תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן. יש לי במחשב 4 ג'יגה ראם, והתקנתי כעת ווינדוס 7 של 64 ביט והוא רושם לי Installed Memory (RAM): 4.00GB (3.12GB Usable) משום מה ואני לא מבין למה.. קצת פרטים על המחשב (מחשב כבר דיי ישן אבל צריך לקבל את זה בלי לעשות בעיות..): מעבד - Core 2 Due E6400. לוח אם - Asrock ConroeXFire eSata II. זכרונות - 2GB של Kingston ו-2GB של OCZ. כרטיס מסך - Gefore 8800GT צירפתי פה תמונה מEverest לכל מקרה עם המפרט. כמו שראיתם הזכרונות מחולקים ל-4 סטיקים (2 מכל סוג) והם יושבים כמו שצריך על הלוח אם לפי המיקום של ה Dual Channel.. אני יודע שהלוח אם ישן אבל יש לי עדיין את הקופסא המקורית שלו ורשום שהוא תומך עד 4GB ככה שלא אמורה להיות הבעיה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה שהוא מזהה את הזיכרון אבל ל…
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, חיברתי את אחד הדיסקים שלי כשהמחשב היה דלוק (אני יודע.. אני יודע...) חיברתי בטעות את החשמל הפוך, והיה גץ קטן. עכשיו ה-HD לא נשמע לי "מניע". לא שומעים את הפלטות מסתובבות. הוא כן מתחמם מעט, אבל ממש לא נשמע עובד. :'( :'( הוא עדיין באחריות, אבל אני מוכרח להציל את מה שיש עליו. האם יש דבר כזה "פיוז" ל-HD ? האם יש מה לעשות ? למישהו יש מושג כמה עולה להציל HD בחברה מוסמכת לזה? תודה מראש מוטי
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר את ההרד דיסק הישן של ואז חיברתי אותו בדקתי שהכל טוב מבחינת slave-master אבל בכל זאת שהוינדוס 2000 עולה הוא עושה מסך כחול-התנגשות HELP כל המידע החשוב שםםםםםםםםם
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. שאלה באמת באמת מוזרה. נתחיל עם מפרט קודם: I5 6500 B150 Pro D3 Asus 16GB ram (2X8GB) RX480 8 GB SEASONIC 650W BRONZE AOC G2460PF 144Hz כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ולא נדלק. אבל אם אני מנתק את הכבל של הDISPLAY PORT מהכרטיס מסך הוא כן נדלק. הכוונה שאם הכבל מחובר פשוט לא קורה כלום, לא עובר חשמל בלוח ושום דבר לא נדלק. איך שאני מנתק את הכבל מהכרטיס מסך ומנסה שוב להדליק את המחשב פתאום הוא נדלק ואז אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך והוא פשוט עובד. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? אני פשוט לא רוצה להמשיך לעשות את הקומבינה הז…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הספק: ezcool ps-1000 500w12cm big fan psu מפרט: לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3l מעבד:intel core 2 duo e5200 box כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb dd תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היו לי בעיות ריסטרטים, הרצתי כל הלילה למשך 8 שעות בדיקה לזכרונות (memtest86) וזה מצא כ-10 ארורים. לפי זה ניתן להסיק שהזכרונות לא טובים ? דבר שני שחשבתי שיכול להוות את הבעיה זה הספק הדיי חלש שיש לי, חשבתי אולי יש לי נפילות וולטאג': http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10295 הנה המפרט של המחשב כולו: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Gigabyte GeForce6800GT 256MB GDDR3 PCI-E RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme Case: Thermltake Soprano black + window PS: Tt 400W HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM [attachment…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כרטיסי מסך: ATI Radeon 9800 Pro Nvidia GeForce 4 MX לוח אם Epox EP-8RDA+. ללא OC. כשאני מחבר את ה-ATI, מתח ה-VDD לא יציב וקופץ כל הזמן בתחום של 1.5 עד 1.71 וולט, גם ברגעים אלה כשמה שאני עושה על המחשב הוא רק לכתוב התגובה הזאת. מצד שני עם ה-Geforce, המתח נראה יציב. כשאני מחבר את ה-ATI, אני צריך להתפלל שהמחשב יתחיל לעבוד ובדרך כלל נתקע ב-BOOT בשלב 26H שמופיע בתור Reserved במדריך שלהם. עם ה-Geforce זה נראה שהמחשב לא עושה בעיות. השאלה היא אם יכול להיות שהספק הבעייתי מאוד גורם לבעיות האלה, או שה-ATI נדפק? מחפש רעיונות, כרגע אין לי מחשב נוסף לבדוק את ה-ATI.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3000+ עם לוח אם ABIT KV8 מאתמול בערך הלוח אם מפעיל את ה"אזעקה" שלו ואומר שהטמפרטורה של המעבד מעל 80 מעלות (בסביבות ה85) פתחתי את המחשב וזה בכלל לא היה חם... ליתר ביטחון כיביתי את המחשב לכמה שעות טובות... שהדלקתי אותו הטמפרטורה הייתה אותו הדבר בדקתי את הטמפרטורה בכל מיני תוכנות ובתפריט הפעלה של הלוח אם... הרצתי בדיקת ווירוסים עם נורטון אני ווירוס ובדקתי ספייואר עם אד אוור. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. יש לי פנטיום 3 שהארדיסק שלו קרס. קיבלתי HD של HITACHI 80GB ואני מנסה לפרמט אותו. יש עליו 16 צורות גימפור שונות (בחיי ) ובכלל 2 גמפרים אני לא מצליח להבין איך לגמפר לפריימרי מסטר - למה זה צריך להיות כל כך מסובך ולמה 2 גמפרים ? כאשר גימפרתי באופן שרירותי עם 2 גמפרים קיבלתי הודעה "PRIMARY MASTER FAIL" כאשר שיניתי את הסדר לא קרה כלום המחשב פשוט נתקע בשלב הביוס. מישהו בבקשה יוכל לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מאייבי 4gb ראם ואחרי שאני מחבר אותו למחשב נמחשב מצפצף והמסך שחור
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום POWERMAGIC RADEON8500 64DDR DVI ב900 שקל יש לי מסכים כחולים ב3DMARK ותל מיימד - ATI DEMOS ... מה לעשות כל דרויר הכי מעדכן VIA מותכן מעבד: אטלון1700 WINDOWS XP לוח אם 7vtxh+
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטים לא רצויים לפעמים יש יום שלם שאני לא מקבט ריססט. אבל שומעים צפצוף לשניה של ההארד דיסק ואז ישר יש ריסט ... אין מסך כחול וגם כיוונתי אוטומטית שאם יהיו שגיאות המחשב לא יפעיל עצמו מחדש ויראה לי מסך כחול וזה בכל זאת לא מראה לי... חוששני שיש בעיות עם המתחים אולי ספק הכח לא עומד בעומס או משהו... ללמרות שזה ספק חדש של פנטיום 4 - 480W . ואם אתה מציעים שאני אתן לכם את המתחים שאני מקבל מספק הכוח אז בקשה : CPU Core 1.37 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.26 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 5.12 V מבחינת המתחים יש סיבה לדאגה ??? דבר שני שעשיתי זה בדקתי באמצעות התוכנה WinDbg והתוצאות הם : Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 9C, {4, 80545ff0, b…
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי שני מודמים על המחשב אבל גם כשאני מחובר עם שניהם לאינטרנט ולא חשוב מה אני עושה גולש או מוריד קבצים המחשב מוריד רק עם המודם האחרון שהתחברתי איתו ולא עם שניהם. למישהו יש רעיון איך לגרום למחשב להשתמש בשני המודמים במקביל ???
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון היו לי בעיות עם המאווררים במחשב - המאוורר של המעבד כבר בעייתי זמן-מה, אבל אפשר להפעיל את המחשב בלעדיו בסדר (ac freezer 64), אבל שלשום הלך לי גם ה 120 מ"מ האחורי (לא לגמרי, הוא פשוט התחיל לעשות רעשים ועובד ב RPM הרבה יותר נמוך). זה גרם לזה שהמחשב מתכבה לפעמים כשמפעילים דברים כבדים, אבל אחרי זה הוא עובד בסדר יחסית... אתמול הפעלתי איזה משחק, אחרי דקה בערך המחשב נתקע (חומרתית כזה, לא של הוינדוס) ו"נכבה" - מה שהיה על המסך נעלם, זה נראה כאילו המחשב דלוק, אבל כלום לא קורה. מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (הנורות דלוקות, מה שנשאר מהמאווררים עובד, יש ביפ בהתחלה), אבל שום דבר אחר לא קורה: המסך ב Stand-By (כאילו המחשב מכובה) וזהו. איפה יכולה להיות הבעיה? -…
-
- 12 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-