תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
ורואה איפה הוא מתעכב הרבה זמן ומה הסיבה העיקרית. הסיבה שיש פעמים שהעלית המחשב איטית להחריד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני עובד עם System Suite 4 וגיליתי בעיות הן בהארד דיסק והן בזכרון של כרטיס המסך. אני מחפש תוכנה נוספת לבדיקה למרכיבים אלה, לפני שאני הולך לחנות ומממש אחריות. תודה על ההמלצה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות של לוח אם?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מי עוזר לי עם זה בבקשה ? רוצה לישמור על הוותק/מהירות ההורדה\ מעבר לזה >>> איך נחשבת גירסת אימיול 0.47C ? טובה / מהירה? THX
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
.איזו תוכנה חינמית הכי מומלצת לאיחוי קבצים ?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם CLONE ....תצליח להעתיק DVD עם הגנה?....או תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. ראיתי כי יש כמה תוכנות מומלצות לניטור החומרה במחשב שלי, ורציתי את זאת שנחשבת להכי טובה ואמינה. מה מומלץ?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכירים את זה שבזמן ניגון סרט האפקטים כמו פיצוצים וכאלה ממש חזקים בזמן שהדיבור חלש יותר בהרבה. השאלה אם יש דרך לאזן את זה לאותה עוצמת סאונד כדי שלא יהיה הבדל ביניהם. אני רואה את הסרטים שלי דרך vlc עם מנוע ace. צפיה ישירה בטורנטים למי שלא מכיר. חייב להשתמש בנגן זה בגלל שרק הוא תומך במנוע ace. תודה מראש על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור אותה בדרך כלשהי, אשמח לתובנות. קניתי מחשב לבן שלי ומסתבר שכונן C יחסית קטן ויש עוד שלושה דיסקים D, E, F שלכל אחד יש 250 GB לא מנוצלים. הוא לא יכול להתקין משחקים יותר כי C תפוס והדרישה שהמשחק יותקן בספריית ROOT לא ניתן לאחד כי ניסיתי ואיכשהו הצלחתי להבין שהדיסקים מופרדים, זה 2 דיסקים נפרדים, זה לא פיצול תיקיות. האם יש איזו דרך אולי לרוקן קצת את C מתיקיות שיושבות בו ולהעביר אותן לכונן אחר ולפנות מקום ? או רעיון אחר כלשהו ? תודה רבה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום חברים.. יש לי 3 הרד דיסקים שונוים במחשב עכשיו נוצר מצב שההרד דיסק עם מערכת ההפעלה התמלאה עד 0 מקום!!!!! עכשיו חשבתי על זה שכמו שאפשר לפצל הרד דיסק 1 לכמה פרטישנים אולי אפשר לעשות פעולה הפוכה ולאחד שני הרד דיסקים לפרטישן 1?? מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר שני מחשבים להיות מחשב אחד? זאת אומרת: יש לי מארז אחד עם כל המרכיבים ובנוסף עוד לוח אם עם מעבד וזיכרון +ספק כוח. האם אפשרי לאחד את שני המחשבים וליצור מחשב חזק יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אין אפשרות להרחיב את C בגלל המחיצה שתקועה באמצעאיך פותרים את זה? ולא הבנתי איפה מחיצת ה20GB של הוינדוס, הכונן הוא 1TB והמחשב הגיע בלי DVD של וינדוס
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב אני רוצה לאחד מחיצות בדיסק במחשב המחיצה של C קטנה הורדתי תוכנה EASEUS מישהו יכול להסביר לי איך אני מאחד מחיצות ל C בתוכנה השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-