עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Ewingum,

בעיה זו קרתה לי בעבר וחזרה עכשיו. הבעיה היא שאחרי החלפה של מקור קול המחובר לאודיג'י (למשל, מהרמקולים אל האוזניות) אז המחשב נתקע כשמחליפים ואז כשמעלים מחדש את המחשב אז המחשב מתעלם לגמרי מהכרטיס קול, כאילו הוא לא קיים. אחרי שאני מוציא את כל מה שמחובר לכרטיס קול, ומדליק שוב את המחשב אז זה עובד - עד שעכשיו גם כשאני מפעיל שוב אין דובים ואין יער. בפעמים הקודמות חיזקתי את הכרטיס במקום, העברתי PCI SLOT ועכשיו זה חזר. רעיונות איך לסדר עניין מציק ביותר זה? כיוון שעכשיו אני בלי סאונד לגמרי. מפרט: מעבד: Athlon XP 1700+ לוח אם: Gigabyte GA-7vtx-h כרטיס קול: Creative SBLive! Audigy רמקולים: Altec Lansing ATP-5

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shay1231,

היי. זה כבר כמה זמן שהעכבר שלי זז בלאגים (עכבר שבא בסט יחד עם מקלדת של microsoft desktop 2000). חשבתי בהתחלה שזה המחשב ולא הבנתי איך כי אין סיבה בגדול, הוא חדש ומאוד חזק. אז בדקתי עם עכבר אחר, חוטי, והכל עובד פיקס. הבעיה היא שאני לא רוצה עכבר חוטי ולכן החלטתי לגשת ל KSP ולממש אחריות. הבחור מ KSP חיבר את העכבר והפלא ופלא העכבר והמקלדת עבדו אצלו יפה מאוד ואפילו גם אני שיחקתי קצת עם העכבר והוא זז בסדר גמור. ניסיתי לחפש תשובה בגוגל אך כל העצות שנתנו לי שם (למחוק את הדרייבר של העכבר והמקלדת ולהתקין מחדש, זאת אומרת לחבר שוב את ה USB) אך הבעיה עדיין קיימת. הבחור מ ksp טוען שיש מצב שאיזה התקן בחדר מונע מהתקשורת של העכבר לעבוד כמו שצריך. ניסיתי חיבור USB קדמי ואחו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם: שדרגתי מארז וקירור מעבד ולצורך זה מן הסתם ניתקתי כונן ssd (מערכת הפעלה) וכונן hdd. כעת כשחיברתי אותם מחדש - המחשב לא מוכן להיכנס ל - Boot. אני נכנס דרך usb boot של win 10 לקומנד פרומפט ורואה שהקבצים קיימים ושני הכוננים עם המידע עליהם. מבחינת הגדרות משום מה נראה שהווינדוס מזהה אותם כ - MBR אבל נראה לי לא כל כך הגיוני.. כמו כן כשאני מנסה לעשות אקטיבציה לכונן באמצעות diskpart הוא לא מאפשר לי ורושם הודעה שזה לא אפשרי כיוון שזה MBR. ניסיתי להגדיר BIOS על legacy - אין רושם לשינוי כלשהו.. ניסיתי להגדיר UEFI - גם לא משפיע.. אשמח לעזרתכם!!! תודה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by swlal,

שלום לכולם החלטתי להרכיב מחשב חדש על בסיס המעבד מהמחשב הישן (Q8200) אז עשיתי מלא זמן סקר שוק ובסוף הזמנתי מהאינטרנט לוח אם מתאים וזכרון כמו כן קניתי גם כרטיס מסך חדש מפרט המחשב: לוח אם: gigabyte ga-ep43t-s3l מעבד: intel q8200 זכרון: ddr3 8gb 1600mhz כרטיס מסך: geforce gtx 650 ספק כוח: 500w הרכבתי את המחשב אבל כשאני מדליק אותו הוא לא מציג תמונה. כמו כן המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט. המחשב משמיע צפצופים קצרים ברצף, מה שאמור להצביע על בעיית כוח או מתח... (לפי ההוראות של ג'יגבייט) ניסיתי להחליף כמה ספקים אבל זה לא עזר... חשבתי לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, אבל אני לא בטוח שזה מקור הבעייה... אולי הזיכרון לא מתאים למעבד? או שבכלל הלוח אם לא תקין? אשמח לעזרה בהקדם!

6. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה בזמן שאני משחק בGTA:SA לאחר כמה דקות הוא מראה לי את זה: מזה ??????? מבקש את עזרתכם .... האם יש פה בעייה חומרתית ? הרצתי S&M ואין שגיאות וגם MEMTEST 86

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by Lyor,

אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958D הוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר. אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה. העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו... כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל). אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by InterAl,

שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by tzahi211,

כבר איזה חודש המחשב שלי עושה ריסטרטים לבד הוא עושה פתאום איזה 3 4 ריסטרטים כל אחד אחרי איזה 10 דקות 15 דקות ומתכבה ניסיתי לנקות אבק זה לא עזר .. מה צריך לעשות?ופירמטו לי תמחשב לפני 4 5 חודשים עם זה חשוב אבל זה קרה הרבה אחרי .. עם אפשר איזה תוכנה או משהו לסדר את זה אז תודה זה דחוף ואי אפשר ככה עם המחשב .. ותוכנה שעושה מהר תעבודה כי עם מפעילים תוכנה הוא גם מתכבה עם מפעילים מלא לחץ על המחשב גם דוגמא פייסבוק איסקיו פוקר יוטוב אחרי 5 דקות הוא מתכבה כמעט בטוח עם הבנתם אז תודה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום יש לי שני כוננים חיצונים של 6 ו 5 שנים בהתאמה רק לשם שמירת מידע אישי כמו סרטונים משפחתיים ותמונות אני לא יודע עם זה הזמן לקנות אחד חדש , למרות שהם רוב הזמן בארון ללא שימוש בדקתי אותם עם Crystal Disk Info והם במצב טוב , כונן נייח של 2T כלומר 3.5 אינטש וכונן נייד 1T של 2.5 אינטש , כמות המידע מגיע כמעט ל 1T , בנוסף לכוננים יש לי איחסון במדיה של תקליטורים בני 8-7 שנים וקלטות MINI-DV של מצלמת וידאו . אני מחפש לקנות כונן חיצוני אמין או אמצעי אמין אחר ואולי לדעתכם אין צורך בזה כעט . תודה

14. Started by coolmeen,

טוב קיבלתי מחשב חדש, בלה בלה בלה הרכבתי אותו בלה בלה בלה, אני בא להפעיל אותו (דרך אגב עם ספק כח ישן), אני רואה נדלק המאוררים נדלקים סבבה, הכרטיס מסך לא מודלק והמסך מעבעב, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי אני משתמש בוא עכשיו , הכרטיס מסך מחובר כראוי ל agp והכל בסדר, אבל אני לא יודע מה הבעיה אז חיברתי גם את ההארד דיסק, ואני רואה שהוא מפעיל את ההארד והנורה שמפעילה את ההארד מתחיל לשניה, ואז מפסיקה אחרי כמה שניות ואז המחשב פשוט לא זז המסך מעבעב, וזהו והמאוררים רצים, האם המעבד נשרף? האם בעית זיכרון האם לוח אם? תודה על התשובה המהירה תודה

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by Starsky,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול OnBoard והוא עושה לי בזמן האחרון בעיות עם החיבור של המיקרופון, אז החלטתי לחבר כרטיס קול בנפרד. התקנת הדרייבר של הכרטיס שנמצא על הלוח נעשת על ידי התקנה מיוחדת וגם הוא לא מזוהה אוטומטית, אז דרך הלוח בקרה נכנסתי להוספה והוסרה ומחקתי אותו דרך שם ומיד כיביתי את המחשב כדי שלא בטעות יזהה אותו בצורה לא טובה ואז ידפוק הכל. ברגע שהמחשב היה כבוי חיברתי את הכרטיס קול השני והפעלתי את המחשב מחדש. הוא זיהה בהתחלה התקן מולטימדיה אבל לא מצליח לסיים את ההתקנה שלו, ושום כרטיס עכשיו לא עובד. אז הורדתי את התוכנה aida32 כדי שתזהה איזה חומרה מחוברת לי למחשב, והחומרת קול היחידה שמזוהה היא הכרטיס קול שעל הלוח והכרטיס קול בנפרד בכלל לא מזוהה. אני רוצה לציין שכבר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by 2lame,

מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  17. האם חוץ מהמחיר יש הבדל בין ספק genric (שונות) לספק למשל שלenermax? האם הספק משונות יכול לעשות בעיות מסויימות? כגון רסטרטים,שריפת המחשב בהפסקת חשמל ועוד? למשל האם יש הבדל בכוח של ספק משונות שהוא 350 watt לספק של enermax שהוא 350 watt? תודה רבה לעזורים ;D

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mic3mic4,

הי, קניתי מחשב חדש ובו הארד דיסק SSD בקיבולת של 120 ג'יגה מתוך מחשבה שזה יספיק. זה ההארד דיסק שעליו מותקן הוינדוס וכן כל התוכנות. תוך זמן קצר הוא התמלא ונותרו בו כ- 7 ג'יגה פנויים בלבד. הקו אדום ומרתיע. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי הארד דיסקים נוספים על המחשב ובהם מקום רב. תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by shaithebest,

הי אני בא להתקין את ההיטמן החדש מדיסק מקורי והוא זורק לי את השגיאה על XINPUT1_3.dll חסר בהתקנת משחק כמובן הורדתי את הקובץ DLL הארור ושמתי אותו בתיקיית היעד במקרה שלי ווינדוס 7 בתיקיית SYSTEM32\ ועדיין המשחק לא עובד, מתקין את עצמו סבבה ומסיים התקנה אבל לא רוצה לעבוד אני יודע שפירמוט יעזור לי אבל אין לי כוח לגיבויים עכשיו אם למישהו יש רעיון אני אשמח

• 12 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by SloXreS,

שלום, לפני כמה ימים באופן פתאומי הקיצור alt+shift הפסיק לעבוד. הוא לא משנה שפה. ניסיתי לבדוק בהגדרות שפה וקיצור מקשים אחר שהגדרתי עובד בלי בעיה. לא הצלחתי למצוא פתרון ברשת, אשמח לעזרה. אני משתמש ב windows 8.1 תודה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by oferparnasa1980,

יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי, העברתי Fortissimo III 7.1 ממערכת ישנה לחדשה, שנמצאת כעת בדיוק באותו מקום של הישנה, והתגלתה בעיה רצינית באיכות הקול. גם באופטי וגם בקואקס איכות הקול ירודה מאוד ויש "ססס" בצלילים גבוהים והפרעות נילוות. הכרטיס עבד מצוין בערכת הישנה. בהפעלת הסאונד דרך לוח האם אין הפרעה באופטי או בקואקס (כמובן שבאותו הזמן מופעל רק כרטיס הקול או רק ה APU). ישנה הארקה למחשב, ככול שאני יכול לדעת, וכרטיס הקול נמצא הרחק מכרטיס המסך ככל האפשר (פירוט במפרט מחשב). מה עלול לגרום לבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שוב שלום, (רק בשביל הסדר הטוב, ההודעה הקודמת שלי הייתה בקשר למחשב חדש של חברה שלי והפעם מדובר במחשב...הלא כל כך חדש...שלי). קניתי סטיק חדש של 512MB ואחרי שהכנסתי אותו ביחד עם הסטיק הישן (256MB - שניהם אותה מהירות, חברות שונות) ה BIOS וגם Windows מזהים רק את הצ'יפ של 512MB. בעזרת תוכנת AIDA ראיתי שהסלוט כן מזהה את הסטיק... אשמח אם יש רעיונות איך לגרום להם לתפקד ביחד...או שעליי לוותר על הצ'יפ הישן? המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.