עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מורדו,

אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בכל פעם שאני מפעיל משחק עם דרישות טובות... אני משחק בו איזה חצי שעה עד שעה רצוף וחלק... אבל לפעמים (זה קורה כמעט כל פעם) המשחק נתקע באמצא ועלי לעשות RESET למחשב על מנת להפעילו מחדש. למה זה קורה?? הצעות? יכול להיות שהבעיה נגרמת מחימום יתר של כרטיס המסך שלי או של רכיב אחר במחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 2400 , יש לי את המשחק CRYSIS וכאשר אני משחק בו ה"מהירות" מעבד של הכרטיס מסך עולה (GPU CLOCK) ויחד עם זה גם עולה הטמפ' של הכרטיס מסך (GPU TEMP) וכאשר אני משחק כמה דקות המשחק נתקע ואין מה לעשות , חייב להתחיל מחדש... מה הפתרון? למה זה קורה?? הכרטיס הוא כרטיס די חדש, לא יכול להיות שהוא לא יעלה לי משחקים... מחכה לתשובה. לידור

4. שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  5. שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!

6. Started by gooliver,

יש לי בעיה מטרידה מאוד.....נראה לי שמדובר בבעיית חומרה..... מדובר בכך שהחלון נתקע לעיתים ב xp sp2 ואם הזזת העכבר היכן שהוא עובר התמונה נהרסת לא משנה איזה חלון. בדר"כ פותר ע"י הפעלה מחדש.דרך אגב ניתן להפעיל מחדש דרך התחל...... אין ווירוסים.הדבר קרה גם ב sp3 על כונן אחר.....שניהם אותו hdd .נראה לי שאחרי שהמערכת עומדת מס' שעות.... חומרה רלוונטית: e7200 gb ep43ds3l ocz dual 1gbx2 800 mhz sata 2 wd 320gb sapphire hd3450 256/1gb hiper mem speedfan נותן טמפ. ממוצעת של 45 מעלות ברכיבים השונים (קירור שקט....) ללא o.c. ???????????????????????????????????????????????????????????????????רעיון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nimrodim,

שלום לכולם, ברשותי לוח DFI NF4 ULTRA D והמאורר עושה סימנים של מוות מתקרב...רועש, מגמגם ואפילו עוצר. הלוח: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US לפני שאני פונה לפירוק העסק - ברצוני לדעת אם משהו כבר טיפל בבעיה בעבר. האם יש אפשרות להחליף אותו בקרור צד שלישי? המיקום שלו די בעייתי מאחר והוא נמצא ישר מתחת לאפיק ה PCIE של הכרטיס מסך. טיפים לגבי הפירוק שלו גם יתקבלו בברכה....

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  9. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. תשמעו.. באתי לסדר פה את המחשב של דוד שלי ושמתי לב שאין לו דרייבר אבל עדיין אפשר לשנות רזולוציות וביטים 16-32 והיתה תמונה טובה.. ניסיתי להתקין לו דרייבר של nvidia (ישן.. של ווינדוס מילניום) ומה שקרה זה שהוא זיהה אותו, והוא אומר בדרייבר שהוא לא תקין ואי אפשר לשנות רזולוציה או ביטים וכל התמורה חרטה נייסתי שוב להסיר את הדרייבר ולהתקין את זה של מיקרוסופט וזה לא עזר, אמנם הוא אומר שהכל תקין וזה אבל הוא לא מזהה בפירוש את הכרטיס מסך (שם) ואי אפשר עדיין לשנות רזולוציה והתמונה חרטא- אותו דבר עם כמה דרייברים של nvidia שניסיתי... זה tnt2 על ווינדוס מילניום.. בקיצור התמונה מגעילה- אי אפשר לשנות רזולוציה ורמת צבע הן בדרייבר של נוודיה והן בדרייבר אוטומט של מיקרוסופט (ולפני ששיחקתי שם…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש (XFX 8800GTS 512MB G92). כרגע יש לי כרטיס 7600GT 256MB GDDR3. לוח אם: Asus p5ld2 se הכרטיס הקיים מחובר בPCI-E x16 וגם החדש באותו החיבור.. ברגע שאני מחבר את הכרטיס החדש הלוח אם לא מבצע POST, אני שומע 5 צפצופים (ביפ אחד ארוך יחסית ואז 4 מהירים). לא ידעתי ממש מה לנסות כי הבעייה היא 100% בכרטיס שלא מזוהה בגלל סיבה לא ידועה. יש לציין שהכרטיס הוא חדש מהקופסא והרגע חיברתי אותו. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה? (אולי הגדרות שונות בBIOS?) במידה וזה לא הלוח אם, האם יש דרך לבדוק את תקינות כרטיס המסך מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה.

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by ilanb0,

יש בנמצא תכנה כזו? משתמש באאוטלוק 2016 לחלונות 10.

14. Started by alex28,

שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gali,

סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, כרגיל, שיחקתי היום על המחשב שלי במשחק (לא ממש משנה איזה), כשבאמצע המשחק המחשב נתקע לרגע, ואז המשיך (=הבעיה היא לא המשחק), אחרי זה הוא נתקע שוב ואז הראה מסך כחול, בתוך המסך הכחול, המערכת נתקעה בשלב של ה-BEGINING DUMP OF PHISICAL MEMORY, ראיתי שהמערכת תקועה, ואז כיביתי את המחשב. בהדלקה של המחשב, המערכת כל פעם נתקעת בשלב אחר של העלאת ה-OS: פעם לפני הביוס, פעם אחריו, בקיצור, תמיד אחרי ה-POST, המחשב פשוט נתקע ולא מעלה WINXP (=החומרה בסדר), כשהתקרבתי למארז (בתקווה שאני לא באמת רואה עשן...), הרגשתי שהוא ממש חם, האם עד כאן הכל בסדר? הניחושים שלי מדויקים? אני מחכה למברג (אל תשאלו) בשביל לפתוח את המארז, מה שייתן לי רמז האם זה המעבד שרותח, או כרטיס המסך...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by kEv,

שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by ryan_b,

מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ata01,

לאחר שהמחשב עבד בצורה תקינה במשך יותר משנתיים הוא נתקע בעת העלאת משחק ודרש hard-reset. ניסיתי עם מספר משחקים והתופעה חזרה בכולם (כל המשחקים עבדו בצורה חלקה לפני כן). הפעלת סרט וידאו גרמה לתופעה זהה וכן הפעלת שני סרטונים ב-youtube ומעבר בין החלונות שמציגים אותם. דברים שניסיתי: - הסרה והתקנה של הדרייבר שהיה מותקן (לא הכי עדכני) - הסרה והתקנה של הדרייבר הכי עדכני - system restore לשתי נקודות שונות מלפני שקרתה הבעיה - הורדת ה-memory clock של כרטיס המסך והעלאת ה-fan ל-100% שום דבר לא פתר או שיפר את המצב מלבד הצעד האחרון. ניסיתי להוריד את ה-clock לערך נמוך מאוד ואז הצלחתי להעלות משחק בעל גרפיקה פשוטה יחסית, אבל כשהעלתי משחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות יותר התקלה חזרה על עצמה. האם …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים. הכרטיס קול הוא Onboard נראה לי AC97'. נא לא להעביר את ההודעה לפורום אודיו בגלל שלא עונים לי שם, כנראה כי זו בעיה טכנית.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by asvg,

שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by itzik012,

יש לי מחשב של קרוב משפחה ואני מנסה לתקן אותו הבעיה היא כזו בהתחלה ( אצלו בבית וגם אצלי ) המחשב היה מגיע ל WINDOWS ונתקע ( CTRL ALT DEL לא מגיב ) אציין שהמאוורר של ספק הכח שלו עושה רעש מטריד אבל זורק אוויר בכל מקרה הרצתי עליו MEMTEST וגם במסך התוכנה המחשב היה קופא פתאום לאחר 3 איתחולים ה MEMTEST התחילה לעבוד רגיל ונתתי לה לעשות את הבדיקות הכל נמצא תקין ללא הודעות שגיאה ובזמן הזה המחשב לא קפא לי לאחר איתחול וניסיון להעלות את ה וינדוז ( גם במצב רגיל וגם במצב בטוח ) המחשב שנייה לפני שנכנס ל וינדוז מאתחל את עצמו יש מצב שספק הכח אשם ? אגב בלוח האם אין קבלים נפוחים וטמפרטורת המעבד תקינה ! תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by mokisho,

שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה

• 12 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.