תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
כנראה הבעיה היא במעבד amd athlon xp 1800..... הורדתי תתכונה speed fan 4.11 מי שמכיר אותה זה עוד יותר טוב מי שלא הינה לינק http://www.almico.com/speedfan411.exe קיצר הטמפרטורות שרשומות לי שם הם temp1: -55 temp2: 46 temp3: 68-70 hdo 36 ונראה לי שהבעיה המרכזית היא במאורר מכיוון שהמהירות שלו היא בערך 2000 אז כמה שאלות... האם באמת הבעיה היא במאורר? אם כן איך אני מתקין חדש ועוד עצות ועוד תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן אני מדבר מתוך היוזר הזה כי אין לי יוזר בHW וקיוויתי שתוכלו לעזור: קניתי מחשב חדש דנדש ( ;D ) INTEL P4E 2.8 (זה לא אמור להיות פרסקוט המוכר התבלבל והוא מביא לי חדש {2.8C} רק ביום שני...) ASUS P4P 675 KINGSTON 256MB 400MHZ X2 GIGABYTE R9800PRO WD 80 GB SATA ASUS 52X32X52 HEC 300W RAIDMAX SCORPIO נתונים: אני לא בOC, הטמפ' בסדר גמור, הכל הותקן כראוי. אחרי ההתקנה של הWIN נכנסתי לאינטרנט והמחשב עשה ריסטרט וכשהוא נפת הופיעה לי הודעת שגיאה: WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR וזה אומר לי שזה קשור לקובץ: C:\WINDOWS\MINIDUMP\*****.DMP (אין לי מושג מה יש במקום הכוכביות...) וזהו....מייקרוסופט אמרו לי להתקין מין תוכנה שבודקת זכרונות והיא הלכה חלק.... אחרי כמה ריסטים הופיע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כל מה שאני רואה אל המסך מחשב במסך הטלויזיה לעשות כאילו CLONE ... הבעיה היא שאני לא יודע איך יש לי ראדון 9700פרו אם TV-OUT ויש לי טלויזיה 14אינץ אם חיבור של אנטנה בלבד מאחור... יש לי ממרי של יס ... אז האם זה אפשר בכלל או לא?
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה תופעה מוזרה אצלי במחשב, אחרי כמה שעות של עבודה, מופיע לי מסך כחול והמחשב עושה Restart פתאומי. חשדתי שזה ה-HD ואפילו החלפתי אותו לאחד אחר. משום מה, התופעה ממשיכה לקרות. אני חושד שזה ה-PSU, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את הכרטיס קול (המחשב שלי - חומרה-מנהל התקנים) אבל אני לא מצליח להתקין את "בקר המולטימדיה" באותה הדרך ואין לי מושג מה לעשות תודה מראש לכול העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקולים שמעצם החיבור לחשמל מתחילים להשמיע זימזום מעצבן , אפילו כשהם כבויים. אלו רמקולים ממש זולים כך שלא אכפת לי לפתוח אותם ולנסות את מזלי בתיקון. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהיה במחשב ישן ועבד טוב, העברתי אותו למחשב חדש והמשיך לעבוד, ניסיתי לפרמט אותו והוא נתקע באמצע כל פעם. בדקתי עם PartitionInfo ואני מקבל את ההודעות הבאות: Error #109: Partition ends after end of disk. ucEndCylinder (5006) must be less than 5005. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 29 משהו יודע איך לתקן את הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היה לי אינטרנט ב-ADSL עם מודם ALE 070, שכבר כולכם מכירים בטח את הבעיות שהוא עושה. אתמול, בא טכנאי והתקין לי אינטרנט בכבלים והביא לי איתו מודם TERAYON TJ715X. משום מה, המחשב נהיה יותר איטי מרגע שהתקנתי את המודם רשת (לא ממש התקנתי, רק הורדתי את החייגן של אינטרנט זהב). האיטיות היא כשאני מפעיל את ווינדאוס, ברגע שאני בוחר את המשתמש שאליו אני רוצה להיכנס ועד שווינדאוס נכנס למשתמש הזה לוקח בערך 35 שניות יותר ממה שזה היה לוקח לו כשהיה לי מודם ALE 070 (שזה לא ממש הגיוני כי הרי ידוע שהמודם הישן שהיה לי גורם לאיטיות בהעלאה, אז איך כרטיס רשת יכול לגרום לאיטיות יותר גדולה בהעלאה???). זה מתחיל ממש לעצבן אותי ורציתי לדעת אם אני יכול כדי לגרום לאיטיות הזאת כשאני נכנס לשם המשתמש שלי להפסי…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מחשב חדש, בלה בלה בלה הרכבתי אותו בלה בלה בלה, אני בא להפעיל אותו (דרך אגב עם ספק כח ישן), אני רואה נדלק המאוררים נדלקים סבבה, הכרטיס מסך לא מודלק והמסך מעבעב, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי אני משתמש בוא עכשיו , הכרטיס מסך מחובר כראוי ל agp והכל בסדר, אבל אני לא יודע מה הבעיה אז חיברתי גם את ההארד דיסק, ואני רואה שהוא מפעיל את ההארד והנורה שמפעילה את ההארד מתחיל לשניה, ואז מפסיקה אחרי כמה שניות ואז המחשב פשוט לא זז המסך מעבעב, וזהו והמאוררים רצים, האם המעבד נשרף? האם בעית זיכרון האם לוח אם? תודה על התשובה המהירה תודה
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שימו לב למקרה הבא: פנה אלי חבר עם מערכת הפעלה WIN XP שנתקל כל הזמן במסכים כחולים. הרצתי בדיקת זיכרון ולא היו תקלות. החלפתי לו כרטיס מסך (זמנית) - לא עזר. החלפתי גם כרטיס קול - לא עזר. החלפתי לו זיכרון - לא עזר. החלפתי מערכת הפעלה - לא עזר. הרצתי PRIME95 לבדיקת התחממות של המעבד - המחשב לא נתקע. הגעתי למסקנה שהלוח דפוק. ייעצתי לו להחליף לוח. הוא קנה לוח חדש משולב של אסוס עם זיכרון חדש. נחשו מה?? המסכים הכחולים נמשכים! מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? אני ממש זקוק לעיצה טובה. יש לו פלאג מחובר למחשב של תוכנה חוקית שהוא רכש. יכול להיות שהפלאג גורם לזה??
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך KDS 19 פלאטרון וWIN XP PRO היום בבוקר כשהערתי את המחשב הכתב הפך לבלתי קריא ומטושטש מאד עד שכמעט אינני יכול להבין מה כתוב. ניסיתי לתקן במכוונים של המסך וחיפשתי בWINDOWS אך ללא הועיל. למישהו יש ידע כיצד מתקנים בעיה כזו ולמה היא קשורה? תודה חברים
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני יכול לראות רק בשחור לבן :\ יש לי RADON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה: "cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu" ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue" כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגיל זה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות? ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-E אם זה יעזור... מקווה מאוד שתעזרו לי :-[
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי, חיברתי את אחד הדיסקים שלי כשהמחשב היה דלוק (אני יודע.. אני יודע...) חיברתי בטעות את החשמל הפוך, והיה גץ קטן. עכשיו ה-HD לא נשמע לי "מניע". לא שומעים את הפלטות מסתובבות. הוא כן מתחמם מעט, אבל ממש לא נשמע עובד. :'( :'( הוא עדיין באחריות, אבל אני מוכרח להציל את מה שיש עליו. האם יש דבר כזה "פיוז" ל-HD ? האם יש מה לעשות ? למישהו יש מושג כמה עולה להציל HD בחברה מוסמכת לזה? תודה מראש מוטי
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחשב מורכב מ.. amd xp 2500+ mobile epox 8rda3+ compucase 6a19 אני צריך עזרה אני עושה את זה פעם ראשונה לבד ....
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מדיי כמה דקות, המסך שלי שהוא LG FR 795FT+ 17" עושה POP כזה, הצתוגה מתוכווצת, המסך ניהיה חשוך, יש רעש כאילו שיתוש נצלה בפנים, וכאילו משהו קרה לפיקסלים כזה מכירים...? האם זו בעייה ניתנת לתיקון בחנות מחשבים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המקלדת מולטי מדיה של מיקרוסופט ויש לי בעיה שמפריעה בעיקר במשחקי מחשב אי אפשר ללחוץ על יותר מ2 מקשים בו-זמנית... זה עושה כזה ביפ וגם עוד משהו... איך מבטלים סטיקי קי... ומה זה? גם במשחקי רשת.. אי אפשר ללחוץ הרבה על שיפט
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-