תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי ssd במחשב ועליו התקנתי win 7 prof. 64 bit והשארתי בינתיים את הווינדוס הקודם בהארד דיסק הישן . שאני מעלה את הישן יש אינטרנט ובssd אין. ניסיתי כבר המון דברים ,מחקתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט ,לא עבד ,התקנתי דרייבר חדש ,לא עבד. חיברתי את הssd לבד לאיפה שהארד דיסק הישן היה מחובר,לא עבד . לוח אם: gigabyte x48 ds4 כרטיס רשת : realtek RTL8168c
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבעיה התחילה כאשר עשיתי ריסטארט למחשב. הפעלתי מחדש, הגעתי למסך לוגאין ולא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מכניס סיסמה. מצאתי שהבעיה היא שלא המקלדת ולא העכבר של הלפטופ עובדים. בהתחלה יכולתי לחבר עכבר אלחוטי, אך כאשר ניסיתי לעשות Troubleshooting בווינדוס גם הוא הפסיק לעבוד. חשוב לי לציין שהמקלדת והעכבר (וגם מקלדת ועכבר חיצוניים ב USB) עובדים היטב ב BIOS וגם ב Recovery של ווינדוס, אך ברגע שאני מגיע למסך הלוגאין של מערכת ההפעלה הם מפסיקים לעבוד. אני יכול לעלות עם גרסה ניידת של ווינדוס מדיסק און קי, עם גישה לקבצי מערכת ההפעלה המקורית (בכונן C), וגם שם המקלדת והעכבר עובדים. מה שאין לי זה יכולת להעלות את הווינדוס המקורי שעל המחשב, ולהסיר/להתקין דרייברים משם לד…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי, בעיה מוזרה וממש מעצבנת עם לפטופ של אסוס ווינדווס 10, כל פעם שאני פותח את המחשב אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה (המסך הכחול), המחשב נכבה, נדלק על הbios, אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, התופעה הזאת קוראת פחות או יותר פעם אחת ביום שאני מכבה את המחשב, מישהו יכול לעזור, זה ממש מציק.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב Lenovo נייד, לא מופיע ה Textbox לשם שמתמש וסיסמה. כך שאין לי אפשרות להיכנס למחשב
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה במחשב שלי תוכנה בשם Java Update Handler לדבר מעצמה במחשב באנגלית ובעברית(נראה לי שזה פרסומות) כל פעם שאני משתיק את התוכנה דרך המערבל עוצמה אחרי כמה דקות או שעות זה שוב מתחיל לדבר מחקתי את Java מהמחשב, ובדקתי בתוכנה מסויימת אם נשארו קבצי Java - לא מצא כלום הרצתי סריקות באנטי וירוס שלי(Avast) וב- Malwarebytes - לא מצאו כלום ושום דבר מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזה של פנסוניק והיא מחוברת למערכת מדגם pioneer vsx-824 והמחשב מחובר אליה באמצעות כבל HD מכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 960, מתי שאני צופה ביוטיוב בקליפים באיכות 1080 המסך משחיר השיר ממשיך לנגן ואז חוזרת התמונה , נגמר השיר או שהקליפ אחריו במידה וזה פלייליסט באיכות נמוכה המסך משחיר ושוב חוזר על עצמו.. אותו דבר קורא לי בפייסבוק בלי להפעיל סרטונים מתיי שאני עובר על הפייסבוק. העלתי סרטון ליוטיוב להמכיש את הבעיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מוחק קובץ או יוצר קובץ חדש אין שום תגובה רק אחרי שאני לוחץ בלחצן ימיני את האפשרות של רענון רק אז זה מתבצע האם יש דרך שגם בלי רענון זה יקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, לאחרונה הורדתי את BATLLEFILD 1 למחשב, ושמתי לב שהוא עובד לי תקוע. בדקתי מה הצוואר בקבוק שלי וראיתי שזה המעבד (הוא פועל כל הזמן על 100% והכרטיס מסך אפילו לא על 50%) עכשיו המפרט שלי הוא כזה: i5 6500 gtx1070 8GB ram (הראם מנוצל בערך על 80% אז לא נראה לי שזה זה) השאלה שלי היא כזאת: למה התדר של המעבד נשאר על 3.2GHz? הרי המצב טורבו שלו הוא 3.5? בדקתי בביוס וזה מאפשר מצב טורבו. צריך להעביר את זה ידנית או משו? לא מצאתי כלום באינטרנט תודה לעונים =)
-
- 28 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כי נגיד אני מחבר מחשב נייד לגלישה עם הנתב של הטלפון שלי THETHERING... אם חלונות רק תרצה היא תוכל להשתמש לי בכל חבילת הגלישה לעדכונים וכאלו. איך מסדירים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יכול להיות שעה יכול להיות כמה דקות כרטיס מסך חדש בן שבועיים, אז לפני שפתחתי תאשכול חיפשתי קצת מידע באינטרנט, ניתקתי את הכבל מהספק כוח לחצתי והדלקתי 5 פעמים + לחציה ממושכת על הדלקת המחשב 15 שניות המסך גם חדש בן שבועיים - שלילת אפשרות אבק ? המחשב אחרי נקיון לפני שבועיים נקי מאבק. המפרט של המחשב שלי כול המאוורים עובדים מערכת קירור טובה.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד מדגם לנובו 310. התקנתי וינדוס 10 64 ביט והכול היה בסדר. במאפייני מקלדות היה מוגדר HID COMPLIANT KEYBOARD אבל היום ראיתי שפתאום מוגדר לי מקלדת PS/2 וה-HID כאילו לא מחובר או שלא מזוהה. בגלל זה אין תמיכה בניהול צריכת חשמל של המקלדות ואני לא יכול להעיר את המחשב ממצב שינה באמצעות המקלדת. איך אני הופך שוב את המקלדת ל-HID עם ניהול צריכת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב דל אינספיריון 15 איך שלא קוראים לזה מיועד לגרפיקה ממש חבל על הזמן אבל אנילא מצליח לחבר את המחשב לבלוטוס אם מישהו יודע איך להפעיל תןדה רבה אחלה פורום
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח SSD למחשב נייד.איזה אתם ממליצים? מה אני צריך לדעת לפני קניה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום, חייב את עזרתכם הדחופה! קניתי מחשב אינטל נוק חדש, הותקנו בתוכו הרכיבים הנדרשים, וכשאני מחבר מסך (חדש גם כן) אני מקבל הודע ש'אין אנלוג סיגנל' המסך מחובר בhdmi, כמובן ששינתי ערוצים במסך וללא שינוי. המסך נבדק עם התקן אחר בvga ונמצא תקין, השאלה היא אם הבעיה במחשב (קשה לי להאמין מכיוון ומדובר במוצר איכותי של אינטל והוא חדש לחלוטין) או אולי זו בעית תוכנה, למשל, אולי המחשב צריך לצורך ההפעלה הראשונית חיבור אנלוגי בלבד (עם מתאים)? המחשב עדיין ללא מערכת הפעלה בהיעדר מסך כמובן.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-