תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך (והוא עלה לא מעט כמו שאתה רואה במפרט). אני סטודנטית לאנימציה וכרגע עובדת על הפרויקט גמר שלי בתלת מימד ולכן המחשב הוא פחות או יותר הדבר שהכי חשוב לי בחיים . בכל מקרה, במשך שנה (מאוד לא כיפית) היה לי blue screen of death בתדירות של כל חצי שעה, אבל כשהבאתי את זה למעבדה שבה קניתי את המחשב (גם נאלצתי לנסוע לשם כי קניתי את זה במרכז ובינתיים עברתי לירושלים) אז הם אמרו לי "מחשב בסדר, תוכנות לא חוקיות" :s07: :s07: במילים האלו, ואני יודעת שזה בולשיט, אז פירמטתי אותו כל פעם כדי שלא יהיה להם מה לטעון ונסעתי לשם שוב ושוב והם לא פתרו לי את הבעיה. שמתי trail versions בשביל שלא יהיה להם מה לטעון. ידעתי שהם יודעים שאני לא אוכל להרשות לעצמי לקנות את התוכנות…
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה. לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב ושיחקתי עם הגדרות הביוס בכל הנוגע למהירויות. הכל עבד בסדר. החלטתי שהכרטיס מסך מרעיש מידי אז הוצאתי אותו וניקיתי את המאוורר. כשהוצאתי את המאורר הוצאתי גם את הקירור שיושב על צ'יפ ה-GPU. החזרתי הכל למקום הפעלתי את המחשב - ווינדוס 7 והוא עבד. החלטתי לערוך בדיקה לזכרונות. עוד לפני הכניסה לווינדוס בחרתי באופציה WINDOWS MEMORY TOOL והמחשב התחיל לבדוק את הזכרונות כשלפתע נעשה ריסטרט. ראיתי בזה דבר נורמלי מאחר שרשום שתוך הבדיקה זה עשוי לקרות. אלא שבריסטרט הבא כבר לא הייתה תמונה. פתחתי את המחשב ונגעתי בכרטיס המסך. הוא היה לוהט. היה גם ריח קל. הוצאתי אותו ובדקתי את הצ'יפ. הוא לא נראה שרוף. גם כל פעם שהמחשב עולה הוא עושה פוסט רגיל, כאי…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח אם P5Q PRO עם ספק ומארז ANTEC המחשב עבד יופי שנה וחצי. הבוקר כיביתי אותו, הכל היה כרגיל חזרתי הביתה ולא נדלק... גם לא מאווררים ניתקתי, חיברתי מהלוח אם, ניקיתי, הכל... אני חושש שהספק נשרף, אפילו שהמחשב עצמו כובה בסדר, ועוד מכשירים שהיו מחוברים לאותו מפצל עובדים יופי... 1. האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? 2. מישהו מכיר טכנאי אמין במרכז ת"א שאפשר לבוא אליו לבדוק ספק אחר בהתראה קצרה ? תודה!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יסביר מה התקלה, וממתי היא התחילה. מערכת ההפעלה שאני משתמש בה היא WINDOWS7 X64 קניתי הארדיסקים חדשים למחשב שלי, כי הישנים שלי התפוצצו בסקטורים פגומים. עד שהגיעו החדשים, המשכתי להשתמש במחשב, עד שפתאום המחשב לא הצליח להתחבר לרשת (הוא מנסה להתחבר, ונתקע אם האייקון של קישוריות מוגבלת או חסרה) אחרי כמה חודשים של שימוש. שמתי לב שביחד אם התקלה הזאת, התחילה גם תקלה אם הפיירוול של ווינדווס, הוא פשוט לא עולה, גם אם אני מנסה להפעיל את ה SERVICE שלו ידנית. פירמטתי את המחשב, כדי שיהיה לי לפחות אינטרנט עד שההארדיסקים יגיעו, ואחרי התקנה נקיה האינטרנט עבד, והפיירוול גם עבד. אבל אחרי איזה יום בערך, זה קרה שוב. :s05: אמרתי לעצמי "לא נורא, זה בטח בגלל כל הסקטורים הפגומי…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד PHENOM II 720 BE, לוח של DFI 790GX-M3H5 וגוף קירור של SCYTHE MUGEN 2. על הMUGEN יושב מאוורר 120ממ' במהירות של 660 RPM, פלוס עוד מאוורר 120, שמוציא אוויר חם החוצה, גם כן באותה מהירות.. בIDLE, הטמפ' של המעבד במצב הנ"ל מגיעה ל-72 מע' פלוס מינוס! החיווי שמראה ה-EVEREST הוא: CPU TEMP = 72..(זהה לחיווי דרך הביוס..) הביוס בשום אופן לא במצב OC... אשמח מאוד לעזרה דחופה!!! :'( בברכה ותודה, ניר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, לפני הכל, מידע חומרתי רלוונטי: - Windows 7 Ultimte x32bit - 3.0 GB זיכרון RAM. - סוג כרטיס מסך: VIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 - מסך: Samsung SyncMaster T220. האמת שהבעיה היית קיימת גם כשהיה לי Windows XP... אבל עכשיו עם Windows 7 זה ממש מציק לי. אז מה הבעיה? המסך מודיע לי שהרזולוציה המומלצת למסך היא: 1680x1050. אבל ברשימה של הרזולוציות אין את הרזולוציה המומלצת הזאת: אתמול בלילה היה איזה רגע שפתאום המסך זוהה כמו שצריך והרזולוציה שונתה לבד לרזולוציה המומלצת... מאוד אהבתי את איך שזה נראה. אבל אחרי שעשיתי ריסט רגיל זה חזר לרזולוציות שהייתה קודם... חשוב להדגיש שעדכנתי את כל הדרייברים של המסך... יותר מפעם אחת.. וגם הורדתי את כל העדכונים שהיו ב Windows …
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז זה המצב. עד עכשיו היה לי 2 סטיקים של 1 גיגה של OCZ ועוד 2 סטיקים של 512MB של Twinmos. סה"כ 3 גיגה ב-4 סלוטים - דואל צ'נל. סטיק אחד של 512mb התפגר לי והחלטתי לרכוש זוג סטיקים חדשים של Kingston של 1 גיגה (כלומר עכשיו סה"כ 4 גיגה במחשב). הבעיה היא שמאז שהחלפתי יש לי במחשב הרבה בעיות, קפיצות במסך, תקיעות, ועבודה איטית במיוחד של המחשב. הרצתי Memtest ל2 הזוגות סטיקים בכל התצורות האפשריות הניתנות לסידור על הלוח אם, כל בדיקה למשך פחות או יותר כשעה, ולא נמצאו שום תקלות. מצד שני, ברגע שעבדתי רק עם זוג אחד כל פעם (פעם רק עם הOCZ ופעם רק עם הKINGSTON) המחשב עבד מצויין, בלי תקיעות או קפיצות. כל הזכרונות מסוג DDR2 667MHZ והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה (כפי שכתוב גם בחוברת). כלומר ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב! חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות. אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס! ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף. עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה? הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי C-MOS כדי לאפס הגדרות: לוח MS-7173 העברתי את הג'מפר למקום שצריך, חיכיתי 5 שניות ובטעות הדלקתי את המחשב לפני שהעברתי חזרה את הג'מפר איזו טעות! הייתי אמור להעביר חזרה את הג'מפר למקום שלו לפני ההדלקה נבהלתי וכיביתי את המחשב, והחזרתי את הג'מפר למקומו עכשיו המחשב נדלק ולא רואים כלום :'( אם יש למישהו פתרון אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבועיים נשרף לי הלוח אם של esc [ניסיתי לשנות בלוח אם שהמחשב יעבור על כרטיס המסך המובנה ולא על החיצוני, משום מה לאחר מכן הלוח אם נשרף] באותו יום הלכתי עם המחשב לחנות מחשבים וקניתי לוח אם חדש + כרטיס מסך חדש הלוח אם : Gigabyte - GA-MA74GM-S2H והרטיס מסך: palit geforce 9500gt 1GB המחשב מבוסס מעבד AMD לאחר השדירוג שביצעה החנות שקניתי ממנה את הרכיבים [התקנתי וינדוס חדש והכל] וכאשר הייתי שומע מוזיקה וכותב או משתמש בעכבר המוזיקה הייתה קופצת,היו שומעים כאילו טאקים כאלה בקול,בנוסף המחשב לא יכל לעמוד במשחקים עם FPS גבוה. לאחר שהחזרתי את המחשב לחנות מחשבים עם הבעיה הזאת שם אמרו לי שהבעיה היא בהארד דיסק ,ואז הם החילפו לי הארד דיסק והתקינו שוב וינדוס[משלהם…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי פנה אליי לעזרה.הוא קיבל מחשב Toshiba Tecra A4 והוא לא מפסיק לעשות לו בעית. הבעיה היא שהמחשב נכבה לאחר שהוא נכנס לווינדוס,לפעמים לאחר שניות,ולפעמים לאחר כמה דקות. שמתי לב שבדוס הוא לא נכבה בכלל,אלא רק כשהווינדוס עולה. כמובן שפירמטתי את המחשב פירמוט מלא,והתקנתי ווינדוס XP שוב,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. שדרגתי את הביוס של הנייד לביוס האחרון , ועדיין לא עוזר. בדקתי עם memtest את הזכרונות-והכל תקין איתם. כל מה שנשאר לבדוק זה כרטיס מסך,הרד דיסק ולוח אם... מישהו יכול לעלות השערות אחרות,או אולי למקד את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, זה התחיל בבוקר כשהדלקתי את המחשב(פעם ראשונה), לא היה שום צפצוף או קול כלשהו מהמחשב הוא פשוט נדלק אבל המערכת ההפעלה לא עלתה ונשאר מסך שחור(המסך היה דלוק...) והנורה האדומה שמראה שהמחשב עובד הייתה דלוקה למשך מספר שניות ואז כבתה. ולא קרה כלום, הייתי חייב לכבות את המחשב. הדלקתי וכיביתי כמה פעמים אבל לא קרה אותו דבר. בפעם השנייה חיכיתי עד הצהריים והדלקתי את המחשב, הפעם הוא הגיע עד לאפשרויות של הביוס, איפה שמגדירים תאריך שעה וכו' היו 3 צפצופים קצרים ומהירים והמחשב פשוט נתקע ועוד פעם האפשרות היחידה הייתה לכבות את המחשב. הפעם השלישית שהדלקתי היתה כמו בפעם הראשונה שתיארתי רק שהיה צפצוף אחד ארוך ומתמשך שאין לו סוף עד שמכבים את המחשב. היתה עוד פעם אחת שהדלקתי אחרי הניסיון השליש…
-
- 13 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולב של אפסון cx4300 כבר 3 פעמים שקורה לי שאני מחבר את הכבל usb למחשב והמחשב נכבה לחלוטין אי אפשר להדליק אותו במצב רגיל (כלומר דרך הכפתור הרגיל שבמארז) יש בחלק האחורי של המארז מן מפסק שאני צריך לכבות ולהדליק אותו כמה פעמים עד שהמחשב נדלק שוב האם יש לכם מושג למה זה קורה יצויין שלא תמיד המחשב נכבה כאשר אני מחבר את כבל ה-usb אני מקווה שהפעם לא טעיתי בפורום
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי אנשים, היום פעם ראשון זה התחיל, שיחקתי לי בBFH ופתאום המחשב נתקע והמסך התחיל להתחרבש בצבעים, אחרי הצבעים בא לי את המסך הכחול הזה וגם הוא היה מחורבש עם צבע שחור ואז המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה היה חד פעמי, אחרי כמה שעות זה שוב פעם קרה, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב, ואז בדיוק 2 דקות אחרי שהדלקתי מחדש זה עוד פעם קרה. נתתי לו לנוח שעה ומשהו ועכשיו הוא עובד בסדר, אבל אני בטוח שזה יקרה עוד הפעם. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחי יש מחשב מתקופות יפות שקצת התיישן עם הזמן ATHLON XP 2600 לוח אם ג'יגה בייט GA-7N400S 256 מגה זכרון DDR 400MHZ הארדיסק 60 של WD ATI RADEON הכל התחיל מריסטים חוזרים ונשנים שהיו לו במחשב בזמן שימוש פשוט (פייסבוק, מסנג'ר, אייסיקיו) עשיתי בדיקות וירוסים, ספייוורים והסרות של שטויות וזה המשך לאחר מכן ניסיתי לפרט את המחשב, אך ההתקנה היתה נתקעת כל הזמן ב34%. החלפתי סטיק זכרון מהמחשב שלי לשלו (לשלול את הזכרון) לאחד זהה של OCZ, צלחנו את ההתקנה של XP והוא תפקד קצת אחר כך, אך המשיך לרסטרט כרגע הוא בסוג של לופ של להעלות את המסך של "ווינדוס לא עלה תקין בפעם האחרונה" שמציע לך לבחור הפעלה כרגיל או LAST GOOD SETTTINGS, אבל אין בכלל גישה למקלדת (לא עם אלחוטים ולא עם קווית), אח"כ …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב - AMD 3400+ עבד בצורה תקינה עד שניתקתי אותו מהחשמל העברתי אותו לחדר אחר בבית ומאז הוא נידלק ואין תמונה ... עשיתי בדיקות שכללו: 1. החלפתי זיכרונות 2. החלפת כרטיס מסך 3. החלפת מסך אחרי כל הבדיקות הבנתי שהבעיה היא לא בחלקים האלו והבנתי שזה לוח אם ... החלפתי גם לוח אם ועדיין יש לי את אותה הבעיה ... מוזר מאוד אני לא מצליח לעלות על התקלה ... אם יש למישהו רעיון ויוכל לעזור לי אודה לו מאוד ... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-