תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה אני חווה כמות מתסכלת של מסכים כחולים במחשב: מפרט: i5 4570 Gigabyte B85-HD3 GTX760 24GB RAM SSD CT240BX200 HD WD10EZEX windows 10 הבעיות התחילו לפני כשבועיים, עם מסכים כחולים שהחריפו עד לרמה שוינדוס לא מצליח לעלות, תקוע בלופ אינסופי של מסכים כחולים, בשלב הזה פירמטתתי את המחשב והתקנתי וינדוס חדש, רבע שעה אחרי ההתקנה כבר הופיעו מסכים כחולים ומאז הם מופיעים בקצב של מסך כחול כל שלוש ארבע שעות. אין קשר לאם אני משחק או לא , אני יכול לשחק שעתיים ולא יקרה כלום ויכול להדליק את המחשב ושניה אחרי פתאום מסך כחול. דברים שניסיתי לעשות עד עכשיו: ניקוי המחשב מאבק החלפת משחה טר…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני מקבל התראה חימום יתר במעבד. גם כמה שניות אחרי הפעלה שהמחשב היה כבוי וצריך להיות קר. המאוורר של המעבד תקין עושה קצת רעש אבל עובד. המחשב בן 6 שנים אבל עדיין חזק ועובד מהר (I5-2500). האם החלפת מאוורר ומשחה טרומית יפתרו את הבעיה או שיכולה להיות בעיה יותר רצינית? מה שמטריד אותי שהוא מתחמם שאני רק גולש באינטרנט ואפילו לפעמים שהוא בהמתנה בלי שהשתמשתי בו פתאום אני שומע שהוא עושה ריסטרט ומתחיל לצפצץ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מעבד Core™ i3-7100 3.9GHz Dual Core Kaby Lake עובד עם W7 או רק עם W10? זה בשביל חבר ויש לו דיסק של W7 ומעוניין להישאר עם W7
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קלה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תוכלו לעזור. רכשתי מסך Asus (חדש מהאריזה) דגם PG279Q וחיברתי אותו לכרטיס המסך באמצעות כבל ה.displayport המסך פעיל והחיבור מזוהה בזמן תצוגת מערכת ההפעלה win10 64bit. אך כאשר אני לוחץ על ריסט, בזמן האתחול מוצגת לי הודעה Display Port No Signal. יש לציין שהמסך הינו מסך שני ושני המסכים מחוברים לכרטיס המסך gtx1080, האחד DELL ע"י חיבור dvi והשני, ASUS ע"י הdisplay port. כאמור, אני משתמש במערכת הפעלה win 10 64 bit וזהו המפרט של המחשב שלי שנקנה לפני כשנה: מעבד: Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: …
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד לפני מספר חודשים רכשתי מחשב איכותי ברמתו , השקעתי במעבד , לוח אם וכו' ... פרט לפריט 1 , המארז ! כרגע , אין לי בעיות יתר על המידה , השקט נשמר איתו,הוא די קריר רוב הזמן , אבל ! הבעיה היא כזו , שכנראה באוויר הבית אצלי יש מפעל לייצור אבק והכמויות שנכנסות למחשב הן עצומות . לכן החלטתי להחליף מארז , ברצוני לקחת מארז אטום שיש לו יכולות קירור ( 450-750 ש"ח) השאלה אם לא תיפגע החומרה המותקנת ? כמה זמן אמור לקחת כל התהליך ? האם שווה ? אם הכול חיובי , איזה מארז הכי כדאי בסכומים שהוזכרו למעלה . תודה לעוזרים פרטים טכניים : התושבת 1151 , לוח אם של גיגבייט , אין כרטיס מסך , מעבר I5 , המארז הקיים הגיע ללא ספק ו…
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כשחזרתי מהצבא הדלקתי את המחשב האישי שלי ואחרי כמה שעות היתה הפסקת חשמל שגרמה לו לא להדלק יותר (כל המאווררים מסתובבים לשתי שניות ונכבים ונדלקים ל2 שניות בלופים). בדקתי עם ראם שונה וספק כוח אחר ולהוציא את הכרטיס מסך ולאפס cmos ולהוציא הכל ולהרכיב וזה עדיין אותה תקלה. השאלה היא אם הבעיה 100% בלוח אם או לא כדי לדעת אם ליסוע עוד מעט לקנות חדש או לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש עם ssd ודיסק קשיח בהתחלה חיברתי רק את הssd כדי להוריד עליו את המערכת הפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת הפעלה חיברתי את הדיסק הקשיח, כיביתי את המחשב ונכנסתי ל bios שם ווידאתי שהמחשב ידלק דרך הssd והדלקתי אותו בחזרה כשהדלקתי אותו הסתכלתי על devices and drives והמחשב לא מראה את הדיסק קשיח מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרמקולים במחשב נייד התחילו לזייף (נגמרה האחריות על המחשב) אין לי מושג אם זה פיזי או משהו בתוכנה התקנתי מקודדים חדשים ולא עזר בדקתי אם יש דרייבר יותר חדש לרמקולים ואין אני מחפש רעיון מה יכולה להיות הבעיה וכמובן למצוא לזה פיתרון ואם זה פיזי האם יש דרך לתקן את זה? (יש אפשרות להחליף רמקולים במחשב נייד או שזה מובנה במחשב?) בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של asus בן פחות משנה וכבר ביקר אצלם 3 פעמים בגלל בעיית מסך כחול. בפעם האחרונה הוחלט להחליף לי לוח אם היות ואני לא משתמשת הרבה במחשב אז לא נתקלתי בבעיה שוב במהלך חודשיים אבל בחודש האחרון הבעיה הופיעה שוב. המחשב נתקע פעמים רבות ולא מגיב למקלדת ולעכבר ואז יש מסך כחול שאומר שהמחשב צריך לאתחל את עצמו מחדש עם הודעת שגיאת : dpc watchdog violation. האם מוכרת לכם הבעיה? המחשב הוא דגם TP200SA של אסוס, מחשב+טאבלט. האם יש טעם לפנות שוב לאסוס? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, בשישי האחרון הייתה אצלי הפסקת חשמל, היום באתי להדליק את המחשב ולא קרה כלום, הוא פשוט לא מגיב, ניתקתי מהחשמל וחברתי שוב, החלפתי כבל, שקע שונה וכלום, האם הספק כוח הלך? איך אפשר לוודא מה התקלה? המחשב מחובר למגן ברקים זה לא אמור למנוע דברים כאלה? תודה
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דחוףףף אם מישהו יכול לעזור לי יש לי מחשב נייד yoga 500 המסך שלי התחיל להבהב לא עוזר אתחול מה אני יכול לעשות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש. הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית. לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר. כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!). למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני משתמש במעבד I5 2400 שמתי לב שהוא מגיע לטמפרטורה של 99C בזמן שאני משחק ניסיתי לנקות אבק וגם הוחלף המאורר אך עדיין הוא מגיע ל80-90 מעלות בזמן משחק אם אני סוגר את הקייס המעלות עולות לאזור ה90C ואם לא אז זה בסביבות ה80C המעבד הזה מעולם לא הגיע לטמפרטורות כאלה (בדקתי גם שהמאורר עובד והכל תקין) הכרטיס מסך לעומת זאת עובד תקין וכרגיל ללא שום בעיה בנוסף שמתי לב שהטמפרטורות יורדות בקצב הזוי לגמרי, מ80 ל76 ו72 בפחות מ3 שניות. כשהחליפו לי את המאורר אמרו לי שיש משחה תרמית מובנית על המאורר החדש ולא צריך לשים גם על המעבד, זה בסדר או שצריך לשים גם על המעבד עצמו? אשמח לעזרה , תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש מודם/ראוטור TPLINK VR400 הקליטה בלפטופים כל הזמן נופלת. שאני עושה פינג לכתובת של הראוטור אין תשובה מהראוטר לעיתים אפילו לדקה. קראתי על מאמרים וכדומה וכל ההגדרות שניסיתי לא עזרו. המרחק מהראוטור ללפטופ הוא לא יותר מ-6 מטר ומפרידה דלת שגם שהיא פתוחה הקליטה נאבדת. שניסיתי להגדיר WIRLESS 5MHZ הקליטה הייתה אפילו יותר גרועה. אולי הגדרות של הכרטיס רשת בלפטופ? בעבודה למשל שהלפטופ כ-20 מטר מהראוטר עדיין יש קליטה יציבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים הצג של המחשב הנייח מהבהב ו"נכבה" מעצמו. נכבה בגרשיים כיוון שזה לא ממש מכבה אלא נעשה כמעט כמו נכבה, אבל אפשר להבדיל בצורות של חלונות שהיו פועלים ברגע שזה קרה. כבלים נראים תקינים לגמרי, ספק כח כמעט חדש, כרטיס מסך.. עובד. ז"א המשחקים או התוכנות כמו לדוגמה SOLIDWORKS עובדות כשורה. מה עוד יכול להיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר כונן חיצוני המחשב לא מזהה אותו. אני רואה אותו במחשב שלי אבל הוא לא נפתח. ניסיתי בכמה שקעי USB ועם כמה כוננים ואותה תוצאה. לאחר מכן אני לא מצליח לכבות או לאתחל את המחשב אלא עלי ידי לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-