תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ואז המחשב עושה ריסטרט לא יודע מה לעשות..הוצאתי את הבטריה של הביוס ולא עזר.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה cpuz וכתוב שהלוח האם שלי זה ( MS-6156 (i440bx זה כרטיס קול OB של MICRO-STAR אינטל פנטיום 3 ;Dתודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. באחרונה המחשב שלי מתנהג מוזר למדי: המעבד (Pentium D 805) מתחמם יתר על המידה (מגיע לכ-65-69 מעלות במנוחה). יש לציין שלא עשיתי לו מעולם אוברקלוקינג, והוא פועל במהירות השעון הרגילה שלו. המאוורר שהגיע יחד איתו עובד על כ-2700 סל"ד, כך שעושה רושם שהוא תקין. בנוסף, ניקיתי את פתחי יציאת האוויר של המאוורר מאבק, כדי לוודא שהאוויר זורם כמו שצריך למעבד. אני לא יודע אם יש קשר ישיר (מניח שכן), אבל גם ביצועי המחשב במשחקים כבדים (בעיקר ב-CoH החביב עלי), ירדו בצורה דרסטית. ה-FPS בקרשים, ואני פשוט לא מבין למה. אפילו פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, אך המצב נותר כפי שהיה. נתונים נוספים של המחשב, סתם שיהיה לכם: לוח GA-8I945P-G, Geforce7800GT, 1024 ddr2. תודה רבה מראש לעוזרים הנחמדים.
-
- 12 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה להשקיע עד 5000 בערך המפרט שהציעו לי: מארז:gigabyte gz-fa1ca מעבד:intel core 2 duo e6600 לוח אם:asus p5w dh deluxe זיכרון kingston ddr2 1024 512x 2 דיסק קשיח:western digital 320gb 7200RPM כרטיס מסך:sappire ATI raedon x1900xt כונן דיסקטים כונן dvd צורב DVD הבעיה שהלוח אם והכרטיס מסך יותר מידיי יקרים לי אתם יכולים בבקשה לעזור לי בבחירת לוח אם של אסוס שתומך ב אינטל core 2 duo ובכרטיס מסך של nvidia או ATI זול עם חיבור s-video תודה רבה על עזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista 32bit Ultimate על מחשב די חזק, E6600, זיכרון 2Gb וכרטיס מסך GeForce 8800GTS 320Mb, לוח אם Asus P5B E Plus. בעת קידוד סרטים (וזה קורה לי במס' תוכנות קידוד) מפעם לפעם (לא באופן עקבי) המחשב קופא לגמרי. עד כדי כך קופא שאפילו Reset לא מוציא אותו חזרה לעולם. אני חייב לסגור את המחשב ולפתוח מחדש ואז הכל בסדר. זה עוד לא קרה בחיים מצב שבו אפילו Reset לא מוציא את המחשב. בעת ביצוע Reset המסך כבה ולא נדלק עוד. אין תגובות נוספות. בהתחלה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים של nVidia, מכיוון שחששתי שזה הגורם, הסרתי אותם ונתתי ל-Windows Update לעדכן את הדרייברים שעודכנו לגרסה קודמת של nVidia. הקריסות עדיין מתרחשות. בדקתי את הטמפרטורה של המחשב והיא נראית לי סבירה לגמרי, 51…
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עד עכשיו לא ממש שמתי לב לזה, אבל כשחיברתי אוזניות לרמקולים אפשר לשמוע רעש של "שלג" או "גשם" איך שבא לכם לקרוא לזה. שמתי לב שכאשר המעבד\כ.מסך מעבד מידע הרעש גובר - לדוגמא כאשר נכנסים לאתרים חדשים או כשמפעילים תוכנה. ניסיתי להדק את החיבורים וזה לא ממש עוזר. בהתחלה האוזניות היו מחוברות דרך הרמקולים של לוג'יטק. אז ניסיתי לחבר ישירות דרך החיבור הקידמי של המארז. והרעש עדיין קיים (מה שמגביר את החשב שזה בעיה של הק.קול\לוח אם) איך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והיום התחלתי להרכיב אותו עם חבר, חיברנו הכל במקום לפי המדריך ותקענו הכל לאן שצריך. עכשיו אחרי שאני מחבר את הספק כוח לחשמל ומפעיל אותו , לוחץ על כפתור ההפעלה , המעבד מתחיל לפעול והמעברר מסתובב , אך אחרי 4 שניות בערך כאשר המעברר קירור של המארז וכרטיס המסך מתחילים לעבוד הוא פתאום מפסיק. (אבל כל השאר ממשיך לעבוד) מישהו יכול לתת לי סיבה טובה למה הקירור מפסיק לעבוד פתאום כאשר שאר החלקים מתחילים לעבוד? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב P4 דיי ישן שהתחיל לא מזמן לעשות ריסטים בעת כניסה לוינדוס(שמראים את הלוגו ורצים הקוביות הכחולות האלו).. זה קרה פעם אחת, ניתקתי את חלק מהרכיבים וחיברתי שוב והשגתי לו עוד חיים לשבועיים, אבל עכשיו זה קרס שוב.. לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, התקלה הזאת יכולה לבוא מהמעבד, לוח אם או כרטיס מסך. את הכרטיס מסך בדקתי והוא תקין - במחשב הנוכחי שמתי כרטיס מסך שאני יודע שעובד והתקלה עדיין קרתה, ובמחשב אחר שעובד שמתי את הכרטיס מסך שלי והוא הפעיל את המערכת. לכן נשאר עכשיו לבדוק רק את הלוח אם או המעבד, הגעתי למסקנה שלא שווה לי בכלל לנסות לתקן את התקלה הזאת, אם היא באמת בלוח אם או במעבד, כי במחיר טיפה יותר יקר מעלות התיקון אני יכול להרכיב מחשב הרבה יותר טוב מהנוכחי. שא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי משחק (לא יודע אם זה קשור.. אבל לפני שהתחלתי לשחק לא היה לי את זה..) התחלתי לשחק אותו ואחרי בערך 8 דק' המחשב עושה ריסט ושהוא עולה מחדש מופיעה הודעה שהמחשב שחזר את עצמו או משהו כזה בגלל שהייתה בעיה חמורה.. מישהו יודע מה זה יכול להיות?זה קשור למשחק? מה לעשות? תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה יותר טוב Geforce 8500 GT 512 MB או Redeon X1650 pro 256mb או Redeon X1650 pro 512mb?
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב כנראה שאם אני לא ימצא תשובות כאן אז אני לוקח את המחשב ב4 וחצי מחר לחנות מחשבים . שאלה ראשונה : איך אני בודק אם הספק כוח שלי עדיין פועל ויודע ב100% אם הוא פועל או לא .. שאלה שניה : שאני מורח את המשחה הטרמית הלבנה הדביקה אני מורח על הריבוע של הכרטיס מסך וגם על הברזל של המאווררעצמו ההוא יענו שנמצא על אותו המקום ששמתי עליו את המשחה בכרטיס עצמו או שרק בריבוע ושם עליו את המאוורר רגיל ..
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאני יכתוב את השאלות שלי יש לי בקשה למנהלים, עם זה לא המקום ובקשה אל תינעלו תעבירו את האשכול לפורום המתאים, תודה! אז ככה, הורדתי אתמול את התוכנה everest משהו כזה, מי שלא יודע זו תוכנה שמראה את המפרט של המחשב שלי אז הינה: מצטער על האיכות אבל קצת הסתכתי עם התמונה, וכן אני יודע מחשב עתיק עכשיו עם תשימו לב רשום לי פעמיים שיש לי ג'יפורס MX 440, אני יודע שזה נשמע קצת לא הגיוני אבל יכול להיות שיש לי 2 כאלה במחשב? עכשיו לשאלה שקצת יותר חשובה לי.. יש לי 256 זיכרון, הייתי רוצה לקנות עוד סטיק של 256 שיהיה לי 512, האם זה אפשרי? עם כן הייתי רוצה שתציעו לי דגם של 256 שיתאים שיתחבר למחשב שלי כי הלוח אם שלי קצת ישן. עם אפשר בכמה שיותר זול ! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
??? בעיה מוזרה, פתאום הUSB מםסיק להגיב לא משנה מה אני מחבר זה לא עובד,אני מפעיל את המחשב מחדש כדי שיחזור לעבוד במקרה הטוב אני מפעיל פעם אחת מחדש, העכבר דולק שאני מחבר לUSB אבל זה לא מגיב בכלל,כנ"ל שאני מחבר זכרון הוא דולק אבל לא עובד
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבועיים המחשב שלי קרס , ז"א מתוך 4 ארדיסקים במחשב רק אחד שרד( בחנות טענו שארידסיקים לא עולים עקב שלא מקבלים חשמל) החלפתי את הארדיסקים למזלי יש לי עדיין אחריות. והתקנתי מחדש את כל התוככנות. היום לאחר שבועיים שוב פעם המחשב עולה וכותב שאני צריך לעשות boot מדיסק (התקנתי בפעם הראשונה windows על הדיסק ששרד) ועכיו אני צריך להתקין שוב פעם את הכל. (כמו כן הארדיסקים האחרים שוב פעם הלכו לעולמם...) מה בדיוק הבעיה? האם ספק? (משום שהלכו לי הארדיסקים?) או הארדיסק ששרד הוא בעצמו דפוק ולכן קרס שוב ? אודה לכם על תשובה מקצועית. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי HD WD3200AAKS מחובר במארז חיצוני בממשק SATA פנימי וUSB 2 חיצוני,נפל לי המארז עם ההרדיסק על הרצפה תוך כדי עבודה עקב משיכה של הכבל,מאז מקרה זה ברגע שאני מדליק את החשמל במארז ההרדיסק משמיע כ5 סדרות של חריקות ולא מזוהה בעצם ע"י המחשב.ניתן לציין שרק המארז החיצוני מזוהה ע"י חלונות בתור MASS STORAGE DEVICE. יש למישהו רעיון מה לעשות?האם הHD נדפק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-