עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!

2. שלום לכולם, אני חבר בפורומים פה כבר לא מעט זמן ולמדתי המון כל פעם שהייתי צריך לקנות מחשב חדש או שנתקלתי בתקלה (בד"כ לא הייתי צריך אפילו לשאול, אלא רק לחפש מספיק). אז דבר ראשון תודה! בזמן האחרון במחשב של אשתי נתקלנו בתקלה קצת משונה. אני כמעט תמיד מצליח למצוא מאיפה מגיעה הבעיה, אבל הפעם אני אשמח להתייעץ. בכל הפעלה של תוכנה גרפית כבדה (לרוב משחקי מחשב) לאחר מספר שניות עד כמה דקות המחשב פשוט נכבה, כאילו משהו "קופץ" בפנים. אפשר להדליק אותו מחדש ישר לאחר מכן, והוא עובד בסדר גמור עד לרגע שבו היא תנסה להפעיל משהו גרפי שוב. החשד המרכזי שלי היה כרטיס המסך, אבל זה בד"כ מתבטא בארטיפקטים אם זה חומרה או במסך כחול אם מדובר בדרייבר. הורדת ההגדרות הגרפיות ב…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by dudi2002,

אני מכניס דיסק לכונן התקליטורים והמחשב לא מזהה אותו. איך אני מתקן את הבעיה בבקשה? תודה, ושבוע טוב!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Srp,

המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by The Terminator,

אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

9. Started by חיה.,

שלום רב,החלפתי את המחשב הנייד,ובמחשב הישן היה בצד שמאל למעלה משהו שהיה מתרגם את הדף מאנגלית לעברית,אני מתכוונת אם פתחתי דף בגוגל שהיה באנגלית היה מופיע לי למעלה אם אני רוצה לתרגם בעברית,בבקשה מי שיכול\ה להגיד לי איך להחזיר את הדף אודה לו מאד, תודה רבה לאתר הזה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. בתקופה אחרונה אני עומל על לחדש דיסק MP3 ישן עם שירים מדהימים שהזדקן ונתקע ברבים מהם. הדיסק מכיל בעיקר שירים אמריקאיים של שנות 98 99' שמזכירים ומסמלים עבורי תקופה ייחודית בחיים. מכיוון שאהבתי את סדר השירים שם, אני עברתי אחד אחד (בהפסקות, כל נסיעה, לא בבת אחת) כדי לרשום שם השיר שיהיה לי הסדר המקורי. לא מזמן סיימתי את הרשימה. במחשב יש לי את התיקייה שמכילה את השירים שמרכיבים דיסק זה. ראיתי, שהרשימה די דומה לרשימת השירים בפועל בדיסק. כלומר אחי לא התעקב על יצירת סדר מסוים בשירים, הוא פשוט צרב אותם לדיסק. כשאני מנסה לגרור את רשימת השירים לWINDOWS MEDIA PLAYER הסדר מתבלגן. איך אפשר לצרוב דיסק MP3 כך שסדר השירים לא ישתנה? כך אוכל רק לעבור על הרשימה ולעשות תיקונים…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by airforce,

שלום רב, מהבוקר אני שומע צליל של כניסת USB למרות שאיני מנסה להוציא או להכניס כל התקן USB בדקתי בDevice Manager הכל תקין, בצעתי סריקה באנטי וירוס/רגלות נקי. עשיתי שחזור מערכת שום דבר לא עוזר. הסרתי את כל החיבורים והחזרתי לא עזר גם שלא היה שום חיבור היה עדיין צליל של כניסת USB. הטפרטורות בסדר (המעבד מחובר לתקן קירור מים). ברשותי מחשב נייח מסוג: Intel Core i7 I7 3930K Gigabyte G1 Assassin 2 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 660 Ti 2GB יש לי אותו כמעט שלוש הכל מעודכן מעדכוני מערכת ההפעלה ועד הדרייברים. אנא סייעו לי לפתור את זה כי זה לא מספיק! כל טוב ותודה ברשותי Windows 7

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by RDS,

כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Aviram Dan,

שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Gefi,

היי לכם, יצרתי דיסק התקנה ממערכת עובדת ע"מ להחליף את ה-hhd ב-ssd. שניהם האותו נפח 250g. בשלב בחירת כונן להתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג mbr. במערכות EFI ניתן להתקין ווינדוס בדיסקים מסוג GPT בלבד. מה אני עושה לא נכון? עזרתכם המבורכת!

17. Started by zahi gur,

בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ag43,

המחשב התחיל בזמן האחרון להכבות תוך 2 שניות, 3 שניות להשאר כבוי, להדלק שוב ל2 שניות וחוזר חלילה. אחרי עשרות נסיונות הוא נכנס לWINDOWS ועובד כרגיל. כשניסיתי לעבור לביוס משני הוא לא נכבה אבל לא הגיב. ניסיתי עם ספק אחר, זכורונות ובלי ציוד הקפי וזה לא השתנה. כרגע אני פשוט משאיר את המחשב דלוק כדי להמנע מבעיות. מעבד I7 4790K לוח אם GIGABYTE Z97X-UD5H 16 גיגה זכרון יש מה לעשות או להתחיל לחשוב על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש ברשותי דיסק קשיח של 200GB כשהוא מחולק לשני מחיצות C-D כהווינדוס כמובן מותקן על C ומוקצה בו רק 40GB. עכשיו ריציתי להרחיב את המחיצה של C כי הגודל שלו ממש קטן בשביל הווינדוס וכל ההתקנות. ניסיתי כבר שעות להתעסק עם התוכנות acronis וparagon והכי רחוק שהגעתי זה לעביר את C ו-D לכונן של ה2000G כשלפני זה הם היו על כונן של 150GB ואיכשהו זה הגדיל את C ב10GB מ30 ל-40. יש אפשרות בעזרת התוכנות הנ"ל או אחרות לעביר את הווינדוס לכונן שקבעתי לו גודל מראש או להרחיב את הכונן? בעזרת פרגון אני לא מצליח והוא פשוט לא נותן לי אופציה להעביר גודל שלא הוקצה. אם אני מוחק לגמרי את D ומנסה לבחור באופציה move/resize partition זה לא מראה את החלק שלא הוקצה וגם כשהוא מוקצה ומפורמט הוא לא נותן. תודה …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.

21. הינה כמה דברים ששהמחשב יעבוד יותר מהר א) ככל שזמן השימוש במחשב מתארך, כך מצטבר עוד ועוד "זבל" בזיכרון המחשב שלכם. את התוצאות אתם בטח מכירים: הכל זז לאט יותר, נתקע ובסופו של דבר - מתרסק. אם יש לכם זמן ואתם לא עובדים על שום דבר חשוב, תמיד תוכלו לאתחל את המחשב. אבל מה אפשר לעשות כשאין לכם אפילו שנייה לבזבז והמחשב מתמוטט מעומס הזיכרון? בשביל זה בדיוק ישנן תוכנות שתפקידן לשחרר עוד משאבים במחשב. הן לא ישפיעו על המחשב לאורך זמן, אבל יאפשרו לכם להחזיק עוד קצת לפני האתחול הבלתי-נמנע. הנה המומלצות שבהן: BySoft FreeRAM - הבסיסית והקלה תוכנה זו היא נקודת פתיחה טובה למשתמשים חדשים או מתחילים, מאחר והממשק שלה פשוט, נאה ונוח, וכל שתמצאו בו הוא גרף סטטיסטי, כפתור להתחלת פעולת שחרור ה…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ytoledano,

קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש פה וזה נראה לי מקום רציני ביותר! תראו יש לי מחשב ישן ששידרגתי אותו הרבה והמפרט שלו זה: P3 600MHZ 320MB SDRAM 40GB WD 7200 RPM GEFORCE 2 64MB וככה הוא היה פעם: P3 600MHZ 64MB SDRAM 10GB FIREBOLT VOODOO 3 3000 16MB את השידרוגים עשיתי בהדרגות כעבור שנה בערך אחרי הכל המחשב שלי התחיל להתכבות בשלבי לחץ דוגמא: האימיול פועל האיסיקיו פועל הורדות פועלות הוונאמפ פועל ועוד... אז המחשב פשוט ישר נהיה מסך כחול לשניה ואז הוא מתכבה (אני משתמש ב xp) פתחתי את המארז והארתי אותו פתוח וזה לא עוזר הרכבתי מאוורר וזה לא עזר הרכבתי עוד מאוורר לכרטיס מסך וזה לא עזר... מה לעשות??? תודה מראש לכולם אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו בבקשה...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Kleinet,

שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים