תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המאוורר של הספק של המחשב עושה רעש מרגיז כאשר אני תוקע איזה קיסם ועוצר את המאוורר אז יש שקט חשיש לכם איזה טיפים? חשבתי אולי להשאיר את הקיסם בתוך המאוורר שלא יסתובב , האם זה יגרום לבעיות?(המחשב לא מתחמם יותר מדי בערך 25 מעלות) דרך אגב ניסית להוציא אותו ולשמן וגם להבריג יותר חזק אך זה לא עזר בתודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים אחד של 30 ג'יגה שמחולק ל5 מחיצות , אלה הם 5 המחיצות הראשוןנות ועוד אחד של 6 ג'יגה שזה ההארד דיסק האחרון!!! עכשיו כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הדיסק של 6GB הופך להיות D למרות שאני מגדיר אותו ב disk managment כ- H האם יש דרך לגרום לו להשאר כ H ולא לחזור להיות D אחרי הפעלה מחדש????
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים חכמים יש לי בעיה בחיבור לפטופ למסך מחשב ללפטופ יש כניסה של HDMI במסך עצמו יש רק DVI, ולפי חיפוש בגוגל זה ספציפית כניסת DVI-I עד עכשיו היה מחובר ללפטופ מסך חיצוני ישן מאוד, החיבור היה עם מתאם שיש לו כניסת HDMI (נקבה) ויציאת DVI (זכר). המתאם מחובר ישירות למסף וכבל HDMI מחבר את המתאם למחשב כשניסיתי לחבר באותה תצורה את המסך החדש זה לא עבד ניסיתי לחבר מתאם אחר עם יציאת HDMI (זכר) וכניסת DVI (נקבה), ככה שהמתאם מחובר למחשב ואז יש כבל DVI בין המתאם למסך. גם לא עבד, אבל אני חושד שזה בגלל שלכבל אין את כל הפינים (שלפי ויקיפדיה בDVI-I יש את כל הפינים). למתאמים יש את כל הפינים. מישהו נתקל בסיטואציה כזו ויודע לעזור? המסך הוא samsung sy…
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי WINXP שנתקע לעיתים קרובות עם מסך כחול והודעה שהסיבה לכך היא הדרייבר של מודם הכבלים AMBITUCM.SYS . המודם מחובר ל-USB. בדקתי באתר היצרן של המודם - אין להם דרייברים חדשים (או דרייברים בכלל).האם יש למישהו אותה בעיה? אודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה
-
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש זה המפרט מעבד: i3 3220 לוח אם:b75m-d3h כרטיס מסך: 6970 2 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היה שהמחשב נהיה איטי לפעמים ניתקע ואני לא מבין למה הוא חדש היה לי מחשב שקניתי לפני 6 שנים והוא לפעמים יותר מהיר ממה ששיש לי היום יש איזהו תוכנה שיכולה לבדוק אם כל הרכיבים בסדר? ואז לדעת שהבעיה היא בוינדוס? כי אני כן משתמש באנטי וירוס ועושה בדיקה כל כמה ימים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אחי נדפק, היה מותקן עליו ויסטה שכל הזמן היה נכבה, המחשב פשוט כל הזמן היה נכבה, לקחתי אותו ללחץ אוויר ניקיתי וסידרתי שם הכל פיקס, לא עזר. ניסיתי לפרמט ולהתקין XP\7 אבל כל פעם שהייתי מגיע לשלב כלשהו בהתקנה\פירמוט המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש\נכבה. עכשיו באותה מידה על מסך כלשהו הוא היה יכול להישאר בלי להיתקע ובלי כלום להיכבה שום דבר, רק במצבים המסוימים של ההתקנה. אני כבר לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה הבעיה\איך לסדר אותה? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדר"כ משאיר את המחשב דולק בלילה וונכנס שוב בבוקר. בדר"כ המסך SAMSUNG 21 מכבה את עצמו ובבוקר בהוזזת עכבר המסך מתעורר לחיים (המחשב לא ישן-רק המסך מתעורר) בימים האחרונים לאחר הלילה המסך מהבהב באור כחול ולא נדלק אני שומע ברמקולים תגובות להקשות שלי במקלדת ובעבר וכלום ... הכל שחור ניסית לרסט את המסך (מתח) ולא עזר, מסתבר שהמסך כן חוזר לחיים כל פעם לאחר כ 3 דקות מרגע הוזזת העכבר הראשונה....ועד להרדמות הבאה זה הזוי.... יש לכם רעיונות לפני שאני מפרמט
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, זה התחיל לפני איזה שבוע. הכל עבד מעולה, חזרתי אחרי חודשיים בלי עדכונים הביתה (מחופשה) עדכנתי, ריסט. אני מדליק אין כלום מסך שחור. ניתקתי מהחשמל חיכיתי כמה דקות חיברתי והוא עבד רגיל, עשיתי ריסטים לא הפריע לו כלום. עוד פעם עדכון (של ווינדוס כן??!) ריסט והמחשב נשאר מת. חצי שעה עניינים הוצאתי מהחשמל חיברתי לא עבד. עשיתי שוב עבד. עכשיו פה הבעיה. סתם הייתי באמצע משחק, בטעות נתתי למחשב מכה פיצית (באמת לא רצינית) בפינה עם הברך שהתסובבתי בכסא, הסאונד פתאום קפא המסך קפא הכל קפא, הוא לא הגיב לכלום. הסאונד המשיך להתקע בלופים וכיביתי אותו. מאז הוא פשוט מסרב לתת סיגנל ואם מדליקים אותו הוא נכבה אחרי דקה או שתיים. יש למישהו מושג מה לעזאזל הולך איתו? הווינדוס חוקי למהדרין לפ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אוקיי המחשב קורס ככה מדי פעם..(וזה מעצבן לאללה צירפתי למטה קבצי מינידאמפ(כל התיקייה)) כבר פירמטתי אותו כמה פעמים כרגע אני רק עם דרייבר של צ'יפסט+כ.רשת בלבד!אז כנראה הבעיה באחד מהם או חומרה.. חשוב לציין שהמחשב באחריות לעוד כמה חודשים ואם תהיה בעיה יחליפו לי.. מעבד:e2180 לוח-אם:asus p5gc-mx/1333 קשיח:160 סמסונג סטה 2 זכרונות:2 ג'יגה לא יודע חברה כ.קול:hd realtek כ.מסך:מובנה של אינטל 950 מערכת הפעלה:windows xp sp3 (ניסיתי גם 2 וקורס גם) יאללה חברים תודה לעוזרים ניסיתי לפרט כמה שיותר.. נ.ב אין שום אוברקלוק למחשב,והמתח של הזכרונות אין אפשרות לשנות בגלל שהלוח נותן אוטומט ואי אפשר לשנות.. התזמונים של הזכרון הם 4-6-6-15-5 ניסיתי גם 5-5-5-18-5 ולא עזר.. תודה לעוזרים [attachment de…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים המחשב שלי פתאום נתקע והופיע לי מסך כחול שרשום בו הרבה דברים כאלה ותוך 2,3 שניות הוא עשה ריסטרט ואז שהוינדוס בא לעלות הוא עושה לי הודעת ERROR שהוינדוס לא יכול לעלות אתמול פירמטתי את המחשב והוא פעל אבל אחרי כמה דקות הוא שוב עשה את אותה הבעיה ולא הצליח לעלות יותר. (כל הזמן הזה פירמטתי רק את כונן C) היום שוב פעם פירמטתי את כונן C ואיך שהמחשב עלה עשיתי לו סריקות דרך האינטרנט והוא גם לא מצא כלום ושוב המחשב נפל ולא פועל יותר.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע כבר כי אין לי מושג מה לעשות... תודה ענקית מראשש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון שלום דבר שני: בזמן האחרון שמתי לב שההארדיסק שלי "אוכל" את עצמו,אני יודע שזה נשמע מוזר... בכול מקרה יש לי הארדיסק של 40GB שמחולק ל3 כוננים: C-9.45GB D-13.95 E-13.95 הם עובדים על FAT32. סה"כ משקל הקבצים בכונן C הוא GB4.01 אז חסרים לי עוד 5.75GB הפעולות שנקטתי: *הרצתי את האנטי ווירוס-לא מצא כלום *הרצתי אנטי ספיי וואר-לא מצא כלום *בדקתי לקבצים חבויים-לא מצא כלום אין לי כבר מה לעשות עיזרו לי בבקשה זה מרגיזזזזזזזזזזזזזזז הנה תמונות שיוכלו אולי לעזור: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מקפיץ לי פיוזים בבית ועושה ריסטרטים. התחיל לפני מספר חודשים בהודעות של וינדואס על בעיה בכונן הקשיח. עשיתי איזה תיקון על ידי וינדואס , ההודעה אמנם פסקה אבל המחשב המשיך לעשות פה ושם ריסטרט עצמי. היום זה התחיל להקפיץ לי את הפיוז בלוח החשמל הראשי.(בדקתי בשקעים שונים, ניטרלתי מכשירים אחרים וזה כנראה בא מהמחשב). הציעו לי לבדוק ראשית את המאוורר של ספק הכוח, בדקתי והוא עובד. הטמפרטורות של כל הרכיבים בתחום הסביר ומטה (בודק עם cpuid monitor). התחלתי לעשות במקביל בדיקה של הכונן הקשיח על ידי- seagate tools . הבדיקה הקצרה הראתה שהוא בסדר, כרגע בשלבים הסופיים של הרצת הבדיקה הארוכה יותר. החלפתי גם את כבל כניסת המתח. כרגע זה עדיין עובד בלי להקפיץ אבל קשה לי להאמין שזה רק בגלל הכבל.…
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
לפעמים מופיע לי מסך כחול המחשב אינו תקוע אני יכול לכבות אותו מהמקלדת ומהרשת ניסיתי להחליף לוח אם וכרטיס מסך (לאותו דגם לוח IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170MYVIVO) הבעיה לא נפתרה ניסיתי עדכון ביוס לפי הסבר של חברת גיגה בית זה יכול להיות אולי התנגשות בין הכרטיס מסך לבורד??? לינקים לתמונת המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG'>http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg]http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.Jpg
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה קובצי הדאמפ : http://www.file2host.com/142837 אם מישהו לעשות לי טובה ולנתח את הקבצים ולהגיד לי למה המחשב עושה ריסט בלי שום סיבה ואפילו לא מראה הודעה אני אשמח מאוד. יש קובץ דאמפ מאתמול ה13/4. כרגע אני עובד עם מערכת הפעלה windows xp ואחרי שהמחשב מסיים לעשות את הריסט הוא לא מראה הודעת שגיאה.. לפני windows xp עבדתי עם windows vista וגם היו לי הרבה ריסטרטים אוטומטיים אבל היה לי דיווח שגיאה למה המערכת קרסה . (אני לא זוכר מה בדיוק זה רשם אבל הייתי בטוח שיש לי בעיות בווינדוס ועכשיו אחרי שהתקנתי את windows xp ועדיין יש ריסטים אוטומטיים אני חושש שזה בעיה בחומרה שלי). מפרט המחשב : AMD ATHLON 64 3700+ זיכרון 512RAM דיסק קשיח 80GB מערבת הפעלה windows xp home edition [attachment d…
-
- 12 תגובות
- 834 צפיות
-