תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סיפור מוזר ... הבאתי מחשב מחבר, שעבד אצלו כשבדק, הביא לי אותו אחרי שהוציא ממנו זיכרונות וכרטיס מסך. אז אצלי חיברתי לו צ'יפ של 1GB RAM, ומסך לחיבור כ. המסך הפנימי שיש בלוח. אני מדליק אותו - ואין פלט למסך, מאוורר מסתובב ונראה הכל רגיל - רק לא מייצר פלט. ג'יפרתי אותו לאפס את הCMOS, לא עלה כרגיל, החזרתי את הג'מפר למצב רגיל וניסיתי להדליק שוב, לא הציג כלום כהרגלו, רק שהפעם הוא מלווה את ההדלקה ביבבה ארוכה (2-3 שניות לכל אחת) חיפשתי ברשת פירושים של ציפצוף ארוך ל-AWARD, ולא קיים כזה דבר ... מה הולך פה לעזאזל ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים, יש לי את הלוח הזה EVGA X58 SLI Classified 1366 מורכב עליו מעבד i7 עם 8 GB של RAM יש לי בעיה לחבר עליו 2 כרטיסי מסך 1-SAPPHIRE 100352-2L Radeon HD 7950 3GB 384-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 2-PowerColor AX7950 3GBD5-2DHV4 Radeon HD 7950 3GB 384-bit הספק שלי הוא SHARK® 1200-Watt Modular ATX Power Supply 140mm כל כרטיס עובד מצויין לחוד אבל לא ביחד L יש למישהו רעיון?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי חלונות 8.1 לוח האם שברשותי: GA-P55A-UD3 באתר היצרן הופתעתי לראות שכל הדרייברים אינם נתמכים בחלונות 8.1 לכן השתמשתי בישום : intel driver update utility אלא שאז גילתי שכונן ה-DVD נעלם. סימן צהוב מופיע ליד marvell 91xx config ata device משום מה, גם צורב DVD חיצוני של סמסונג איננו מזוהה. הרעיון היחיד שעולה לי בראש - לנסות בכל זאת להתקין את הדרייברים של לוח האם מהאתר של GIGABYTE, למרות שהם נתמכים רק בחלונות 7 ומטה. האם זה עשוי לעבוד? אשמח לדעת אם משתמשים נוספים נתקלו בבעיה דומה, ומצאו פתרון לכך... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יבקש ממני סיסמה בכל פעם שאני מדליק אותו איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה בכרום שמדי פעם אני מקלידה וההקשות לא נקלטות. הבעיה נפתרת זמנית ע"י יציאה מכרום וכניסה שוב. זה קורה רק בכרום ובזמן שזה קורה המקלדת עובדת באפליקציות אחרות (לדוגמה Notepad). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזו אבל לא ידוע ממה זה נגרם ואיך לפתור את זה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה אחרי הרכבת במחשב אסביר את העניין בקיצור כדי שתדעו על מה מדובר. קניתי מחשב חדש זה המפרט שלו. Motherboard MSI X99S XPower AC (MS-7881) ╚►CPU Type HexaCore Intel Core i7-5820K, 3300 MHz ╚►Motherboard Chipset Intel Wellsburg X99, Intel Haswell-E ╚►Disk Drive Samsung SSD 840 PRO Series ╚►Video Adapter nVIDIA GeForce GTX 970 (G1) gigabyte ╚►Memory 16GB (DDR4-2400 DDR4) ╚►Case 900D ╚►Sound Card ASUS Xonar DX 7.1 ╚►Monitor 24 LCD ASUS HDMI 1920 X 1080 1080P ╚►Power Supply 1000W Gold! 80 Plus! COUGER CORSAIR Hydro Series H110 Extreme Performance Water/Liquid CPU Cooler. 280mm היה לי בעיה בעידכון של הביוס ונדפק הלוח כי ברוב טיפשותי דפקתי גם את הביוס …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפירמוט הייתי עם XP אז עברתי לWIN 7. כשהיה לי XP כל המשחקים פעלו לי מצויין בלי בעיות, אך כשעברתי לWIN 7 פתאום ישנה בעיה שכאשר אני נכנס למשחק מסויים הוא נתקע לכמה שניות, פתאום רואים מסך לבן לשניה ואחרי כמה שניות המשחק חוזר וכך הלאה. הבעיה יכולה לקרות אחרי כמה דקות שניכנסתי למשחק וגם אחרי כמה שניות. לאחר כמה פעמים החלטתי להריץ את המשחק בחלון, ובזמן שקרתה הבעיה הופיעה לי הודעה מעל ה-Taskbar ובה היה רשום: Display driver stopped responding and has recovered Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered. ומה גם, שאחרי שיצאתי מהמשחק ראיתי לשניה שהכרטיס מסך שלי התחמם והיה על המד האדום בשעון ההתחממות. המפרט שלי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה. גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה. יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן D נמחק לי מהמחשב והיה לי בו משחקים וקבצים חשובים מה עושים כדי להחזיר אותו???
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים בשבוע שבועיים האחרונים התחילו מספר בעיות יחד, הבעיות התחילו בעיקר לאחר שדרוג גרסה של ווינדוס: 1. FPS נמוך מאוד במשחק שאני משחק כבר שנים - ממש קטיעות. 2. מדי פעם במהלך משחק \ גלישה באינטרנט המסך הופך לשחור ופשוט נתקע עד שמכבים אותו. 3. עקב הסיבות הללו החלטתי לעשות כמה בדיקות על הכרטיס מסך, הטמפרטורה תקינה ולמרות זאת החלטתי למרוח משחה טרמית (בכל זאת כרטיס בן 4-5 שנים). מה שכן ראיתי שהכרטיס עובד בטווח של 300-450 מגה הרץ כאשר מהירות העבודה של המעבד הנ"ל היא 1100Mhz, מהירות הזכרונות של הכרטיס תקינה. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? ניסיתי לחזור אחורה בדרייברים של הכרטיס מסך - לא עזר כלום. חזרתי לגרסה הישנה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה מאוד שמשהו כאן יצליח לעזור לי יש לי בעיה חמורה של קליטה בבית בכל הספקים וכפיתרון הייתי משתמש ב- WIFI CALLING באמצעות רשת פאלפון בנייד ו- HOT עבור תשתית וספק לאינטרנט. מכשיר הנייד שלי היא SAMSUNG GALAXY S10e (SM-G970U1). הכל עבד תקין עד ששדרגתי את האינטרנט ל- FIBER של הוט (מהירות של 1000MB). מאותו בוקר ה- WIFI CALLING הפסיקה לעבוד והאייקון לא מופיע על המכשיר. כשאני נמצא במקומות אחרים זה חוזר לעבוד כך שההיגיון אומרת שהבעיה היא אצל הוט באינטרנט. מבחינת פתרונות: 1. פאלפון אמרו שיש צורך לפתוח פורטים. הוט עשו זאת אבל עדיין לא עבד. 2. עברתי מפאלפון להוט כספק סלולר בתקווה שזה אולי יעזור אבל גם זה לא עבד. מבחינת הוט מובייל הכל נראה תק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-