תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד
-
-
שלום. באותו החדר יש לי מחשב דסקטופ שמריץ WINDOWS 10, מחשב HTPC שמריץ KODI עי OPENELECT, טלביזיה חכמה, ומיני מחשב Cubox-i 4Pro שמריץ אנדרויד. סה"כ 4 מכשירים. לכל אחד מהם יש לי מקלדת אלחותית עם משטח עכבר וגם עכבר אלחוטי עבור הדסקטופ. זה דיי מבלבל לבחור את המקלדת הנכונה וגם לא נוח שכל המקלדות על שולחת אחד שתופסים הרבה מקום. השאלה היא האם קיימת מקלדת ועכבר אלחוטיים שיכולים לשרת מספר מכשירים שונים? ז"א שהמקלדת תגיע עם נניח 4 משדר\מקלטי USB שאפשר להכניס לכל אחד מהמכשירים ודרך המקלדת לבחור איזה מכשיר רוצים לשלוט? בחיפושים ברשת מצאתי רק מקלדת אחת ה 780 של לוג'יטק אל היא ללא עכבר ל 3 מכשירים בלבד ועם ממשק בלוטות בלבד שזה גרוע כי לא בכל המכשירים יש BT וגם ה BT לא זמין ב…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי המחשב הנייד Lenovo G500, יש לי אותו 3 שנים ומותקן עליו Windows 10 בגרסה הנוכחית (Anniversary) התקלות: 1) המחשב נכבה פתאומית, התדירות משתנה לעתים כמה ימים לעתים שעות ולעתים אפילו חצי שעה 2) לפעמים כשהוא נכנס למצב שינה (Sleep) נורת ה-Power שלו לא מהבהבת בצורה רגילה ודי מהירה 3) לעתים קרובות נתקע בבוט, יש לציין כי המחשב הגיע עם Windows 8, ביצעתי עליו Clean Install עם Windows 10 (עם הרישיון של ה-Windows 8 שהיה לי כמובן) בתודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר להסביר לי אייך בקודי אחד אני רואה סדרות ובקודי השני אין את הסדרות האלו
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם הראוטר הנ"ל יציב ועוצמת השידור שלו חזקה ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השתמשתי בתוכנת Process Explorer של מיקרוסופט שזה סוג של מנהל משימות מתקדם ושם יש אפשרות לקבוע אותו כמנהל המשימות של המערכת ועשיתי זאת ולאחר מכן כהוצאתי את האון קי שממנו התבצעה הפעלת התוכנה מנהל המשימות מציג שגיאה שאינו מוצא את מיקום המנהל המשימות ואיני יודע כיצג לבטל את התוכנה מלשמש מנהל המשימות כדי לפתור בעיה זו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים בקטע לא מתאים בכלל, פתאום הופיעו קווים אדומים על המסך. זה קורה פתאום, לא בתגובה למשהו, וכשזה קורה זה נשאר, אתחול לא עוזר. הבעיה מופיעה בצורה שונה גם בביוס - כשהמחשב בהתקף כזה, גם כשהביוס עולה יש בעיות תצוגה (אותיות חתוכות, נקודות לבנות לא קשורות במקומות מסוימים). אשמח לעזרה ושנפצח את התעלומה הזו!
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אנשים, שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך GTX 1070 ומשום מה משחקים שאמורים לעבוד לי חלק רצים לי עם FPS נמוך כאילו אני שם על אולטרה והFPS יורד ועולה בצורה מוזרה כשיש מלא אפקטים וה מוזר כי ישלי חבר עם כרטיס מסך חלש יותר ועובד לו חלק בכל מקרההמפרט שלי זה:כרטיס מסך: gigabyte gtx 1070 extreme 8gb ddr5מעבד:i5 4670 3.40ghzלוח אם: intel technologyRam:8 gigaספק כוח:High power direct 12 bronze 2 850wאני בעיקרון משחק על רזולוציה 1080 ועובד לי חלק והכל אבל יש נפילות של fps נגיד אם רץ לי על 120 fps זה נופל במשחק ל25-50 ומשחק כזה לא יודע זה די לא הגיוני, אני מדבר על משחקים כמו battlefield 1, Arma 3, GTA 5 אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר כמה שנים ואני לא מצליח לשים את האצבע על הבעיה. הבעיה היא כזאת: אני מתקין משחק או תוכנה, משתמש בה במשך כמה פעמים בודדות, ואחרי כמה פעמים שאני משתמש בה, הEXE שמפעיל אותה קורס, פשוט קופצת לי הודעת שגיאה "שווינדוס נתקל בבעיה להפעיל את הקובץ". הפתרון שאני מבצע בדר"כ, מוחק את המשחק או התוכנה ומתקין מחדש, ואז שוב לאחר כמה פעמים שאני משתמש זה שוב פעם קורה. במהלך כמה השנים האלה פרמטתי מספר פעמים את המחשב, הווינדוס (7) מעודכן עד לעדכון האחרון. המחשב נסרק כל הזמן לוירוסים ומלוורס, אף פעם לא נמצא משהו חריג. זה פשוט מייאש אותי, אני כמעט חושב שהפתרון הוא להתקין ווינדוס 10, אבל אני לא רוצה כי כבר חוויתי איתו בעיות (אפשר לראות:…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס 10 על מחשב DELL שהגיע עם FREE DOS (לינוקס מותקן). במהלך ההתקנה מחקתי את כל המחיצות שהיו בכונן חוץ ממחיצה בגודל חצי ג'יגה של המערכת, וניסיתי להגדיר את השטח כמחיצה חדשה, אבל מופיעה ההודעה: למערכת לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה" (שגיאה 0xc7da1b50). אני תקוע בגלל זה ולא יכול להתקין ווינדוס. הפיתרון היחיד שחשבתי הוא להוציא את ההארד דיסק ולפרמט אותו בחיבור למחשב אחר. האם מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה? אני מעדיף לא להוציא אותו כי זה מחשב חדש ואני מעדיף לא לפתוח (ויכוחים של אחריות וכו') תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פה חדש באתר ויש שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן אשמח אם תעזרו. במחשב אם אני מפעיל מוזיקה ממקור אחד - נגיד יוטיוב - ואז מפעיל מקור אחד - נגיד איזה נגן, שני המקורות עולים אחד על השני ומקבלים בלאגן, שני שירים/מקורות קול שמופעלים בו זמנית. אבל בטלפון (אנדרואיד), אם אני שומע מוזיקה ממקור אחד ואז מחליף אז המקור הראשון נכבה. וככה כל פעם רק מקור אחד מופעל כל פעם. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום גם ל-PC להתנהג ככה? ולמשל, אם אפתח כמה חלונות של יוטיוב בו זמנית שרק אחד יעבוד. וכל השאר יושתקו. או אם אפעיל יוטיוב ונגן, השני שאפעיל יעבוד והראשון יושתק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הי. חזרתי להשתמש בדואר ישן שלי, וכבר התעלקו עליו מלא מלא ספאמים. יש איזשהי דרך למנוע מהם להגיע אלי? בדר"כ אפשר להכנס להודעה ולבקש שיפסיקו לשלוח למייל שלי, אבל זה ספאם שאני מפחדת בכלל להכנס אליו, רובו ברוסית שאני לא מבינה, ואני חוששת שרק הפתיחה תשחרר איזה וירוס שישבש לי את החיים. אני לא רוצה לפנות לספק ולשלם לו שיחסום את זה. עכשיו המייל הזה מופנה לג'ימייל ושם אני רואה אותו. יש פתרון? תודה!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים המחשב נכבה בזמן שהייתי ביוטיוב יכול להיות שהחתול שלנו לחץ בטעות על הכפתור כיבוי או שזה קרה בעצמו בגלל עדכון כרגע כשמדליקים את המחשב הוא מראה לוגו של וינדוס עם טעינה, עושה את הצליל של ווינדוס ואז הופך למסך שחור שיש לו את אותה טעינה של וינדוס ולא מפסיק שם ראיתי ביוטיוב רק אפשרות שהמחשב תקוע על ווינדוס וטוען ולא אפשרות של מסך שחור עם טעינה אשמח להמלצות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-