תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש. הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית. לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר. כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!). למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במעבד I5 2400 שמתי לב שהוא מגיע לטמפרטורה של 99C בזמן שאני משחק ניסיתי לנקות אבק וגם הוחלף המאורר אך עדיין הוא מגיע ל80-90 מעלות בזמן משחק אם אני סוגר את הקייס המעלות עולות לאזור ה90C ואם לא אז זה בסביבות ה80C המעבד הזה מעולם לא הגיע לטמפרטורות כאלה (בדקתי גם שהמאורר עובד והכל תקין) הכרטיס מסך לעומת זאת עובד תקין וכרגיל ללא שום בעיה בנוסף שמתי לב שהטמפרטורות יורדות בקצב הזוי לגמרי, מ80 ל76 ו72 בפחות מ3 שניות. כשהחליפו לי את המאורר אמרו לי שיש משחה תרמית מובנית על המאורר החדש ולא צריך לשים גם על המעבד, זה בסדר או שצריך לשים גם על המעבד עצמו? אשמח לעזרה , תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן שנתיים בערך. מערכת הפעלה win 8.1 64bit מעבד i5 RAM 8G כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti בדרך אני משאיר את המחשב דלוק ופתוחים בו מס' חלונות של chrome. לפני מס' חודשים הוא התחיל להיתקע לאחר מס' שעות שהוא במצב זה אך לא בשימוש. זה קורה כאשר אני מתחיל להשתמש בו ולנסות לפתוח תכנות נוספות. נתקע הכוונה שכאשר אני ממזער את החלונות לשולחן העבודה, הוא לא מגיב. הדבר היחידי שנשאר לעבוד הוא העכבר שאיתו אני יכול להצביע לכל מקום במסך, אך שום קליק על העכבר לא מגיב, המקלדת לא מגיבה, אפילו לא בצלילי שגיאה. לאחר מס' דקות, גם הרקע נעלם ובמקומו מופיע רקע לבן. ובשלב יותר מאוחר גם שולחן העבודה נעלם והמסך מראה רקע כחול. (לא הוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים רכשתי מדפסת מדגם - brother - mfc-g480dw והיא אטית מאוד מאוד. 4 דקות הדפסה לעמוד!! מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות/ לבצע הלכה למעשה כדי לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה מאוד מפורטת כי הידע שלי דל. תודה רבה אורית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייד מחברת ACER מעבד I3 מערכת הפעלה ווינדוס 7 פרימיום(תקנית- הגיעה עם המחשב) המחשב בין יותר מחמש שנים. אתמול התחילה בעיה שלא קרתה מעולם בעבר, המחשב נתקע במסך העלאת ווינדוס- צירפתי תמונה. הוא תקוע במסך הזה ולא זז ממנו שעות. הדרך היחידה לכבות את המחשב הוא דרך כפתור הכיבוי הפיזי. וגם לאחר מכן הוא חוזר לאותה הודעה . יש למישהו רעיון איך אני יוצא מזה??? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, דיי במצב חירום... ביצעתי הורדה של הכלי של WINDOWS 10 ליצירת קובץ BOOT מכונן FLASH והתקנתי את הכלי שלהם. התוכנה לא התריעה לגבי פרמוט הכונן ופשוט הפכה את הכונן מ-1 TB לכונן של 32 GB עם קובץ ה-BOOT. האם יש דרך לשחזר את כל הקבצים ולהחזיר את הכונן לנפחו הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דל lattitude E7450 והוא מתחמם, לא כל כך אבל יוצא לו אוויר חם מהמאווררים, יש דבר שקוראים לו windows moudler insteller שהוא גורם ל CPU להיות על 35% ולזיכרון שלי להיות על 45%, זה קורה בערך לרבע שעה ואז יורד לנורמאלי ולא מתחמם בכלל.(דרך אגב יש לי משטח קירור וכוליי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב: יש במחשב של אימי בעייה כלשהיא שכאשר המדפסת שלה (Brother MFC-J625DW) או מכשיר האל פסק, מחוברים עם כבל ה-USB שלהם לאחת מיציאות כרטיס ה-USB 3.0 החיצוני, בעת הפעלה מחדש של המחשב, או אם המחשב לא היה בשימוש לזמן רב יחסית, המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה, והמחשב מפסיק להגיב לגמרי (מקלדת לא מגיבה, האור של העכבר לא דולק), עד שמנתקים אותם מהכרטיס, ואז המסך נדלק והמחשב חוזר לעבוד. הבעייה לא קורית אם אני מחבר את הדיסק און קי שלי (Sandisk Extreme) ומפעיל מחדש את המחשב. מה הגורם לבעייה? מפרט המחשב של אימי: ספק כוח: SAMA ATX-550W גנרי לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM צ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הקדמה: למי שלא בקיא במונח המקצועי: https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing במחשבי הישן מאד מותקן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 של gigabyte ולוח אם עוד יותר ישן של MSI מדגם MSI G41M-P21 MS-7592. המסך אליו מחובר המחשב הוא LCD ישן של FUJITSU שעובד בתדר של 60HZ. ביצעתי פחות או יותר כל המלצה לפתרון שהצלחתי לאתר בגוגל. הפעלתי V-sync, עדכנתי דרייברים של כרטיס המסך, עדכנתי את חבילת מקודדי הוידאו. אין שום שינוי.הבעיה קיימת גם בצג טלויזיה LED שאליו אני מחבר את המחשב בעזרת כבל HDMI. אני מבצע את הבדיקה דרך הוידאו בקישור הזה: www.youtube.com/watch?v=9hIRq5HTh5s כמו כן, ראוי לציין שאיני גיימר ולכן איני מחפש ביצועים מרשימים, ר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חדש ובזמן האחרון שמתי לב שהמעבד מתחמם מהר ומגיע ל80-85 מעלות בזמן משחק. מערכת הקירור של המעבד שלי זולה אך בחורף פעלה טוב, הטמפרטורה של המעבד הייתה 70-75 מעלות. הוספתי עוד מאוור שיכניס אוויר למארז זה לא עזר. אני צריך המלצה על מערכת קירור למעבד שתתאים להרבה שעות משחק.( אם יש מערכת שתתמוך באובר קלוקינג בהמשך ולא יקרה ביחס לקירור סטנדרטי גם אפשרי אך לא חייב.) תודה מעבד i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 4.1 GHz קירור Alpine 11 Pro R2 With new PC Only - 92mm - 500-2000 RPM כרטיס מסך GeForce GTX1070 G1 Gaming ספק Antec NE550M לוח אם H170 - LGA1151 זיכרון 16GB DDR4 2133Mhz
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של lenovo שהגיע עם ווינדוס 7 עליו. כמה תקופה ארוכה שעדכון ווינדוס נכשל לי. ניסיתי את כל הפתרונות שמופיעים פה: https://support.microsoft.com/he-il/help/949358/failure-configuring-windows-updates.-reverting-changes.-error-when-yo (התקנת עדכונים במצב אתחול נקי,פותר הבעיות של ווינדוס) ושום דבר לא עבד. קיבלתי את המחשב עם הווינדוס מותקן עליו ללא דיסק. יש למשהו רעיון מה אני יכול לעשות? זה כבר משגע אותי, העדכון נכשל וכל פעם מחדש קופץ לי החלון עם ההתראה שיש לי 4 שעות לעשות עדכון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-