תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב i3-3220 , Asus.P8H61-M-LX.Rev.2.0, MX500 250GB, Win10, 8GB שעובד 24/7 עם Qbitorrent, ומדי מספר ימים (בין יום לשמונה ימים) הוא קופא לחלוטין: לא מגיב אפילו לעכבר ומקלדת, וגם אם יש עליו ג'וב כלשהו (הרצתי Ping פעם בדקה שירשום אל קובץ לוג) הוא מפסיק לעבוד לחלוטין. ב-Event Viewer של Windows אין זכר לבעייה. כל מה שאפשר לראות שם זה את הכיבוי בכוח שאני נאלץ לעשות לו. שדרגתי ביוס, התקנתי חלונות מחדש ולא זז הרברס. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב לאחר פירמוט שמריץ windows 7 עד דיסק אחד ובנוסך עוד 2 דיסקים שמחוברים ב- raid לצורך הורדות וקבצים שונים אשר ברגע זה הם ריקים . יש לי תופעה של מסך כחול ו - restart אך לא משהו עיקבי . יכול לקרות בגלישה באינטרנט או בהפעלה של תוכנה גראפית . אני לא מצליח למצוא את הבעיה כאשר אני מריץ את המספר של התקלה בחיפוש גוגל אלא רק דברים דומים או קרובים מבחינת מספר התקלה . שאלתי היא כיוון שהמחשב לאחר פירמוט לאיזה רכיב חומרה עליי לגשת לצורך פיתרון הבעייה ?? צירפתי קובץ עם צילום המסך הכחול ! תודה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה ברמקולים, שהם עובדים ומושמע בהם משהו אז יש בהם רעש סטטי כזה: הפרעות בשמיעה וכד' ניקיתי את כל החיבורים ואת כל המגעים שיש אבל הרעש עדין נשאר. האם יש משהו לעשות או שהלכו הרמקולים? והרמקולים הם: CREATIVE 2.1 דגם מדויק אין לי. וצריך לציין שהבעיה לא קבועה שאני שומע מוזיקה אין אותה, בNFS PRO STREET יש את הבעיה משחקים אחרים אין אותה. תודה מראש אריאל
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.fps.co.il/Files/1168010762.JPG שמישהו בבקשה יסביר לי למה ההרד דיסק מתנהג כמו גוש חרא? אפילו ההרד דיסק הישן שלי שקניתי לפני 4 שנים 80GB של WD עובד במהירות של 50MB/s זה שקשור לזה שבביוס רשום להתייחס ל SATA בתור IDE? ד"א CPU: Intel E6600 M\B: Asus P5B DLX Wifi-AP
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/538301-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%98%D7%94-%D7%9B%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%96-HAF-XB?p=4833699&viewfull=1#post4833699 במעבדה התקינו את ה-H80i אבל בכל פעם שמחברים את כבל ה-USB של הקירור (בתמונה מימין) תהליך ה-BOOT של המחשב אורך 30-45 שניות יותר. מסך ה-SPLASH של הלוח עולה ישר אבל עוברות 30-40 שניות עד שיש ציפצוף וה-BOOT ממשיך. אשמח לעצה - מעט דחוף... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה ושבוע טוב ברשותי מחשב נייד של DELL דגם ספציפי הוא dell inspiron 15 3000 series 33308 / sdppi / 2014 3878 אני מעוניין לקנות סוללה חדשה ראיתי שיש שתי סוללות אחת https://www.ebay.com/itm/123852217219 השניה https://www.ebay.com/itm/Brand-New-Battery-MR90Y-11-1V-65Wh-For-Dell-Inspiron-15-3537-15-3541-15-3542/303185002198?hash=item46973bfed6%3Ag%3AK0IAAOSwn3RdOqRd&LH_BIN=1 האם שתיהן יכולות להתאים לי למרות שאחת עם 4 תאים והשנייה עם 6 תאים? ושתיהן עובדות במתח שונה 14.8V ו- 11.1V, האם זה משנה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קרה לי דבר מוזר... החלפתי פלאפון ולקחתי את הכרטיס זיכרון מהפלאפון הישן בשביל מספרי הפלאפון,תמונות,שירים וכו'... עכשיו ברגע שאני מחבר את הפלאפון החדש עם הכרטיס זיכרון הישן באמצעות USB למחשב הקבצים לא נראים במחשב! זאת אומרת בפלאפון הכל טוב : המספרים,התמנות,השירים אבל כשאני מעביר למחשב,נראה כאילו הכרטיס זיכרון ריק. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 22:44:25 samsung touchwizזה שם המכשיר סלולרי. על כל פנים אני כבר בדקתי הגדרות של המכשיר,ועשיתי העברה דרך הכרטיס זיכרון ועדיין זה לא קולט את הקבצים במחשב. לצורך הדגשה : בדקתי את החיבור גם בשני מחשבים אחרים,העברתי את הכרטיס זיכרון למכשירים אחרים וגם שם רק בפלאפון ניתן לראות את הקבצים. הדרך היחידה שמצאתי היא להעביר את הקבצים באמצעות …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מאמין מחשב חדש וכבר עושה בעיות אני לא מבין למה כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו Need For Speed mostwanted GTA sanandreas המחשב עושה לי מסכים כחולים איפה הבעיה פה אני מוסיף קובץ של כל הקבצי minidump שלי בבקשה תעזרו לי אני מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-