עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EREZOS123,

אהלן קניתי יום ראשון מחשב חדש מ ksp של asus zenbook flip ux360 מחשב touch. המחשב משתגע פועל לבד יוצא מאתרים בועות על המסך קופץ ממקום למקום ברגע שאני כותב משהו אז ישר הדפדפן מגדיל את עצמו ונשאר ככה. דיברתי עם אסוס בטלפון הם אמרו לי לעשות איפוס ושחזור יצרן עשיתי ועדיין אותו בעיה חזרה אני ממש אובד עצות מחשב חדש עלה 4400 מישהו יודע אם זה בעיה תוכנתית או חומרתית. אשמח לעזרה, אני מעלה לכם גם סרטון רק אציין שזה ממש מחמיר. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Gimel,

מה הבעיה במחשב שלא עולה ומנתהג ככה: בהדלקה עושה 4 צפצופים קצרים, ואז כבה. ניתקתי הכל חוץ מזיכרון ומעבד כמובן, עדיין אותו דבר. הלוח הוא ASROCK H61-DPS. זה לוח חדש במחשב הזה - החלפתי לו את הלוח לפני כמה חודשים (עדיין באחריות). יכול להיות שזה בעיה במשהו מלבד הלוח?

3. Started by ehh,

היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום ומה שלומכם? מחשב נייד 5470 DELL VOSTRO נמאס מהאיטיות של המחשב הזה ומביצועיו הנחותים יחסית. נראה לי שדיסק SSD ישפר את הביצועים. 1. האם מישהו יודע אם אפשר, או בנוסף לדעסק קשיח הקיים או במקומו. 2. האם מישהו יודע אם יעשו שירות עד הבית? 3. עלות? נרכש עם אחריות 3 שנים בבית הלקוח מאייבורי לפני כשנתיים

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  5. Started by baruchiro,

המחשב של המשפחה שלי לא עלה הבוקר. בקיצור, הוצאתי את הHDD וחיברתי אותו למחשב שלי. את המחיצה הראשית שעליה מותקנת מערכת ההפעלה- הוא לא קורא. הוא מראה שהיא קיימת אבל דורשת פרמוט. תוצאות בדיקת S.M.A.R.T מצורפות. א. האם ואיך ניתן להוציא את המידע שמאוחסן במחיצה הפגועה? ב. האם הכונן הרוס או שלאחר חילוץ המידע אפשר לאתחל אותו ולהשתמש בו? (אני מבין קצת במחשבים אז אין בעיה לאתגר אותי. אני רק צריך הכוונה.) תודה!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  6. שורת כותרת ומועדפים בכרום בגודל ענק מה עושים מצב תמונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hilakk,

שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. Started by TehDavid,

שלום לכולם, יש לי שתי מסכים שאני רוצה לחבר אותם ללפטופ שלי 1. Dell U2414H 2. Samsung S23C650 והלפטום שלי dell inspirion 3537 אני קניתי HDMI spliter חיברתי את שתי המסכים למפצל וחיבור מהמחשב למפצל, והמחשב שלי קורא את שתי המסכים כמסך אחד. שחקתי עם ההגדרות לראות אם ניתן לעשות משו ולא מצאתי דבר. צירפתי תמונה שתעזור אולי לאתר מה אני עשיתי לא נכון.(המסך 1 זה המסך של המחשב נייד ו2 זה שתי המסכים האחרים) אם נדרש ממני אולי להביא ציוד אחר אז אשמח אם תאכלו לייעץ לי מה חסר לי או אם ישנה דרך אחרת לחבר את שתי המסכים למחשב. תודה רבה מראש.

9. אורח חיימקים

התקנתי וינדוס (10) על מחשב חדש. למחשב יש כונן של 930 ג'יגה. בהתקנה הגדרתי מחיצה נוספת לכונן בנפח של 130 ג'יגה, (רציתי לחלק אותו לשנים). עכשיו אחרי ההתקנה של הוינדוס המחשב מציג רק את המחיצה של ה130 ג'יגה הכונן השני (הראשון?) שהיה אמור להיות בערך 800 ג'יגה נעלם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. התקנתי ssd במחשב ועליו התקנתי win 7 prof. 64 bit והשארתי בינתיים את הווינדוס הקודם בהארד דיסק הישן . שאני מעלה את הישן יש אינטרנט ובssd אין. ניסיתי כבר המון דברים ,מחקתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט ,לא עבד ,התקנתי דרייבר חדש ,לא עבד. חיברתי את הssd לבד לאיפה שהארד דיסק הישן היה מחובר,לא עבד . לוח אם: gigabyte x48 ds4 כרטיס רשת : realtek RTL8168c

11. Started by ikehgl,

שלום, רכשתי דיסק קשיח חיצוני של SEAGATE דגם SRDONF1 .אין לי בעייה להעביר חומר מהמחשב לכונן זה. מה שרציתי זה שבאופן אוטומטי יעשה גיבוי לפי דברים שאקבע מראש. איך עושים את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by pc34,

שלום חברים, לאחרונה צצה לי בעיה מעצבנת במחשב בתוכנות מסוימות כמו פוטושופ ובמציג תמונות של ווינדוס אין צבע לבן פשוט כל מה שלבן הופך להיות מין לבן עם גוון של כתום אני לא מצליח להבין מה הבעיה משהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הבעיה התחילה כאשר עשיתי ריסטארט למחשב. הפעלתי מחדש, הגעתי למסך לוגאין ולא הצלחתי להגיע למצב שבו אני מכניס סיסמה. מצאתי שהבעיה היא שלא המקלדת ולא העכבר של הלפטופ עובדים. בהתחלה יכולתי לחבר עכבר אלחוטי, אך כאשר ניסיתי לעשות Troubleshooting בווינדוס גם הוא הפסיק לעבוד. חשוב לי לציין שהמקלדת והעכבר (וגם מקלדת ועכבר חיצוניים ב USB) עובדים היטב ב BIOS וגם ב Recovery של ווינדוס, אך ברגע שאני מגיע למסך הלוגאין של מערכת ההפעלה הם מפסיקים לעבוד. אני יכול לעלות עם גרסה ניידת של ווינדוס מדיסק און קי, עם גישה לקבצי מערכת ההפעלה המקורית (בכונן C), וגם שם המקלדת והעכבר עובדים. מה שאין לי זה יכולת להעלות את הווינדוס המקורי שעל המחשב, ולהסיר/להתקין דרייברים משם לד…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  14. שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.

17. אורח שחר
    Started by אורח שחר,

ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Noamko26,

היי חברה, לאחרונה הורדתי את BATLLEFILD 1 למחשב, ושמתי לב שהוא עובד לי תקוע. בדקתי מה הצוואר בקבוק שלי וראיתי שזה המעבד (הוא פועל כל הזמן על 100% והכרטיס מסך אפילו לא על 50%) עכשיו המפרט שלי הוא כזה: i5 6500 gtx1070 8GB ram (הראם מנוצל בערך על 80% אז לא נראה לי שזה זה) השאלה שלי היא כזאת: למה התדר של המעבד נשאר על 3.2GHz? הרי המצב טורבו שלו הוא 3.5? בדקתי בביוס וזה מאפשר מצב טורבו. צריך להעביר את זה ידנית או משו? לא מצאתי כלום באינטרנט תודה לעונים =)

19. רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nanana,

שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by Asafb25,

שלום, יש ברשותי את הדיסקים הבאים: EVO 850 500GB - ראשי 3X 3TB HDD - אחד של סיגייט ושניים של WD RED - בכולם יש קבצים. EVO 750 250GB - אין בו כלום HDD חיצוני של 1TB לאחרונה שמתי לב (וזה כי עשיתי unhidden לתיקיות) לכמה תיקיות מוזרות שלא אני יצרתי. הן מופיעות בכל הכוננים חוץ מהראשי והחיצוני. לא נכנסתי לאף קובץ מהן. עשיתי סריקה יסודית בavast, malware bytes ושניהם לא גילו כלום. כל ניסיונותי למחוק אותן (כולל shift+del) לא צלחו כיוון והתיקיות חזרו לאחר כמה שעות. ממש עכשיו עשיתי פורמט לכונן הSSD הריק , ולפני הפורמט וינדוס התריאה שתוכנה משתמשת בכונן. (הכונן ריק ולא היה בו שום שימוש בחודשיים האחרונים) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ברשותי אנטנה מסוג BULLT2 מתחברת עם כבל רשת. לא מבין איך אני מגדיר את הבובה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. היי, בעיה מוזרה וממש מעצבנת עם לפטופ של אסוס ווינדווס 10, כל פעם שאני פותח את המחשב אחרי כמה דקות קופצת לי הודעת שגיאה (המסך הכחול), המחשב נכבה, נדלק על הbios, אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, התופעה הזאת קוראת פחות או יותר פעם אחת ביום שאני מכבה את המחשב, מישהו יכול לעזור, זה ממש מציק.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  25. גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים