תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום, העבר הייתי דיי פעיל בפורום, אשמח לעזרתכם. המחשב שלי בן כשנה קצת יותר, מה שמפורסם בחתימה (חוץ מהOC). בחודשים האחרונים הוא נהיה איטי לחלוטין!!! לוקח לו המון זמן לעלות(בלי קשר לwindows) המסך ההתחלתי של הלוח אם תקוע איזה 15 שניות שבעבר היה לשנייה וחצי. אין bluesreen'ים בכלל! המחשב פורמט מספר פעמים עקב האיטיות כדי לשלול אופצייה של ווירוסים עומס וכו'. המחשב מזהה את הזכרונות וההרדיסקים כמו שצריך. טמפרטורה קריריה לחלוטין(5 מאווררי 12 אינצ' + noctua) . המחשב מבפנים נקי ללא אבק, קבלים לא נפוחים (לפחות ממה שאני ראיתי) הכל מחובר כמו שצריך כמו שצריך. עכשיו אני כבר אובד עצות, אין לי מושג מה יכול להיות, הגירסה של הwindows היא אותה הגרסה שהייתה מותקנת במשך השנה האח…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה במחשב כאשר אני לוחץ על כפתור RESET המחשב נתקע ולאחר זמן מסויים מבצע את ה-RESET. בנוסף מרגע הדלקת המחשב מלחצן ההדלקה ועד שהמחשב עולה למצב של ה-BIOS לוקח זמן ממושך. כאשר הזמן עובר המחשב עולה ומגיב כמו שצריך. ניסיתי לנתק את הארד דיסק ולראות את זמן התגובה מרגע ההדלקה וזה לא השתנה (חשבתי שאיזה התקן גורם לבעיות) בדקתי גם את הספק והוא מוציא 12 יציב. המחשב נקי מאבק המאוררים עובדים, הרכיבים אינם מתחממים מעבר לרגיל. המפרט שלי הוא : לוח אם : GA-H55M-UD2H מעודכן לגרסה האחרונה מעבד: INTEL I3 530 2.93Ghz זיכרון : kingston 6GB מחולק ל-2 2GB ו- 4GB מהירות 1333 Western Digital 500GB אודה לעזרתכם, אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה במחשב - הוא פשוט לא עולה. הסיפור הולך ככה: בבוקר שמתי להוריד את העדכונים לXP.. כשחזרתי ראיתי שהוא סיים להוריד ובחרתי באפשרות של SHUT-DOWN + INSTALL UPGRADES. הווינדוס נסגר, העדכונים הותקנו, והמחשב נכבה. כשהיה כבוי לחצתי על הכפתור שמדליק את המחשב, הופיע המסך השחור שעולה יחד עם פתיחת המחשב של תוכנה הBIOS. המסך שבד"כ מציג את סוג המעבד, כמות הזכרון, חיבורים הIDE/SATA וכו' (איפה שלוחצים DEL בשביל להכנס להגדרות הBIOS) עלה. הוא הציג את סוג המעבד ושם נתקע. לא המשיך לבדוק את כמות הזכרון (RAM), חיבורי IDE וכן הלאה... ניסיתי לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לכמה דקת (~20 דקות) אך דבר לא השתנה. המחשב פשוט לא עולה. כל פעם שאני מדליק אותו הוא חוזר לאותו מסך, נעצר שם ולא ממשיך…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חלק 1 בניתי מערכת שליטה במאווררים(5 מאווררים),פירקתי את כל המחשב וחיברתי את מערכת השליטה + 5 מאווררים לחיבור 12 V של ספק הכוח(כל המאווררים+ההרד דיסק על אותו שקע מולקס). הרכבתי את כל המחשב בחזרה חיברתי הכל ובהפעלה הראשונה הכל עבד ואז הדלקתי את המאווררים עם מערכת השליטה והכל עבד (התלהבתי מהמערכת שבניתי שהיא עובדת ואני מציין זאת כי היא עד היום עובדת עם אותו ספק הכח הקשר יובן בהמשך). אחרי כמה שניות עשיתי ריסטרט ואז התחילו הבעיות: אחרי הרצת בדיקה של הביוס(השורות שרצות בתחילת כל הפעלת מחשב שאגב לא הראו שום תקלה בשום רכיב) המחשב במקום לטעון את מערכת ההפעלה פשוט עושה ריסטרט(נראה לי שמופיע מסך כחול אבל כל כך מהר הוא נעלם ויש ריסטרט שפשוט אין אפשרות לקרוא אותו). בחלק מהפעמים ה…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום,יש לי מסך שטוח של Lg. לאחרונה צצה בעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם. לפעמים כשאני לא משתמש במחשב לתקופה ממושכת הוא נכנס לpower saving mode (מצב חסכון בחשמל או מצב שינה)והוא לא מצליח לצאת מהמצב הזה , הוא פשוט נשאר תקוע עליו,אני מכבה את המחשב מוציא את כל השקעים מהחשמל וכשאני מדליק הוא עדין נשאר תקוע.באותו מצב..בעבר הוא פשוט יצא מהמצב הזה אחרי כמה ששעות ולפעמים אפילו כמה ימים..אם מישהו מכיר את התופעה או יודע ממה אני נובעת אני ממש אשמח לקבל עזרה! תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המסך מרצד פתאום מבחינים בזה בעיקר בדברים שבצבע שחור. כגון השורת התחל של VISTA והתפריט התחל... וגם כאשר צופים בסרטים זה ניכר מאוד כי יש בסרטים חושך אז זה ממש מרצד. עשיתי את הדברים הבאים - החלפת כ. מסך מ3850 ל- HD2400PRO בדיוק אותו הדבר. חיבור ממיר דיגיטאלי למסך - שם לא מצאתי ריצודים הכל עבד חלק. עזרה ממישהו בבקשהה? :'(
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מסך 17" רגיל של MAG והצבע הכחול בו לא עובד. מישהו יודע איך או אם אפשר לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מסך Samsung S24B370H שבוע שעבר. כל המשחקים והסרטים שהרצתי עד עכשיו עבדו בסדר גמור (Bf3, Hitman4 Max Payne3 etc..). 1920x1080 כרזולוציה מקסימלית ונוכחית, וקצב הרענון עומד על 60Hz יש לי GTA IV מותקן, במסך הקודם Grundig 22 הייתה בעיה בהרצת המשחק, שעלה רק עם סאונד ומסך שחור. כעת במסך ה-Samsung מופיע מסך שחור והודעת שגיאה מרחפת: Not optimum mode recommended mode 1920x1080 60hz דפדפתי בגוגל והבנתי שהבעיה שכיחה בקרב מסכי סמסונג אך לא מצאתי לה פתרון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע הייתי מדליק את המחשב וכמה דקות אחרי מסך ההפעלה סמן העכבר היה "נתקע" וכשעשיתי אתחול המסך נשאר מכובה. כיבוי של המחשב והדלקתו הדליק מחדש את המסך עכשיו היו לי כמה פעמים שבהפעלה ראשונית המסך לא נדלק. גם לא אחר אתחול, רק כיבוי והדלקה מחדש עבד זה קורה בחלונות ובלינוקס, אין ציפצופים למיניהם , יש 2 ג'יגה זיכרון, המאווררים עובדים, החיבורים מבחוץ מהודקים המסך בן שלוש של LG הכרטיס מסך בן שש של GAINWARD אין לי מסך וכרטיס פנויים בשביל לבדוק אם התקלה חוזרת תודה דני
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מחשב נייד ACER שיש בו תקלה מוזרה במסך . המחשב עובד מצויין , ופתאום המסך הופך להיות לבן והתצוגה נעלמת . מכבים את המחשב מדליקים מחדש ולפעמים התופעה נעלמת ולפעמים המסך נשאר תקוע על מסך לבן גם יום שלם כולל הדלקה וכיבוי שלא עוזרת . בהתחלה חשבתי שיש בעיה בלוח אם של המחשב וחשבתי להתייאש ולזרוק אותו . אבל חיברתי את המחשב למסך חיצוני עם כבל VGA וגם שנהיה מסך לבן במחשב נייד במסך הרגיל התצוגה עובדת מצויין וכנראה הלוח אם תקין . עם מסך חיצוני אני יכול לעבוד במשך ימים ללא הפרעה . האם יש תקלה במסך עצמו ויש צורך להחליף אותו ? האם יש תקלה בכבל של המסך שצריך להחליף או לחזק או לנקות ? מישהו פעם נתקל בתופעה דומה ויש לו פתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מסך דל U2711 , כבר כמה שנים, הייתי מאד מרוצה ממנו. התחילו להופיע לי כתמים שחורים בצידי המסך. האם ניתן לתיקון? אם לא ניתן לתיקון, איזה מסך מומלץ לקחת עבור עיבוד תמונות בפוטושופ ברמה גבוהה? ראיתי את הנתונים למסך Dell U3219Q דל מה דעתכם עליו? התקציב גמיש תודה מראש על התגובה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שאני מחבר את האוזניות אני שומע חלק דברים מהרמקולים של המחשב וחלק של האוזניות שלי (מחשב נייד) אכשיו שאני מנסה לכבות את הרמקולים בדיסיבל באפשרויות של ה סאונד זה לא נותן לי לישמוע חלק מהדברים שנינעלים כברירת מחדל ברמקולים בבקשה עזרה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לTV בכבל HDMI, בכל פעם שאני סוגר את הטלויזיה כרטיס הקול עובר ל "Realtek Digital Output(Optical)" הבעיה שאינני מסוגל לחזור ל AMD HDMI Output בגלל שהוא not plugged in ואני נאלץ לכבות והדליק את המחשב מחדש.. אשמח לעזרתך..מצ"ב תמונה. (עשיתי עידכון ל CCC)
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נראה לי שהלוח שלי מתחרפן כבר שנה שהזכרונות מורכבים בסלוטים הכחולים בלי בעיות, היום קפץ BSOD וכשאתחלתי את המחשב לא היה פוסט... ניקיתי CMOS ובדקתי אם התנתק איזשהו מגע - כלום. המחשב בתרדמת, נדלק פיזית אבל לא מגיב רק כשהעברתי את הזכרונות לסלוטים השחורים המחשב עלה על הפעם הראשונה והמשיך לעבוד כרגיל המפרט בצד, מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם חדש פה ניסיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/pc_problems_guide/4 בנוגע למדריך רשום להישתמש בסיכת מהדק או משהו דומה יש לי מחשב די ישן ניסיתי את המדריך הישתמשתי בכבל של חשמל שמרתי טוב שלא יהיה קצר חיברתי לחוט הירוק ולשחור שלידו כמו במדריך הספק כוח התחיל לעבוד הלכתי לרגע שחזרתי לאחר כ-2 דקות הספק שבק חיים, שאני מחבר אותו לחשמל אני שומע מין קליק קטן כזה,אבל הוא מסרב לעבוד בגדול המחשב לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות בגלל שלא הישתמשתי בסיכה ובמקום הישתמשתי בכבל חשמל שלא ניראהלי כל כך הגיוני הסיבה הזאת שהרי שניהם מוליכים, מה אומר הקליק שאני שומע כאשר אני מחבר אותו לחשמל? ניזכרתי לפני כן עשיתי איפוס הגדרות של הביוס על ידי ניתוק והוצאה של הבטריה על הל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…
-
קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-