עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי לכולם, אני נתקל במסכים כחולים כמעט מדי יום. מדובר במחשב חדש לחלוטין לכן הסיכוי שהבעיה נובעת מתקלת תוכנה גבוה יותר מאשר תקלת חומרה. אני הולך להריץ memtest כל הלילה על מנת לאשר שאין בעיית זיכרון. מערכת ההפעלה הינה windows 7 pro להלן קובץ dmp (מצורף כקובץ למטה). התכנה BlueScreenView מדווחת על שגיאת 0x0000007a עם פרמטרים: fffff6fc`40067d08 ffffffff`c000009d 00000001`0ff9ebe0 fffff880`0cfa1000 אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה ותודה מראש לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by stam101,

קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים... אז ככה לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7 כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלק לפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות אגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dj_poo,

שלום חבר'ה ותודה לעוזרים, אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players כמו madiaplayer and bsplayer.. וכשאני מוריד דברים בטורנט זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו יש לי מחשב יחסית טוב עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection. core 2 duo e8400 4gb ddr2 and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי בצעתי איחוי דיסק וגם chkdisk וזה עדיין קורה איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי מחשב HTPC עם לוח אם ma785gm ומעבד שתי ליבות של amd. המחשב התחיל להכבות בפתאומיות, בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נכבה אחרי 10 דקות ואז כל פעם שהוא עולה מחדש אחרי פחות זמן. ניקיתי ושמתי משחה טרמית חדשה וזה עזר ליום יומיים אבל עכשיו זה שוב נכבה - כבר בזמן העלייה של ווינדווס. יכול להיות שזה בעייה של הלוח אם? אם אני אחליף מעבד, יש סיכוי שזה יעזור? יש עוד רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A660 שלחתי אותו לתיקון והחליפו לי אותו בחדש קניתי באופן פרטי דיסק קשיח מסוג SSD של אינטל 320 והתקנתי עליו את ה RECOVERY DISK של טושיבה שזה אומר WIN7 פלוס דרייברים ותוכנות שונות אחרי כמה ימי שימוש התחילו מסכים כחולים בהתחלה כשהייתי משתמש בעכבר או מקלדת BLUETOOTH אח"כ כשחיברתי EXPRESSCARD לאחר מכן כל פעם שאני מפעיל תוכנה כמו פרימייר המחשב נתקע מספרי הסטופים במסכים הכחולים משתנים ניסתי להתקין כל מיני דרייברים של הBT ןEXPRESSCARD אך ללא הועיל יש לציין שהתקנתי את כל העידכונים של 'ןמ7 כולל הSP אני אובד עצות עזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Sango,

שלום לכולם, סוף סוף התחדשתי במחשב חדש המפרט החלקי: Asrock z68 pro3 anter trio 650W msi r6950 twin frozr iii Samsung F3 1000gb יש לי כמה שאלות שנוגעות להרכבה: 1. אני ממש לא מבין לפי המדריך של הלוח אם איך לחבר את הכבלים הקטנים של PWR, RESET וכאלה.. אם אני לא מחבר משהו נכון, יש מצב לנזק או שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחבר נכון? 2. על הכרטיס מסך יש 2 חיבורי PCI-E של 6 פינים. האם אני צריך לחבר את שתיהם לספק? כי לפי הוראות התקנה לא כתוב שבכלל צריך לגעת בהם וזה נשמע לי מוזר... 3. יש הבדל בין אם אני אחבר את הכונן קשיח ליציאה של SATA2 או SATA3 בלוח? 4. המארז CM370 בא עם מאוורר אחד מאחורה וזהו? איפה כדאי להתקין בוא מאוורר נוסף? תודה לכם מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by alex28,

שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by david2k,

לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by idanrm,

שלום, ברשותי מחשב בן כ-3.5 שנים עם ספק EZCool 450W. עכשיו המחשב כבר עבר כמה וכמה הפסקות חשמל, אבל האחרונה כנראה גמרה אותו לגמרי. זו הייתה הפסקת חשמל של שנייה (נפילת מתח שחוזרת מיד), ומיד לאחר חזרת המתח שמעתי קולות פיצוץ מהספק (כנראה) וראיתי ניצוצות. מיד ניתקתי הכל מהחשמל, וכשהחזרתי לחשמל המחשב לא נדלק. עכשיו אני חושש לחומרה, כי זה מחשב די יקר (עלה אז 6K), עם כרטיס מסך טוב (אני יודע שהיום 8800GTS לא כ"כ נחשב, אבל עדיין מספק אותי). כדאי לשלוח אותו לתיקון? אם אחליף לו ספק ממחשב אחר כדי לבדוק אם שאר הרכיבים בסדר, עלול להיגרם נזק חמור יותר לרכיבי המחשב/לספק שאני שם במקום? אין לי ספקים חזקים ורוב המחשבים האחרים שאני יכול לקחת מהם ספק לא צורכים חשמל כמו המחשב שלי. שווה לנסות …

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Darkwood,

היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nik55,

הי שבוע טוב אני לא מצליח לעשות בוט מדי וי די..כשאני נכנס לבוט מניו (F12) המניו נפתח אבל קפוא אי אפשר להזיז חיצים וגם אי אפשר לצאת מממנו תקוע וקפוא מה עושים? (חלונות XP PRO)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoyo123233,

אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ata01,

לאחר שהמחשב עבד בצורה תקינה במשך יותר משנתיים הוא נתקע בעת העלאת משחק ודרש hard-reset. ניסיתי עם מספר משחקים והתופעה חזרה בכולם (כל המשחקים עבדו בצורה חלקה לפני כן). הפעלת סרט וידאו גרמה לתופעה זהה וכן הפעלת שני סרטונים ב-youtube ומעבר בין החלונות שמציגים אותם. דברים שניסיתי: - הסרה והתקנה של הדרייבר שהיה מותקן (לא הכי עדכני) - הסרה והתקנה של הדרייבר הכי עדכני - system restore לשתי נקודות שונות מלפני שקרתה הבעיה - הורדת ה-memory clock של כרטיס המסך והעלאת ה-fan ל-100% שום דבר לא פתר או שיפר את המצב מלבד הצעד האחרון. ניסיתי להוריד את ה-clock לערך נמוך מאוד ואז הצלחתי להעלות משחק בעל גרפיקה פשוטה יחסית, אבל כשהעלתי משחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות יותר התקלה חזרה על עצמה. האם …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mrpoli3,

שלום , רכשתי מסך לד : aoc e2243fW וכאשר אני מנסה לראות סרטון \ סרט HD איני מצליח לראות חלק הסרט נתקע לשניות קלות והאינו תואם לשמע מפרט המחשב שלי : מעבד : amd athlon 3000+ 2.16 GHz לוח אם : NF7 abit זיכרון פנימי: 1G RAM כרטיס מסך : NVIDIA GFROCE 5200 עם חיבור DVI דיסק קשיח: 260GB האם המסך יכול לההרס עקב זאת? מה עלי לעשות בשביל לסדר את זה .. ? תודה שהקדשת מזמנך לקרוא את הנושא הנל ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Frequency,

הי, לקחתי מחשב שהיו לו בעיות חום ממש רציניות, ניקיתי אותו והוצאתי דברים שלא צריך (כמו כונן DVD כי יש CD WRITER, דיסק קשיח כי היו שניים וכונן FLOPY, כי ככה זה פשוט עונה על הצרכים). ב PRIMARY MASTER יש את ה CD WRITER ב PRIMARY SLAVE יש את הכונן הקשיח ב BOOT SEQUENCE עשיתי שה CD יעלה לפני הכונן הקשיח כדי לפרמט ולהתקין WIN (כנראה שזה הדיסק הקשיח שאין עליו מערכת הפעלה). בכל מקרה הוא משום מה לא מראה לי "PRESS ANY KEY TO ENTER SETUP" כאילו הוא לא מזהה שיש דיסק בכונן ואז (אני מניח) הוא עובר לדיסק הקשיח (שכאמור, כנראה אין עליו כלום) וככה נשאר מסך שחור ולא מועיל. מה עושים? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  22. קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yonatan.cohavi,

Windows לא מכבה את המחשב היא רק עושה ריסטרט. לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-HD3H-B3 מ. הפעלה: Windows 7 SP1 ספק: FSP 600W SILVER מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fedora,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by dwking3,

תיאור התקלה: המחשב נתקע ולא מגיב. משמיע רעש מוזר והמסך והצבעים בו משתנים (תמונות מצורפות). הופעת הבעיה: בעבר הבעיה היית מופיע בעת משחק במחשב בלבד. לאחר מכן הוא החל להיתקע גם בשולחן העבודה. לאחר פירמוט שלא פתר את הבעיה, המחשב נתקע גם בעת גלישה באינטרנט. מפרט: מארז: raidmax tornado ספק כוח: ezcool ps-1000 500w 12 cm big fan psu לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים