עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Chura,

היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?

3. Started by shai769,

יש לי סדק במחשב הנייד ואני רוצה לדעת כמה זה יעלה לי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת בידיוק מה הסיבות של המסך הכחול 0x00000024. (הוא מופיע שאני מנסה לשדרג את הווינדוס...) ניסיתי כבר הרבה דברים ולא עזר... חיפשתי בגוגל וכל אחד אומר שם משהו אחר.. במיקרוסופט לא מצאתי תשובה... האם אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות בגלל שהביוס שלי ישן? (סוף 2006..) תודה ומקווה שזה הפורום המתאים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה ? ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by smootskin,

שלום, שברתי את המסך וכרגע אני משתמש במסך חליפי LCD של METZ מודל LC27TL. (מסך טלויזיה) הבעיה שלא רואים את כל המסך, לא משנה על איזו רזולוציה לא רואים את החלקים הקיצוניים, אני צופה ב 90% מהמסך. לא מצאתי Scaling ולא שינוי גודל אחר. עזרה בבקשה

7. Started by eden bar,

שלום, אתמול בערב קרה לי דבר מוזר, ולא משנה כמה ריסטרטים ופריקית מתח עשיתי שום דבר לא עבד. המחשב נדלק והכל כרגיל, מכניס את הסיסמא ושולח העבודה עולה רק כשהוא ריק מתוכן והעכבר מראה כאילו הוא חושב. חיכיתי 10 דק, חיכיתי כל הלילה שום דבר לא השתנה. יותר מזאת, חוץ מcntl+alt+del שום דבר לא עובד(וגם זה לא פותח כלום אבל ככה אפשר לכבות את המחשב או לצאת מהמשתמש) winkey+r/winey+p או מקש ימיני על המסך גם לא עושה כלום, כנל ההתחל. מפרט: מעבד- Intel i7 920 לוח אם - gigabyte ga-x85a-ud3r ראם- 12 גיגה(החלאה של כמה דברים..) כרטיס מסך - gtx 760 עדכון: הבעיה לדעתי במערכת הפעלה שהארד דיסק, מה אפשר לעשות עם זה? …

8. Started by arik100,

אהלן מחשב נייד של500 LENOVO YOGA מרעיש לאחר כחצי שנה שימוש - תמיד הרעיש בתכלס (I7 8GB 1TB + 8GBSDD NVIDIA 940M ) שלחתי אותו לתיקון - החליפו את הקשיח ועדיין הוא מרעיש אבל איכשהו למדתי לחיות עם זה כי זה היה בתכיפות דיי נמוכה הקטע הוא שבחודש האחרון התופעה שוב התעצמה והרעש הזה קיים רוב הזמן, הבעיה היא שהוא לא רק מרעיש אלא גם אני לא מסוגל לנגן סרטים באבחנה גבוהה 1080P, הם פשוט מקרטעים!!! האחריות נגמרה (המחשב כשנה וכמה חודשים אצלי), למרות שאני לא מבין למה קשיח של 1TB + 8GBSDD לא מסוגל לנגן סרטי HD בצורה נורמלית, ובכלל לשמור על רעש ברמה סבירה השאלה היא לאן אני הולך מכאן? מנסה עדיין לממש אחריות מול LENOVO לפתרון התקלה? או שאני בעצם מחליט שזה בעיי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by עידן10,

היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. חג שמחח יש לי מחשב נייד של Lenovo מסוג 3000 N100 אני רוצה לפרמט ולשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו, XP עם הדברים הבסיסיים שקיבלתי כך את המחשב אני מדליק מחדש את המחשב ונכנס לLenovo Care אבל בחלק של הRESTORE זה מבקש ממני מקום שממנו הוא יקח [או ישמור את הגיבוי לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה שם] כמו דיסק או USB אין אני משתמש בLenovo Care לשחזר את המחשב לצורה שבוא קיבלתי אותו בהתחלה? אני לא רוצה לשמור כלום תודה רבה מראש=]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by temp5943,

היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by איתיאל כהן,

אז בערך כשבוע המחשב קופא פתאום באמצע ואז כשאני נאלץ לכבות ולהדליק מחדש המחשב מצפצף (מהמארז) ונדלק מחדש כך כמה פעמים עד שהוא מליח להלדק מחדש עקבתי אחרי זה במשך כמה ימים וגיליתי שזה קורה בעיקר כשאני משחק ולאחר מעקב גיליתי שבמהלך משחקים כרטיס המסך מתחמםבכ 20 מעלות ומגיע לטמפרטורה גבוהה יחסית (בסביבות ה 80 מעלות שם יצאתי מהמשחקכי חששתי שיתכבה לי שוב.יכול להיות שלו הייתי משחק משחק כבד יותר או משאיר את המשחק פתוח לאורך זמן זה יה מגיע גם לטמפרטורה גבוהה יותר ) האם לדעתכם זו הסיבה לבעיה? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנושא? (כרגע זמנית שמתי מאחורי המחשב מאוורר קטן שעובד על חיבור USB אבל אני לא יודע כמה זה עוזר ) נ.ב ניתן לראות את הדיאגונוזה של המחשב בזמן שמשחק ר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by chaim85,

יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by RONEN1N,

שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by hotshot,

שלום לכולם, אתמול ביצעתי מעט תחזוקה למחשב הישן שלי (המחשב הישן ב"מפרט מחשב" שבלינק בצד). קצת ניקוי, מריחת משחה טרמית (לפי המדריך באתר) והחלפת ספק (בחזק יותר). כשהדלקתי אותו אז הוא נכבה לי לאחר כמה שניות. ניסיתי כמה פעמים והתופעה חזרה על עצמה. החלטתי להחזיר את הספק הישן, אך ללא הועיל, המחשב עדיין נכבה מספר שניות לאחר ההפעלה (לפעמים לאחר 2-3 שניות ולפעמים אחרי 10-15 כבר כרואים את הלוגו של Windows). יש למישהו מושג מה זה יכול להיות (אני מקווה שלא הלך לי הלוח כי לפני כחודש התחילה תופעה דומה במחשב של חבר ובסופו של דבר הלך לו לוח האם למרות שאצלו היה ניתן בוודאות לזהות קבלים שרופים ואצלי לא, אולי מעט נפוחים אבל לא שרופים).

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד, של חברת לנובו דגם G50-70. המחשב ברמת העקרון משמש אותי בתור סטודנט נרכש לפני שלוש שנים ולא עבר אף לא פירמוט אחד (הוא מאוד מאוד איטי כרגע). אך החל מהשנה הבאה אני נאלץ לדרוש ממנו קצת יותר (להריץ תוכנות שרטוט [אוטוקאד/אתיר]), תוכנות לא קלות ואני צריך אותו יותר יציב. חשבתי לנצל את זה שאני גם ככה מפרמט את המחשב לחלוטין, למצוא לו SSD שיחליף את ההארד דיסק הקיים (שאינו SSD). מכיוון שאני כבר שנים רבות לא עוקב אחרי חומרה, אין לי מושג איך למצוא לו SSD שיתאים ללוח האם של המחשב, וכאן אני אשמח לעזרתכם. בנוסף, הסוללה כבר דיי בשלביה הסופיים, מתרוקנת מהר מאוד כך שאשמח גם להמלצות בנושא. *אשמח שהנפח יהיה לכל הפחות כמו של …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הי, רכשתי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-14ITL (i7 דור 11) ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין דרך USB (בעזרת הכלי של מיקרוסופט) כשהגעתי לאפשרות לבחור איפה להתקין את Windows קיבלתי הודעת שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חתומים". חיפשתי ומצאתי הצעת פתרון: בהתקנה לבחור "תיקון", להגיע לשורת פקודה, להקיש diskpart, להקיש list, להקיש select disk 0, להקיש clean. התוצאה: ה DOK 32GB שהיה מחובר ללפטופ נמחק (אני לא מצליח להכנס אליו או לפרמט אותו ) הבעיה לא נפתרה. עכשיו כשאני מגיע למסך "היכן ברצונך להתקין את windows"', רשום לי "לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'". לחיצה על "טען מנהל התקן" מבקשת להכניס DOK עם קבצי מנהל ההתקן". …

25. Started by hagay,

לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים