עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל פעם מופיעות הודעות לעדכן דרייברים לכרטיס המסך (AMD Radeon). אחרי הורדת הדרייברים, מתבצעת סריקה של תוכנת ההתקנה שאומרת שהדרייברים הכי עדכניים כבר מותקנים. מה עושים? תודה מראש

2. Started by Arie Medinsky,

הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by eurekas300,

שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה

4. Started by puhs,

לאחרונה אני חווה בעיה מעצבנת במיוחד - העכבר מתחבר ומתנתק מהמחשב. לעיתים זה רק לשנייה או שתיים (ואז הסמן פשוט קופא ואז חוזר), ולעיתים הוא פשוט מתנתק עד ניתוק וחיבור של הכבל מחדש (נראה שלא עובר מתח לעכבר שכן סמן הלייזר שלו כבוי באותם רגעים) ניסיתי מספר יציאות USB ומספר עכברים שונים ובכולם אותה הבעיה. לא מצאתי ברחבי הרשת פתרון שעזר לי. מחיקה של כל הדרייברים והתקנתם מחדש וגם ביטול של חסכון בחשמל לא פעל. העניין משגע.. אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מטריף זה לשחק במשחק ופתאום ניתן לזוז רק עם המקלדת. אשמח לעזרתכם חברים.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. שלום רב, ברשותי מחשב נייד בן 3 מדגם : samsung np370r5e-s01IL. לאחרונה, כאשר אני פותח את המסך (מלמעלה למטה) והמחשב נדלק, אני רואה את הצבעים מטושטש. כאשר אני משחק קצת עם כיוון המסך (למעלה ולמטה) זה מסתדר עד הפעם הבאה בה אני סוגר ופותח מחדש את המסך. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי סברה שמדובר בכבל (flat) קרוע. מה דעתכם ? נתקלתם בבעיה דומה אי פעם ? תודה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, יש לי תקלה מוזרה.. הלוח-אם באחד המחשבים שלי שבק חיים ולכן החלפתי אותו. למחשב יש כרטיס מסך של AMD, אשר מתחבר לשקע Display port במסך, ובכרטיס עצמו יש כניסת mini display port. כאשר המחשב כבוי, ואני לוחץ על הכפתור הדלקה - שום דבר לא קורה! המחשב פשוט לא נדלק. אבל ברגע שאני מנתק את הכבל display port מהכרטיס מסך או מהמסך עצמו - המחשב נדלק! ואז אני מחבר את הכבל ויש לי תצוגה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה? לדעתי משהו מקצר. ובמידה וכן, איך אפשר לאתר מה המקור?

7. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק במחשב מותקנת תוכנת VNC אבל הנתב לא מוגדר להעביר את הבקשה למחשב יש כמה מחשבים ברשת על כולם מותקנת התוכנה אני רוצה לשלוט במחשב אחד לפחות משם אני יגדיר את הנתב להגדרות ממחשב מרוחק איך אני יכול לשלוט ב לפחות באחד מהמחשבים מרחוק יש לי את כתובת ה האי פי אבל עוד לא הכנתי TROJAN הצורך הוא לבדוק את שלום הילדים שלי במקום שהם נמצאים בו תודה מראש לכל מי שימצא לי פיתרון

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by gal.b.b,

שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by ygal.Idan,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים

11. אני מנסה להוריד windows xp והייתה לי בעיה, מישהו נחמד מהקבוצה מנסה לעזור אך שנינו לא הצלחנו.. הבעיה הייתה מחקתי את הכוננים הקשיחים, ואני מנסה עוד פעם להכניס את הדיסק און קי אך זה לא מזיז כלום.. אני יכול בלי בעיה להתקין ווינדוס 7/10. רק בxp יש בעיה.אשמח לעזרה, תודה רבה! זאת השגיאה שמופיעה לי אחרי שמחקתי את הכוננים

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. סוף סוף יש לאינטל תחרות יצרן מעבדים שמשנה את השוק ( בתקווה ) כל העולם כותב על מחירים של מעבדים וסוגים לוחות אם דווקא כאן מצפה לראות , קשר ליבואן או חנות ותשאול מתי יגיע לישראל המעבד ? מחירי מעבדים AMD ? לוחות איזה יגיעו לישראל AM4 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-boxart-and-capsaicin-event-at-gdc-2017.html http://www.guru3d.com/news-story/eu-prices-listed-amd-ryzen-7-1800x-to-cost-628-eur.html https://www.pcper.com/reviews/Processors/Dissecting-AMD-Zen-Architecture-Interview-David-Kanter

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by Itayz,

שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי

14. Started by chaim85,

יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by YAel G,

היי לאחרונה המחשב שלי נתקע אחרי כמה דקות פעילות. מצאתי שהCPU גבוה ממש, מופיע ברשימה ntomjs.exe כמה פעמים, והוא תופס ממש הרבה. מה זה בדיוק, ואיך אפשר לבטל אותו לצמיתות??? תודה תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

שלום ותודה מראש לפני כחודש קניתי מחשב חדש ומסך חדש שאני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי 30 ל1:00 דקה המסך הוא Acer S271HL Dbid - 27 inch Monitor מה יכול להיות בעיה דוד

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. היי חברים בקטע לא מתאים בכלל, פתאום הופיעו קווים אדומים על המסך. זה קורה פתאום, לא בתגובה למשהו, וכשזה קורה זה נשאר, אתחול לא עוזר. הבעיה מופיעה בצורה שונה גם בביוס - כשהמחשב בהתקף כזה, גם כשהביוס עולה יש בעיות תצוגה (אותיות חתוכות, נקודות לבנות לא קשורות במקומות מסוימים). אשמח לעזרה ושנפצח את התעלומה הזו!

18. שלום לכולם אני פה חדש באתר ויש שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן אשמח אם תעזרו. במחשב אם אני מפעיל מוזיקה ממקור אחד - נגיד יוטיוב - ואז מפעיל מקור אחד - נגיד איזה נגן, שני המקורות עולים אחד על השני ומקבלים בלאגן, שני שירים/מקורות קול שמופעלים בו זמנית. אבל בטלפון (אנדרואיד), אם אני שומע מוזיקה ממקור אחד ואז מחליף אז המקור הראשון נכבה. וככה כל פעם רק מקור אחד מופעל כל פעם. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום גם ל-PC להתנהג ככה? ולמשל, אם אפתח כמה חלונות של יוטיוב בו זמנית שרק אחד יעבוד. וכל השאר יושתקו. או אם אפעיל יוטיוב ונגן, השני שאפעיל יעבוד והראשון יושתק. תודה!

19. Started by Avi952,

שלום, ברשותי המחשב הנייד Lenovo G500, יש לי אותו 3 שנים ומותקן עליו Windows 10 בגרסה הנוכחית (Anniversary) התקלות: 1) המחשב נכבה פתאומית, התדירות משתנה לעתים כמה ימים לעתים שעות ולעתים אפילו חצי שעה 2) לפעמים כשהוא נכנס למצב שינה (Sleep) נורת ה-Power שלו לא מהבהבת בצורה רגילה ודי מהירה 3) לעתים קרובות נתקע בבוט, יש לציין כי המחשב הגיע עם Windows 8, ביצעתי עליו Clean Install עם Windows 10 (עם הרישיון של ה-Windows 8 שהיה לי כמובן) בתודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

20. Started by Raz Sagi,

הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.

21. שלום. באותו החדר יש לי מחשב דסקטופ שמריץ WINDOWS 10, מחשב HTPC שמריץ KODI עי OPENELECT, טלביזיה חכמה, ומיני מחשב Cubox-i 4Pro שמריץ אנדרויד. סה"כ 4 מכשירים. לכל אחד מהם יש לי מקלדת אלחותית עם משטח עכבר וגם עכבר אלחוטי עבור הדסקטופ. זה דיי מבלבל לבחור את המקלדת הנכונה וגם לא נוח שכל המקלדות על שולחת אחד שתופסים הרבה מקום. השאלה היא האם קיימת מקלדת ועכבר אלחוטיים שיכולים לשרת מספר מכשירים שונים? ז"א שהמקלדת תגיע עם נניח 4 משדר\מקלטי USB שאפשר להכניס לכל אחד מהמכשירים ודרך המקלדת לבחור איזה מכשיר רוצים לשלוט? בחיפושים ברשת מצאתי רק מקלדת אחת ה 780 של לוג'יטק אל היא ללא עכבר ל 3 מכשירים בלבד ועם ממשק בלוטות בלבד שזה גרוע כי לא בכל המכשירים יש BT וגם ה BT לא זמין ב…

22. בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…

23. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

24. וזאת למרות שזה על אוטומטי גם לאיזור זמן וגם לשעון.... ממה זה ואיך לסדר? זה רק לאחרונה

25. Started by GooG,

המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים