תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! במפרט שלי תוכלו לראות את המחשב השני שלי שכרגע אמא שלי עושה בו שימוש. המחשב עושה בעיות: עושה ריסטרטים פתאומיים באופן קבוע והיום הוא הראה מסך כחול כל פעם שהוא נכנס לWINDOWS. עשיתי כרגע פורמט ובזמן ההתקנה של הWINDOWS הוא הראה מסך כחול (כנראה אותו אחד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חבר'ה!. היום התחלתי להרכיב את המחשב החדש/ישן בשעה טובה. הרכבתי את כל החלקים (מפרט מחשב) מפעיל את המחשב ואז אחרי ה POST איך שהוא מתחיל לקרוא נתונים מההרדיסק הוא כותב לי A DRIVE READ ERORR משו כזה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) . שם הוא נתקע וכותב לי שאני צריך ללחוץ על השילוש הקדוש בשביל ריסטרט (ALT+CTRL+DEL). כמובן אחרי ריסטרט אותה הבעיה. מידע נוסף : בלוח יש תמיכה רק בערוץ IDE אחד .(רואים שהוא בנוי לעבוד עם הרדיסק SATA) ההרדיסק עובד על המחשב אחר (הזה שאני כותב ממנו עכשיו). אין מצב בעולם שאני מפרמט את כל ההרדיסק. (אין איפה לעשות גיבוי) אין לי מאיפה להביא דיסק SATA לבדיקה. חשוב לציין שאני משתמש וותיק וניסיתי כל מיני אפשרויות בביוס וכו'... קיצר אין לי כל כך מושג מה …
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כרום אוכל לי את הזיכרון. בכל דבר שטיפה צורך משאבים (מוזיקה, יוטיוב וכד'), תוך כ-15 דקות הוא מגיע למעל 1,000,000 צריכה בRAM, ואז המחשב מתחיל להתקע (יש קובץ מצורף). הערות טכניות: אני משתמש בויסטה 32 ביט במחשב נייד. ניסיתי לעשות uninstall והתקנה מחדש וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להוריד את הX בenable hardware acceleration וגם לא שינה. המחשב הוא כשבוע אחרי פירמוט ובדקתי עם כמה דברים ולא מצאתי שום וירוס. יש לי רק extension אחד של האדבלוק פלוס. מה אני צריך לעשות? הצילו...
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק. כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד... השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הגדלים השונים של אותו הכונן (מסומן מאדום). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרמקול הפנימי עושה קולות של אזעקה כל הזמן ואחת לכמה זמה המחשב עושה ריסט באופן פיתאומי תעזורו לי בבקשה ! מה הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מידי פעם יש לי היבהובים של המסך. זה קורה תמיד כשאני נכנס לדרייבר של הכרטיס. ולפעמים גם בעבודה שוטפת של המחשב. יש לי כרטיס מסך של NVIDIA MX440 64MB עם דרייבר של 93.71. לוח אם: P5VDC-MX. אם תרצו עוד פרטים אני אתן לכם על המחשב. אני חושב שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך. מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן והיה לי יורוס ימיים אחי ומחקתי אותו יש לי עכשיו AVG ו SPYWARE DOCTOR כימעט כל יומיים יש לי קוקיז של וירוסים ואני לא נכנס לאתרים שיכולים להכניס לי וירוסים ולפעמים הSPYWAR DOCTOR שואל אותי אם לעשות בלוק לאיזה אתר שמנסה להכנס ואני תמיד עושה לא... וגם שאני נכנס לIMAGE SHACK זה עושה לי את זה ויש לי תמיד קוקיז ואני לא קולט מאיפה!!! אני צריך למחוק את המקור שעושה את זה אבל שני התוכנות לא מוצאים אותו.. ותמיד יהיה מצב שוירוס יצליח להכנס אם התוכנה שלי נגיד לא קלטה אותו וזה... זה מסוכן , צריך למחוק את הגורם של הוירוסים נפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלוש טמפרטורות ובצג רשום cpu, sys, pwm רציתי לדעת מה כל אחד מהם חוץ מהcpu שאני יודע שזה המעבד. בזמן האחרון המחשב מגיע בsys לטמפרטורה של האזעקה(55) וריציתי לדעת אם זה מסוכן או שאני יכול להקפיץ את הטמפ' לעוד 5 מעלות עד לאזעקה דרך אגב. כבר עשתי עידכון לביוס כך שהטמפ צריכות להיות אמינות cpu-39 sys-50 pwm-49 (המפרט של המחשב שלי מופיע למטה)
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם פרימיום בוסטר שאמורה היתה לשפר את ביצועי המחשב, בינתים כבר הספקתי להסיר אותה אחרי שראיתי שהיא רק האטה אותו, תוכנה שבעיקרון מנקה את הרג'יסטרי ועושה דיפרגמטיזציה. אין לי מושג איזה שינויים היא עשתה במערכת אבל וירוסים או תוכנות ריגול אין לפי כל הבדיקות שעשיתי, הבעיות הם בהתחלה של ההפעלה לאחר ברכת הוולקם אני מקבל את תמונת שומר המסך אבל בלי כל הסמלים, הדבר היחידי שקיים למשך דקה שלמה זה הצג של העכבר. אתר כמו יוטיוב ודומים נראים בצורה מוזרה כאילו חסר להם איזשהו פלג-אין. מישהו יכול לומר לי מה קרה למחשב שלי ואיך מתקנים את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט למחשב, ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין את הדרייברים באתר של יצרנית לוח האם? או לדבוק ב"מדיניות" של if it aint broke dont fix. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כמובן. יש עוד משהו שצריך לעשות לאחר פרמוט? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תראו בדקתי באוורסט וראיתי שהארדיסק שלי (WD 160) נמצא על 58 מעלות : אמרו לי ש58 זה הרבה מדי, אז מה אני אעשה? יש לי כבר שני מאווררים במארז (המארז הוא 6A19, מאוורר אחד מקדימה שמכניס, ואחד מאחורה שמוציא). אני יכול לבקש מהם שיחליפו לי בטענה שהוא מתחמם מדי?? - ורק כדי לוודא- חוץ מהארדיסק כל המעלות של הרכיבים האחרים בסדר נכון? וחוץ מזה יש לי עוד שאלה- יש איזו דרך לבדוק שהספק שיש לי באמת מחזיק טוב את המערכת, ולא רק סוחב אותה ככה בקושי? יש לי את המפרט הזה: athlon64 3800X2 dfi infinity 512MB memory X2 seagate 80gb sata ncq wd 160 gb sata2 geforce 7800GT DVD RW NEC 3540A LG DVD-ROM 8164B CRT 19 samsung syncmaster 997MB compucase 6A19 + 120fan rear + 120fan front F…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי זכרון חדש 512 במהירות 400 להוסיף לזכרון קיים 256 במהירות 333 המחשב מזהה רק את הזכרון בסלוט הראשון בין אם זה ה 512 או ה 256 שניהם לא עובדים ביחד האם ניתן משהו לעשות שגם ה 256 יכנס לחבילה תודה מראש אבי
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון כל משחק שאני משחק מוצג בצורה גרועה ואני צריך למחוק אותו, לדוגמת Juiced,Hitman 3 אך לא כאן העניין,כי את על המשחקים האלה אני יכול לוותר. (יש לציין שבדקתי אם דום3 עובד אצלי והוא עלה על מסך מלא ללא בעיות,אך בFPS נמוך אך זה כבר לא משנה) היום,יצא גילטי גיר XX רילוד קניתי את המשחק וגם בו אני נתקל בבעיה המוזרה. להלן תמונה: כפי שאתם רואים,אני רואה חצי מהמסך :\ בדקתי אצל שכן שלי וזה לא אמור להיות ככה. אתם יודעים לסדר את זה? -בתודה,XPloiT.Codebase
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הנ"ל בשתי אתרים ישראלים : spor5.co.il ו-sport2.co.il. באתר ספורט 5 אחרי כמה זמן הוידיאו עולה (הרבה ריפרשים או אחרי כמה ימים). אני מצאתי פיתרון לבעיה ולא כל כך מובן לי מאיפה זה צץ פתאום. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היה לי הפסקת חשמל בבית והספק כח מת ... החלפתי ספק הנורה של המתח שעל הלוח דלקה ניסיתי להדליק לא נדלק , ניסיתי לקצר עם מברג בין הפינים בלד במקום הלד של המארז כלום לא נדלק. כאילו יש מתח על הלוח אם אבל הוא לא מגיב לא נדלק לא כלום החלפתי לוח אם וזה נדלק איך יש מתח על הלוח והוא לא מגיב כאילו מת ? א. מה הבעיה בלוח ? ב.אם אפשר לתקן את זה במחיר סמלי ? עד 70 ש"ח בערך .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד nec versapro vy20/w-1 שאני לא מוצא תדרייברים שלו בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.. ניסיתי את כל התוכנות driver chacker הזה וכל האחרים ואין סריאלים ולא כלום אני מודה למי שימצא לי זה ממש דחוף תודה מצטער אם זה לא המקום הנכון לא ידעתי איפה להשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לוח של abit nf7-sl rev2 כשאני לוחץ על הכפתור אחרי שהמחשב דלוק הוא לא מכבה את המחשב אלא עושה ריסטרט או מכניס למצב של sleep\standby ודרך הווינדוס הוא פשוט עושה ריסטרט בדקתי וחיברתי 4 פעמים מחדש את הג'אמפרים לפי החוברת מישהו מכיר אולי את הבעייה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-