עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by roibehory,

היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by maozasaf,

שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ikehgl,

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי. לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי. איך מתפטרים מזה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by moryo,

רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by ShacharP,

שלום לכולם, שאני מחבר את הפלאפון לדוגמא ל- USB 3.0 של הפאנל הקדמי במארז הוא מתנתק ומתחבר ככה ברצף אחרי שנייה, הכבל תקין כי שאני מחבר בפאנל האחורי של הלוח אם זה עובד כמו שצריך, בנוסף אם אני מחבר לדוגמא כונן קשיח חיצוני אז נדלקת הנורית של הכונן הקשיח אבל המחשב לא מזהה אותו כאילו לא חיברתי בכלל, ובפאנל האחורי כן עובד. מה שכן עובד זה דיסק און קי (כנראה צריך פחות מתח או משהו) למה זה קורה? אני צריך להוריד איזה דרייבר של הלוח אם אולי לUSB 3.0 שיתמוך בפאנל הקדמי? קצת פרטים רלוונטים: לוח אם Gigabyte GA-B85M-D2V מארז NZXT Phantom 240 מערכת הפעלה Windows 8.1 Pro x64 ביוס מעודכן תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. המחשב של חברה שלי מראה את מסך הפתיחה של ווינדוס אבל אחריו עובר לטעינה על מסך שחור. ניסיתי להכניס דיסק ווינדוס ולתת לו לתקן את המערכת אבל ללא הצלחה. עכשיו אני שוקל האם לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש. יש לה הארד דיסק אחד שמחולק למחיצות, במחיצה של הווינדוס אין קבצי תמונות ומוזיקה, אני רוצה שהמחיצות האחרות ישמרו, האם ברגע שאני אפרמט כל המחיצות ימחקו בגלל שזה דיסק קשיח אחד? מה עוד אתם ממליצים לנסות לפני שאני מפרמט?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מחפש דיסק קשיח SSD למחשב נייד.איזה אתם ממליצים? מה אני צריך לדעת לפני קניה? תודה!

• 12 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. Started by Amitaiit,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם H61m וקיבלתי לוח אם Z77 עם מעבד חדש יותר. האם אני יכול להעביר את הכונן הקשיח ישירות או שיש צורך לעשות משהו לפני כן? כרגע מותקנת מערכת הפעלה Win10.

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by Motix,

שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה

11. שלום, יש לי לפטופ כפי שציינתי בכותרת שנקנה לפני כמה חודשים. באתר של לנובו היו כמה פעמים עדכונים לביוס אבל הם היו מיועדים לפתור בעיות שלא היו אצלי ולכן לא התקנתי אותם. לפני כמה ימים הם העלו לאתר עדכון ביוס שמעדכן קוד : 3. Modified 1) Update MCU code to 0x5E. השאלה שלי אם במקרה הזה כדאי לעדכן את הביוס. קישור לקובץ ה-readme של העדכון ביוס: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/3jcn29ww.txt

12. היי חברים. שאלה באמת באמת מוזרה. נתחיל עם מפרט קודם: I5 6500 B150 Pro D3 Asus 16GB ram (2X8GB) RX480 8 GB SEASONIC 650W BRONZE AOC G2460PF 144Hz כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ולא נדלק. אבל אם אני מנתק את הכבל של הDISPLAY PORT מהכרטיס מסך הוא כן נדלק. הכוונה שאם הכבל מחובר פשוט לא קורה כלום, לא עובר חשמל בלוח ושום דבר לא נדלק. איך שאני מנתק את הכבל מהכרטיס מסך ומנסה שוב להדליק את המחשב פתאום הוא נדלק ואז אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך והוא פשוט עובד. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? אני פשוט לא רוצה להמשיך לעשות את הקומבינה הז…

13. Started by Ron A,

ערב טוב HW FORUM ברשותי SSD של סמסונג מדגם EVO850 בתצורת mSATA לפי המפרט שלו הוא תומך קידוד לפי "ENCRYPTION SUPPORT AES 256-bit Encryption (Class 0) TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)" אני משתמש בו במחשב עם לוח אם Gigabyte Z270- Gaming K3 ומערכת הפעלה Windows 10 PRO ברצוני לקודד את כונן הSSD בכדי להגן על התוכן שלו, וברצוני לעשות זאת ברמת החומרה כך שגם אם יועתק הכונן למחשב אחר המידע בו לא יהיה נגיש. ניסיתי לגשת לBIOS בחיפוש אחר קידוד OPAL או SED או משהו בסגנון, ולא מצאתי שום דבר דומה. יש שם 2 אופציות להגדרת סיסמא - user password ו administrator password איך אני יכול לקדד את הכונן בצורה היעילה ביותר? …

14. Started by Roi Shmueli,

התקנתי על המחשב מכונה וירטואלית ומאז כל פעם שהמחשב חושב קצת הסמן של העכבר כאילו נעלם אבל עדיין פעיל ואחרי כמה שניות שוב אפשר לראות אותו לאן שהזזתי את העכבר. מחקתי את המכונה וירטואלית ועדיין נשארה הבעיה. צריך להתקין דרייבר מחדש או משהו כזה ?

• 12 תגובות
    • 8.2k צפיות
  15. Started by Ron555,

יש לי מחשב של אסוס rog ווינדוס 10 לא רואים את הסימן של העכבר על המסך , העכבר לא עובד וגם הפד זה מה שמופיע לי במנהל התקנים

16. הי חברים קניתי מחשב דל חדש vostro 14 וכבר בשימוש ראשוני זיהיתי שהמחשב עובד לאט . בדקתי במשאבי מערכת וראיתי שהדיסק עומד על 100% ללא שום הצדקה אמיתית והוא לא משתחרר לאורך זמן. בשיחה עם נציגי דל תואם לי התקנת הארד דיסק חדש. במסגרת ההתקנה של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 פרו על גבי ההארד דיסק החדש, ושאותה עשיתי מדיסק און קי, הגעתי לשלב שההתקנה מחפשת עידכונים קריטים. היא הודיעה לי שיש 4 גיגה של עידכונים ושזה יקח זמן. זה לקח - 16 שעות(!) עד שהמחשב סיים את התקנת העידכונים ושבסופם הסתיימה התקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. לדעתי זה לא תקין. מה דעתכם ? האם יש אפשרות לבדוק את החומרה על גבי המחשב בכלי או…

17. לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .

18. לא מצאתי שום דרך. לא באימייל ולא באתר שלהם

19. Started by radar,

שלום לכולם במשך זמן רב תמיד השתמשתי במחשב דסקטופ. לפני 3 שנים קניתי בנוסף למחשב הדסקטופ שלי, מחשב נייד פשוט וזול, שישמש למטרת נסיונות שאני לא רוצה לעשות על המחשב הרגיל. הייתי מדליק את הלפטופ הזה פעם בכמה חודשים, ומטעין אותו גם באותה תדירות, והכל היה נחמד. אתמול הוצאתי את המחשב הנייד מהמגירה אחרי שלא השתמשתי בו כמה חודשים (כרגיל), וחיברתי אותו למטען שלו. נדלקה נורה כתומה, כרגיל, מה שאומר שהוא עכשיו בשלב של טעינה. כשהטעינה מסתיימת, הנורה הכתומה אמורה לעבור למצב כבוי. באתי לאחר כמה שעות, ובמקום להיות כבויה, הנורה הכתומה הבהבה.. את זה עוד אף פעם לא ראיתי. ההבהוב גרם לי לחשוב שאו…

20. Started by liran877,

מחשב חדש gigabyte z270 ga3pd gigabyte gtx1070g1 crosair rmx550 כבר קרה לי כמה פעמיים שבצורה רנדומלית לחלוטין- כמה דק אחרי הדלקה , גלישה באינטרנט ואחרי משחק כבד, המסך מחשיך והמאווררים מתחילים לפעול בעוצמה מלאה , זה לא עניין של טמפטרטוה כנראה כי זה לא קורה רק בשימוש כבד, עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם, מה זה יכול להיות? אגב זה לא קורה בצורה קבועה קרה עד עכשיו 3 פעמים במרווחים של כמה שבועות

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום חלונות 10 בתחילת השבוע שעבר המערכת הודיעה על עדכון ונתנה אפשרות תזמון,בחרתי 1 בלילה,ובבוקר כ"הערתי "את המחשב ממצב שינה (נכנס למצב שינה אחרי 30 ד) המסך ריצד- כמו טפט משובץ. רק איתחול סידר את העניין- אבל רק עד הפעם הבאה- בהתעוררות ממצב שינה הבאה, שוב המסך ריצד ולא תפקד. כיבוי והדלקה מלאים לא פתרו את העניין. שיניתי את ההגדרות ,ביטלתי את מצב השינה-SLEEP ,והפעלתי מצב היברנייט ובחרתי זמן הפעלה 30 דקות. בהתעוררות ממצב זה,לוקח למחשב מעט יותר זמן להתעורר, מופיע גם הלוגו של לוח האם (איתחול?) והמסך מופיע כמו שצריך!! מה הסיפור ? מה קורה עם מצב ה SLEEP ? ערן

22. Started by I7210I,

שלום רב, ברשותי רמקולים microlab M200 http://microlab.com/en/catalog/2.1/wired/m-200/ כשאני מחבר אוזניות אל השלט או גלגל השמע (איך שזה נקרא) אני שומע גם באוזניות וגם ברמקולים, וכיוון השמע מהגלגל בעצם לא משפיע על האוזניות בכלל, איפה הבעיה? הרי לחבר ישירות ללוח לא שייך, לחבר בפאנל מקדימה גם לא משפיע היות ומחוברים רמקולים , אז איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה

23. Started by ariking140,

שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו ואת המסך ביחד אז המחשב עולה כרגיל עד שזה מסיים לטעון את המסך של הוינדוס ואז יש מסך שחור , ואם אני מדליק קודם את המחשב או את המסך אז זה לא יראה כלום וירשום אין אות , מה לעשות ? נ"ב ניסיתי הכל , סייף מוד , החזרת המחשב לשבוע אחורה (ריקוברי פויינט) , הוצאתי והכנסתי מהחשמל וכו .. וגם יש לאמר שזה החל לפני שבוע וזה היה מסתדר שהייתי מוציא ומחזיר את המסך . תודה לעוזרים. סרטון מצורף -

24. שמתי לב לאחרונה שחלק מהמשחקים לא עובדים לי או קורסים עד שבדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהכרטיס שלי עומד על 65-70 מעלות במנוחה והמעבד שלי על 60 או 65 במנוחה... האמת שנים לא קרה שהם התחממו לי ככה... ניסיתי לסרוק וירוסים ולא מצאתי משהו, חשבתי אולי זה איזשהו כורה ביטקוין... מצד שני אבק במחשב פחות נראה לי הגיוני כי שני רכיבים חמים ולא אחד... מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by carz12345,

היי לכולם, קניתי מחשב לפני חודש בערך ומהרגע שקניתי אותו שמתי לב שיש קירטועים קטנים של שבריר שניה(מאוד משפיע במשחק FPS)במשחקים שאני משחק ובמיוחד במשחקים עם הגרפיקה הגבוהה יותר. הרצתי בנצמארקים למעבד ולכרטיס מסך והתוצאות יצאו בסדר אז שללתי את כך שהחומרה שקיבלתי פגומה(מקווה שלא טעיתי). המשחקים שאני משחק הם: battlefield 1 (הקירטועים רנדומליים ומשתנים מפעם לפעם.. פעם כמעט ולא מרגישים ופעם זה די מורגש)- פה גם המשחק נתקע לי פעם אחת(חוץ מהסאונד והצאט הכל נתקע) assassin creed origin(הקירטועים יותר מורגשים במשחק הזה אבל גם פה הם רנדומליים ופעם מופיעים בעוצמה חלשה יותר או חזקה יותר)- המשחק הוא לא באינטרנט ככה ששללתי את כך שהאינטרנט תוקע לי את המשחק. …

דיונים חדשים בפורומים