עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lmlm,

לא מצאתי כותרת אחרת מתאימה . לבעיה: הבעיה היא אני מתחיל לשחק BF2, אחריי חצי שעה משחק המשחק יוצא לי ככה סתם, טוב נכנס שוב והפעם הוא נתקע והפוך כזה למצב "המתנה"? אני לא יכול לעשות כלום חוץ מ רסטרט. עכשיו ניסיתי CSS קרה לי אותו דבר. מה יכול להיות הבעיה? זה מעצבן לשחק כל פעם עם תקיעות כאלה ויצאות :-\

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by omerico22,

שלום לכולם , יש לי מחשב עם נמפרט הבא : E8400 260GTX OC 4FB RAM וחלק מהמשחקים נתקעים לי זה קטע ממש מוזר באטלפילד החדש עובד לי חלק על הכי גבוה וקרייסיס גם אבל באטמן , AC , FALLOUT ועוד נתקעים לי משום מה למרות שהFPS גבוה מעוד .

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by orelht,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…

• 37 תגובות
    • 8.4k צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה של במחשב שהוא קורס לפעמים ונתקע הרבה והבנתי שיתכן וזה הספק כוח שלי שלא טוב, ג'נרי. הוא של "Top Cool" (לא מצאתי בנעוץ שום מידע ושום המלצה עליו, אבל קניתי אותו לפני כשנה אז זה לא משנה כבר..) בקיצור רציתי לדעת אם זה באמת בעיה של ספק הכוח כי הבעיה התחילה ברגע שהתקנתי WINDOWS 7, כשהיה לי WINDOWS XP הכל תיפקד מעולה.. בכל מקרה זה המפרט שלי: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לוח אם: GA-N650SLI-DS4L אם אתם גם חושבים שהבעיה היא הספק אז תאמרו לי בבקשה למה כדי לי להחליף. (שיהיה איכותי ושלא יעורר בעיות ) תודה!

• 42 תגובות
    • 5k צפיות
  5. יש'לי מחשב בן שנה...2.8 פנטיום D ו-X1900GT... הקטע הוא שבשבוע האחרון כל פע םשאני משחק וורקרפט או שהמשחק נתקע או שהמחשב עושה לי VPU RECOVER כל הזמן. בכל אופן...אחרי תקיעה אחת הופיעו נקודות (בגודל משהו כמו 4 פיקסלים) כשיש פוסט במסך שמראה ת'לוגו של הלוח...וגם בעליה הראשונית של המסך של ווינדווס...אחריזה זה מסתדר ואין יותר שום בעיה... האם הכרטיס דפוק וכדאי להחליף? (שזה אומר בלי מחשב לשבוע והרבה כאב ראש להוכיח את זה) או שאם אני אפרמט (מה שלא נראה לי כי הבעיה מתחיל עוד לפני שמגיעים לווינדווס בכלל) זה צריך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. שלום אני צריך עזרה בקשר לבעיה עם המחשב של אחיין שלי... המפרט הבסיסי: פנטיום 4 3.0 512 זיכרון RAM כרטיס מסך ג'י פורס אפ אקס 5700 לוח אם ASUS AGP X8 כרטיס קול ON BORD הבעיה: כשעובד מסמך כלשהו של אודיו או וידאו אי אפשר להשתמש במקלדת וכאשר משתמשים בה כל העבודה במחשב נתקעת וממשתחררת רק עם שחרור הלחצן במקלדת הדבר קורה גם במשחקים וגם כאשר משתמשים בכתיבה הכתב נכתב לאט מאוד ובלחיצה ארוכה על הכפתור הסאונד נשמע קטוע והוידאו נתקע גם הוא. החלפתי מעבד למחשב או מעבד רק 2.8 במקום 3.0- הבעיה נפתרה אבל אני רוצה לדעת אם זה בטוח הבעיה קשורה במעבד או שהתקינות היתה רק זמנית?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by law89,

היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

8. כל פעם שאני רואה סרט\סדרה\סרטוון ביוטוב כל שתי דקות בערך יש תקיעה של כשנייה-שתיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בקשיח של ה 1TB שלי (מאחר והוא בעייתי, למרות שעבר עדכון תוכנה) והעברתי את הסרט לקשיח השני (wd 2500ks) וזה לא הפסיק וכדי לאמת את זה שזה לא הקשיח אז צפייה בקליפים ביוטוב מוכיחה את זה כי firefox מותקן ב C. עכשיו אני מתחחיל לחשוד בכרטיס מסך. מה אתם מציעים? תודה רבה, סמיון.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by רמי אשכנזי,

יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?

10. לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Nati121,

שלום חברה!יש לי בעיה מאוד מציקה מאז שקניתי את המחשב לפני חודש וחצי בערך יש לי כל מיני תקיעות (בתקיעות הכוונה היא שהמשחק נתקע לשנייה וחוזר וככה זה ממשיך) ועיוותים של צבעים(בעיה בכרטיס מסך?) עדכנתי את הדרייברים של ה כ. מסך כ.קול בקיצור של מה שאפשר עידכנתי אפילו הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב אמרו שהדרייברים לא מעודכנים אז הם עידכנו לי אותם בעצמם באותו זמן היתה לי מערכת הפעלה WIN 7 ULTI הם אמרו לי הכי עדיף לשים XP כדי להימנע מכל הבעיות ואמרו לשים XP 32BIT והכל היסתדר (שזה היסתבר כחירתות)עכשיו ני עם XP PRO 32 BIT ועדיין אותם בעיות עידכנתי כל מה שאפשר לעדכן והבעייה ממשיכה. עכשיו אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך כי זה פשוט לא הגיוני שהבעיה הזאת תמשיך! יש לי אחריות ל 3 שנים לפי הת…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by elellad,

שלום, כבר זמן מה שאני חווה את הבעיות הדי מוזרות האלו במחשב: ללא שום התרעה מוקדמת, קורה מצבים שהמחשב מתחיל לקרטע, זה ניכר בתנועות העכבר שפתאום נתקע לשניה וחוזר, זה קורה כשאני שומע מוזיקה ברקע או רואה סרטון ביוטיוב ופתאום זה מקרטע / נתקע לשניה וחוזר וממשיך ככה לאורך זמן. לא יודע אם גם זה קשור, אבל יש לי תחושה שזה כן קשור לתופעה הלא ברורה הזאת - יש לי מקלדת מכנית חדשה Razer BlackWidow Chroma, שמתאפיינת בפרופיל עם שלל צבעים. המון פעמים קורה ששינוי הצבעים נתקע על צבע מסויים ומפסיק להמשיך לשנות צבעים.. אין לי מושג מה לעשות עכשיו בשביל לגרום למחשב לעבוד כמו שצריך. המחשב שלי מאוד חזק יחסית: i7 3770K 570GTX 16GB RAM DDR3 1600MHZ Samsung 840 EVO 250GB אני אישית לא מאמין יותר מדי ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by carman6,

בחודש האחרון המחשב הישן שלי- פנטיום 3 800mhz ניתקע באופן קבוע אפילו סתם בעבודה באינטרנט עם חלון אחד פתוח בלי תוכנות רצות או כל דבר אחר שעלול לגרום לעומס וליותר מאוחר תקיעות. השינויים האחרונים שהתבצעו בו- הוספת מאוורר, הוספת הרדיסק- אבל יותר מאוחר הורדתי אותו כי חשבתי שאולי הוא מהווה את הסיבה לתקיעות, העברת המודם הפנימי שהיה בו למחשב חדש- כך שאינטרנט מגיע אליו כרגע דרך כבל רשת... זו בסך הכל... מה לדעתכם הסיבה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה לכל העוזרים, carman6

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Aviv C,

לפני שבוע פירמטתי את כל הכוננים שלי. לאחרונה, המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים (פעם אחת הגיע ל- 4 פעמים ב- 10 דקות). שמתי לב שזה קורה בדרך כלל כשאחי או אחותי משחקים MapleStory אבל זה המשחק היחיד שמותקן על המחשב כרגע אז לא בטוח אם הבעיה היא בו. יש לציין שלא מופיעים לי שום מסכים כחולים, אלא המחשב פשוט נתקע ואז אני חייב לעשות ריסט. בנוסף לזה, לפעמים כשאני עושה log in ה- Windows אומר לי ש "המערכת שוחזרה לאחר בעיה חמורה" (בדרך כלל אחרי הריסטים). אני ממש נואש ואין מושג מה לעשות. זה ממש מעצבן את האחים שלי וממש מתסכל אותי. יש למישהו פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  15. שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dinsh,

ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by stige,

יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Chura,

היי אחד המחשבים אצלי בבית, מתנהג טיפה מוזר ואני לא בטוח מאיזה רכיב אפילו להתחיל. זה מחשב סלוני, עם מעבד יחסית חדש, בן שנתיים או שלוש, 8 גיגה זכרון ודיסק מכני עם מערכת הפעלה, כ. מסך מובנה בלוח. פשוט. מידי פעם, וזה נהיה תכוף מפעם לפעם, המחשב נתקע בלי אפילו שעשה משהו מלבד התפריט של הקודי. בחלק נכבד מהמקרים התקיעה מלווה ארטיפקט על המסך, לעיתים זה BSOD ברוב המקרים, אם אני עושה ריסטרט, המחשב נדלק לשניה, ונכבה, נדלק ונכבה, אחרי 10-20 פעמים הוא עולה ועובד תקין כמה שעות. אני חושד שזה או הספק או זכרון. מה דעתכם ?

19. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי בעיה של תקיעות מוזרות של המחשב...כשאני מפעיל תוכנה קלה או משחק קל זה נקתע ועל משחקים נורמליים אין מה לדבר הולך תקוע רצח לפני שעשיתי OC והתקנתי NORTON ANTI VIRUS +FIRE WALL התקיעות האלה לא היו אז ככה זה המפרט שלי AMd sempron 2800+ 512ddr Gigabyte k7 nf 2 ultra geforce 6600GT מה יכולה להיות הבעיה ושוב אני מזכיר שלפני כ חודש הבעיות האלו לא היו אה..ואין לי ספיאוור במחשב ולא וירוסים כבר בדקתי

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by yot,

היום עשיתי קצת ניקיון בהארדדיסק (מחקתי תיקיות וכל זה...). אחר כך, רציתי לשחק Generals וראיתי שהמשחק נתקע כל בערך 2 שניות למשך 10 שניות. כך קרה גם בUT2003בVitekong ובעוד הרבה משחקים. חשבתי אולי מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך בטעות, אבל זה לא זה. זה גם לא בעיה של הDX. למישהו יש רעיון מה קרה? ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by yotam.m,

יש לי בעיה קטנה עם מחשב ישן P3 800MGHZ עם לוח של אסוס לא נראה לי שהסוג המדוייק הכרחי אם כן אני ירשום אותו. הבעיה היא כזאת: אני מפעיל את המחשב הכל עולה סבבה אם אני ממשיך לעליית הוינדוס הוא עולה עד קטע מסויים(לא לפי זמן קצוב סתם באופן אקראי) המקלדת מפסיקה לעבוד וכל כפתור שאני לוחץ משמיע צפצוף מוזר מהביפר של המחשב אתם יודעים הפנימי. רק עכשיו בזמן האחרון אני נכנס לביוס מספיק להיות שם 4-5 שניות והמחשב פשוט קופא. ניסיתי אלף זכרונות כל דבר שיש לי בבית וגם זיכרון יחסית גדול של 256 שעבד במחשב עד לא מזמן ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה. יכול להיות שהלוח סיים את חיו? או שמוקדם מידי להחליט?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by eidoil32,

שלום לכולם, אומנם המשחק יצא מזמן ושיחקתי בו מאות פעמים, אך כל כמה זמן יש את התקלה הזו ולפעמים עוברת. היה לי במחשב מספר כונני HDD ישנים ורכשתי אחד חדש בגודל 2TB, אז אמרתי על הדרך נפרמט את המחשב ונעשה ריענון, בנוסף לHDD יש לי גם SSD בגודל 240GB שהיה קיים, ועליו הותקנה מערכת ההפעלה. מאז הפירמוט הצלחתי להיכנס רק פעם אחת לפיפא! ביצעתי כל מה שרשום ברחבי האינטרנט, יו-טיוב ועוד, מחקתי TEMP, מחקתי כל מיני קבצים שרשמו, ביצעתי עדכון לווינדוס, חיפשתי עדכונים לפיפא שום דבר לא עוזר, המשחק פשוט קופא בהפעלה (על מסך רונאלדו) לפעמים על ההתחלה לפעמים אחרי כמה מחזורי טעינה. המשחק מותקן על הSSD וכך היה גם לפני הפירמוט. מפרט המחשב…

23. Started by MDK,

אני לא מבין מה הבעיה..... המשחק עובד יפה מאוד על 1600X1200@EXTREME (בלי פילטרים) ופשוט נתקע לפעמים לכמה שניות.......אה וגם טיפה מקרטע מ70 ל20 ברזולוציה הזו בנוסף, התקיעות האלה קורות גם על 1280X1024... הנה תמונה שצילמתי ברגע שנתקע המשחק לרגע...(אגב המחשב עצמו לא נתקע - ההוכחה היא שאני שומע שירים והם לא עוצרים) קשה לי להאמין שזו בעית חום... הדרייברים הם 53.03...מפרט מחשב תוכלו למצוא בצד <--- נ.ב. - לפי מה שהבנתי המשחק לא כבד..ואמור לעבוד נורמלי..

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Boomer,

יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילה תופעה מוזרה קצת במחשב שלי. אני לא בטוח שזאת תקלת חומרה, אבל בגלל החשד פרסמתי את ההודעה פה. בזמן האזנה ממושכת למוזיקה דרך Winamp קורה מידי פעם שהמוזיקה פתאום מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת להתנגן מאותו מקום. אותו דבר קרה לי בזמן צפייה בסרט עם Windows Media Player - הסרט נתקע לכמה שניות (גם הסאונד וגם הוידאו נתקעו) ואז חזר להתנגן. חשוב לציין שבשני המקרים המחשב המשיך להגיב, כלומר לא כל המחשב נתקע אלא רק הסרט/מוזיקה. בנוסף, גם הנגן עצמו (גם וינאמפ וגם WMP) המשיך להגיב - יכולתי למשל לצאת ממסך מלא או להחליף שיר, אך הסרט/מוזיקה עדיין לא התנגנו במשך כמה שניות. מה זה יכול להיות? מפרט המחשב: מעבד - intel core 2 duo E6400 כ.מ. - Radeon HD4850 לו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים