עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blabla2002,

אין את האפשרות ל DMA ועוד אפשרויות ושאני אומר אין זה שאני לא מוצה את זה יש לי רק write cache enabled ואני לא יכול לבחור את זה לא נראה לי שלדיסק אין DMA כי אם לא היה היתה את האפשרות אבל לי אין כלום יש לי windows 2000 ו wd 20 gb 7200 rpm אזה דחוף ולא נראה לי שזה בעיה driver

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. ** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by SharP,

אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ot,

ניסיתי את המלצתך בעניין, להשתמש באותם קבצי איתחול ========= AUTOEXEC.BAT ========= @ECHO OFF REM This Boot configuration was prepared by Prognathous. REM For any questions and suggestions, contact prognathous@hotmail.com REM You are free to modify the files, but if you choose to so, please keep these remarks intact. IF "%config%"=="REAL" GOTO QUIT set EXPAND=YES SET DIRCMD=/O:N set LglDrv=27 * 26 Z 25 Y 24 X 23 W 22 V 21 U 20 T 19 S 18 R 17 Q 16 P 15 set LglDrv=%LglDrv% O 14 N 13 M 12 L 11 K 10 J 9 I 8 H 7 G 6 F 5 E 4 D 3 C call setramd.bat %LglDrv% set temp=%RAMD%:\ set tmp=%RAMD%:\ set nc=%RAMD%:\tools\nc path=%RAMD%:\;%RAMD%:\tools\nc;%RAMD%:\Tools\Command\;a:\;x:\…

• 41 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by or,

יש לי לוח אם לפנטיום 4 מדגם grability d850 ואני לא יודע איזה סוקט יש לו איך אני מברר

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. התקנתי את הדרייברים החדשים אבל אני לא מוצא fix שיפתור את בעיית קצב רענון המסך. בגירסה הקודמת של הדרייברים היתה לי תוכנה שפותרת את הבעיה הזו, אבל עכשיו היא לא עובדת עם הגירסה החדשה ואני לא מוצא עוד עדכון.... :s05: מישהו מצא פתרון?

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. בעיה מוזרה.. כשאני נמצא בעמוד הראשי של HWzone המעבד (CPU Usage) עולה ל90~100%!!! וזה קורה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק האתר הזה!... ניסיתי למחוק כל העוגיות, לא עוזר.. לפרמט, לא בא בחשבון.... יש הצעות..? אני מחובר לאינטרנט דרך שרת...מחשב אחר...אם זה משנה למישהוא..

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by yo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by SharP,

אז ככה .. כשאני עובד אם האינטרנט ודברים כאלה המחשב שלי רץ בסיידר אבל כשזה מגיע למשחקים המחשב בשלב מסוים FREEZE זה יכול לקרות ממש כשהתחלתי לשחק או אחרי שעה אבל זה קורה :-[ :-[ :-[ אני חשבתי שזה בגלל האוברקלוק שעשיתי לכרטיס ולFSB אז עשיתי דווןקלוק ולא עזר! :( :(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היום הפעלתי Fifa2002 אחרי איזה חודש שלא שיחקתי במשחק. אין קול. בכלל. (וזה לא קשור להגדרות המשחק.) אז בדקתי בכמה משחקים אחרים, יש קול והכל עובד נורמלי, כמו גם בשאר היישומים תחת Win XP... אמרתי לעצמי משהו דפוק ב-Fifa, אבל אז הפעלתי Comandos2 - והפלא ופלא - שוב אין סאונד. בכלל ! הכל מוגדר טוב לדעתי, אין התנגשויות. (System) יכול להיות שיש איזה רכיב/הגדרות שפספסתי? כאמור WinXP יש לי, עם כל העדכונים שיצאו ב-win update. אגב, בלוח בקרה-->SOUND&AUDIO --> באחד ה-ADVANCEים הוא אומר לי: "directSound settings not available" זה קשור אולי? מה זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. לפני 3 חודשים קניתי סידי רום X52, לפני כמה ימים (מי שזוכר ומי לא) הפפוצץ לי דיסק בתוך הסידי רום, ואז הוצאתי את הרסיסים והסידי רום פעל, אבל הוא פועל ממש לאט, אולי העיינית נפגעה? יש לכם מושג למה הוא נעשה פתאום איטי?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by sxs,

הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אוקיי מאז ומתמיד אני גולש במהירות של 44-45KBPS , היום פתחתי אינטרנט ולהפתעתי הוא עושה רעשים קצת מוזרים בסוף הסינכרון (מין טווווו ארוך נוסף גבוה) ואז מביא לי את ההודעה המעצבנת: "connected in 28.8KBPS" או לחילופין "connected in 31.1KBPS" ישר התקנתי את המודם מחדש - אין שינוי. התקשרתי לתמיכה והחוצפנים אומרים לי לחכות עד 6 שעות שיחזרו אלי. בינתיים המצב לא משתנה - המהירות נשארת זבל - והחוצפן הזה באינטרנט זהב אומר לי שהכי הרבה שיוכלו להבטיח לי זה לחזור להורדה של 3,500BPS שזה לדבריו הסטנדרד, כשעד עכשיו הייתי מוריד באיזור ה-5000. כמובן שאני לא מוכן לחארטה הזה. האם זה בוודאות הם -(אינטרנט זהב) אשמים או שאולי שמא יש סיכוי קטן שהמודם שלי נדפק... (אני רוצה לעבור ספק בראש שקט) תודה לכל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by xls,

שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל. והרבה זמן לא השתמשתי בו לצורך TV. כשניסיתי לחברו לכבלים של מתב - ללא ממיר גיליתי כי למרות שאמור להיות בו היפר באנד ואופציה לזיהוי אוטומטי של ערוצים זה לא עובד עבור מרבית הערוצים - יש רעיונות למישהו. כאמור מתב רגיל לא דיגיטל ללא ממיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Component,

שלשום עוד הצלחתי לצרוב, אבל עכשיו גם nero וגם win on cd לא עולות. הבעיה היא לא בעיית חומרה מכיוון שניסיתי לצרוב על win 2000 שמותקן בנוסף והצלחתי. אתמול התקנתי via 4 in 1 חדש, הייתכן והבעיה בגללו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by deghost,

הי, יש לי סורק Umax Astra 1220P ולצערי לא קיימים דרייברים שלו בשביל XP. ולמרות זאת התקנתי את "תוכנת הממשק" שלו (Vistascan) החדשה והוא פעל. האמת היא שהוא פעל כמו ג'ובניק שגומר עוד יומיים את הצבא. למה אני מתכוון? אחרי כל סריקה שעשיתי נתקע לי המחשב! (נחמד הא? לפחות התמונה נסרקה!) ועשה לי restart. כן, Windows XP האחד והיחיד (שלא ירבו כמוהו בעולם). משום מה עכשיו הוא החליט לעשות שביתה מוחלטת ואומר שהסורק לא מחובר. מה לעשות??? אפשר איכשהו להפעיל אותו ב-XP? טוב שיש לי Win98 למקרי חרום!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by godisme171,

:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Haflo,

המקרה הוא כזה: יש לי מחשב (המפרט לא רלוונטי) שמחובר למדפסת סיכות Oki 520 MicroLine (בלי הערות בבקשה! ) על המחשב מותקנת תוכנה שעובד ב DOS דרך ה Windows ואמורה להדפיס למדפסת. הבעיה היא שאני שולח הדפסה דרך התוכנה לוקח משהו כמו 10-20 שניות עד שהמדפסת מתחילה להגיב ולאחר סיום ההדפסה עוד כ-10 שניות עד שהיא דוחפת את הדף לתחילת עמוד חדש (להזכירכם מדובר במדפסת סיכות) יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lopp,

ברשותי מעבד סלרון 1100 עם לוח אם ASUS - tuv4x (מדובר בחלקים חדשים שעבדו 12 שעות בלבד). לאחר הפעלה של 12 שעות המחשב קרס (התקבל מסך כחול) עם ההודעה memory dump . הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש לצורך המשך עבודה. יצויין שמחשב עובד עם מערכת הפעלה של WIN 2000 . האם יש למישהו רעיון ממה נובעת התקלה. תודה מראש על ההעזרה. lopp

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 ובזמן האחרון (לאחר להורדתי המון דברים מהאינטרנט) הוא התחיל לעשות לי צרות ולוקח לו מלא זמן לפתוח דברים (כמו "המחשב שלי") ולהעביר קבצים בין המחיצות של ההרד-דיסק. המפרט שלי הוא: לוח אם של אינטל עם ציפ-סט 850 p-4 1600mhz 512 rdram ausu v8200 t2 64m creative sound blaster live platiniun 5.1 40gb 7200rpm quntom בבקשה תגידו לי למה הוא איטי נ.ב כל יומיים אני מאחה את הכונן ובודק שיגיאות :AR15: :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הוא עובד לי כמו שצריך במערכת המקבילה לזו שאני משתמש בה, Win Millenium, רק שהוא לא עובד לי בXp. כל תקליטור שאני מכניס לכונן -דרך המחשב שלי -כשאני מקליק על הכונן -קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: "F:\ is not accessible. Incorrect function." כונן התקליטורים שלי הוא: BTC 24x. מה לעזאזל עושים?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה ישנם רעשים מוזרים ביותר משהו כמו שיש במכשירי קשר כמו צליל מתכתי מיד אחרי כמה שניות הרעש מתחיל ולא שומעים כלום רק רעש זה קורה גם בצפיה בחלק מהסרטים (לא דיוידי) זה לא קורה בכל הדיסקים אלא בחלק מהם אותם דיסקים נבדקו במחשב אחר ואין בעיה הדיסקים חדשים ומקוריים האם כרטיס הקול מזייף? (אבל בחלק מהדיסקים שומעים היטב ובאותו פורמט) או שזה בעיה במערכת ההפעלה? חלונות 95 או שהמחשב ישן מדי? פנטיום 1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים