תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם: Asus P4T-E - i850 - Socket478 עליו יש מעבד: Intel P4 2.4 512k אבל כאשר אני בודק ב - My Comp. -> properties כתוב כך: Pentium® CPU 2.40 GHz 1.98GHz 512MB of RAM אני לא מבין מדוע הלוח אם מנצל רק 1.98 מתוך 2.4 ??? הבנתי שזה קשור משהו ב NORTHWOOD - מה זה, איך אני מפעיל את זה??? הורדתי את הקובץ שמעדכן את ה BIOS של הלוח-אם, אבל הקובץ הוא: p4te1006.awd - איך אני מתקין/מעדכן??? צריך אולי לשנות מיקומים של ג'מפרים מסויימים??? מישהו??? אני ממש זקוק פה לעזרה, בכל זאת, חבל... מעבד 2.4, לא מגיע אפילו ל 2 - איך מתעסקים בלוח אם הזה??? - לכל המנוסים והמבינים!!! (בלעדיכים הייתי היום עם אטארי ומסך טאנדי). חג שמח (חג היום בכלל???) תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 46X2 3800+ לוח (לאחר שהוחלף): m2v-tvm המחשב עובד עם כרטיס המסך שעל הלוח מארז ג'נרי הסיפור שלי התחיל מזה שיש לי קריסה עם מסך בצבעי כחול (מצורפת תמונה) המחשב נבדק במעבדה שלוש פעמים ולמרות בדיקות שהריצו המחשב לא נתקע אצלהם. מאחר ובמעבדה חשבו שהבעיה היא אצלי התקנתי מחדש מערכת ההפעלה, הוחלף המודם והמערכת נבדקה עם מסכים שונים, מקלדות שונות ועכברים שונים. כמו כן בדקתי בתקעים שונים בבית וגם את ההארכה בבית, החלפית חוט חשמל למחש וכן החלפתי ספק אך שום דבר לא עזר. בפעם השלישית - לאחר ויכוחים עם המעבדה - החליטו להחליף את הלוח למרות שלא מצאו בעיה, אולם גם לאחר החלפת הלוח הבעיה ממשיכה. אני אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות. בתמונה שאתם רואים זה לא מסך כחול רגיל…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עם WIN7 64 ביט ולאחרונה הופיעה תופעה מאוד מרגיזה. המחשב מתרסט מעצמו ועולה מחדש עם פונטים ואייקונים זעירים, כל תוכנה אותה אני מפעיל עולה עם חלון קטן יותר וכל מה שבתוכה קטן גם הוא. הרזולוציה בה אני עובד היא 3840*2160 ואם אני משנה ידנית ל 2560*1440 הגודל שלהם חוזר להיות נורמלי. לא מצאתי כל כל דרך לשנות את הגודל שלהם ולהשאר עם הרזולוציה הגבוה למעט הפעלת restore point האחרון. מישהו מכיר דרך לשנות את גודל האיקונים/פונטים? אני יודע שאני צריך לפתור את הבעייה מהיסוד אבל לפחות עכשיו שאוכל להמשיך לעבוד (הפעלת restore point מחזירה את כל מה ששיניתי אחורה...)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 SP1, מייד אחרי עליית המחשב האקספלורר קורס וכל כמה שניות מנסה להפעיל את עצמו מחדש וקורס שוב. מה לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת. כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר! המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Intel pentium 4 cpu 2.40GHz 256MB RAM 500 Giga…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מופיע לי מסך כחול כל שעתיים ולא בורר לי מה הגורם לבעיה מצורף המסמך תודה Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [E:\WINDOWS\Minidump\Mini072809-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug s…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש, לוח אם של ג'יגהבייט DS3, וכרטיס מסך של סאפיר רדאון 4870. עכשיו התקנתי ווינדוס 64 ביט (יש לי 4 ג'יגה זיכרון), ולאחריו התקנתי את הדרייברים של הצ'יפסט. עד כאן הכל פיקס, אולם לאחר התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך (גם מהדיסק, גם מהאתר וגם מהווינדוס אפדאט) המחשב מגיב בצורות שונות. או שהוא נתקע ומציג מסך שחור ממש לפני מסך הברוך הבא, או שהוא מציג מסך כחול ועושה לעצמו ריסטרט. קרה לי אפילו פעמיים שהוא עלה בסדר אחרי ההתקנה, אבל אחרי ריסטרט נוסף הופיעו הבעיות שהזכרתי. ניסיתי הכל, להתקין ווינדוס 32 ביט, ניסיתי להתקין רק את הדרייבר של התצוגה בלי התוכנה של הכרטיס מסך, כלום לא עוזר, אותם תסמינים. הורדתי גם עדכונים של ווינדוס ואז ניסיתי להתקין את הכרטיס מסך, עדיי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. קניתי טאבלט chuwi hi13 cwi 534 שהוא win 10 ומתחבר למקלדת ועם עט, קניתי משומש. הכל עבד במחשב מצוין. לאחר יום הקנייה, פירמטתי אותו ע"י התקנת win 10 מדיסק און קי ולאחר ההתקנה הרמקולים והמגע לא עבדו. חיפשתי דרייברים באינטרנט לאחר ההתקנה של קבצים FNI, רק רמקולים עבדו, אך המגע בטאבלט לא עבד. הורדתי תוכנה driverpack שתעזור לי להתקין את שאר הדרייבים אך ללא הצלחה. מה ניתן לעשות בנושא? האם אפשר בבקשה קישור להורדת הדרייבר? בנוסף, למי יש בדיוק מחשב כזה? אני רוצה לעשות העתקת מחשב כדי שהמחשב שלי יעבוד בעזרת acronis, כמובן אשלם על כך. הורדתי מכאן את הדרייברים מהאינטרנט: https://techtablets.com/chuwi-hi13/downloads/. אש…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה: זה התחיל מזה שאחת מכל 3 פעמים בערך שהייתי פותח סרט במדיה פלייר, זה היה נתקע ומוציא מסך כחול של DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL, שזו (לפי מה שהבנתי) ההודעה הכי כללית שיכולה להיות........ אח"כ, כשהתחלתי לשחק פאר-קרי, כל כמה דקות של משחק המחשב היה מתחיל לקרטע, הגרפיקה נדפקת לגמרי והסאונד נתקע - כל זה למשהו כמו 5-7 שניות, ואז משחק רגיל. עכשיו מה הבעיה? אחרי 3 פעמים כאלו, המחשב היה נתקע לגמרי וזורק מסך כחול כמו הקודם (דרייבר_נוט_לס....). ובזמן האחרון, התופעות האלה ממשיכות, אבל הפעם עם מסך כחול של PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. ניסיתי לחפש על זה בגוגל, אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי. אני מתחיל לחשוב שאולי זו בעיה חומרתית..... למישהו יש רעיון? מפרט: P4 2.4 HT FSB800 (512MB DDR 400 …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/538301-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%9B%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-HAF-XB?p=4833699&viewfull=1#post4833699 במעבדה התקינו את ה-H80i אבל בכל פעם שמחברים את כבל ה-USB של הקירור (בתמונה מימין) תהליך ה-BOOT של המחשב אורך 30-45 שניות יותר. מסך ה-SPLASH של הלוח עולה ישר אבל עוברות 30-40 שניות עד שיש ציפצוף וה-BOOT ממשיך. אשמח לעצה - מעט דחוף... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי התחיל להיות איטי לעיתים. הפעלתי את המחשב מחדש וכשהוא התחיל לעלות הופיעה השגיאה הבאה: "A Disk read error occurred" . הפעלתי שוב מחדש ושוב אותה הודעה, לאחר מכן כיביתי את המחשב והוא עלה כרגיל. מה גרם הזאת?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-