, 21, 143...) מופיע כסגור. אני מפספס פה משהו? ניסיתי שני ראוטרים שונים. תודה

18. שלום, יש לי 500 מגה בהוט, כשאני עושה בדיקת מהירות דרך המחשב אני מקבל בסביבות 250-260 מגה. כשאני עושה בדיקת מהירות דרך הטלפון באמצעות WIFI אני מקבל 500 מגה. המחשב מחובר קווי למודם וניסיתי לעשות את הבדיקה גם דרך מצב בטוח ועדיין אותה תוצאה. זו בעיה שקרתה לי פעם והצלחתי לפתור אותה רק אחרי שעשיתי פירמוט למחשב אבל עכשיו זה חזר שוב ואני רוצה לדעת מה יכול לגרום לזה. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. ניתקתי את הכרטיס מסך אחרי שהתברר לי שהוא מאט את המחשב אחרי שניתקתי ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק לשניה או שתיים ומתכבה ונדלק ונכבה וחוזר חלילה והוא לא מצליח להידלק, ניסיתי לחבר חזרה את הכרטיס מסך והוא עדיין לא עובד מישהו יודע איך לעזור לי? אגב ראיתי כזה בעיה בארכיון של הפורום אבל זה לא פתר לי את הבעיה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sayroni,

בדיוק קניתי מסך מחשב חדש xb3 predator של acer. ניסיתי לחבר בעזרת DP מהמסך למחשב , ברשותי המפרט הנ"ל: 980 ti gtx i7 6700 K ספק כוח corsair c750m כאשר ניסיתי להדליק את המחשב , המחשב עצמו נדלק , אך המסך נשאר ב-no signal. ניסיתי גם עם HDMI , לא עבד. ניתקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש - לא עבד. אני חושד שאולי הכרטיס מסך לא מחובר טוב.. הסיבה לכך כי 1. אין לי משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו יותר טוב 2. כי בהדלקה, האור של הכרטיס מסך מהבהב מה שמעיד אולי על "נדלק נכבה" כאילו לא מחובר טוב. תחושה שלי שזה משהו מאוד בסיסי שאני מפספס. תודה לעוזרים.

21. Started by steam5,

שלום, יש לי מחשב נייד של ASUS I5 דור 10 קניתי אותו לפני 3 חודשים בערך. (VIVOBOOK) לאחרונה אני מרגיש שהוא מתחמם מאוד אני שם לב שזה קורה כאשר אני מחובר עם המטען ישירות לחשמל . לדוג' כאשר אני פותח כרום עם לפחות 13 טאבים הוא קופץ ל 100 מעלות ואז נוחת ל 60 פלוס. אם אני עושה את אותה פעולה ללא מטען הוא קופץ ל65 ויורד ל 48 מעלות. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה והאם זה משהו שאני יכול לתקן לבד לפני שאני שולח למעבדה כיוון שאני צריך את המחשב וזו תהיה בעיה מספר ימים שיהיה במעבדה. אודה לעזרתכם.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום , אני מנסה להתקין את גוף הקירור cooler master ma410m על תושבת AM4 וזה לא מצליח לי . אני עובד לפי המדריך מרכיב את החלקים אבל כשאני בא להרכיב את הגוף על הלוח ולהדק את הברגים אי אפשר כי תושבות הברגעם קצרות ואם אני לדוגמה מהדק צד אחד אין לי אפשרות להדק את הצד השני כי זה לא מגיע לחריצים . אני מצרף תמונה . תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by No-One,

WD Blue 500GB

25. Started by Tal Roitman,

אהלן חברים הווינדוס לא עולה לי במקום יש מסך שחור ואת הסמן של העכבר כתבתי בגוגל ניסיתי F8 Repair וכל מיני סרטונים שראיתי ביוטיוב לא עבד אשמח לעזרה נ.ב ראיתי שטכנאי מחשבים על התקלה הכי מסובת לוקח משהו כמו 700 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע בטכנאי או לקנות מחשב חדש? מחשב הכי זול שראיתי עולה 1,000 שקל השאלה אם הוא יותר טוב ממה שיש לי אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים