עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם יש לי לפטופ עם ווינדוס 8.1 אחרי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב (עם מוזיקה מתנגנת ברקע) המסך נכבה והוא מוריד את הקול ממש נמוך אבל יש פה 2 קטעים מוזרים 1. גם שאני מזיז את העכבר והמסך נדלק הקול לא חוזר לעלות. 2. המספר של הווליום לא משתנה. זאת אומרת שאם אני שם את הווליום על מספר 20 (מתוך 100), המסך נכבה והמחשב מחליש את הווליום אבל שאני בא להרים את הווליום חזרה אני רואה שהוא עדיין נמצא על 20... וגם אם אני מרים אותו עד 100 זה עדיין חלש יותר מ100 "רגיל" מישהו מכיר את הבעיה הזאת? לא ממש הצלחתי למצוא משהו על זה בגוגל... תודה מראש עריכה: לא משנה פתרתי את זה. CONTROL PANEL SOUND COMMUNICATION TAB DO NOTHING

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כי אני רוצה להפעיל את גיפורס שלי והוא לא מזזה אותו הוא מפעיל לי את זה של הלוח איך אני מבטל אותו בבקשה

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by galedri,

איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני חייב עזרה! מחקתי את נורטון אבל בחלון הMSCONFIG עדיין מופיעים לי הפריטים הבאים שקשורים לנורטון: ccRegVfy ccApp NAV CfgWiz ccEvtMgr רציתי לדעת איך אני מסיר אותם אם זה בכלל אפשרי מהחלון הזה דרך אגב יש לי חלונות 98 מהדורה שנייה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  7. שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sLoGy,

אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אהלן כולם. אני די נואש, אני מנסה להוריד את הטמפ' מהמעבד ולא מצליח... אני מגיע לטמפ' מטורפות של 67+ לאחר מאמץ (לא 100%, סתם לאחר משחקי מחשב), וכ56 מעלות במנוחה. ניסיתי לשפר את המצב והיום קניתי לעצמי 2 מאווררי CoolerMaster דגם TLF-S82 של 80mm והכנסתי למקומות הפנוים במארז, אחד בחזית ואחד מאחורה. כמו כן, ניסיתי גם לשפר את זרימת האוויר ע"י הוספת אזיקונים ודחיפת כל החוטים למדפי הכוננים. אני לא חושב שהשיפור ניקר, הטמפ' במארז ירדה בכ 5 מעלות, אך טמפ' המעבד נשארת ללא שינוי, אולי ירידה קלה של 1-2 מעלות, לא יותר. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם המאוורר על ההיטסינק של המעבד\מריחה לא נכונה של המישחה הטרמית? ניסיתי לנקות את המאוורר ע"י הורדת האבק, לא משהו יסודי ביותר אבל גם כן סוג של …

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by ORrrr,

יש איזו תוכנה שנותנת לך אינפורמציה מדוייקת עך כרטיס המסך? אני רוצה לראות אם קיבלתי פרו או לא.. לראות שלא עבדו עלי..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by AmL1,

בדקתי באברסט ובמקום שאמור להיות כתוב השם של הלוח כתוב unknow...יש דרך אחרת לזהות חוץ מלפתוח תמחשב?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by kritikal,

איך אני מזהה כמה SOKETS ה-CPU שלי?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by bd,

יש לי 3 הרדיסיקים 80 40 80 80 40 מחוברים ... אני רוצה להוסיף את ה 80 השני ואין עוד חיבורים לחבר אותו...... מה אני צריך לקנות לעשות בשביל לחבר אותו יש לי פנטים 3 450 לפי המפרט בחתימה שלי

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by moses_23,

אמממ קניתי HD חדש ואני לחבר אותו למחשב שלי ולהוריד את הישן. מה יקרה אם אני יוריד את הישן?? האם אני צריך להגדיר למחשב??או שפשוט ישר להדליק את המחשב ולהתקין ווינדוס כאילו אחרי פירמוט??

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Hyper,

שלום לכולם : ) אז יש לי מחשב של SONY VAIO עם כרטיס מובנה INTEL HD GRAPHICS3000 משום מה המחשב לא מזהה את החיבור HDMI לטלויזיה. בהגדרות של כרטיס המסך בלשונית של TV SETTINGS רשום כי לא קיימת תמיכה לטלויזיה. מישהו יודע איך לפתור את זה? הבעיה בכרטיס? בביוס? ממה שבדקתי, כל הדרייבים מעודכנים.. WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  17. מישהו יכול לעזור בזה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. שלום, משחקים לא זזים לי ולא הבנתי למה בקיצור בסוף התברר אין לי מולקס מחובר או איך שלא קוראים לזה, איך אני מחבר את זה איך זה אמור להראות לאיזה חור לחבר אני על סף התאבדות כי אני לא יכול לשחק SA סתם חחח תודה לעוזרים מצב נפשי קשה של בנאדם ניתן יהיה למנוע. סתם תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי, קיבלתי מחשב משומש שאין בו חיבור נקבה למסך, רק זכר. יש מתאם שאני צריך לקנות או כבל? הנה תמונה של חיבורי המחשב: תודה!

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  20. אני רוצה לעשות איזה שרת שיפעל כל הזמן ... אבל בלי להוסיף עוד מסך\מקלדת\ועכבר כלומר שאני יוכל להשתמש באותו ציוד הקפי שאני משתמש בו במחשב הזה ובאיזה שהיא דרך אני יוכל להעביר את התצוגה למחשב השני ואז אני יוכל לראות את מה שהוא מציג וההפך קראתי פעם שיש אפשרות לעשות את זה ... מישהו יכול להסביר לי איזה זה עובד בדיוק ? יש לי מסך LCD עם חיבור DVI וחיבור אנלוגי רגיל וכמו כן מקלדת ועכבר עם שני חיבורים לUSB ולחיבור הישן

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב הוא מארצות הברית ועובד על טכנולוגיה אחרת מ pal. אך כל הניסיונות שלי לשנות את ההגדרה הזאת לא הצליחו.. יש למישהו מושג? ???

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  22. קניתי מחשב הוא הגיע אתמול בקיצור נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך כדי לשנות משהו אבלזה בעיצוב שונה מהעיצוב הרגיל שאפשר גם לעשות אבל אני לא ידוע איך הינה תמונה של העיצוב הנוכחי אני רוצה כמו שהיה לי לפני זה את העיצוב הרגיל הפשוט עם הלשוניות ... בבקשה עזרה בדחיפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  23. Started by tomer87,

סלחו על כך שאולי הנושא לא במקום אבל לא ידעתי איפה לפתוח את התראד עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב שלי והוא נהייה מלא אבק מבפנים. איך אני יכול לנקות אותו בלי שיגרם איזשהוא נזק לחומרה במחשב?? על איזה שיטה אתם ממליצים לי שהיא הכי בטוחה ??? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by zohare62,

יש לי מסך של סמסונג בן חצי שנה ואני לא יודע איך לנקות אותו. זה מסך lcd שטוח דק למי שמכיר.(15 ) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. איך אני מנתק את הכבל הזה מהמחשב הנייד לצורך החלפת HDD?

דיונים חדשים בפורומים