עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RazorJunior,

במחשב של חבר שלי, כשמדליקים את המחשב, המסך לא עולה. בדקתי את כל החלקים במחשבים אחרים והבעיה היא בלוח... עכשיו, יש עדיין אחריות על הלוח אבל החנות פשטה רגל. מישהו יודע מי היבואן של ASUS? או למי אני יכול לפנות בשביל לקבל את האחריות? תודה

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by G.P.S,

אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה?????!!!!!!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  3. כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. ומתי לא כדאי להשתמש בבקבוק שכבר בשימוש בבית ונפתח ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום. שאני נכנס ל- Task Manager, הוא מציג לי Cpu Usage:50%. הטמפ' (באמצעות ה- Asus Probe) היא 56 מעלות צלזיוס. שתי שאלות: 1. למה ניצולת היא 50%. אעפ"י ששום תוכנה אחרת לא עובדת ברקע. 2. האם 56 מעלות זה סביר?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. כותרת

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by tisan4us,

למה במחשב יש לי כשאני מפעיל תמחשב ndlr is missing prees ctrl+alt+del to reset ניסיתי להחליף ת'כבלים לא עוזר.. מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  8. רציתי לשאול אלו דברים יכולים לגרום למחשב להתכבות סתם מעצמו באמצע שאני משחק בו או סתם הוא דלוק ונכבה לבד זה משגע אותי אני משחק במחשב והוא פתאום נכבה מעצמו מה לעשות מה צריך לבדוק מה יכול לגרום לזה ??????????

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by ronox,

שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני מקווה להנות פה לפני כמה ימים החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש לא משהו מטורף אבל חמוד+ CPU : Pentuim d3.4 Dual Core Motherboard : Dual DDR2 Memory : 1024 DDR2 harddrives : Sata III 160 giga 7200 rpm 8mb video card : Geforce PCX7600 GS 8MB case : impress frontier ca105 כל זה בתכלס עלה לי 3200 שקל! שזה מחיר לדעתי נחמד מאוד על המחשב הזה! לפי תגובות שקראתי רובכם לא אוהבים איטנל אז רציתי בכללי שתגידו לי מה אתם חושבים על המחשב הזה בלי לבאס יותר מדי וסתם שאלה מישהו יודע איך להשתיק תמאוורים המעצבנים האלה חחח? הם רצים על 4500 RPM שזה מז**ן תשכל רצח!!! תודה רבה לעוזרים וגם על התגובות בהמשך

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  10. שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by den...b,

שלום יש לי בעיה בוינדוס 10 שהתחילה לי מהיום הראשון שהתקנתי אותו בשורה של ההתחל כל האייקונים החליפו מקום ניסיתי להחליף ערכות נושא ולסדר מחדש את השורה וכלום לא עוזר הוינדוס עצמו בעברית ושיניתי אותו לאנגלית דרך ההגדרות (שהשינוי עצמו היה ממש גרוע וחצי וינדוס היה עדיין בעברית ) זה הסתדר ואחרי יומיים חזר שוב ומאז העדכון האחרון שהיה גם הכול חזר לעברית . קודם כל האם יש לכם רעיונות איך אפשר לסדר את זה? מבחינת מחשב נייד שרוב השימוש שלו גלישה סרטים ואופיס (מידי פעם משחקים )יש יתרון של הWIN-10 על הWIN-7 ? כבר כמה זמן שאני חושב לחזור ל7 לי עוד שאלה די מפגרת , ההוינדוס שיש לי כרגע הוא חוקי מהמחשב הקודם שלי שבמקור היה של 7 ואז ש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Thunder Storm,

הצורב שלי הלך לעולמו. ולא היה לי תקציב אז לקחתי מהמחשב של בן דוד שלי כונן דיוידי שפעל מצויין במחשב שלו. אני מחבר את הכונן למחשב שלי.. וכשאני אני מכניס דיסק המחשב ניתקע או שהוא הצליח לקרוא משהו ואז הוא ניתקע אם אני לא מכניס כלום אז המחשב פועל כרגיל, יש לציין שיש לי עוד צורב במחשב, אולי יש עניין לשנות את סדר החיבור בניהם או משהו כזה ? ואגב חיברתי רק חיבור IDE וחשמל... בלי סאונד, וגם כשחיברתי ת'סאונד זה לא עזר. תודה רבה לעוזרים.

14. Started by hitman47,

http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by most,

שלום, חבר שלי קנה מחשב מ KSP עם מפרט שהרכבתי לו. KSP התקינו לו XP HOME מקורי בעברית התקנתי לו כמה תוכנות שימושיות וביינהם NOD32 , NERO,WINRAR, BSPLAYER, OFFICE , את מצלמת האינטרנט, דרייברים של מסך SUMSUNG 731BF, קודקים של CCCP. האם ייתכן שאחת התוכנות גורמת לבעיית תקיעת המחשב (FREEZ) ד"א העכבר זז בזמן שיש פריז ניתן לצאת מזה רק ע"י ריסטארט

16. Started by shahar07,

אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה של הסורק לא צולחת, המכשיר הוא 7283 של HP היא מחוברת בצורה אלחוטית על מערכת vista [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by elior021,

אהלן מדובר במחשב מיני נייד של אסוס שכנראה בתהליך הפירמוט לא חילקו את המחיצות נכון ומה שיצא מזה זה מחיצה אחת עם 3 גיגה שגם אותם תופסת המערכת הפעלה השאלה שלי היא אם יש אפשרות להחזיר את הגיגה החסרים בלי לפרמט מחדש ואיך אני יכול לבדוק כמה גיגה יש בכללי בהרדיסק במצב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by amired,

היי, יש לי לפטופ HP מ2010 (PAVILION DV6) ההבנה שלי בחומרה היא אפסית... המחשב מרעיש מאוד כמעט כל הזמן. איך אני יכול לדעת אם זה הHDD שמסתובב (ואז נחליף לSSD) או שזה המאווררים בגלל החום? ניסיתי כל מיני תוכנות אנליזה אבל אני פשוט לא מבין מה צריך לקרוא בהן. אם זה המאווררים באמת, יש בכלל מה לעשות? תודה!

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. שלום.. כבר כמה זמן שהמחשב נתקע ויש לי מסכים כחולים, בד"כ עם השגיאה IRQL_IS_LESS_OR_NOT_EQUAL ראיתי פה שנוצרים קבצי DUMP, אז בדקתי אותם והיה רשום לי probably caused by memory_curroption הבנתי שככל הנראה זה בגלל אחד הסלוטים של הזיכרון, אז הרצתי במשך 5 וחצי שעות בדיקת memtest86 - אבל שום דבר לא עלה והבדיקה נראתה בסדר גמור (לפי המדריך שראיתי פה כמובן). מישהו יודע למה זה יכול לקרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ob,

שלום לכולם , היום קיבלתי מארז חדש "antec 900" והתחלתי להעביר אליו מהישן ... הכל עבר בסדר , עד שניסיתי לחזור לאוברקלוק שהיה לי 3.6 . במארז הישן אחרי העלאת FSB המחשב אוטומטית היה נכבה ונדלק (מאתחל) ואז עולה כרגיל , עכשיו במארז החדש ניסיתי לעשות OC > exit with saving >y ואז הוא לא איתחל את עצמו, המסך כבה והלוח המשיך לפעול + מאווררים והכל .. על הכרטיסי מסך היה אור שלא נכבה , כאילו הוא תקוע. ניסיתי להחליף בין כרטיסי המסך ... ניסיתי רק עם אחד ... הוצאתי את הבטרייה ... ואז החלפתי אותה. כלום לא עזר כיביתי הדלקתי מאה פעם והמסך היה שחור והמחשב פועל אבל תקוע . פתאום זה חזר לבד הכל עלה אבל במצב סטוק ללא OC . עכשיו אני לא יכול לעשות OC כי זה יחזור שוב . מה לדעתכם הבעיה ? …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו אני צורב דיסק DVD לדוגמא לא משנה מה...קבצים ..סרטים משחקים וכו' כול הזמן באמצע צריבה...האינטרנט שלי מתנתק ואני משתגע לאדע ממה זה...למה זה... מה הבעיה יכולה להיות

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  22. כרגע יש לי 80 גגה אך אני אמור להוסיף עוד הארדיסק של 30 גגה הבאתי אותו בלי חוטים ..... רק הארדיסק עצמו הוא עובד והוא טוב הבעיה היא אך להוסיף אותו לאין מחברים ומה עושים תודה ומגדרים תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי תצוגת הודעות בגימייל קטנה בכדי לראותה חייב למתוח הדף,פתרון? תודה

25. מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.