תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי עידכון בביוס ללוח ישן ECS P4M800M S478 ובאמצע העידכון הוא נכשל עשיתי את זה עם DOK עם תוכנה של DOS HIREN BOOT CD הבעיה שיש שם 2 אופציות תמיכה USB בלבד או תמיכה ב USB כולל 386 משהו כזה ובחרתי ב 386 והבנתי שצריך DOS נקי בלי כלום ובגלל זה העידכון ביוס נכשל בדרך כלל אני עושה עידכון ביוסים עם דיסק בוט פשוט שעושים דרך המערכת ההפעלה בקיצור כרגע הלוח דפוק ושלחתי מייל לחברת ECS ושאלתי אם יש להם אותו " ציפ " של ביוס אני מקווה שנשאר להם משהו השאלה אם הם יקחו לי על זה כסף ואם זה בכלל משתלם מה אתם אומרים יש לי סיכוי ? שלחתי את האימל אליהם היום מעניין מתי תהיה לי תשובה ואם התשובה תהיה חיובית כמה זה יעלה לי אם בכלל לא יודע מה המשמעות של הציפ הזה ? מבחינת מחיר ועוד שאלה מישהו יודע א…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי בדיוק אתמול קנה מחשב וישר כשהוא העלה אותו הייתה בעיה והמחשב חיפש את כונן הדיסקטים ולא מצא ואז חיפש קובץ P4P800 וגם היה רשום משהו עם הביוס משהו כזה: BAD checksum. משהו כזה אני לא זוכר קיצר בשביל שהמחשב שלו יעלה הוא צריך לשים את הדיסק של הלוח אם בסידי ואז הוא עושה מן דבר כזה Flashing... ואז אומר לכבות את המחשב וככה פעמיים ואז הוא סוף סוף עולה ואז הוא אומר לי Overcloacking faild ואז הוא אומר ללחוץ על F1 כדי להיכנס לביוס ולסדר שם משהו או F2 ולהמשיך רגיל לווינדוס...עכשיו ישר כשהפעלתי את המחשב לא יכולתי ממש לשים לב אבל המחשב פעל די לאט ואז ראיתי שהמעבד עומד רק על 1200 מגהרץ כשהמעבד שלו זה 2.4C! איך אני יכול לסדר את זה אם אפשר לסדר? אם אתם רוצים שאני יכתוב יותר בפירוט ע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 8.1 שרץ על W530 דרייברים מעודכנים. אם אני לא נוגע במחשב תוך כמה דקות אני שומע את המאווררים נקרעים.... בדיקה ב-TASK MANAGER: ntoskrnl.exe טוחן את המעבד. ProcessExplorer משום מה מסרב להקליט ארועים.... יש על המחשב 2.5 אנטי וירוסים (אולי זו הבעיה.....) ביצעתי סריקת בוט.... ברגע שאני נוגע במקלדת, הוא נרגע. רעיונות ? (rundll32.exe גם חוגג....)
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-
-
המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אנשים... בבקשה תעזרו לי אני מפעיל את המחשב והטמפרטורה שלו היא משהו כמו 70 בהתחלה זה יכול להגיע גם לתשעים הוא מגיע לוינדוס מתחיל לגלות דריברים וכרטיסים חדשים (מחשב חדש) ונתקע מופיע מסך כחול של וין 98 וזהו... עושה ריסט ושוב ככה... הקיצר... אולי זה בעיה בוינדוס וכדאי להתקין אקס פי על זה ולהעביר את הכונן קשיח חזרה? אבל עם כן... אני לא חושב שה 233 יחזיק את ההתקנה... בחייאת תגידו לי מה לעשות ואיך אני מוריד טמפרטורה (כל המעבררים פועלים)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! :-[ אני מנסה לגשת למידע על HD של Seagate 80 GB, הוא מוגדר ככונן משני, עד כאן הכל טוב. אולם כאשר אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי מופיעה לי ההודעה: "D:\ is accessible. the parameter is incorrect." או לחלופין מופיעה הודעת השגיאה הזאת: "drive D is not formatted. do you want to format it now" כמובן שהוא לא מפורמט כי יש עליו כבר מידע ואני לא רוצה לפרמט אותו ולאבד את כל המידע!!! חשוב לציין שהכל מותקן ומג'ומפר כמו שצריך.... האם למישהו יש מושג למה זה קרה ומה הפיתרון... מחכה לתגובות..... תודה. :'(
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ביחד עם מסך חדש רק לפני שבוע. המפרט: I5-6600K @3.5 Gigabyte GA-Z170-HD3P G.Skill DDR4 8 GB RAM VALUE CORSAIR RM550X POWER SUPPLY Sapphire RX480 NITRO+ 8GB והמסך הוא dell Ultrasharp 2414H אני חווה בעיות בעיקר באתרי אינטרנט שבהם כשאני יורד למטה מופיע לי אפקט של Tearing זה ממש מציק ורואים את זה דיי בבירור.. איך אפשר לפתור את הבעיה? מי שמכיר וזה עוזר לו: http://www.vsynctester.com/
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כמובן אין לי נסיון רב בלהוציא בטריות ביוס מהלוח אז באתי לפה לעזרה זה הלוח הישן שלי: תודה לעוזרים! :]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-