עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ChaosPower,

טוב, אז קניתי כמה חלקים למחשב חדש וזול מאמזון, התקנתי לוח אם חדש H81 יחד עם מעבד חדש (סלרון G1820) וזיכרון DDR3 בתוך מארז ישן עם ספק כוח ישן ועם ההארד דיסק הקודם שסך הכל בן שנה בערך (500GB SATA 3). על ההארד דיסק מותקן ווינדוס 7. הביוס עולה ואני מסוגל לשלוט בו עם העכבר אך כאשר המחשב מתחיל להפעיל את ווינדוס, בערך שניה אחרי שרואים את הסמל של ווינדוס עם ה "Starting WINDOWS", המחשב קורס ומפעיל את עצמו מחדש. מישהו יכול לעזור לי איכשהו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. במשחקים כמו nfs most wanted 2 ובאטלפילד 3 יש לפעמים האטה או פריז לשנייה או שתיים. הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ בנוגע לסיבה לכך והמליץ לי לעשות בדיקה לכרטיס מסך הוא אמור לי להשתמש בתוכנה עם שם דומה לdaemon tool אך לא מצאתי אותה. אם מישהו מכיר תוכנה בשם דומה לזה יכול לתת לי קישור בבקשה או תוכנה שמבצעת בדיקת אחוזי המעבד של הכרטיס מסך בזמן אמת .

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Electric Boom,

שלום, לאחרונה המעבד שלי עמד משום מה על 100% בקביעות,סיבה נאותה לפירמוט-וכך עשיתי,או יותר נכון ניסיתי. אני נכנס לחלון של הפירמוט format using NTFS file system הוא מתחיל אבל נשאר על 0% משום מה. ניסיתי גם בFAT ואותן תוצאות. חשבתי להתחכם להתקין על D ומשם לפרמט את C אבל לצערי במהלך ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול עם שגיאה מוזרה. אני צריך עזרה וממש דחוף אני לא יודע מה לעשות.(ואל תביאו תשובות כמו תשנה כותרת או סתכל באתר של... בבקשה) תודה לעוזרים

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ykg,

לחברה שלי יש לפטופ ישן שהפסיק לעבוד, אני מניח שזו איזוה בעיית חומרה. על הדסקטופ יש לה כמה קבצים שמאד חשוב לה להציל. מה הדרך הפשוט ביותר? משהו יכול לתת לינק ל-LiveUSB מומלץ? מדובר בווינדוס XP. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by wateve,

שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by d_h,

יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בס"ד שלום וברכה. הזמנתי מחשב נייד חדש, המגע עם כונן SSD בנפח 256 ג"ב. אני רוצה להגדיל את נפח האכסון עם כונן SSD נוסף. שאלותיי הן- א) האם ניתן להתקין כונן נוסף או רק להחליף את הקיים? אם כן, האם זה פשו להתקין לבד או שצריך מעבדה (אני לא מבין גדול בחומרה)? ב) במידה ואי אפשר להתקין נוסף, האם כונן SSD חיצוני מהווה פתרון טוב? אם כן, אשמח לדעת איך זה בדיוק פועל (כמו דיסק או קי? אפשר, למשל להתקין עליו תוכנות/משחקים? איך הוא מסתנכרן על מערכת ההפעלה של המחשב?). תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי בעיה במחשב מתי שאני מפעיל דברים שמשתמשים בהרבה כוח ודורשים מאמץ מהמחשב אז יש בעיה והמחשב נתקע והופך לירוק כזה מקושקש כזה עם קווים לא מובנים כאלה בעיקר זה קורה לי מתי שאני משחק במשחקים במחשב שדורשים מאמץ ואז המשחק נתקע והמחשב נתקע והופך לירוק כמו שאמרתי ואין שום דרך לזוז או לצאת המשחק או לחזור לשולחן העבודה (קונטרול אלט דייליט לא פועל וכו') ואז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יפעל שוב. הבעיה הזאת קיימת כבר איזה שנתיים במחשב שלי. עכשיו עשיתי כמה בדיקות לבד והנה מה עשיתי רק שתבינו מה התמונה הכללית המלאה: 1. הפעם הראשונה שזה קרה לי זה שניסיתי לחבר את העכבר החדש שקניתי בזמנו למחשב והתקנתי את הדרייברים של העכבר ואז בזמן ההתקנה המחשב נתקע בפעם הראשונה והראה מסך …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום, מאז ומתמיד אני רגיל ללחוץ F5 בשביל לרענן את הדפדפן שלי, לאחרונה קיבלתי לפטופ חדש שאיתנו אני משתמש רוב היום - לימודים ועבודות. משום מה, בלפטופ הזה, כשאני בכרום, אני לוחץ F5 וזה מתחיל להשמיע לי אודיו מהדפדן במקום לרענן!!! אשמח לעזרה ותודה רבה!

12. Started by iveco,

עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA

13. הרכבתי עכשיו מחשב חדש הכל מורכב לפי ההוראות ותקין ברגע שאני מפעיל הוא נדלק לאיזה 3-5 שניות וישר נכבה מה יכולה להיות הבעיה? בתודה ערן

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by moti30,

שלום אני מנסה לאתחל מחשב עם LIVE CD. והוא כותב לי הודעה: isolinux disk error 10 ax = 4200 drive ef. יש למישהו מושג מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by godisme171,

:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Xilver,

שלום, בעקבות התחממות יתר של המעבד, בדקתי את המאווררים וניקיתי אבק. זה עזר להוריד את הטמפ' של המעבד ל-48, אבל שמתי לב שהמאוורר של המעבד עדיין לא עובד. איך גורמים לו לפעול? מה גרם לו להפסיק לפעול? או שהוא בכלל עובד מטמפ' מסויימת ואיפה אני רואה את זה? תודה, וסליחה על השאלות

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by OrBen91,

אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות

18. שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by yotamoo,

יש לי בעיה - בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עולה ברזולוציה הכי נמוכה, ורק אחרי שאני מאתחל אותו הוא עולה ברזולוציה הנכונה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ועוד דבר - המליצו לי פה על לוח אם Ga 7VTXH+. רציתי לדעת אם הוא באמת מאוד אמין ויציב, ואם לא כדאי לקחת אחד אחר (בלי התחשבות בכסף, ובלי יותר מידי פיצ'רים מיותרים) תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by dkaro,

בגדול: למישהו יש רעיון מדוע שמחשב פתאום לא יזהה את הכרטיס מסך שלו? פרטים: יש לי מחשב ישן (בן כ-6 שנים) בבית. לאחר שקניתי מחשב חדש העברתי אליו את הספק כח שהיה חדש יחסית. המחשב הישן ישב כמה חודשים במחסן. כעת, על מנת שלא סתם לזרוק את המחשב הישן, העברתי אליו את הספק כח הישן של המחשב של ההורים שלי, על מנת לתת להם את המחשב הישן שלי. הוספתי אליו גם את ההארדיסק הישן שלהם (סתם כדי שיהיה להם אחסון כפול). אבל, מסיבה לא ברורה: לא רואים כלום כאשר המסך מחובר לכרטיס מסך, שעבד מצוין כאשר היה בחזקתי. מדובר בכרטיס מסך ישן יחסית שלא דורש חיבור לספק כח כך שלא מדובר במשהו שהספק כח לא עומד בו או משהו בסגנון. כרגע המחשב מחובר למסך דרך היציאה של הלוח אם ודרך שם הכל עובד תקין. אפילו לא ברור לי אם…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Guy950,

האמת שאני לא בטוח שמדובר בHTML5, אך זהו הקורבן שנוח לי להאשים כרגע מחוסר ידע. המחשב שלי עובד חלק, אין לו בעיות לאגים ועבודה שוטפת תמיד עוברת חלק למעט למקרה אחד - צפייה בלייב סטרימינג. בכל פעם כשאני צופה בTwitch או במאקו טיוי (אצלהם זה קורה גם לא בלייב) או כרגע בשידור חי של המונדיאל מאתר "כאן", אני סובל מלאגים כבדים ברמה שהמחשב כולו קופא למעט הסטרימינג. בעוד שהסטרימינג רץ חלק ומתפקד, שאר המחשב לא מתפקד כלל. חיפשתי באינטרנט וניסיתי כל מני "פתרונות" שלא הועילו בשום דבר, ולכן אשמח לרעיונות איך אפשר לצמצם את הלאגים בלייב סטרימינג.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by seladlev,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by LeXosaar,

אהלן, יש לי מחשב נייד של MSI, המחשב הגיע עם כונן SATA HDD 1TB וכונן Intel Optane m.2 16GB מחשב MSI GV62 8RD מעבד Intel Core i5 8300H זיכרון 8GB DDR4 מערכת הפעלה Win 10 החלפתי את הכונן OPTANE ב-Samsung 970 EVO NVMe m.2 500GB לפני ההתקנה במחשב עצמו ביטלתי את פעולת ה-INTEL OPTANE (דרך התוכנה של Intel Rapid storage) והעברתי את המערכת הפעלה עם Samsung migration tool. הכול עובד מצויין, המחשב טס. אני רק מנסה להתקין את הדרייבר של סמסונג ולא את מה שהמערכת מתקינה... כאשר אני נכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה: הנה כמה תמונות מהביוס:

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים