עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tgr,

שלום לכולם, הייתה לי בעיה כזאת בעבר במחשב האישי שלי, וכעת יש לי בעיה למשתמש בארגון. הבעיה היא כזאת. windows 7 מאבד את הגדרות העברית שלו. כלומר, משהו גורם לו לא להכיר יותר את העברית במקלדת- אין אפשרות לשנות שפה. יש לציין שזה לא קורה אחרי הפעלת תוכנה ספציפית או משהו כזה, אקראי לחלוטין. בהגדרות region and language תחת לוח הבקרה מוגדרת העברית, וגם לאחר הסרתה והתקנה מחדש, הבעיה לא נפתרת. ניסיתי לחפש באינטרנט ללא הצלחה. מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by esharone,

שלום יש לי לוח אם של ג'יגהבייט עם 4 יציאות usb אחוריות ויש לי במארז עוד 2 יציאות usb קידמיות שלא עובדות כנראה שהן לא מחוברות, אפשר לעשות משהו כדי שהן יעבדו?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by D-Bang,

הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by its me,

שלום יש לי מחשב מלפני שנות ה-2000, אין לו אפילו חיבור USB, המחשב עובד אבל א"א להכניס או להוציא ממנו נתונים כי אף חיבור לא עובד. כנראה שמבחינה כלכלית לא כדאי להשקיע בו אבל בכל זאת הסבתא מעדיפה לתקן אותו, אז אם אפשר במחיר סביר אז כדאי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר לו USB או משהו שיהיה אפשר להתחבר אליו? ואיך אני בודק אם יש לו את התאימות לחיבור הזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nir007,

אפשר בבקשה תמונה של כול ביוס שמסבירה איך מגדירים את CD ROM שיהיה ראשון..בכול ביוס..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nurka,

כשאני כותבת עברית ומוסיפה מילה אחת או יותר באנגלית - האנגלית קופצת לראש השורה. מהניתן לעשות? תודה מראש, נורית.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by BLASTER,

שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by lord of fire,

חברה יש לי בעיה.... יש לי הארד דיסק נייד western digital עם חיבור usb,שכאשר אני מחבר אותו,המחשב מזהה אותו,אבל לא מופיעה אות הכונן החדש "במחשב שלי".... אגב הורדתי דרייברים וכל זה,אז אני ממש עובד עצות פה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. Started by rrt,

שלום! יש לי כרטיס זכרון SD שלא מזוהה במצלמה ובקורא כרטיסים. אני רוצה לבדוק אם פירמוט יפתור את הבעיה אבל אין לי מושג איך אני יכול לפרמט אותו כאשר המחשב לא מזהה אותו בכלל כשאני מכניס אותו לקורא כרטיסים. יש למישהו פתרון\רעיון? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by huber,

הי חברים. שוקל לרכוש NAS. הבעיה היא שבכבר יש לי 4 דיסקים של 8 טרה ב PC מלאים במידע. אם אעביר אותם לנאס האם: 1. הנאס ידע לקרוא את המידע (הדיסקים עובדים כרגע ב NTFS) ? 2. יהיה אפשר לבצע RAID על הדיסקים המלאים במידע כבר (או שביצוע רייד מוחק את המידע). אם התשובה ל 2 היא לא, מה הפתרון למעט רכישת עוד 4 דיסקים, הכנתם לרייד והעברת המידע לשם (פרוצדורה שתעלה לי אלפי שקלים)?

11. שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה במחשב שהמקלדת פשוט הפסיקה לפעול אין לה אורות והיא לא מגיבה גם לא בווינדוס וגם לא בדוס מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים על המחשב: לוח אם: GA-7VTX כרטיס מסך: G-FORCE 2GTS 64B זיכרון 256 DDR מעבד: AMD ATHLON 1333 ניסינו כבר להחליף מקלדת וזה לא עזר מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PsyMor,

חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ורציתי לעדכן את bios למעבד כפול הליבה,כאשר התקנתי את העידכון בוינדוס באמצע ההתקנה ביקש ממני לשמור איזה קובץ על דיסקט ושמרתי אותו על המחשב כי אין לי פלופי. כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא נותן למערכת לעלות. אני חושב שצריך את הקובץ. ההודעה שרשם לי זה: windows could not start because the foollowing file is missing or corrupt: windows root:\system32\hal.dll please re-install a copy of the a bove file תודה לכול העוזרים. הסתדתי כבר,לקחתי את הארדיסק שלי לחבר והחלפנו את הקובץ HAL.DLL.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by eladrevach,

אז ככה... יש לי את המחשב שבצד מלפני שנה לפני איזה 8 חודשים קניתי את הgtx460 הראשון ולפני 4 חודשים הוספתי לו עוד אחד המהירויות שעון שלהם שונות אז השלמתי את שניהם ל850 בליבה ו2000 בזיכרונות עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס... פתאום המסך נכבה ונדלק וכל מיני דברים מוזרים כאלה כי המהירויות שעון חוזרים אחורה עכשיו בדקתי ושיניתי ועשיתי הכל עדיין אותה בעיה ואז ראיתי שיש לי וירוס אמרתי אולי הוא גרם לזה בלה בלה פירמטתי הכל מחדש וזה אני בא לשנות את המהירויות שעון הכל טוב ויפה מריץ דוגמא 3dmark שוב המהירויות שעון חוזרות אחורה ובגלל שזה sli אז מתחיל ארטיפיקים כי המהירויות שעון שונות ברמה משמעותית אני מתחנן לפתרון עזרה... משהו אולי איזו תוכנה אחרת לאוברקלוק לא יודע. נ.ב: משהו שחשבתי עליו …

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. חיפשתי בכל נר אפשרי. המחשב קורס (בלי צלצולים, בלי מסך כחול, פשוט מקבל ריסט) במשחקים כבדים, בסצינות כבדות בעיקר, ולפעמים בקטעים מוזרים ביותר. דוגמאות: היט מאן - קורס באופן קבוע. אחרי 5 דק' משחק גריד 2 - קורס כאשר יש את הסרטים (cinematics) בין מעבר בין TIER שונים. (לא תמיד) בנוסף זה קרס לי גם במשחקים ישנים מאד, שרצו מדהים בעבר (כמו קוד MW2).. חומרה: כ. מסך Radeo 5850 ספק כח HEC 550W לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד i5, מהדור הראשון זכרון 8 GB הארדיסקים: 1. SSD 256 sandisc 2. אחד טרה בייט (WD BLACK) 3. 2 טרה בייט (SEAGATE) מע' הפעלה וינ 7 ניסיונות קודמים לתיקון: 1. התקנת דרייברים ישנים 2. עדכון ביוס / לוח אם 3. פרמוט 4. ניתוק מלבד הארדיסק SSD, לוח אם, מעבד, כ.מסך. בדיקה שעבדה:…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shay699,

שלום לכולם יש לי מחשב DELL 7347 כל פעם שאני מפעיל אותו מחדש הוא עובד מאוד לאט,שאני פותח את מנהל המשימות הדיסק על 100% רק אחרי המון זמן יכול לקחת אפילו שעה וחצי שעתיים שהוא מתאזן ... מה אפשר לעשות?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by מנחם פולק,

מי יודע כיצד אפשר לעבור למייל הישן?

17. Started by silky,

היי, קניתי את המחשב הנ"ל לפני כ-3 חודשים (עם שדרוג ל i5-8xxx) שלשום, הבת שלי זחלה והתחילה לכבות ולהדליק במשך כמה פעמים. אחרי שלקחתי אותה משם והדלקתי את המחשב נשמעו לראשונה חמשת הצפוצים בעליה כאשר אין תמונה. הסתכלתי בפורום ברשת וגם כאן, רק שלי יש טוויסט - בחנות (KSP), המחשב עבד בצורה תקינה. וכשחזר היום הביתה, הוא שוב לא עבד עם חמשת הצפצופים. מחר נוציא את הסוללה מהלוח ונחכה כמה שעות. ואם לא יעזור אולי אחזור בעצמי ל KSP. מעבר לזה , יש עוד רעיונות?

18. Started by kobi_p,

יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. היי, המחשב הנייח שלי מאתמול התחיל לצפצף ולכבות. ניסיתי לבצע ניקוי לזכרונות ולהכניסם אחד אחד אבל שם דבר לא עזר. ניסיתי בנוסף להחליף את הסוללה של הלוח אם אך גם לא עזר. לא עולה לי איזה רעיון נוסף, המסך כלל לא נדלק ככה שגם לביוס אין לי גישה. I7 4770k Gigabyte z97 16gb ram 1600mhz ddr3 יכול להיות שהספק הלך? אין לי רעיונות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ranko,

למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. יש לי בעיה בעייתית מאוד שזיהיתי אותו אתמול והיא נמשכת! אתמול שמתי לב במחשב שלי שהצלמית של הצורב נעלמה! נכנסתי ללוח הבקרה> מערכת> התקני חומרה ועשיתי רענון - וזה לא עזר. ביצעתי אתחול למחשב ושום דבר לא עזר. גם הדלת של הכונן לא נפתחה בכלל, כאילו לא מגיע לו חשמל בכלל. פתחתי את המארז חיזקתי כבלים (אם איזה כבל התרופף), הרכבתי הפעלתי והצורב חזר. עשיתי עדכון לתוכנה כלשהי, שאילץ אותי לאתחל את המחשב... ביצעתי אתחול וה-DVD נעלם (הצורב נשאר) וגם לא הגיב - המגש לא נפתח בלחיצה על הכפתור. ביצעתי עוד פעם אתחול - ה-DVD חזר והצורב לא פעל - וכעת ה-DVD הגיב מצוין ואילו הצורב... כלום כאילו אין לו חשמל. ביצעתי עוד פעם אתחול לפני ש-Windows עלה בדקתי האם אפשר לפתוח את המגש של הכוננים על ידי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ronmar,

יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב... מה צריך לעשות? במה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס טלוויזיה מדגם asus [לא יודע איזה דגם אבל רשום על הדיסק asus tv fm card] היום שעברתי לויסטה ואחרי התקנת הדריבר והתוכנה גיליתי שהמדיה סנטר לא מזהה את הכרטיס וגם התוכנה של הכרטיס לא עולה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by דנית גל,

הי אני לקוחה של סלקום טי וי והאינטרנט אכן פעיל ומחובר אין בעיה איתו אבל שאני מנסה לגלוש לא ניתן כתוב שיש בעיה כנראה בהגדרות חומת האש וביציאות של הhttps משהו כזה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי שלום לכולם שמי אריאל מתל אביב, אני חדש כאן ואני מקווה שימצא פתרון לבעיה. אז ככה, יש לי מחשב נייד מדגם MSI GT863DX לפני כשלושה חודשים הוספתי שני כרטיסי זכרון וכך הגדלתי את הRAM ל16G הוספתי כונן קשיח SSD ועליו התקנתי WIN7 64BIT מקורי. הורדתי תכנה מMSI שבודקת עדכוני דרייבים, ושם הופיע לי עדכון ידני לביוס. ואז הכל התחיל. המחשב יצא מאיזון לגמרי,קריסות טוטאליות, קבצי RAR שלא נפתחים, דפי אינטרנט קורסים כל כמה דקות. המחשב מתחמם למרות משטח קירור. המחשב פשוט מרגיש לי לא מאוזן. שאלתי היא האם אני צריך לבצע OC כדי לאזן אותו (מעולם לא עשיתי) או שעליי למצוא דיסק ריקוברי מגרסת המחשב שלי כדי להחזיר את המחשב והדרייבר של הביוס לקדמותו. תודה רבה מראש ! (-:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.