עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. קצת יותר מפורט: יש לי מחשב נייד ענתיקה vostro 3550 (בן 9 שנים לערך). כדי להטעין אותו (או כרגע פשוט כדי שיהיה לו חשמל כי הבטרייה הלכה פייפן מזמן) יש חיבור של כבל אל המחשב. הכבל הזה שיוצא מהמחשב, נגמר ב"קופסה" קטנה שנמצאת (להבנתי) בהרבה כבלי הטענה של מחשבי ניידים (שאני לא יודע איך קוראים לה) ואליה מחובר כבל נוסף שסופו מתחבר אל שקע החשמל. 2 שאלות: 1. האם יש כבל שצד אחד שלו הוא הכניסה אל המחשב וצד שני יציאת USB? 2. אם יש כזה, האם אוכל לקנות אותו ואז להשתמש במטען כזה במקום כל הכבל המסורבל שיש לנו כרגע (כלומר הכבל המקורי שהמחשב הגיע איתו)?

4. היי, נעלמה לי תצוגה מקדימה של תמונות, ואפילו של הסמלים. הקבצים נראים כמו ריבוע לבן. מה עושים? בדקתי כבר את הגדרות התצוגה ושם הכל בסדר. אשמח לעזרה . תודה:) מצרפת דוגמה של איך זה נראה.

5. Started by gman_il,

למרות שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של HP , כאשר מחברים את המדפסת בעזרת USB זה אומר Unkown Device. האם זה אומר שהמדפסת פשוט לא נתמכת ב- Windows 7 (למרות הצהרה רשמית מ- HP שכן) או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המסך (הייתי מאשים את הכרטיס מסך?) נגיד אני רואה סדרות / משחק (סתם גולש באתרים הכל טוב) יש באמצע המסך פס כזה שעובר עד למעלה ונעלם, ואיפה שהוא עובר הוא מטשטש את המקום (כשהוא ממשיך לעלות המקום חוזר לרגיל ואיפה שהוא נמצא מטושטש)... באמצע סרטים ומשחקים זה ממש מעצבן ומוציא מריכוז. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? כרטיס מסך HD7970, מסך SyncMaster2333

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום. אתמול הופיע על המסך מלא פסים צבוענים, ניסתי להפעיל מחדש .אך המחשב כלל לא עובד. חשבתי שהכ.מ התחמם. אז חיכתי כמה שעות + ניקתי אבק וכ' ועדין המחשב לא עולה, אפילו לא BIOS כלומר אני לוחץ על הלחצן פתיחה יש רעש של המאוררים אבל אפילו לא רואים את החלון של הBIOS.תמיד מסך שחור. כרטיס מסך X1900XT(ללא אוברקלוק) מה נראה לכם הבעיה? האם המחשב יכל לעבוד ללא כטיס מסך? כי במקרה ואכן הכרטיס מסך נשרף והמחשב יכל לעבוד, אז זה אומר שנגיד השיתוף קבצים עובד ואני יכל לרואות קבצים ממחשב אחר, דבר שלא קורה. וכך אני יכל לשלול את האפשריות שהכרטיס מסך נשרף. איך אני יכל לבדוק אולי המעבד לוח אם נשרף? או בעיה אחרת...? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Aviram Dan,

שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by חיה.,

שלום רב,החלפתי את המחשב הנייד,ובמחשב הישן היה בצד שמאל למעלה משהו שהיה מתרגם את הדף מאנגלית לעברית,אני מתכוונת אם פתחתי דף בגוגל שהיה באנגלית היה מופיע לי למעלה אם אני רוצה לתרגם בעברית,בבקשה מי שיכול\ה להגיד לי איך להחזיר את הדף אודה לו מאד, תודה רבה לאתר הזה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. היי רכשתי בשבוע שעבר טלויזיה הייסנס חדשה עם סמרט טיוי. חיברתי את הטלויזיה לרשת ה-WIFI הביתית והצלחתי בקלות לעשות מירורינג למכשיר הנייד. ברשותי מחשב נייח שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כרטיס רשת חיצוני TP-LINK - TL-WN822N 2.0 שנרכש ב-2014 ועשיתי עדכון לדרייבר לפני כמה חודשים. המחשב נרכש באוקטובר 2016 ומערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 אני רוצה לעשות מירורינג של מסך המחשב לטלויזיה אבל המחשב לא מזהה את הטלויזיה ראיתי סרטוני הדרכה לחיבור דרך ה- settings -----> add devices והמחשב לא מזהה את הטלויזיה. גם ב- display settings אין לי את האפשרות של connect to a wireless display (כמו שראיתי שקיים בסרטוני הדרכה). גם הטלויזיה לא מזהה את המחשב. בחלון …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ניסיתי לנקות את כל הקבצים הזמניים למינהם עשיתי סריקת דיסק מאחה דיסק כתב שאין צורך לאחות את הכונן ניקיתי ספייוורים כלום לא עוזר, המחשב צולע בטירוף גם שהורדתי את האוברקלוקינג הוא פועל באיטיות יתר (ממש משמעותי, לא מתקרב אפילו למהירות שהוא צריך לעבוד בסטוק) חימום זאת לא הבעיה.. זה פשוט מתבטא בהכל האקספלורר עולה לאט הסל מחזור גם אפילו לטעון את הקבצים בנרו לצריבה לוקח הרבה זמן גם שאני עובר מתמונה לתמונה לוקח זמן נראה לי שבימים האלה זה קרה גם במחשב השני שלי..אבל אני לא סגור על זה (המחשב השני נמצא סנטימטר מזה)

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום.. לפני כמה ימים פתחתי קובץ זיפ - התיקיה שנוצרה הייתה פגומה או משהו - לא יודע איך לתאר אותה. בגלל שהיא הייתה פגומה שיניתי את השם של הקובץ זיפ וניסיתי שוב, הפעם זה עבד. את התיקיה הפגומה לא הצלחתי למחוק, לא לשנות את השם, לא להעביר ולא להיכנס אליה. מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 על SSD, הקובץ המדובר על כונן WD מכני של 3TB... ניסיתי לעשות SCAN FOR ERRORS על הכונן ואז גם איחוי ... השם של התיקיה: [140806][ALBUM] GReeeeN - Ima kara Oyayubi ga Kieru Tejina Shimasu. בסוף השם יש נקודה (.) יכול להיות שזו הבעיה ? בפרטים של התיקיה : Type of file : File folder (.) Opens with: Unknown application Size: 0 bytes Size on disk: 0 bytes created: modified: accessed: ריקים, …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by zahi gur,

בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by yarinyc,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש די חזק אבל הבעיהשזה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר או עובד במחשב רשום שזה הכרטיס Intel® HD Graphics 4600 המחשב שקניתי : Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI בבקשה שמישהו יעזור לי להבין למה הכרטיס לא עובד

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by raz2058,

היי, קניתי מחשב חדש ללא ווינדוס, הורדתי את הווינדוס דרך אתר של מייקרוסופט ושמתי אותו על usb, חיברתי למחשב וההתקנה רצה, ההתקנה הסתיימה והווינדוס עולה אומר לי לבחור אזור שם של המחשב סיסמה ואז נתקע המחשב וכלום לא קורה לאחר מכן, לפעמים יוצאת שגיאה כמו בתמונה שצרפתי. נסיתי 100 פעם להתקין מחדש בנוסף להוריד מחדש את הווינדוס ולהתקין שוב על הusb, כלום לא עוזר לי חייב עזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי מחשב בן 4 שנים, לא מזמן פתחתי נושא לגבי האיטיות של המחשב, הומלץ לי להשקיע כי אין טעם אלא רק על כונן SSD אם ארצה שיפור, החלטתי כרגע להמשיך ככה ובימים האחרונים המחשב נתקע הרבה, אני פותח אינטרנט גולש כמה דקות והמחשב ממש נתקע, בחיים הוא לא היה נתקע, הבעיה היחידה שעלתה לי בראש זה הארדיסק, האם יכול להיות שהוא התעייף ועומד למות? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!

19. Started by aviv28,

-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by compman112,

AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by assaf897,

אהלן, הדלקתי היום את המחשב ואז הוא מעלה לי שאלה של איך אני רוצה להפעיל את הווינדוס - 1. נורמלי 2. מצב בטוח3. מצב בטוח+אינטרנט4. עוד משהו לא זוכר..לא משנה מה אני בוחר הוא כאילו מתחיל להעלות את חלונות XP ואז קופצת לפחות משנייה הודעה במסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרט ומתחיל מהתחלה שוב..יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות / לבדוק ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. בוקר טוב לכולם, יש לי בעייה שהווינדוס לא עולה לי, היום בבוקר התקנתי משחק מחשב שהורדתי אתמול באמצע ההתקנה המחשב נתקע ולא זז בכלל אז החלטתי לעשות ריסט. קיצור אחרי הריסט המחשב כזה מתחיל לעלות את הוינדוס כשהוא מסיים הוא מראה לי מסך שחור ולא זז, פעם שנייה היה אותו דבר בפעם השלישית עשיתי איפוס לביוס ומעכשיו הוא כותב לי את ההודעה הבאה: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root>\system32\hal.dll. please re-install a copy pf the above file. עכשיו אני על הנייד ואין לי מושג מה לעשות אני ממש חייב את העזרה שלך בהקדם, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Srp,

המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by The Terminator,

אני מתחיל להדפיס... זה מדפיס קצת ואז המדפסת פשוט נתקעת, אני מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים