תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת במחשב כבר המון זמן... מקווה שפה יעזרו לי כי אני כבר ---> בכל מקרה הבעיה היא כזאת: אני או אחותי מנסים לשחק במשחק ששמו SIMS 2 ואין לי מושג למה המסך נכבה פיתאום ונהיה שחור... המוזיקת רקע ממשיכה... ואני שומע שאני עדיין יכול להמשיך ללחוץ על כפתורים חשבתי בהתחלה שהמסך לא בסדר אז קניתי מסך חדש... וכנראה שזה גם לא היה זה... בכל מקרה אני התייאשתי ושלחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שהמחשב מתחמם ומתאמץ יותר מדיי אז הם החליפו לי לספק כח חזק יותר... חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל כנראה שלא... אני רק חייב לציין שאצל חברים שלי עם אותם דיסקים זה עובד חלק... למה זה אצלי ככה? מישהו בבקשה יכול לעזור לי? ???
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלטם ותודה מראש על הקריאה והעזרה. עברתי היום מחלונות 7 ל-8.1 (עוד לא בטוח אם זה היה חכם, אבל ימים יגידו). לא התקנתי על אותו כונן, כי קניתי ssd חדש במיוחד בשביל מערכת ההפעלה, כך שזו בעצם התקנה חדשה לגמרי ולא שדרוג. מחוברת לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech. עד חלונות 7, אחרי ההתקנה היה צריך להתקין את הדרייבר של realtek כדי שיהיה סאונד, אבל הפעם היה כבר סאונד בלי זה. למרות זאת, בבדיקת הרמקולים של windows, כשכל רמקול צריך לנגן צליל זיהוי, הסנטר מנגן גם את הצליל של עצמו וגם את הצליל של הסאבוופר, והסאב עצמו שותק לגמרי. התקנתי בכל זאת את הדרייבר של realtek (הכי מעודכן מהאתר שלהם) והבעיה נשארה בעינה. גם בבדיקת הרמקולים של realtek קורה אותו הדבר. לא הצלחתי למצוא לזה שום פיתרון, כו…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בבקשה אתמול אחת האחיות שלי שפכה טיפה קפה על המקלדת ישר היטתי את הלפטופ כלפי מטה ככה שלא הספיק לחדור לחומרה או לגעת בחלקים חשובים אבל !! אחרי שעה וחצי שהדלקתי את המחשב לבדוק הוא עבד ואחרי חצי שעה בערך התחיל לקרטע להיתקע וכו'' בכל מקרה המחשב מכובר לספק שלו מהחשמל מה שקורה אחרי שכיביתי אותו פתיתח תלפטופוניקיתי וייבשתי עם פן תלפטופ מבפנים לא אם אוויר חם בינוני שלא ייפגע בחלקים הבעייה אחרי שהרכבתי הכל ובדקתי את עצמי שוב ושוב הלפטופ נדלק לי בדיוק לשניה ופשוט שובק המאוורר נלק גם לשנייה ושובק אז אם משיהו יוכל לכוון אותי בבקשה אני ייסמך בשנייה שהמחשב נדלק הוא לא מראה תצוגה לא מראה כלום רק מראה נורה של כפתור עם תמונה של מרובע בפנים כאילו משיהו שקשור למעבד אז בבקשה …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה: זה התחיל מזה שאחת מכל 3 פעמים בערך שהייתי פותח סרט במדיה פלייר, זה היה נתקע ומוציא מסך כחול של DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL, שזו (לפי מה שהבנתי) ההודעה הכי כללית שיכולה להיות........ אח"כ, כשהתחלתי לשחק פאר-קרי, כל כמה דקות של משחק המחשב היה מתחיל לקרטע, הגרפיקה נדפקת לגמרי והסאונד נתקע - כל זה למשהו כמו 5-7 שניות, ואז משחק רגיל. עכשיו מה הבעיה? אחרי 3 פעמים כאלו, המחשב היה נתקע לגמרי וזורק מסך כחול כמו הקודם (דרייבר_נוט_לס....). ובזמן האחרון, התופעות האלה ממשיכות, אבל הפעם עם מסך כחול של PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. ניסיתי לחפש על זה בגוגל, אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי. אני מתחיל לחשוב שאולי זו בעיה חומרתית..... למישהו יש רעיון? מפרט: P4 2.4 HT FSB800 (512MB DDR 400 …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo 710s 13ikb, והכל היה סבבה עד שווינדוס הציע לי לעדכן את הביוס לגרסא 9YCN39WW שאני לא חושב שבכלל מתאימה למחשב כי כשאני נכנס לאתר של החברה ובודק על דרייברים, הדרייבר האחרון שרשום שם לפי מה שאני רואה זה 3HCN25WW. בdevice manager בקטגוריה של הfirmware יש לי סימן קריאה ליד הגרסא שווינדוס עדכן ורשום לי שם this device cannot work properly until you restart your computer (code 14). בנוסף כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב מופיע לי הלוגו של לנובו עם הכיתוב שהוא מתקין עדכון ואז עוד פעם הוא עושה לעצמו ריסטארט ורשום לי בקטן למעלה capsule failed please redo the process. אחרי 3 פעמים של ריסטארט הוא מפסיק לנסות לעדכן ואז בfirmware בdevice manager רשום לי: this device …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הFPS שלי היה בסדר גמור נע בין 250-300 אך ביומים האחרונים יש לי דרופים רציניים שמגיעים ל 70 FPS אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-z97x-ud5h-bk ואני לא מצליח להגדיר שכל הדיסקים שמחוברים ל סאטא יעבדו יש בלוח סאטא אקספרס אבל עדיין זה אמור לעבוד בדיפולט שלו זה לא עובד יש מישהו שמבין??? או מה התמיכה של גיגהבייט?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפעמים הוא מתכבה ונדלק שוב בלי שמופיע כלום על המסך. לפעמים הוא נדלק, מתחיל לעלות ואז עושה לע מסך כחול לשניה, מתכבה וממליץ לי לעשות תיקון איתחול.. מצורפות תמונות של המסך הכחול ושל השגיאה שהוא לא מצליח לתקן בתיקון איתחול.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מה לעשות? זה מציף לי את הכונן בקבצי tmp [ATTACH=CONFIG]9886[/ATTACH] אלה המשתני סביבה שלי: [ATTACH=CONFIG]9887[/ATTACH] לא רואה שם משהו חשוד
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. משהו מוזר לחלוטין קורה במחשב של אחותי. היא מפעילה אותו ומשתמשת בו באופן רגיל של מסנג'ר, אופיס, גלישה באינטרנט. אין משו מיוחד או משו שדורש מאמץ. מדובר במחשב פנטיום 3 סוקט 370, 500Mhz עם 448MB זיכרון RAM, כרטיס מסך ATI RAGE 8MB (משהו כזה.. לא מובנה) מאוד ישן. המחשב רץ על WinXP PRO. בהתחלה, כשמפעילים את המחשב העכבר מרצד בצורה מוזרה עד שלוחצים על כפתור כלשהו ואז העכבר מפסיק לרצד וגם המחשב פועל בצורה נורמלית (שכן בתחלה, שהעכבר ריצד, המחשב גם פעל מאוד לאט). ואחרי כמה דקות של שימוש המחשב פשוט "קופא", נתקע! העכבר לא מגיב, המקלדת גם לא מגיבה, כל התוכנות "קופאות" ולא זזות והמחשב פשוט נתקע לחלוטין ולא יוצא מזה, צריך לבצע ריסט ושוב אחרי כמה דקות של שימוש המחשב נ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר. אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה. הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם. הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא. הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע. ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט. איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-