עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RomanKr,

שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

3. שלום רב יש לי כונן C שפועל תחת XP תכולתו 40 ג'יגה מתוך 40 ג'יגה רשום במאפיינים של הדיסק הקשיח שפנוי לי 11 ג'יגה בעוד שבפועל תפוס לי רק 16 זאת אומרת שאמור להיות לי פנוי 24 ג'יגה מחקתי את הקבצים של האינטרנט וגם מהסל מחזור והרצתי את סורק הדיסק ושום דבר לא עוזר ! איך אני מחזיר את הג'יגות האבודים ???!?!? אנא עיזרו לי !

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום.. יש לי כרטיס TV FLY VIDEO 98 עכשיו הדריברים שהיו לי במחשב הישן עבדו עם XP במחשב החדש שאני מתקין את הדריברים הוא מתקין ואחרי זה הוא קרוס.. הלוח אם הוא EPOX 8RDA3+ מה יכולה ליהיות הבעיה? מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא דריברים עדכניים?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by mMmSaK,

שלום לכולם, לאחרונה רציתי לשדרג מחשב נייד שאני מאוד אוהב ב SSD ששכב ולא עשה כלום (MX100 256GB). חיברתי אותו והוא זיהה והכל היה טוב ושרציתי לפצל אותו לכונן C ועוד משהו אז בטעות עשיתי לו דליט בבחירה של איפה להתקין את המערכת הפעלה ועכשיו בהתקנה זה לא מזהה אותו בכלל. יש לציין שבמחשב נייח כלשהו זה כן מזהה את ה SSD הזה. מישהו יודע איך משחזרים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eranpr,

שדרגתי את הזכרון שלי ל1024 צגה בייט אבל בעת ההשמה של הזכרונות החדשים ולאחר כל הקומבינציות האפשריות הגעתי למסקנה שהסלוט הרביעי תקול... המחשב מזהה רק את סלוט 1-3 .... איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by gogober,

התקנתי לוח אם והוא לא מזהה לי את הפלופי הפכתי את הקו הרחב וגם לא עזר בעיה שנייה שקיימת היא שאני מכבה את המחשב באמצעות המפסק הראשי המחשב נדלק מחדש ורק בפעם השנייה הוא נכבה :s05:

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by EINAVGB,

במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by shmolik2k,

קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by huber,

שלום לכולם התחדשתי במסך LG OLED שחובר אחר כבוד דרך רסיבר למחשב. הלוח בקרה של נווידיה מזהה שזה מסך LG אבל לא דגם מדויק ומנהל ההתקנים של המחשב בכלל מזהה אותו כמסך ג'נרי, מה שכמובן מוביל לכך שהמחשב לא יודע להוציא אליו אות 4K. אני יודע שאפשר להגדיר רזולוציות ידנית, אבל הייתי רוצה לגרום למחשב לזהות את המסך אוטומטית ולא ידנית. חיפשתי ברשת דרייברים (והרצתי חיפוש גם דרך מנהל ההתקנים) ללא הועיל. המסך הן 65CY אשמח לרעיונות.

11. Started by yan666,

ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  12. דבר ראשון, הבעיה היא לא שלי, אלא היא של Yot, והוא ביקש ממני לפתוח את הת'ראד ( מכיוון שהוא לא יכול להיכנס לשום אתר ) . כל פעם שהוא מנסה לכתוב משהו, באתר ( תגובה לדוגמא ), או כתובת בשורת הכתובות, האקספורר נתקע . בבקשה עיזרו לו לפתוא את הבעיה, תודה!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by yossi541,

אתמול הרכבתי לוח ומעבד בפעם הראשונה ?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? הכל הלך פיקס למעט כרטיס רשת PCI ששמתי במקום זה המובנה בלוח. הכרטיס זוהה והותקן לו דרייבר אך בשום פנים ואופן אינו מצליח להתחבר למודם. הוא אינו מצליח לתקשר עם המודם. ברגע שאני מנסה להשתמש בכרטיס המובנה בלוח הוא מתחבר ללא בעיה. בלוח הקודם שלי הכרטיס הותקן ללא בעיה וביטלתי ללא בעיות את המובנה בלוח. האם יש לוחות שאין אפשרות לבטל את זה המובנה בלוח? איך אפשר לגרום לו לעבוד במקום המובנה בלוח?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  14. מפרט מחשב - Barton 2500+ Abit NF7 v2.0 Samsung 1GB Tccc 400MHZ Radeon 9500 PRO ENERMAX 350W Dual Fan אוקיי זה הדברים החשובים לדעתי ... הבעיה היא שהמחשב קורס תחת עומס (GTA :SA ) וזה גם אם המחשב באוברקלוק וגם אם הוא לא, אבל לא בכל המחשקים\תוכנות הוא קורס , ככה שאני לא מצליח להבין מה הבעיה ... מבחינת הקירור אין שום בעיה כי המחשב עכשיו פתוח והמעלות לא מתקרבות אפילו ל 50 מעלות במאמץ , מה גם שביטלתי את כל ההגנות על המעבד בביוס. ניסיתי לצרוב מספר ביוסים - לא עזר . מה אתם אומרים ? יש איזו דרך לגלות את הבעיה בלי להחליף חלקים לשם בדיקה? תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by CybeR_CoM,

אחרי שבדקתי בכמה תוכנות כמו sisoft sandra, speed fan את מתח ה3.3V כמו שהוא נמדד גיליתי שבכל הבדיקות הוא עומד על 2.7V בערך מה שבהחלט לא דבר חיובי. לעומת זאת בביוס, אני מקבל קריאה נורמלית לחלוטין של 3.3V יציב. הלוח אם שלי הוא Epox EP-4G4A+. יש לי ספק של ANTEC בהספק של 430W. מדי פעם בעומס כבד, המחשב שלי מחליט לעשות ריסטראט מעצמו וזה בנוסף לעובדה שפעם הייתה לי בעיית ריסטארטים חמורה בלי קשר לעומס כבד, המחשב היה מחליט לפעמים להפעיל את עצמו מחדש ואחרי שבדקתי את זה כנראה שהפיתרון היה לדאוג לקירור טוב יותר לNB. כל שאר המתחים לעומת זאת יציבים כסלע כמו שאומרים.. השאלה היא איזה קריאה לקחת ברצינות יותר? האלה שבאות מהתוכנות או האחת מהביוס?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by manbot,

קיבלתי הודעה, ולא הספקתי לפתוח אותה והמחשב נתקע ועשה ריסט.. עכשיו יענו זה כאילו לא קיבלתי תהודעה יש אפשרות לראות תהודעה? אין לי היסטורי. תודה לעוזרים! זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by cooper,

ניסיון לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב גרם לכך שהמחשב הפסיק לקורא את הדיסק הראשי, המאסטר, והן הסלייב. הדיסקים מקבלים זרם חשמלי אך המחשב אינו קורא אותם. בפעם הראשונה שהדבר קרא ניתקתי את סוללת הגיבוי של לוח האם והמחשב חזר לקרוא את המאסטר, אך כשניסיתי שוב לחבר דיסק קשיח נוסף כסלייב, התופעה חזרה על עצמה-כלומר המחשב אינו קורא את הדיסק הקשיח גם כאשר הסלייב מנותק. ניסיון להוציא את סוללת הגיבוי ולהחזירה לא הצליח. מה יכול להיות מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. אני לא מצליח לראות את התוכניות שפתחתי כאשר אני ממזער אותן , אני יכול לראות מה פתוח רק עם Alt + Tab מצורפת תמונה הממחישה את התקלה . איך אפשר לסדר את זה ? תודה ענקית לעוזרים !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by solo53,

שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by יוסף יפרח,

יש לי מחשב HP נייד דגם dv6-3110ej עם שני סלוטים לזיכרון כרגע יש בו שני כרטיסים כל אחד 2 גיגה DDR3 רכשתי שניים כל אחד עם 4 גיגה החלפתי ולא עלה המחשב הוא מראה שהוא מנסה לתקן את עצמו וחוזר על הפעולה בלי הפסקה ולא מצליח מחפש פיתרון או לחילופין מה האפשרויות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by doreiny,

יש לי מארז צ'ינברו והיום קיבלתי ליום הולדת את ה gatewatch שבאתי להרכיב אותו במארז שמתי לב שהפסים שמתחברים על הכונן(gatewatch) ללא ברגים לא נכנסים כמו שצריך בכונן מה שגורם לאי תאימות ביין 2 הרכיבים הנ"ל הקטע היותר מעצבן הוא שכששאלתי בפנדה לגביי 2 הדברים האלה אמרו לי שאין בעיה בינייהם בכלל.. מה עושים? :s05:

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by gilgol,

שלום, זה המפרט שלי: qx9770 striker 2 formola 2 tera hd 9800 gx2 4 giga gskill g9 termalight קירור enermax 620 אז ככה , הרכבתי את המחשב בפעם הראשונה שלו, הפעלתי ,הוא נדלק אבל אפילו לא הגיע לביוס שוב ושוב עשיתי נסיונות (הוצאתי זכרונות וכו) עד שמצאתי שיש רק סטיק אחד של גיגה אז הביוס עולה, עד כאן סבבה בערך, בביוס הוא מזהה את המעבד ואת המהירות שלו 3.2 אין בעייה התקדמתי להתקנה של הווינדווס והוא כל פעם נתקע, פעם באמצע ההתקנה ופעם בסוף ופעם שהעילתי כבר את הווינדאוס אבל הוא כל פעם נתקע וגיליתי שזה עניין של זמן עד שיתקע לכל אלה שקופצים עכשיו "הלוח דפוק,המעבד וכו" , לקחתי לוח STRIKER EXTREM שהוא בכלל לא אמור לתמוך במעבד כזה חיברתי הכל אותו דבר והמחשב עלה בפעם הראשונה בלי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RGod,

קיצר ככה ....יש לי שני זיכרונות של 256 של ELIXIR ו 2 של 512 של GEIL שניהם עובדים ב דואל צאנל . כאשר אני מנסה לחבר אחד כזה ואחד כזה אז זה לא עובד פשוט ,לא יודע למה .....רושם לי - windows couldnt start because the following file is missing or corrupt:SYSTEM32\drivers\PCI.SYS ולמטה רושם עם ברצונכה לתקן את הבעיה אז להכניס דיסק של WIN וללחוץ R - אז זה גם כן לא עוזר .

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום חברים.. עוד בעיות.. אין להן סוף לאחר שהצלחתי להפעיל 2 הראדיסקים של SATA2 ביחד ההארדיסק שחיברתי מאוחר יותר נכשל באמצע פעולות בWINDOWS. למשל אני מוריד משהו בתוכנה AZUREUS (ביטורנט) ולפתע הוא נותן הודעת שגיאה: Disc read error - the request could not be performed because of an I/O device error, write fails, flush fails הודעה שניה עם write במקום read ועוד 2 הודעות בערך אותו דבר. המוזיקה מהWINAMP שהפעילה קבצים מהכונן ההוא הפסיקה והוא לא מופיע ב"מחשב שלי" אני גם מקבל הודעה מפחידה מהWINDOWS שהקבצים ששמרתי (בתהליך ההורדה) בכונן נאבדו. האם יש צורך לשים ג'אמפר כלשהו בכונן הזה? למה הוא נכשל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים