תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון ביוס למחשב שלי אבל אני חושש מאוד שאם אני יתקין משהוא לא נכון ילך לי כל המחשב לכן אני רוצה לדעת כיצד בדיוק לדעת מהוא הסוג הביוס שלי לדעת מה ה - VER של הביוס וכו' לא רק על ידי הדלקת המחשב וללחוץ על המקש PAUSE ואם בכלל יש אפשרות לעשות לו עדכון מעולם לא היה לי בעיה עם הביוס פשוט אני רוצה להפעיל אולטימטור של PS2 למחשב וזה לא עובד הוא אמר לי ביוס משהוא הורדתי אולטימטור אחר וזה עדיין לא עובד לי זה אומר לי אותו הבעיה עם הביוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה יש לי מחשב שאליו מחובר צורב. כשאני מכניס דיסק ואו מתחיל לקרוא אותו פשוט המתח נופל. ניסיתי במחשב השני שלי ואין בעיה כזאת. יש לציין שקניתי צורב דיוידי חדש והוא עובד טוב על שני המחשבים. רעיונות? הספק הכן עלום שם המארז KSP הכי זול. הקטע שזה לא קרה בשנה וחצי האחרונות ולא הוספתי חומרה כל שהיא למיטב זכרוני
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן פלופי (בבקשה בלי תגובות של "מה אתה צריך את זה" ו"זה למחשבים ישנים") ויש לי כמה שאלות בקשר להתקנתו: איך אני מחבר אותו למחשב? איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? האם אחרי החיבור אני צריך להגדיר משהו במחשב או בביוס? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה בימים הקרובים אני הולך להרכיב את המחשב החדש שלי. אין לי שום ניסיון .. רק קראתי 200 פעם את החוברת שבאה עם הלוח אם ופחות או יותר הבנתי הכל .. אבל יש לי עדיין כמה שאלות אחרונות : יש לי מארז Compucase 6A19 .. עכשיו בגלל שהכרטיס מסך שלי אמור להגיע עוד כמה ימים החלטתי להתחיל להרכיב הכל .. הרכבתי את הצורבים והדיסק הקשיח ואז החלטתי להתקין גם את הלוח אם. קודם כל שכחתי לציין שעם המארז בא פאנל מאחורה איפה שמתחבר ה-USB והמקלדת וכל זה .. בקיצור הורדתי אותו כי הוא לא התאים ליציאות של הלוח אם שלי ( 945P-S3 ) והרכבתי את זה שבא עם הלוח. עכשיו באתי להתקין את הלוח אם וראיתי שקשה לי לשים אותו בדיוק על החורים של הברגים .. שמתי לב שזה בגלל שבפאנל האחורי שבא עם הלוח יש מן ברזלים כאל…
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה. הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום. הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS . הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם. הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה ) באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע. לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן אוקי אז נגיע לבעיה אני לפני כמה חודשיים קניתי כרטיס מסך חדש 7600GT ל-AGP ואם זה חשוב של -LEADTEK ולמרות שהכרטיס מסך הזה יחסית טוב אני לא יכול לשחק בהגדרות גבוהות בגלל שאם אני עושה את זה הסך שלי פתאום נכבה והאור מראה שהוא לא כבוי הוא רק מהבהב ניסיתי כבר הכל מה האפשרויות שזה יקרה? ניסיתי לנקות אבק מהכרטיס מסך עכשיו אני הזמנתי מאוור בשבילו את VF900CU-LED של -ZALMAN למרות שהטמפ' לא כל כך גבוהה כי לא יכול להיות שאיך שאני מפעיל משחק הוא ישר קופץ ל 80+ כי לפני שאני מפעיל משחק הוא ב 40+ ואיך שאני מפעיל משחק המסך ישר נכבה אה ולפעמים הוא מראה לי SYNCE OT OF RANGE בבקשה תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי רעש כל הזמן שהמחשב פועל. בדקתי וכמעט בטוח ב100% שזה מהמאוורר של המעבד. מה אפשר לעשות כדי שהרעש יפסק לתמיד(לפני כן היה רעש למשך כ-10 שניות כל פעם בהדלקת המחשב או עד שהבאתי למאוורר המעצבן מכות קטנות)? לנקות את המאוורר(איך?)? לקנות מאוורר חדש(איזה סוג ומאיפה?)? או להחליף מעבד(הוא בא עם מאוורר?, בזמן האחרון המחשב זז יותר לאט וגם שמעתי שאינטל רוצה להוזיל מחירים)? עוד שאלה אם אני מחליף מעבד איזה כדאי Pentium D/4 מבחינת מחיר וביצועים. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טמפ בחצי שנה אחרונה של I/O CONTROLLER HUB (ICH) הייתה 48 מעלות.פתאום היא 68 מעלות. קפיצה של כ 20 מעלות. מה קרה שם? החלפתי משחה בדקתי אם זה חם וזה לא יותר מידי. האם החיישן נדפק?
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, בעקבות התחממות יתר של המעבד, בדקתי את המאווררים וניקיתי אבק. זה עזר להוריד את הטמפ' של המעבד ל-48, אבל שמתי לב שהמאוורר של המעבד עדיין לא עובד. איך גורמים לו לפעול? מה גרם לו להפסיק לפעול? או שהוא בכלל עובד מטמפ' מסויימת ואיפה אני רואה את זה? תודה, וסליחה על השאלות
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני חודשיים קניתי מחשב נייד. עם המחשב, הגיעה מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP הום אדישן באנגלית. שמעתי שיש דרך להעביר את הממשק לעברית ללא צורך בפירמוט הכונן הקשיח, האם זה נכון? במידה ולא, וצריך לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש: במדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html מצויין שההסבר לפירמוט מיועד למי שלא מעוניין לפרמט את הכונן שנמצאת בו מערכת ההפעלה, אז אין אני מפרמט את כל הכוננים בדיסק הקשיח, כולל הכונן שבו מותקנת מערכת ההפעלה? (יש לי ניסיון עם פירמוט והתקנה של חלונות 98, אבל אף פעם לא עשיתי זאת עם XP. ב- 98 הייתי מבצע זאת דרך DOS וב- XP אין DOS). תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASROCK, אני מפעיל מחדש לוחץ על f2 , delete אבל זה לא עושה כלום חוץ מלהעלות את הווינדווז.
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגיל אז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שלי הלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLE ורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונן למה זה ככה??
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תראו, יש לי מיקרופון ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב, הוא לא עובד. המיקרופון עצמו עובד כי ניסיתי אותו במחשב של חבר שלי. בכלל, בבקרת קול במחשב שלי אין בכלל אופציה של מיקרופון (אפילו כשאני לוחץ על "מתקדם" ובודק כל אופציה אפשרית). מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מתכוון ברמה של חומרה... ושל תוכנה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-