תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי איזה סיטואציה מוזרה ובעיה יותר מוזרה ועכשיו אני מתחרפן. באתי הביתה, הזזתי את העכבר כדי שהמחשב יצא מהשומר מסך..סבבה נכנסתי והכל טוב ויפה. ואז נתקע לי העכבר, אז סבבה קורה לי לפעמים. הוצאתי וחברתי את הUSB של העכבר מחדש ו..לא עבד. אז החלטתי ללכת חזק ולחצתי על הריסט (הייתי עצלן מידי בשביל לרסט עם המקלדת, ולא אין לי כפתור של WIN, זה מקלדת משנת 80 כמו שאני אוהב - לא קריטי). המחשב עלה, אבל שוב, העכבר לא מגיב. לא נורא הפעלתי כל מיני תוכנות ובלה בלה בלה..והעמסתי קצת, ואז הוא קצת נתקע ופתחתי את הטסק מנג'ר, אם אני לא טועה אחרי כמה דקות המחשב נרגע ואז התחרפנתי ובצעתי שוב ריסט (ע"י הכפתור האיום). ואז......שקט.... המחשב לא עולה, המנורה של הארד דיסק טוחנת כמה שניות יותר …
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D. עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר). דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password). בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד של Intel 3.4Ghz שהוא Daul Core, ראו תמונה: אבל ב Task Manager אני רואה רק גרף אחד של CPU (תמונה שנייה) איך אני מסדר את זה? איך אני אראה שני גרפים של CPU ב Task manager? האם הביצועים שלי נפגעים כתוצאה מכך? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני כרטיסי מסך: ATI Radeon 9800 Pro Nvidia GeForce 4 MX לוח אם Epox EP-8RDA+. ללא OC. כשאני מחבר את ה-ATI, מתח ה-VDD לא יציב וקופץ כל הזמן בתחום של 1.5 עד 1.71 וולט, גם ברגעים אלה כשמה שאני עושה על המחשב הוא רק לכתוב התגובה הזאת. מצד שני עם ה-Geforce, המתח נראה יציב. כשאני מחבר את ה-ATI, אני צריך להתפלל שהמחשב יתחיל לעבוד ובדרך כלל נתקע ב-BOOT בשלב 26H שמופיע בתור Reserved במדריך שלהם. עם ה-Geforce זה נראה שהמחשב לא עושה בעיות. השאלה היא אם יכול להיות שהספק הבעייתי מאוד גורם לבעיות האלה, או שה-ATI נדפק? מחפש רעיונות, כרגע אין לי מחשב נוסף לבדוק את ה-ATI.
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
New SAMSUNG 2GB (2x1GB) PC3200 DDR RAM Introduction: DDR memory, or Double Data Rate memory, is an evolutionary new memory technology that doubles data throughput to the processor. As an evolution of todays PC133 SDRAM, DDR leverages the existing production and environment to provide unrivaled PC performance at an affordable price. Specifications: Two 1024MB (1GB) DIMM PC3200 400Mhz DDR Memory (Backwards Compatible with PC2700 & PC2100) Chip Configuration: 128x64 Chip Density: 128x4 (High Density) Unbuffered, Non Ecc, Non Registered Voltage: 2.5V CAS Latency: 3 184 Gold-Plated Pins, SPD Support It is brand new, fully tested and is working perfectly. Motherb…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מממ, יש לי את הלוח אם: Intel Desktop Board D850GB. על פי ההוראות: Three beeps = First 64K Memory Failure. מה זה אומר, וכיצד פותרים את זה? האם שינוי במיקום של הslotים של הזיכרון יכולים להשפיע? אשמח לקבל תשובות ASAP!
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב,אולי לא הייתי צריך להתעסק איתו יותר מידי כי אני לא מבין כל כך הרבה בחומרה,אבל הרגשתי צורך כי הוא היה מאוד מלוכלך(מלא אבק,מלאאאא) בכל מקרה פתחתי אותו והוצאתי ממנו את הכרטיס מסך,מודם,זיכרון ואת הלום האם... אז בכללי ניקיתי את המאוורים ואז המארז..אבל כדי לקנות את המארז הייתי צריך לנקת את הלוח אם מכמה חוטים כדי להוציא אותו..וכשהוצאתי אותם לא ממש התחייסתי למקום שלהם..ועכשיו אני לא יודע להאיפה לחבר אותם,על חלק מהחוטים היה כתוב LED אז הבנתי שזה לדים,והצלחתי להכניס אותם וזה עובד..חלק מהכפתורים היה כתוב REST (כפור ריסט על המשחב) את זה גם הכנסתי למקום אבל יש כמה חותים שאין לי מושג מה עושים אותם.. עכשיו החוטים שאני לא יודע להן להכניס: 4 חוטים שמחוברים אחד לשני וכתוב אליהם: …
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
זה קשור לחומרה, כנראה שהלוח אם שלי לא תומך ב SERVICE PACK 2 של ווינדוס.. אם אני מתקין את זה עכשיו- אני לא אוכל להיכנס לוינדוס יותר - כשהווינדוס ייטען זה ייתקע . אם אני מפרמט ומנסה להתקין ווינדוס שכלול בו SP2 אני גם לא מצליח - כמו באשכול הזה שהייתי צריך עזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198293.0 בסוף התקנתי ווינדוס בלי SP2 וזה עבד.. מה אני אמור לעשות? לעדכן את הלוח אם? ביוס? הלוח אם שלי זה: asus p4p800E תודה
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך לא מוכר והוא כל הזמן מהבהב בעלייה של המחשב ובחלק מהמשחקים(ואז אני לא יכול לשחק) המסך נקרא- Colortac LM17A אני חשוב שצריך דרייברים למסך תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ובכן הבעיה היא כזו: המחשב Pentium 3 450Mhz (כן עוד יש כאלה :-\) עבד עד עכשיו עם דיסק קשיח ישן של Maxtor בנפח 30GB. הוצאתי אותו והחלפתי בדיסק קשיח חדש של Western Digital בנפח 80GB, מחובר כמו הישן ב-IDE ובדיוק במקום בו הישן היה מחובר מבחינת הסדר בכבל, גם בדקרתי שהג'מפר ממוקם נכון. המחשב לא מזהה אותו ופשוט לא עולה. בהגדרות הביוס כאשר אני בוחר ב- Auto detect הוא פשוט נתקע. ניסיתי להגדיר אותו בעצמי ללא הצלחה (ניסיתי במצב LBA ככה רשום על הדיסק הקשיח). הבנתי שצריך אולי להגדיר אותו כ-Single אבל לא מצאתי כזאת אופציה בביוס (ביוס ישן?). חברים, מה עלי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבועיים שלוש אני סובל מקריסות רנדומליות של המחשב ללא אזהרה מוקדמת לפי דעתי זה הספק (שהוא גם די זול) וגם שמתי לב שהמאוורר שלו לא עובד (מי יודע כמה זמן) ולכן החלפתי לו את המאוורר - אומנם התדירות של הקריסות ירדה אבל עכשיו הבעיה מעט שונה - אני שומע כמו רעש כזה של נפילת מתח (כמו נקישה כזאת) מקידמת המארז לפעמים המחשב קרוס אבל לרוב הוא נתקע כמה פעמים כאילו הכל קופא ואז ממשיך. מה דעתכם, האם הבעיה בספק? האם עליי להחליף? ואם כן אז ספקי כוח זה תחום שאני לא כל כך מבין בו (מבחינת שמות של חברות), אתם יכולים אולי להמליץ לי על ספק לא יקר אבל שישרת אותי לזמן רב?
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחיל אתמול בלילה, לפעמים אחרי שעה עבודה, לפעמים אחרי 20 דקות, לא בהכרח במאמץ, אני מכבה את המחשב כל לילה כי הוא רועש, אז הוא גם לא דלוק יותר מידי זמן ברצף יכול להיות שה HD סובל מהתחממות יתר? למישהו יש פתרון? לצערי אין לי מד טמפרטורה לHD הוא WD 80 gb בן כמה שנים... חייב פתרון, זה מתחיל להעיק, תודה
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
אין לי מושג אם זה המקום הנכון ,מתנצל מראש! איך מייעלים את המחשב שיעבוד בצורה הכי יעילה ומהירה? 6600 קונרו מעבד ג'יגהבייט 965pdq6 לוח אם 2 ג'יגה זכרונות 800 crucial ballistix תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
SUP NIGGA?!? אוקיי.. יש לי צורב של NEC.. ועליו כבל IDE ארוך, ובאמצע הכבל עוד חיבור של IDE, כאילו פיצול כזה.. חיברתי ת'IDE ללוח אם למקום היחיד שנשאר, חיברתי ת'חשמל, הפעלתי ת'מחשב והוא ביקש איזה דיסק BOOT.. ומשם נתקעתי. הלכתי לביוס.. וה-NEC הופיע כ-IDE פירמרי מאסטר, ומתחת לזה היה עוד IDE פרימרי סלייב, ומתחת לזה עוד 2 שורות.. גם IDE של מסטר וסלייב אבל לא מאסטר.. [ שם הופיעו הכונן DVD והצורב הרגיל שמחבורים לי עכשיו ] נראה לי טיפה סיבכתי. . מה אני עושה מכאן? איך לחבר מה מו מי?! תודה מראש לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-