עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אין לי מושג למה זה אבל המסך שלי פיתאום מפסיק לקבל קשר עם המחשב... ואני חושב שזה בעיה איתו אבל לא בטוח כי זה קורה לי באמצע משחקים... האם יש אפשרות לבדוק בוודאות שזה הוא הבעייתי פה?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכם חבר'ה! ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת). מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Trael,

מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

5. שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ytoledano,

קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם , ההארד דיסק שלי נדפק הוא עושה קולות של תקתוקים של שעון, קניתי כבר חדש מזמן אבל הבעיה היא שיש לי יותר מידי דברים שקשה לי לוותר עליהם בהארד דיסק הישן , מיותר לציין כמה הם חשובים לי אבל בכל זאת אני אחד שמתעסק עם מוזיקה ויש לי הרבה טקסטים וקבצי הקלטות אז אני רוצה למחזר את המידע רציתי שתציעו לי פתרון כמו חנות מחשבים או מעבדה ואם אפשר המלצות רק יש לי בעיה של כסף כי הבנתי שזה עולה הון. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. בצורה מאוד פתאומית ומפתיעה, גם העכבר וגם המקלדת שלי הפסיקו לעבוד במהלך הboot, הם מופעלים רק כשווינדוס עולה אבל לא לפני זה מה שמונע ממני לגשת לbios. אני חייב לציין שזו בעיה חדשה לחלוטין שלא קרתה לי אף פעם ושבנוסף לא היה אמור להשתנות כלום בביוס שלי שכן הoverclock למעבד עדיין בנמצא. העכבר והמקלדת הם של razer ולדעתי זה קשור לrazer synapse אבל גם הסרה שלו לא עוזרת כנ"ל גם הוצאה של החיבור לפני עליית המחשב ובזמן עליית המחשב חיבור מחדש... המקלדת והעכבר שניהם מחוברים בusb port העליונים כלומר שאמור בתיאוריה להיות להם עדיפות על שאר חיבורי הusb בלוח אם... מישהו נתקל בתקלה הזו ויכול לומר מה הפתרון? כרגע הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הוצאה של ההבטרייה של הcmos מה שיגר…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי לוח אם GIGABYTE B450 AORUS M, ויש לו שתי יציאות וידאו: DVI ו-HDMI. המעבד שלי הוא AMD Ryzen 5 3400G With Radeon RX Vega 11 Box אם זה רלוונטי. השתמשתי זמן מה ביציאת ה-DVI, ועכשיו רציתי לחבר מסך נוסף עם ה-HDMI (למסך שיש לו רק Display Port ו-DVI, אז משתמש בכבל של HDMI ל-DP), אבל למרות שניסיתי שני כבלים שונים, המסך מסרב להציג את המחשב, והמחשב לא מזהה שמחובר אליו יותר ממסך אחד. (את האחד עם ה-DVI הוא מזהה מצוין) ניסיתי להסתכל אם יש הגדרות רלוונטיות ב-BIOS ולא מצאתי כלום, וגם אחרי שהתקנתי את AMD Chipset Driver 19.10.16, לא ראיתי כלום בתוכנת הניהול שהותקנה עם הדרייברים. אציין שניסיתי להחליף כבלים ל-3 כבלים שונים (ייתכן שכולם לא תקינים…

12. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ניידות המחשב (אולי יותר נכון לומר אמצעי האחסון) מעניקה גמישות - הן מבחינה שניתן לעבור ממחשב למחשב, והן מבחינה שלא צריך כל פעם מחדש להתקין דברים והגדרות. בד"כ רגילים להשתמש באמצעי אחסון נייד לניוד מידע. יש כאלו שמשתמשים באמצעי אחסון נייד גם לניוד התוכנות שלהם. ויש גם כאלו שמשתמשים באמצעי האחסון הנייד שלהם לניוד כל המחשב שלהם, עם מערכת ההפעלה. אבל בשביל לקבל גמישות מקסימלית, מן הסתם זה יצריך תכנון - כיצד לסדר יחד על אמצעי האחסון באופן נכון: 1. מערכת הפעלה ניידת או כמה מערכות הפעלה ניידות (לאפשר אתחול כל מיני מערכות מכל מיני מחשבים) 2. תוכנות ניידות (ואולי גם הגדרות ניידות) 3. מידע נייד

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by xMoniT,

שלום, יש לי 3x1GB RAM במחשב i7 האם אני יכול להוסיף עוד סטיק של 4GB RAM ולהתקין וינדוס 7 של 64BIT וזה יעבוד חלק ? וכמה Mhz של סטיק של GB RAM אני צריך ?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. ניסיתי לנקות את כל הקבצים הזמניים למינהם עשיתי סריקת דיסק מאחה דיסק כתב שאין צורך לאחות את הכונן ניקיתי ספייוורים כלום לא עוזר, המחשב צולע בטירוף גם שהורדתי את האוברקלוקינג הוא פועל באיטיות יתר (ממש משמעותי, לא מתקרב אפילו למהירות שהוא צריך לעבוד בסטוק) חימום זאת לא הבעיה.. זה פשוט מתבטא בהכל האקספלורר עולה לאט הסל מחזור גם אפילו לטעון את הקבצים בנרו לצריבה לוקח הרבה זמן גם שאני עובר מתמונה לתמונה לוקח זמן נראה לי שבימים האלה זה קרה גם במחשב השני שלי..אבל אני לא סגור על זה (המחשב השני נמצא סנטימטר מזה)

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by openta75,

בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…

19. בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by BHXHO2,

אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by 114508534,

אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by heen123,

בזמן שאני משחק במשחקים בערך אחרי חצי שעה המחשב נכבה ומפעיל את עצמו מחדש המפרט שלי מעבד- intel core i5 661 3.33 ghz 4gb RAM כרטיס מסך- geforce gts 450 1gb הורדתי את התוכנה HWmonitor ועשיתי 2 צילומי מסך זאת התמונה הראשונה בערך אחרי 5-10 דקות ששיחקתי ב BF3 וזאת התמונה השנייה בערך דקה לפני שנכבה המחשב איזה חלק במחשב מתחמם ועושה את הבעיה??... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים