תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני "סרגלי" זיכרון אחד של 256 PC133 והשני 64 PC133 עכשיו כשהרצתי בדיקה בסנדרה זה רושם שזה פועל 1X100MHz למה לא 133?? עשיתי בBIOS שהFrequency יהיה 133 וזה עדיין לא עבד..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 home premium 64 bit, יש לי 2 כוננים חיצוניים של wd האחד בנפח 2tb השני בנפח 500g כשאני מחבר את שניהם למחשב הנייד שלי המחשב מזהה רק אחד מהם . בעבר הכל היה בסדר והמחשב היה מזהה את שניהם במקביל . אבל היום לא יודע מה קרה ואם אני מחבר את שניהם המחשב מזהה או את ה 2tb או את ה 500gb ניסיתי כבר את כל הפתרונות האפשריים כגון להפוך מערכת קבצים מ ntfs ל fat 32 מ gpt ל mbr ושום דבר לא עזר .אני חייב עזרה מאנשים מקצועיים
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגיל אז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שלי הלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLE ורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונן למה זה ככה??
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס הוא 6600gt של xfx ובלי אחרויות , עכשיו הכרטיס עבד באופן תקין עד שאחרי ריסט למחשב לפתע כתוב גיבריש בשלב שהמחשב עולה גם כשאני נכנס לביוס לא רואים כלום וכשאני בוינדווס הכרטיס עובד ברזולוצייה של 640*480 ועומק צבע נמוך מאוד ( נראה לי 4 ביט ) ואי אפשר לא להעלות רזולוצייה ולא להעלות עומק צבע , ניסיתי כמובן להתקין דרייברים שוב ושם דבר לא עוזר כי המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר , כשניסיתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס מסך ישן הכול עובד כרגיל ובסדר וכשאני מחזיר את ה- 6600gt שוב הדרייבר לא עולה . למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום חלקים חדשים למחשב לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + ספק ליברטי 400 + זוג זכרונות (ועוד 2 הארד דיסקים ישנים, אחד IDE ואחד SATA, וצורב DVD) כשחיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב, ואת הספק לחשמל.. והדלקתי את המחשב, המסך לא הראה שום דבר, כאילו הוא עדיין ב STANDBY ולא מקבל שום נתונים... זה כבר קרה למישהו? מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי .. נ.ב. יכול להיות שהביוס של הלוח אם לא מעודכן ? בדקתי באתר של ASUS בדגם של הלוח אם M2N-E : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E ולפי מה שרשום שם המעבד שקניתי : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=5300 נתמך רק בביוס מעודכן\מאוחר יותר .. אני…
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעת העתקת קובת מכונן DVD ל HD המחשב שלי מאתחל עצמו. הוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ Dump. אודה על פענוחו. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי הלוח הוא AN7 של ABIT ההארד דיסק הוא כמו שרשום למעלה והבעיה היא שהלוח לא מזהה את הHD התקשרתי לחנות החליפו לי את הHD לSEGATE עכשיו הוא מזהה את הHD אבל ההתקנה של הווינדוס אומרת שהוא לא קיים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD wd2500JS חדש שהמחשב לא מזהה לא בביוס ולא בווינדוס במנהל התקנים יש סימן קריאה על ה-VIA SATA RAID Controller http://img232.imageshack.us/img232/9061/xffdsoy9.jpg האם בגלל הוא לא מזהה אותו ? או שצריך להגדיר משהו בביוס ? Gigabyte GA-K8VM800M
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם תוך כדי עבודה עם המחשב עלה לי בלון כזה שהחליט להפסיק לזהות את המדפסת שלי [זה קרה בויסטה] עברתי לXP ואותה בעיה לא היה לי כוח לטפל בזה אז פשוט הנחתי שהמחשב אנטישמי ושונא את המדפסת [כי ראיתי שאת המצלמה הוא כן מזהה] אב עכשיו חיברתי את הMP שלי ואותה שגיאה המשותף בין המדפסת לנגן זה ששניהם מזוהים ככונים חיצוניים [למדפסת יש חריצים לכרטיסי זיכרון] חיפשתי באתר של הלוח אם שלי ואין דרייברים לUSB ניסיתי להתקין מחדש את הUSB דרך מנהל ההתקנים,לא עזר ניסיתי לשחק בביוס להפוך את המהירות USB מHISPEED לFULLSPEED גם לא עזר מדובר בלוח P4S800D-X של אסוס גם את המדפסת ניסיתי להתקין מחדש הדרייברים טענו שהכל מוכן לשימוש עדיין הווינדוסים מסרבים לזהות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Pentium II - 177mhz אשר מריץ Windows 2000 - Server Edition... מדובר בלוח אם מיושן יחסית (אני חושב..). האם אתם חושבים שאוכל לחבר למחשב הארד דיסק של 80 ג'יגהבייט? האם אדרש לעדכן ביוס? ממש אין לי בעיה לעדכן אותו. לכל הספקנים: קיבלתי את המחשב מדוד שלי (ז"ל) - אמא שלו העניקה לי אותו לאחר שהוא נפטר. לדוד שלי היו עשרות תארים במחשבים, ותאמינו לי שממש אין לי מושג איך הוא הצליח לדחוס את Windows 2000 אל תוך מחשב מיושן כזה. בתודה, --Vega
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן הבעיה היא כזו: המחשב Pentium 3 450Mhz (כן עוד יש כאלה :-\) עבד עד עכשיו עם דיסק קשיח ישן של Maxtor בנפח 30GB. הוצאתי אותו והחלפתי בדיסק קשיח חדש של Western Digital בנפח 80GB, מחובר כמו הישן ב-IDE ובדיוק במקום בו הישן היה מחובר מבחינת הסדר בכבל, גם בדקרתי שהג'מפר ממוקם נכון. המחשב לא מזהה אותו ופשוט לא עולה. בהגדרות הביוס כאשר אני בוחר ב- Auto detect הוא פשוט נתקע. ניסיתי להגדיר אותו בעצמי ללא הצלחה (ניסיתי במצב LBA ככה רשום על הדיסק הקשיח). הבנתי שצריך אולי להגדיר אותו כ-Single אבל לא מצאתי כזאת אופציה בביוס (ביוס ישן?). חברים, מה עלי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד (amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+. כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב. אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת. מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ... אתמול בליגה השארתי את המחשב דלוק ...והכל היה טוב ויפה היום בבוקר אני קם ומה אני רואה ??? יש לי "מסך כחול" .... למה זה המסך כחול הזה ??? ממה הוא נגרם ואיך מסדרים אותו ?? בבקשה עזרההההה.....תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו נתקל בדבר ההזוי הזה אבל שאני מדליק או מכבה מזגן המסך נכבה ונדלק , מה עשיתי ? החלפתי מכבל DVI לכבל VGA וזה נפסק השאלה למה זה קורה ? הכבל DVI של חברה גנרית מה שיש ב KSP הפשוטים למה זה קורה מישהו יודע ?
-
- 12 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מצלמת אינטרנט של 3com homeconnect לצערי איבדתי את הדיסק של הדרייברים, אבל הורדתי חדשים מהאתר של 3com ואני לא מצליח להתקין! ברגע שאני לוחץ על הsetup, המחשב חושב קצת וזהו - ממשיך כאילו לא קרה כלום. אני עובד עם ווינדוס אקס פי... למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-