תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משתמש בחלונות 7 ULTIMATE ואני שוקל לשדרג. למי שמכיר את DAZ LOADER לאקטיבציה של חלונות, הוא מציג לי שגיאה: unsupported partition table. לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור להארדיסק בנפחים גדולים ולBIOS ושצריך לעשות שם משהו על מנת שהLOADER יעבוד. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ישנה אקטיבציה עקיפה לחלונות 8.1 שתעבוד עם הארדיסק בנפח 3 TB כי אני מעדיף לא להתעסק עם הBIOS? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח של חברת דל. אי שם לב שהתצוגה במסך לעיתים משתנה מעצמה. האם זה הגדרות של המסך עצמו או במחשב ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב - FOXIT READER לקריאת מסמכי PDF. קובץ PDF נפתח לי תמיד מאד גדול - 260%. איך אני משנה את ברירת המחדל של גודל הקובץ כך שיהיה 100% (או כל גודל אחר שאחליט שמתאים לי)?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרטיי המחשב : יש לי מעבד Pentium 3 של INTEL ולוח אם של ASUS המעבד שלי נמצא על מין כרטיס שמתחבר לתוח Slot על הלוח יעני ה Socket נמצא על הכרטיס אתם בטח מכירים את זה !! בקיצור אני רוצה להוציא את המעבד שלי לתקופה קצרה ביותר ולהחליף עם מעבד Pentium 3 אחר אבל אני לא מצליח להוציא אותו מתוך הלוח נסיתי עם כח והוא גם לא יצא. דרך אגב המעבד השני גם בא על הכרטיס כזה אבל אותו הצלחתי להוציא בלי שום בעיה !!! מה עושים איך מוציאים אותו ? ???
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה המחשב שלי מתקשה לנגן מדיה מכל סוג. בהתחלה, זה התבטא בכך שהVLC פשוט נתקע, אז הייתי סוגר את התהליך שלו - נכנס מחדש והיה חוזר לעובד. לפני כמה ימים הבעיה החמירה, וכשניסיתי לגלוש באינטרנט (כל דפדפן) , הכרום כל הזמן רשם לי שפהפלאגין Shockwave הפסיק לעבוד. לאחר חפירות רבות הגעתי לפתרון כלשהו באינטרנט, לא מוצא אותו כרגע אבל אני זוכר שהרצתי פקודות כמו "sfc /scannow" וכשזו אמרה לי שנמצאו בעיות משהו עם "/dism" (מקווה שהבנתם). אחרי זה כל הבעיות נפתרו, בערך ליום. עכשיו הבעיה של הVLC חזרה, ואני פונה לעזרתכם. תודה רבה ושבת שלום! מעבד: Q9550 כ. מסך: MSI Radeon R7 370 2GB זיכרון: 6GB
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, פירקתי הארד דיסק מממחשב שלא עובד והפכתי אותו ל Slave אולם בטעות חיברתי את המתח הפוך ועכשיו הוא לא עובד - כנראה שרפתי משהו מישהו יודע איך מתקנים אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב,החלפתי את המחשב הנייד,ובמחשב הישן היה בצד שמאל למעלה משהו שהיה מתרגם את הדף מאנגלית לעברית,אני מתכוונת אם פתחתי דף בגוגל שהיה באנגלית היה מופיע לי למעלה אם אני רוצה לתרגם בעברית,בבקשה מי שיכול\ה להגיד לי איך להחזיר את הדף אודה לו מאד, תודה רבה לאתר הזה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, משום מה ביומיים האחרונים כל עמוד אינטרנט שאני פותחת מתפרש כמעט על כל המסך ומכסה גם את השורה של "שולחן העבודה" בתחתית המסך. הכוונה לאותה שורה בה יש אפשרות לראות את סרגל השפה, כפתור התחל וכו'. המשמעות היא שבכל פעם שאני רוצה לעבור מדף אינטרנט למסמך וורד למשל, אני צריכה לסגור את חלון האינטרנט, לחזור למסך הבית ואז לגשת למסמך הפתוח. מצרפת דוגמא בקובץ המצורף. המסך לא מוגדר על מסך מלא (F11)!!! איך אני מבטלת את זה? האם מדובר בעדכון של ה-CHROM?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חבר בפורומים פה כבר לא מעט זמן ולמדתי המון כל פעם שהייתי צריך לקנות מחשב חדש או שנתקלתי בתקלה (בד"כ לא הייתי צריך אפילו לשאול, אלא רק לחפש מספיק). אז דבר ראשון תודה! בזמן האחרון במחשב של אשתי נתקלנו בתקלה קצת משונה. אני כמעט תמיד מצליח למצוא מאיפה מגיעה הבעיה, אבל הפעם אני אשמח להתייעץ. בכל הפעלה של תוכנה גרפית כבדה (לרוב משחקי מחשב) לאחר מספר שניות עד כמה דקות המחשב פשוט נכבה, כאילו משהו "קופץ" בפנים. אפשר להדליק אותו מחדש ישר לאחר מכן, והוא עובד בסדר גמור עד לרגע שבו היא תנסה להפעיל משהו גרפי שוב. החשד המרכזי שלי היה כרטיס המסך, אבל זה בד"כ מתבטא בארטיפקטים אם זה חומרה או במסך כחול אם מדובר בדרייבר. הורדת ההגדרות הגרפיות ב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי את "פתח כל תיקיה באותו חלון" והבעיה עדיין ממשיכה לא מצאתי באינטרנט שום פיתרון לבעיה זו וזה קרה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי שום שינויים שעשיתי במחשב הבנתי שזה בעיה בריג'סטרי אבל אני לא מבין בזה כל כך ואני לא רוצה להתעסק כי יכול להיגרם נזק למחשב תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפי המפרט יש בדגם הנ"ל BT, אך אינני רואה התקן שכזה במנהל המשימות, גם לאחר התקנת דריבר מהאתר של לנובו. עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג hp compac 610 (מחשב ישן .) אני צריך אותו לתקופה מוגבלת בשביל איזה שהו פרוייקט. יש לי הרגשה שהדיסק קשיח שלו עומד לגמור. (המחשב זוחל, נתקע עושה לי אתחולים וכד'.) פירמתטי והתקנתי חלונות מחדש ולא עזר. השאלה האם כדאי\אפשר לקחת דיסק קשיח חיצוני ולהשתמש בו במקום הדיסק המקורי. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. לוח אם: GA-8SQ800 (אני לא יודע אם ULTRA או לא, איך בודקים?) מעבד. P4 2.4b 533 bus זיכרון - 512 Dual DDRAM אם תרצו אמשיך לפרט.. הבעיה שלי היא כזאת, המחשב עובד מעולה, חוץ מבעיה אחת מאד מאוד מאוד מעצבנת. אין לי USB ! בכל פעם שאני מכניס משהו ל- USB, הוא מעביר חשמל, והמחשב כותב: USB NOT RECOGNIZED. בדיסק של הלוח אם הגיע פצ' ל- USB, שלטענתם יכול לפתור בעיות מסויימת של ה-USB באקס פי (בדיוק המצב שלי). התקנתי אותו, אבל זה לא עוזר בכלל.. - בדקתי ב- BIOS, החיבור מופעל, כך גם ה-Legacy. - ב- Device Manager הוא מסמן שזה עובד כראוי. - ניסיתי להתקין ולמחוק את הפצ' כמה פעמים, לא עוזר. - באתר של ג'יגה בייט אין שום דבר בנושא. אנא עזרו לי! Gideon@sma…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המסייעים ובעלי ההבנה בנושא. אז ככה, הרצתי את תוכנת SPECCY - וזו גילתה לי שמחוברים אצלי 2 ד"ק (פנימי ואחד חיצוני) בכבל SATA 2 שמהירות התעבורה המקסימלית שלהם הוא 3 G, אלא שהדיסקים עצמם תומכים בהעברה כפולה מזו. שאלתי היא, האם כדאי להחליף את הכבלים ולשדרג אותם? האם זה עניין מסובך או בעייתי? האם אכן ההחלפה תביא ליכולות משופרות ומורגשות של ביצועי הדיסקים? תודה מראש לכל העונים!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 580 GTX שכרגע מחובר לשני מסכים בDVI יש לו עוד יציאה של מיקרו HDMI אבל כשאני מחבר את שלושתם זה מזהה את שלושת המסכים אבל יש אפשרות להציג רק ב שני מסכים יש אפשרות לחבר את המסך השלישי? אולי גם עם מתאם או משהו כזה? תודה ענקית לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בחיבור HDMI אבל זה לא משמיע לי סאונד בטלויזיה.. יש לי לוח אם gigabyte ga-ma785gmt-ud2h עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 4200 ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס מסך וגם דרייבר סאונד ללוח אם.. אבל שום דבר לא עזר לי תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי הOC מ2.6 ל3.4 המחשב פשוט לא עולה והמנורה שבמסך מהבהבת! לא יודע מה לעשות.... תעזרו אנשים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-