עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.

2. שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by pidres,

יש לי מקלדת ועכבר שנשארים כל הזמן דלוקים גם אחרי שאני מכבה את המחשב אז אני מכבה את המחשב דרך הספק כוח שהאורות לא ידלקו זה בסדר לכבות כל יום את המחשב דרך הספק או שזה יכול להרוס?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yair23,

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.) במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים: כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל... אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה) אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון... חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה... לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות..…

6. Started by mzlbat,

היי יש לי כרטיס מסך דגם 260 גיינוורד כבר שנתיים וחרשתי הרבה משחקים עליו , אבל היום התקנתי קרייסיס 2 ואחרי חצי שעה של משחק המחשב נכבה ולא מצליח להעלות את הוינדוס מחדש אפילו לא רואה דבר על המסך כנראה שהכרטיס לא נותן סגנלים למסך , הסרתי את הבטריה מעל הלוח ואיפסתי את הביוס וזה לא עזר תמיד הכרטיס היה מוציא רעש גדול בכל התחלה כי המאווררים היו עובדים על פול ל כמה שניות ועכשיו לא המאווררים מסתובבים רגיל בלי הפול באתחול מה לעשות ת מה אתם חושבים , הבעיה שאין לי מחשב אחר או כרטיס מסך אחר שאני ישים במקומו הכרטיס כבר שנתיים ויש עוד שנה אחריות , אם יצא דפוק איזה כרטיס ניוודיה שווה לו ותודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)

8. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Epidem,

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…

10. Started by Or ei,

כשאני מכניס דיסק הוא מאט את כל הפעולות של המחשב ולאט לאט נתקע מה קרה לו?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ykg,

לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי מחשב נייד של MSI, המחשב הגיע עם כונן SATA HDD 1TB וכונן Intel Optane m.2 16GB מחשב MSI GV62 8RD מעבד Intel Core i5 8300H זיכרון 8GB DDR4 מערכת הפעלה Win 10 החלפתי את הכונן OPTANE ב-Samsung 970 EVO NVMe m.2 500GB לפני ההתקנה במחשב עצמו ביטלתי את פעולת ה-INTEL OPTANE (דרך התוכנה של Intel Rapid storage) והעברתי את המערכת הפעלה עם Samsung migration tool. הכול עובד מצויין, המחשב טס. אני רק מנסה להתקין את הדרייבר של סמסונג ולא את מה שהמערכת מתקינה... כאשר אני נכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה: הנה כמה תמונות מהביוס:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היה לי כרטיס טלויזיה שפשוט היה ג'אנק רציני מלא דיליי אי התאמה רצינית בין קול לתמונה , אז החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה חדש הסתכלתי על המחירים ובחרתי כרטיס טלויזיה ב 225 שקל פנימי PCIE אחרי גישוש באתר של אייבורי ראיתי שיש כרטיס טלויזיה הרבה יותר טוב בפחות כסף שווה להחליף ? Encore ENXTV-X4 יש לו רולוציה יותר גבוהה הוא חיצוני ב 185 שקל ? איך זה יכול להיות שיש לכרטיס טלויזיה נתונים גבוהים יותר מהכרטיס שלי והכרטיס שלי יותר יקר ? הרזולוציה שלי נעה בין 350 עד 720 אנלוגי ושם זה FULL HD כרטיס טלויזיה AverTV Volar HD PRO עולה עוד 10 שקלים 235 עם נתונים הרבה יותר גבוהים מהכרטיס שלי שווה להחליף את הכרטיס? https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2678&orderBy=priceLow

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל

15. Started by Deus EX,

ידוע לי מה זה hz במסכים בנתיים אני על 101 אבל מה זה khz? עכשיו הkhz הוא 81.8 האם זה נורמלי? מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by david1882008,

שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הרסיבר שלי למחשב לפני העדכון של המחשב ל windows 8.1 לא הייתה בעיה עכשיו אני לא מצליח לשמוע מוסיקה דרך הרמקולים ואפילו המחשב לשי לא מזהה את ה HDMI של הרסיבר מה בבקשה אפשר לעשות בנידון הסוג של הרסיבר הוא: YAMAHA RX-V367 תודה לעוזרים..[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. מסך DELL שכבר לא באחריות U2417H הופיעה לפתע - לק קיבל מכה שום כלום - אנכית - שורת פיקסלים כבויים - בדיוק, אבל בדיוק באמצע המסך. יש מה לעשות? יש אפשרות בכלל לתקן כזה דבר? תודה על כל עיצה/הפניה/קישור.

19. יש ברשותי לוח אם GA-MA78GM-S2H ובביוס שלו יש מספר אפשרויות: OnChip SATA Type : Native IDE RAID AHCI אם אני בוחר ב AHCI נפתחות לי אפשרויות ב OnChip SATA Port4/5 Mode: IDE As SATA Type אני יודע מה זה RAID ואין לי כוונה לעבוד עם זה. אבל השאלה שלי , מה לגבי השאר שהם Native IDE ו AHCI כלומר , מה עדיף לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by elad2004,

לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Ben in Black,

אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by SSD,

מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי WIN 7 SP1, מייד אחרי עליית המחשב האקספלורר קורס וכל כמה שניות מנסה להפעיל את עצמו מחדש וקורס שוב. מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. בוקר טוב חברים, לפני כמה שנים יצרתי מחיצה נוספת במחשב והתקנתי עליה Ubuntu שאת גרסתו אני לא זוכר ולא מצליח לאתר. עקב ניסיון לפרמט את המחשב, מחקתי את המחיצות ונכון לעכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: error: no such partition Entering rescue mode... grub rescue> המחשב לא מתחבר לוינדוס וגם דיסק הפעלה/USB לא עוקפים את ה- Loader, תמיד חוזרים למסך הנ"ל. ראיתי מספר פתרונות, כאשר היחיד שרלוונטי אלי הוא למצוא את גרסת האובונטו, להתקין אותה מחדש ואז אוכל לגשת למחשב. יש למישהו רעיון במקרה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים