תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אחיין שלי עושה בעיות. הגיע אליי עם כמה תקלות ואחת מהן היא שאחרי כיבוי אפשר להדליק את המחשב רק אחרי שעה. אחרי שסידרתי את כל שאר התקלות כיבתי את המחשב וניסתי לברר מה יכול לגרום לתקלה הזו. ניסתי להוציא בטריה ולהזיז את הג'אמפר כמה פעמים, לאחר מכן, גם למחרת כבר לא היה BOOT וגם לא שום ציפצוף שמראה סימן חיים. ניתקתי את כל החלקים הלא רלוונטיים, רק רכיבי הליבה והספק. ניסתי גם להוציא זיכרון, להחליף כרטיס מסך למובנה בלבד אבל כלום. בסוף פתחתי את הספק ומעבר לאבק של 3 שנים ראיתי משהו שנראה בין ספק גמור לבין דבק מסוג כלשהו, אציין שגם היה ריח שרוף מעט שבא מהספק. ניסתי גם עם הספק שלא ולא היה בוט גם אחרי 20 דקות אבל היה ציפצוף 1 ארוך וחוזר שאני לא יודע מה הוא אומר. שוב כמובן ניסתי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתמול המחשב קפא לי ועשיתי ריסטרט. מרגע שהוא חזר הוא עושה בעיות - איטיות כללית ובעיה בסאונד. כל קטע אודיו, בין אם זה שיר או פס קול של וידאו מקרטע, אפילו צלילי המערכת של ווינדוס, מאט ונתקע בקטעים מסויימים וממשיך בסדר בקטעים אחרים. ניסיתי להסיר ולעדכן דרייברים, עשיתי שחזור מערכת ליום לפני שהתחילה הבעיה - ממשיך אותו דבר. יש רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(מקווה שאני רושם את זה בפורום המתאים) קצת ארוך אבל אני אשתדל לקצר. היה היה פעם XP שבו הכל עבד. עברתי לויסטה ואחרי תקופה מסוימת ה-USB החל לעשות לי בעיות בצורת USB Device Not Recognize. עברתי ל-7 ומשום מה העניין הזה הסתדר. קניתי אתמול איזה התקן USB שקשור לאודיו (לא מצפה ממכם להבין בזה - ממיר Midi To USB). חיברתי אותו בדיוק לפי ההוראות ושוב אני מקבל USB Device Not Recognzie. ההתקן הזה הוא של חברת M-Audio ולפי מה שכתוב שם באתר, הם אומרים שעוד לא הוציאו לו דרייברים ל-7 למרות שראיתי באחד הפורומים אפשר להשתמש בדרייברים של ויסטה. הלכתי למחשב הנייד שלי שבו מותקנת ויסטה, והתקנתי אותו והוא עבד כמו שצריך. בעברית - ניתן להתקין אותו כמו שצריך על ויסטה. ממשיכים - התקנתי על המחשב הרגיל ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב יחסית ישן מחבר: לוח אם: MSI 848P Neo-LS (MS-6788) כרטיס מסך: geforce fx 5200 זיכרון 2X256MB DDR 1 השאר פחות חשוב.. המחשב נדלק אבל אינני רואה תצוגה באף שלב.. (no signal) מה יכול להיות מקור הבעיה? בהנחה שכרטיס המסך והזכרונות תקינים לחלוטין..(נבדקו על מחשב אחר..) תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים בערך, שמעולם לא עשה בעיות מיוחדות - לפחות עד היום בבוקר. באמצע משחק המחשב נתקע ועשה לעצמו RESET. בסדר, קורה. הבעיה היא שאחרי כן המחשב נתקע אחרי הPOST, במסך בו מוצגים נתוני המעבד והזכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים, אבל בכל פעם הוא מאט עד כדי עצירה באחד ממסכי הBIOS. כשאני נכנס להגדרות, פעולה שבעצמה לוקחת כמה דקות טובות במקום ה20 שניות הרגילות, לוקח למחשב כמה שניות להגיב על כל לחיצת מקלדת. איפוס באמצעות הוצאת הסוללה לא עזר (למרות שההגדרות אכן התאפסו לברירת המחדל). מה עוד אפשר לעשות? אם זה משנה, המפרט הבסיסי הוא E8400 ABIT IP35E GSKILL 800MHZ 4GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400 ********************עדכונים*************************** כרגע המצב בכלל …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה מאיביי, למשל את זה: http://www.ebay.com/itm/PINNACLE-PCTV-HD-CARD-ATSC-HDTV-QAM-RECEIVER-ANALOG-TV-RADEO-8230-10023-51-/400246588416?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d308e4400 כתוב שיש לו כניסות RCA. RCA תומך ב-HD? לא אמורה להיות כניסת HDMI? ועוד משהו, האם זה משנה שכרטיס תומך רק ב-NTSC ולא בשיטה שיש בארץ (PAL)? אני רוצה לחבר ממיר של יס לכרטיס. הממיר אמור לתמוך גם ב-NTSC, לא? נ.ב מצטער אם לא כתבתי במקום הנכון, פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה לעשות, יש לי בעיה במחשב הוא נתקע כשאני מריץ עליו דברים כמו משחקים וסרטים המפרט של המחשב הוא: מעבד AMD ATHLON 64 X2 4800 לוח אם GIGABYT GA-MA69VM-S2 מאוורר פשוט על המעבד זכרון 4GB אחרי 31 דקות בתוכנת OCCT הפעולה נפסקת רשום לי CORE #0 OVER MAXIMUM VALUE- VALUE REACHED;85.25' MAX VALUE 85 מה זה אומר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לפצל את התצוגה שלי במחשב לשלושה מסכים (המסך של המחשב הנייד + 2) ורציתי לדעת אם אני רוכש מפצל VGA פשוט (20-30 שח) האם ניתן לקבוע את תצורת שני המסכים? (שכפול, הרחבה, להחליט היכן יהיה כל אחד מהם בהגדרות של ווינדואוז וכד') תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים.. בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. המפרט: E E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W .. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05: תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עושה ריסטרט ומראה תשגיאה הזות הווינדוס רושם לי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי זיכרון במחשב lenovo thinkpad r500 נייד, היה לו 1GB והוא היה חנוק לגמרי עם כמות כזו קטנה. לקחתי זיכרון 2GB שהיה במחשב אחר שלי ופעל שם מצויין ושמתי בלנובו, עכשיו יש בו 3GB מאז יש קטע מוזר המתואר בתמונה.... מן ארטיפקטים מוזרים כאלו, פסים מאוזנים שיכולים להופיע בכל מקום, לפעמים באופן רנדומלי, אבל לפעמים גם לא, נגיד הם כמעט תמיד מופיעים בלחצני החלון שלמעלה (איקס,הגדל,מזער) וגם בצד ימין של החלון למטה. המחשב עבר פירמוט והבעיה עדיין ממשיכה. האמת לא מפריע לי יותר מדי, אבל אם יש פתרון פשוט אשמח לשמוע. הרצתי memtest ולא נמצאו שגיאות.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן בבית פנטיום 4 3.0GHZ, לוח אם P4P800 SE. כשאני מחבר איזשהו עכבר, לא משנה איזה, המחשב מזהה לי אותו ומתקין אותו, אך כאשר אני מנסה להזיז אותו הוא לא מגיב. ניסיתי כמה עכברים (שעובדים בשני מחשבים אחרים), עדכנתי BIOS (לא נראה לי שקשור, אך בכל זאת). כשאני נכנס ללוח הבקרה למאפייני העכבר, בכרטיסיית "חומרה" אין שום חומרה שמופיעה שם, למרות שב"מנהל ההתקנים" הוא כן מופיע!!!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה ברשותי מחשב חדש intel i 7 3770k motherboard intel dz77ga-70k 8g ram 1600 ssd 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti nvidia קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 מסך פעם פעמיים ביום בעיקר במזמן משחקים . הנה ה MINIDUMP
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-