עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  2. Started by orior666,

שלום, אתמול ישבתי על המחשב ושמעתי מוסיקה, ופתאום קלטתי שהרמקול הימני לא עובד. שמים לב במיוחד כשיש שירים שמחולקים בין שני הרמקולים (כמו sail). שיערתי שהבעיה היא ברמקולים כי הם אצלי כבר המון זמן, אז היום קניתי רמקולים חדשים, והבעיה נפתרה. את הרמקולים הישנים חיברתי למחשב אחר ופתאום הם כן עבדו תקין. כשהחזרתי אותם למחשב שלי הם שוב לא השמיעו קול בצד ימין, ולאחר מכן גם ברמקולים החדשים הייתה אותה בעיה. חיברתי אוזניות ליציאה הקדמית של המחשב כדי לראות אם הבעיה במחשב, ושוב לא שמעתי בצד ימין. בנוסף, גם הרמקול המובנה של המחשב לא עובד יותר. ממה זה נגרם? אם כרטיס הקול של המחשב הלך, זה לא אמור להשפיע על שני הרמקולים ולא רק על אחד? מה גם, שאחרי שעשיתי ריסטרט למחשב, הרמקולים שוב …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by guy244,

כבר שלושה ימים לא ישן הלו אם החדש לא מזהה את ההרדיסקים הישנים הוא כן מזהה לבוט אבל לא ככוננים אני יכול להתקין רק וינ89 לא 200 לא אקס פי ניסתי את הקטע עם הדיסקט אולי מישהוא יכול לעזור לתת קצת הסבק KSP לא ממש עזרו לי רק בדקו ואמרו שהלוח תקין

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. יש לי ביוס Phoenix-adwareBios V 6.00 ואני לא יודע איך מגדירים את ה-CDROM ראשון...יענו שיקרא מהדיסק... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. Started by most,

שלום התקנתי XP על מחשב. כבר בהתקנה הוא לא זיהה עכבר וגם לאחריה העכבר תקין - נבדק במחשב אחר. גם עם עכבר אחר העניין לא הסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ??

8. Started by oitb,

ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.

9. מה עליי לעשות? התקנתי גם את microsoft net frameworkשהיה צריך להתקין עם העדכון הזה בשביל שיפעל ולפי דעתי זה לא התקין לא קפץ לי משהו NEXT או משהו, רק לבחור שפה וזהו אין לי גם את האפשרויות שבמאפינים-->הדרות-->מתקדם יש לי 4-5 אפשרויות וזהו

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by tamirushb,

מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. Started by mei_tal,

ברצוני לנגן קובץ WMA שנשלח אליי, אך הינו מוגן. כמות הרשיונות שמייקרוסופט מספקת היא 10 - ומסתבר שאני מילאתי את מכסתי. האם ישנה אפשרות לעקוף את המכסה הזו על מנת לנגן את הקובץ? ניסיתי להוריד נגנים שונים, לכתוב למייקרוסופט, לדבר איתם, לנסות לאתר את הקובץ שוב (ללא הצלחה). האם למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. Started by Benz0r,

יש לי כרטיס מסך Geforce 7600 GS והמחשק counter strike פועל לי לאט לא כמו פעם FPS נמוך במקום 100 קבוע הוא ירד ל 60 30 20 לפעמים וזה עושה מלא לאגים איך אפשר לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by asaftrip,

אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by david86,

יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  15. קיבלתי היום בבוקר 5 דקות אחרי שהפעלתי את המחשב מסך כחול.. הבאתי פה קישור לדאמפ שהוא הביא לי כדי שתפענחו לי אם תוכלו.. http://rapidshare.com/files/52621881/Mini090107-01.rar.html תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  17. Started by soulfly81,

שלום לכולם יש לי בעיה של FSB שאני לא בטוח בה. משום מה נראה לי כאילו המעעבד עובד על FSB נמוך. כך זה נראה באברסט אוליטמייט:ראו תמונה. המעבד הוא Q9300 שה-FSB שלו יחסית גבה אמור להיות , אך אני רואה כי רשום 333 MHZ. אשמח לעזרה וייעוץ בנושא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by ilanb0,

יש לי מחשב DELL PRECISION שנרכש בארה"ב לפני מספר שנים. הבטרייה הלכה (לא מחזיקה כבר הרבה). יכולים להביא לי בטרייה מקורית של DELL מארה"ב. איך אני מוצא בהגדרות המחשב את דגם הבטרייה?

19. Started by iMeash,

אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.

20. מחשב נייח ישן משמיע צפצופים (לא חרחורים של הארד דיסק אלא ממש צפצופים) ברגע שאני מנסה להפעיל אותו. הוא נדלק לכמה שניות בלי לראות כלום על המסך ובלי שהנורה של הכונן הקשיח תידלק ומייד נכבה. בבקשה עזרה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. מה זו הבעיה הזאת ואיך ניתן לפתור אותה מה צריך לשנות החיבורים? תודה רבה! תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. שלום רב.רכשתי כרטיס טלויזיה FLY TV PRIME 30 .לאחר ההתקנה שלו אני רוצה לראות טלויזיה על המחשה ויש לי הודעה מה-WINDOWS : "THIS GRAPH CANT PREVIEW" .השאלה שלי מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך ON BOARD 16M -השאלה אם זו הבעיה או שמשהו אחר לא תקין במחשב. נ.ב -הכרטיס עובד במחשב אחר אך לא עם כרטיס מסך כמו שלי. אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by scratch,

שלום, יש לי 4 יציאות USB אבל שתיים מהן נהרסו אני רוצה להכניס שתיים מהמחשב הישן שהיה לי, יש שם 3 מקומות זהים לחיבור אבל כשניסיתי באחד זה לא זיהה צריך דרייברים או משהו כזה? אין לי הרבה מושג בעניין, מקווה שמישהו יכול לעזור לי, תודה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים