עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by satlan1,

יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב. אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים... חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים. ממה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  2. לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה אז פתחתי כאן ואם זה לא אמור להיות כאן אז תעבירו את זה בבקשה עכשיו לשאלה שלי : האם אייבורי מחשבים היא חברה טובה למחשבים כי אני רוצה לקנות מחשב מהסניף שלהם בירושלים ואני לא יודע אם זה יהיה מחשב טוב או לא שמעתי כבר אנשים שאמרו שאייבורי זו חברה גרוע הוכול הזמן צריך להחליף לך דברים שהם נותנים חלקים דפוקים ודברים כאלה אז אני רוצה לדעת אם מישהו קנה מהם מחשב האם הוא מרוצה האם הוא לא מרוצה הוא היה צריך להחליף בשלב כלשהו או לא תנו דעות על החברה בבקשה ובמיוחד מי שקנה בסניף ירושלים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  4. את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by deloper2,

שלום, קניתי מחשב לפני חודשיים ועכשיו פתאום הוא מתחיל להתכבות לי בפתאומיות ....ולפעמים הוא גם לא עולה.. מתי שהמחשב כן מצליח לעלות אז בקטעים שאני מפעיל תוכנה\כמה תוכנות או פותח כמה דפדפנים הוא מתחיל לעשות רעש של המאוורר חזק...כאילו הוא מגביר מהירות ונראה לי שהוא מתחמם או משהו כזה...ואז לפעמים המחשב נכבה...=\ מחשב חדש איזה באסה תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  6. בוקר טוב, לאחרונה נתקלתי מספר פעמים בבעיה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. אני צורב על גבי דיסיקים של DVD של Silverline, והכל פועל כמו שצריך. אני רוצה לבדוק את תוכן הדיסק, אם הכל באמת נצרב, ולהפתעתי הצורב מזהה את הדיסק כדיסק ריק. הדבר היטעה אותי כמה פעמים וצרבתי שוב, על דיסק חדש ושוב אותו הדבר. ניסיתי להכניס את הדיסק ל DVD-ROM שלי, ושם הוא עבד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? הצורב: NEC-2510A הדיסקים: DVD-R X8 אה ואם מדברים על זה כבר, הדיסקים X8 והמקסימום שאני יכול לצרוב עליהם הוא X4. אני יכול לפעמים לצרוב X8 אבל לא עם הדיסקים הללו. האם הצורב שלי יכול לצרוב רק על DVD+R במהירות X8? ואולי הוא יכול לקרוא רק DVD+R ובגלל זה אני לא מצליח לקרוא מה שאני כותב? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב אז כמו שכתוב קיבלתי את המחשב החדש המחשב שבמפרט שלי... ויש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לפתור לי : 1. מה הטמפרטורה בערך שהכרטיס מסך שלי צריך להיות בה...(במנוחה ובמאמץ) 2. איך אני יכול להיות בטוח ששתי הליבות של המעבד אכן עובדות והוא לא מוגדר לעבוד עם ליבה אחת.. 3. איך אני יודע מה הטמפרטורה של המעבד שלי.. תודה מראש לכל מי שיעזור ותודה לכל מי שעזר לי להרכיב את המחשב הזה שבינתיים שווה כל שקל..

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחולה הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 12 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by giliboy,

כל משחק שאני משחק בוא גם בהגדרות לא גבוהות המשחק מקרטע זה ממש מתסכל! לא יודע באיזה חלק הבעיה אשמח לקבל עזרה כדיי למצוא את החלק הבעייתי מפרט: AMD 3000+ GeForce 6600GT A-data 512 * 2 תודה

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by bar123,

אני מנסה ללא הצלחה לחבר HD חיצוני דרך כבל USB . המחשב מנסה להתקין דרייבר ולא מצליח ולא עושה MOUNT ל HD מה עושים ? (לא יודע מה שם המארז כדי להוריד דרייברים מהאתר.) תודה

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  11. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטים לא רצויים לפעמים יש יום שלם שאני לא מקבט ריססט. אבל שומעים צפצוף לשניה של ההארד דיסק ואז ישר יש ריסט ... אין מסך כחול וגם כיוונתי אוטומטית שאם יהיו שגיאות המחשב לא יפעיל עצמו מחדש ויראה לי מסך כחול וזה בכל זאת לא מראה לי... חוששני שיש בעיות עם המתחים אולי ספק הכח לא עומד בעומס או משהו... ללמרות שזה ספק חדש של פנטיום 4 - 480W . ואם אתה מציעים שאני אתן לכם את המתחים שאני מקבל מספק הכוח אז בקשה : CPU Core 1.37 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.26 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 5.12 V מבחינת המתחים יש סיבה לדאגה ??? דבר שני שעשיתי זה בדקתי באמצעות התוכנה WinDbg והתוצאות הם : Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 9C, {4, 80545ff0, b…

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by ido-nava,

נראה לי שהדיסק קשיח שלי ניהיה קצת איטי מדי ממה שהוא אמור להיות .. האם יש תוכנה שתבדוק אותו ותגיד ליעם יש בעייה איתו ? יש לציין שאני עושה דיפראגים (בתוכנה של וינדאוס). תודה

• 12 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by VL,

תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by Xstyle,

טוב אז יש לי בעיה בכרטיס קול שלי כשאני מתקין תדריברים.... אז אני מתקין הואר מבקש ריסט אני עושה לו ריסט וכשהמחשב עולה הוא מראה לי תהודעה הבא ובעצם לא מתקין אותם עד הסוף ולא עובד הקול: ואם אני מוריד דרייברים מהאינטרנט איתם אין בעיה בהתקנה אבל המיקרופון לא עובד בהם אם אני מדבר ככה אני שומע תצמי מהרמקולים... אבל למשל בשום תוכנה אף אחד לא שומע אותי לא סקייפ לא אי סי קיו לא קונטר סטרייק לא מסנגר לא שום דבר... האתי רוצה שתעזרו לי לסדר את אחת מהבעיות לא אכפת לי אם איזה דרייברים להיות הכי חשוב שהמיקרופון יעבוד.... יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ-ASUS p5gd1 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&model=163&modelmenu=1 קיצר אנשיים אתם חייב לעזור לי.…

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  15. בס"ד טוב , האשכול הזה היה בהתחלה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178337.msg1533574;topicseen#msg1533574 מאז המחשב עבר כמה שינויים , זכרונות הוחלפו נבדק כ.מסך שונה לוח הוחלף בחדש על ידי היבואן של GB בארץ.. (מור לוי) הוספתי קירור BT למקרה שזה היה קירור החלפתי לספק 460WATT נקי כי אולי היו בעיות מתח והכל פשוט כמו תמיד , אותו מסך כחול , בלי קשר לעומס , אין OC , פשוט נמאס מהמחשב אני מרגיש כאילו רכשתי אותו כדי ללכת לחברה כל שנייה על מנת להחליף חומרה.. ניסיתי גם להחליף את הדרייבר של הכרטיס קול של הNVIDIA MIXER כי שמעתי שהוא עושה בעיות.. אז התקנתי AC97 הכי חדש.. והכל פשוט חוזר כמו סרט עצוב . הורדתי גם דרייבר מ AMD.. מה זה יכול להיות? נשארה עוד תקווה? מה שכן המסך הכח…

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by kw,

שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by ag43,

אני יודע שזה נושא טחון אבל מה לעשות... אז ככה מדי פעם המחשב קופא לי בצורה אקראית לחלוטין (לא משנה באמצע מה אני, לא משנה כמה זמן הוא דלוק וכו') המחשב נתקע ואני שומע רעשים כמו של חריקה מהרמקולים. הטמפרטורות של הלוח,מעבד, כרטיס מסך - בסדר גמור. ההרדיסק טוען שהטמפ' גבוהה אבל הכונן לא חם - כנראה שהחיישן מזייף (בכל מקרה אני 99% שהבעייה היתה עוד לפני ההרדיסק) הרצתי MEMTEST - בסדר גמור ואחרי כל זה - עדיין יש בעיה. המחשב הוא זה שמופיע במפרט. אני מוכן לשמוע הצעות (אפילו הזויות) מה יכול לגרום לזה כי לי נגמרו הרעיונות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי לוח אם P5LD2 ולאחרונה קניתי הארדיסק של MAXTOR 250G SATA II שהחליף את ההארדיסק IDE שהיה לי עד כה... מה שמוזר זה שאחרי שחיברתי את ההארדיסק הוא זיהה אותו אך לא זיהה את 2 כונני הדיסקים הנוספים שיש לי (שיושבים יחד על כניסת ה-IDE הכחולה שלא דורשת דרייבר!) מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא הגדרתי משהו בביוס? יכול להיות שפיספסתי משהו? :-\

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  19. if your pc a small from factor model, the accessory board bracket(the part which contains the pci slot)is not located correctly intothe mother board if your pc is a desktop a minitower model,"the power supply fan"o connector on the motherboard fan error system cache error ide device #0 error cd-rom error The bios has detected a seriovs problame that prevents your pc from booting תודה למי שיעזור אני מבקש שתעזרו לי ממש מעצבן הבעיה... רניתי רק לוח אם ואני חיברתי אליו את הכל... תודה יקיר

• 12 תגובות
    • 799 צפיות
  20. שלום כולם חבר שלי חיבר 2 מסכים בגלל שהוא חיבר 2 הוא החליט שוהא צריך לעלות תרוולציוה ל 1270 + 2400 משהו כזה קיצר המסך לא תואם לכאלה רוולציות והוציא לו הודעה שהרולציה לא נתמכת קיצר הוא ניתק תמסכים וניסה לחבר 1 ועדיין כול פעם שהמחשב נדלק המחשב עובד אבל המסך לא אמרתי לו שיכנס לsafe mode אבל עדיין לא עזר המסך לא מגיב כאילו הוא לא מחובר אבל הוא מחובר טוב מאוד מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Dr. Computer,

אהלן. המסכים הכחולים האלה לא מוכנים לעזוב אותי במנוחה!! ניתחתי את קבצי המינידאמפ עם התוכנה וכמעט בכולם (6 קבצים , תוך יומיים, מאז שהתקנתי את הווינדוס XP SP2 מחדש), והקובץ האשם שגורם לכל הקריסות האלה הוא- NVENETFD.sys הדפוק הזה!! זיהיתי את המיקום שלו במחשב והוא נמצא בתיקייה drivers בתוך תיקיית ה- windows. מדובר בקובץ- Nvidia Networking Function Driver. כלומר- בעיה עם הדרייבר של Nvidia לכרטיס הרשת. ואני גם מעלה תמונה שלו- ברגע שגילתי את הבעיה הזו, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של Nvidia ל- nForce4, הלא הם- 6.66. הם פשוט לא עשו כלום! המסכים הכחולים נמשכו. הסרתי אותם, והתקנתי את הדרייברים העתיקים שבאו עם לוח האם- ללא שינוי- המסכים הכחולים נמשכים. עשיתי חיפוש …

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  22. שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Kazur,

שלום לכולם. ברשותי צורב DVD של LG מדגם GSA-4081B. אני צרבתי כבר המון משחקים עם צורב זה (משחקים מקבצי תמונה מסוג ISO) ועכשיו שאני מנסה לצרוב אני פשוט לא מצליח ואני ממש לא יודע למה! אני משתמש בתוכנה NERO כדי לצרוב את הקבצים. הוצאתי כמה תמונות מהתוכנה, אולי זה יעזור במשהו... בדיקה אם התוכנה מזהה את הדיסק/כונן: שאני מנסה לצרוב את הדיסק מופיעה לי ישר ההודעה הבאה: אני משתמש בדיסקים חדשים לגמרי מסוג SILVERLINE PRO. בדקתי בביוס והכונן מזוהה, כמו כן בדקתי בלוח בקרה וגם שם הוא מזוהה. אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה זה לא מצליח לצרוב לי. אשמח לקבל עזרה! נ.ב גם בדקתי בתוכנה EVEREST והיא גם מזהה את הכונן :s05:

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  25. אני יודע שזו בעיית דרייברים/קצב רענון... קיבלתי FX5200 חדש מהקופסה (רק זמני, הלך לי הכרטיס המקורי שלי - בטיפול). הבעיה היא שכשאני מתקין דרייברים של NVIDIA אז בכניסה ל-WIN המסך משחיר וצריך לכבות את המחשב (/ריסטרט). כשאני מוחק את הדרייברים ועובד עם דרייבר ברירת המחדל של WIN אז הכל בסדר (אבל אי אפשר לעבוד ככה... איטי ביותר). מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים