עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itayze,

המחשב נתקע לא מעט פעמים , גם לאחר פרמוט , כל הפעלה חדשה של תוכנה ( איסיקיו ,אקספולרר ,פיירפוקס ,ויאנמפ ) גורמת למחשב להכנס לסוג של הילוך איטי לכמה שניות ממש מתסכלות. בנוסף אני שומע תלקים מהמארז , כאשר חצי דקה לאחר מכן המחשב עושה קצת פריז ואז חוזר לעצמו, תדירות התלקים די מתגברת בזמן האחרון .. אני חושד שהבעיה היא באחד הhd ... כיצד לבדוק זאת בצורה הכי מהירה ? ( אין לי הרבה זמן להתעסק עם משהו מורכב מכיוון שאני נכנס לתקופת מבחנים ) .

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Phuq,

אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SHAY951,

לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  10. Started by arietul,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…

13. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

14. Started by fidel,

אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  15. יש לי מחשב די חזק שאני משתמש בו למשחקים וגלישה , ורציתי להשתמש בו גם לצורכי עבודה ( שרטוט ) , ורציתי שתהיה הפרדה בין שתי השימושים , אז על הכונן הראשי שעליו מותקן הווינודוס 10 ניתקתי מהמחשב וחיברתי כונן חדש ועליו התקנתי ווינדוס 10 חדש עבור העבודה , כדי שההתקנה על הכונן החדש לא תמחק את מערכת ההפעלה מהדיסק הישן , ואז חיברתי בחזרה את הדיסק הראשי ( שתיהם SSD אם רלוונטי ) , וכל פעם שרציתי לעבור בין מערכות ההפעלה , כיביתי את המחשב וקבעתי במסך הראשוני של המחשב מאיזה כונן המחשב יעלה הפעם , וזה עבד מצוין , אבל מאז שהווינוס בכונן הישן ביצע שדרוג במערכת ההפעלה מגירסה לגירסה ( נראה לי סוג של התקנה מחדש של הווינדוס ) אז אני לא יכול להעלות את המחשב מהכונן של העבודה ויש שגיא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. קודם כל שלום ותודה שנתתם דקה מזמנכם לסייע :] אז ככה, המחשב שלי בזמן האחרון באופן קבוע נתקע בזמן הרצת סרטונים מהדפדפן (youtube ודומיו). התופעה מופיעה גם בדפדפנים אחרים (אני משמתש בכרום) והיא מחמירה עם הזמן (בהתחלה היה נתקע פעם ב-, היום נתקע לעיתים ממש קרובות, עד כדי שאי אפשר להשתמש באתרים מסוג זה). ראוי לציין שהמחשב מתמודד בהצלחה עם הרצת משחקים ותוכנות בצורה מעולה, בלי אף תקלה תכנית כזאת או אחרת. כשהמחשב נתקע, בהתחלה המסך קופא, אין סאונד בכלל, ואם אני מנסה ללחוץ על העכבר המחשב עצמו מוציא ביפ יחיד (מהמארז, לא מהרמקולים), ורק ריסטרט משחרר אותו. כשעולה מחדש הווינדוס, אין הודעת שגיאה על תקלה חמורה כפי שלעיתים קורה בתקיעות וריסטרטים. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מענה, כי עם המ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בעיה במחשב של ההורים שלי: כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק (מאווררים מתחילים להסתובב) אבל שום דבר לא קורה. רק כשאני מנתק אותו מהחשמל למספר דקות, הוא נדלק כמו שצריך. התקנתי ווינדוס מחדש, איפסתי את הביוס, עדכנתי את הביוס, ושום דבר לא עזר. מדובר במחשב די ישן, אבל עד לאחרונה עבד ללא שום תקלות. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה המפרט של המחשב: מערכת הפעלה: וינדוס 7 X64 לוח אם: Gigabyte P35C-S3 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, לפני כמה חודשים בניתי לעצמי מחשב אם המפרט הבא: לוח אם:ASUS Z68 DELUXE מעבד: I7 2600K זכרונות: GSKILL 8GB RIPJAW X ספק כוח: ANTEC HCP 750W מארז: ANTEC P193 כטיס מסך: AMD 6850 המערכת עבדה יפה מהיום שקניתי אותה, אבל לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה (התחיל פעם ראשונה במשחק CALL OD DUTY MW3 דרך STEAM) שכשאני מפעיל משחק, ברגע שהתפריט עולה, או ברגע שהמשחק עצמו עולה (לאחר סיום הטעינה) המחשב פשוט עושה ריסטרט, בלי מסך כחול, ובלי דוח שגיאה אחרי שהמחשב עולה שוב פעם. אם המחשק לא קורס באחת מ2 הנקודות האלה, הוא יעבוד חלק כל עוד אני לא סוגר אותו. הדברים שניסיתי לעשות בשביל לסדר את זה הם: -בדקתי טמפרטורות, המחשב נשאר קריר, בין 20 ל30 מעלות רוב הזמן. וגם הכרטיס מסך נשאר בטווח תק…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by snapdragon,

המסך מראה קוים ואז ריסטרט. המחשב חדש (שבוע): AMD 4600X2 GeForce 7600GT Leadtek 1G crosair זה מה שנראה לי רלוונטי. מה דעתכם ? הנטייה שלי לקחת לטכנאי כי הכל באחריות עדין ולנצל אותה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. שלום, כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק וגם המחשב לא משמיע שום צפצוף. מה שמוזר שאני גם לא יכול לכבות את המחשב אחרי זה, גם כשאני לוחץ על כפתור של הכיבוי ומחזיק אותו כ 10 שניות זה לא משפיע, גם כפתור הריסטרט לא עובד, וגם שילוב של ctrl+alt+del. ניתקתי כוננים אופטיים וכונן קשיח השארתי רק זכרון אחד כרטיס מסך ספק שמחובר כראוי ללוח. מה יכולה להיות הבעיה? לוח\מאבד\ספק? תודה.

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by yz101,

יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  22. שלום, יש לי PC שמתרסט כל יום/יומיים בלי סיבה ברורה. לאחרונה עברתי דירה ולכן ניתן לשלול בעיות שקשורות בחיבור לחשמל. אני מניח שסיבה טובה להתרסטות היא התחממות ושאפשר להחליף מאוורר ולבדוק זאת, אולם הייתי שמח אם הייתה לי דרך ללמוד את סיבת הריסוט לפני שאני מחליף חלקים. רעיונות? אשמח גם לתשובות מסובכות, יש לי רקע טכנולוגי רחב תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by urion,

אז ככה , יש ברשותי לפטופ בן כ שנתיים (GT70) של MSI. עד לפני כחודשיים הכל עבד טוב ויפה כאשר בזמן זה התחיל להופיע לי בשורת המשימות איפה שיש אייקון המדווח על מצב הבטריה הודעה עם איקס אדום שצריך להחליך את הבטרייה. לא התרגשתי כי ידוע שלאחר כשנתיים של טעינה ופריקה הסוללה מתבלה. אף על פי כן, המשכתי לעבוד אם כי חיברתי באופן קבוע את המחשב למטען. לפני כחודש לערך התחילה תופעה חדשה שהמטען לא מטעין את הסוללה. אין זיהוי של המחשב שהוא מחובר למקור מתח, ונורית החיווי של טעינה לא נדלקת. עכשיו זה קרה לפרקים. כלומר פעם הייתי מחבר את המטען והוא היה מטעין ופעם כלום. לפני שבועיים לערך אחרי שאני משתגע מהתופעה הזו של פעם מטעין ופעם לא חשבתי שאולי זה השקע ושיניתי מיקום. גם זה לא עזר. מה שכן, ה…

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. היי האם לדים בתוך המארז שמחוברים ישירות לחשמל יכולים לגרום לבעיות שונות ? המחשב לא נדלק ... אך לאחר ניתוק הלדים הוא עובד בסדר גמור , יש מצב שהחשמל החיצוני גורם לבעיה כלשהי עם שאר הרכיבים ?

25. Started by khsur1,

שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.