עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

4. יש לי בעיה די מוזרה , כל כמה דקות העכבר נתקע וכדי להפעיל שוב צריך לנתק את ה-USB ולחבר אותו שוב , לפעמים הוא נתקע כל כמה דקות ולפעמים אפילו תוך 10 שניות. ניסיתי למחוק אותו דרך מנהל ההתקנים ולהתקין שוב (למעשה התקנה אוטומטית) , וזה לא הצליח. מידי פעם מגיעה הודעה כזאת: העכבר זה עכבר של מיקרוסופט , עם לייזר (לא אופטי) . תודה מראש לעוזרים! מיקי.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  6. היי, במשך תקופה המחשב נייד שלי קורס לפעמים מתנועה של המחשב, לרוב תוך כדי משחקי מחשב. הקריסה היא מסך שחור פתאומי עם הרבה ריבועים לבנים מהבהבים ורק כיבוי כפוי של המחשב מתקן את זה ומפעיל את המערכת מחדש עד הקריסה הבאה. מצרף תמונה (חשוב לציין שלא מדובר בתמונה שלי אלא ממישהו אחר ששיתף ברשת אבל מדובר באותה תקלה בדיוק): מצרף גם את הפירוט של המחשב והמערכת: המחשב עצמו זה asus rog strix G נקנה לפני כשנתיים. האם מדובר בגסיסה של כרטיס המסך . GPU? אודה לעזרתכם

7. Started by adamg,

שלום,כאשר אני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור שמכיל הודעה שאומרת "ווינדוס לא התחיל באופן מוצלח,שינויי תוכנה או חומרה שבוצעו לאחרונה ייתכן והם הגורם לכך". בהמשך יש טקסט נוסף ובסופו אני צריך לבחור בכמה אפשריות: -מצב בטוח -ההגדרות האחרונות שפעלו -להתחיל את ווינדוס באופן נורמלי לא משנה באיזו אופציה אני בוחר ווינדוס לא עולה ובמקומו מתקבל מסך כחול שמודיע כי התגלתה בעיה וווינדוס נכבה על מנת למנוע נזק למחשב. אנא עזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....

9. Started by CkerCky,

שלום לכולם! עד לפני משהו כמו חודש המחשב עבד מצויין, יש לי אותו כבר כמה שנים (שדרגתי כמה חלקים בזמן הזה), ורק בחודש האחרון הוא התחיל לעשות ריסטרט באמצע. בדרך כלל אני משחק dota 2, ובעקרון הדרישות שלו לא יותר מדי גבוהות. ניסיתי מלא דברים ואפילו פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה קורה.. אני לא חושב שזאת בעיה של התחממות (כרטיס מסך לא עובר את ה60, מעבד לא עובר את ה55). חשבתי אולי זאת בעיה בראם, כי מרגע שאני מדליק את המחשב השימוש בו הוא לפחות 50%.. (יש לי 2 ג'יגה, זאת אומרת שמרגע שאני מדליק המחשב משתמש בלפחות 1, אני משתמש בוינדוס7, הגיוני?) מעבד E6750 dual core 2.66 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTS 250 אני אשמח להצעות ורעיונות למה זה קורה. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. המחשב הינו נייח או נייד?: נייח מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: אני לא מצליח לחלץ רארים גדולים למשל שאני מוריד משחק או סרט ששוקל הרבה בטורנט וצריך לחלץ אותו מתי שאני מחלץ זה אומר לי שקובץ WINRAR מספר ככה וככה פגום וכל פעם זה משתנה זה משגע אותי פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים פעמיים היה לי WIN7 וגם שם היה לי את הבעיות האלה עכשיו פירמטתי והתקנתי WIN XP בגלל הבעיות האלה ועדיייןןןן יש לי את זה אני לא מצליח לחלץ רארים הנה ציטוט של הבעיה ב WINRAR: ! C:\Documents and Settings\דוד\My Documents\Downloads\Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW\sr-acrev.r83: CRC failed in sr-acrev.iso. The file is corrupt חיפשתי בגוגל פ…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  11. אז ככה עד היום עבדתי עם XP ו2 כונני IDE עברתי לויסטה העפתי את כונני הIDE והכנסתי SATA מה שקורה שהנורה האדומה בקביעות עכשיו ומתי שהמחשב חושב היא מתחזקת וחוזרת למצב הקבוע היא לא נכבת לגמרי.. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכרטיס זה 6800GT של לידטק התקנתי אותו אחרי איזה חודש שהיה מחוץ למחשב והתקנתי דרייברים 97.31 אין אפשרות להפעיל טלויזיה בכלל, לא במקביל ולא כמסך יחיד לפני כן התקנתי דרייברים 162 משהו.... עשו המון בעיות אז החלפתי לאלה יש למישהו מושג על הבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?

16. את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ggg ggg,

ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by eliil1,

המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב של אחיין שלי עושה בעיות. הגיע אליי עם כמה תקלות ואחת מהן היא שאחרי כיבוי אפשר להדליק את המחשב רק אחרי שעה. אחרי שסידרתי את כל שאר התקלות כיבתי את המחשב וניסתי לברר מה יכול לגרום לתקלה הזו. ניסתי להוציא בטריה ולהזיז את הג'אמפר כמה פעמים, לאחר מכן, גם למחרת כבר לא היה BOOT וגם לא שום ציפצוף שמראה סימן חיים. ניתקתי את כל החלקים הלא רלוונטיים, רק רכיבי הליבה והספק. ניסתי גם להוציא זיכרון, להחליף כרטיס מסך למובנה בלבד אבל כלום. בסוף פתחתי את הספק ומעבר לאבק של 3 שנים ראיתי משהו שנראה בין ספק גמור לבין דבק מסוג כלשהו, אציין שגם היה ריח שרוף מעט שבא מהספק. ניסתי גם עם הספק שלא ולא היה בוט גם אחרי 20 דקות אבל היה ציפצוף 1 ארוך וחוזר שאני לא יודע מה הוא אומר. שוב כמובן ניסתי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yellow acid,

חלונות 7, כרטיס מסך רדאון HD 7850. (או 7830 אני לא זוכר בוודאות). ביום בהיר (היום) המחשב עובר למצב שינה. אני מעיר אותו ומקבל מסך כחול. ריסטרט, המחשב נידלק אבל המסך שחור לחלוטין. אחרי כמה ניסיונות כאלו המחשב נדלק כרגיל, עד שאני קם לכמה דקות, והמחשב נכנס למצב "turn off display" (זה מה שהוא עושה לפני מצב שינה), אני מחזיר את התצוגה ושוב מסך כחול. הסיפור חוזר על עצמו כמה פעמים (כיבוי מסך מסך כחול שוב נידלק אבל מסך שחור עד שכן נידלק ושוב מסך כחול אחרי שעושה כיבוי תצוגה) בסוף קיבלתי את השכל לבטל את הכיבוי תצוגה ומצב שינה, אבל הנזק נעשה - 1) קרה לי עוד פעמיים שהמחשב נדלק אבל יש מסך שחור. 2) עד היום הרזולוציה שלי היתה 1080X1920 ועכשיו האופציה הזאת פשוט נעלמה, הכי טו…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lbrt02,

לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by Shir2020,

היי אני מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי אחרי אינספור התלבטויות ושיטוטים מתישים הגעתי למסקנה שאני הולכת על המקבוק פרו עכשיו מסתבר שגם לגביו אני צריכה להחליט על כל מיני דברים שאני לא מבינה בהם 😌 בגדול אחרי התייעצות עם נציג מכירות הבנתי שאני צריכה מעבד טוב, מספיק זיכרון ram (אז החלטתי ללכת על המעבד החדש i9 ו32gb) ושלגבי הדבר הזה עם הssd (סליחה על הבורות) 512GB אמור להיות מספיק טוב הדבר היחיד שלא כלכך הצלחתי להבין אם הוא חשוב והאם להשקיע בו זה הכרטיס מסך יש שתי אופציות : 1. 555X Pro Radeon AMD 2. 560X Pro Radeon AMD האופציה השניה עולה עוד בערך 100 דולר אז שתי שאלות - 1. האם הכיוון שלי טוב עד …

24. Started by Xilver,

שלום, בעקבות התחממות יתר של המעבד, בדקתי את המאווררים וניקיתי אבק. זה עזר להוריד את הטמפ' של המעבד ל-48, אבל שמתי לב שהמאוורר של המעבד עדיין לא עובד. איך גורמים לו לפעול? מה גרם לו להפסיק לפעול? או שהוא בכלל עובד מטמפ' מסויימת ואיפה אני רואה את זה? תודה, וסליחה על השאלות

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Kenny,

קניתי לא מזמן מחשב חדש , והשקעתי דיי הרבה כסף בכרטיס מסך (במיוחד בשביל משחקים) radeon 9700 pro ונראה שעדיין אני לא יכול לשחק משחקים מסויימים בצורה חלקה , בגלל המסך... ה refresh rate שלו כנראה נמוך... אני משחק תמיד על : 1024 - 768 32bit 85hz 85 זה המקסימום שהמסך יכול אני חושב , ונראה שזה לא מספיק.. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לסדר את זה? תוכנה או כל דבר... כי זה דיי מציק , ואין לי ממש עוד 1000 פלוס למסך חדש. והאם רמת הצבע משפיעה.. זאת אומרת אם יהיה הבדל בין אותה רזולוציה עם אותו רפרש רייט , אבל פעם עם 16 צבע ועם 32... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.