תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי 2 צפצופים קצרים בעליית המחשב כשמפעילים אותו שהוא כבוי, וצפצוף אחד אם הוא כבר פעל ורק עושים לו Reset. אין שום הודעה או שגיאה ולכן אני לא יודע למה זה קורה, וגם אין שום בעיה במחשב עצמו ששמתי לב אליה. הכל רגיל. ניסיתי להחליף סוללת CMOS וזה לא עשה שום הבדל, הכרטיס מסך יחסית חדש (250 GTS) (וזה לא נראלי הוא כי אין בעיות גראפיקה), הזכרון בסדר (ארבעה ג'יגה [2GBx2] ניסיתי להוציא כל פעם אחד מהם ולבדוק אם אחד עושה בעיות אבל שניהם מסוגלים לפעול לבד כך שהם שניהם תקינים!), המעבד מן הסתם בסדר אם הכל מתפקד כרגיל, בקיצור אין לי מושג מה זה יכול להיות... או שבכלל זה בסדר שיש 2 צפצופים. אני לא יודע ובגלל זה אני רוצה לוודא שאין בעיה כלשהי. הנה המפרט: לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את הHD ללוח אם עם מעבד וזיכרון חדשים ללא התקנה מחדש של הOS. בעקבות קפיצת חשמל קרס המחשב והלוח אם לא נידלק לא מצפצף ורק המאווררים פועלים. האם יש אפשרות להעביר את הדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה לאחר שהחלפתי לוח אם ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? או האם יש דרך לנקות את הדריברים בMicrosoft Windows XP Professional , בצורה כזאת שמתי שהOS יעלה הוא יבקש את ההתקנה של כל הדריברים מחדש כמו לאחר התקנה ראשונה של הXP ?:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם. רציתי לשאול שאלה שממש אין לה הגדרה... יש לי מחשב (דווקא די סבבה מפרט מעבד ליבה כפולה המחשב בן שנתיים ומשהו) שהיה מותקן עליו windows xp תקופה ארוכה. הגיע היום שנמאס לי מה xp ורציתי לעבור לווינדוס 7 פרמטתי אותו לגמרי (כולל מחיצות והגדרתי הכל מחדש) והתקנתי עליו windows 7 כמובן עם אנטי ווירוס וכו' (אציין שבמחשב יש רק סרטים גישה לאינטרנט זה הכל) אחרי כמה ימים קרתה התקלה מתי שהדלקתי את המחשב בזמן הוא הגיע לרגע שהוא אמור לקרוא מהדיסק קשיח המחשב פשוט נכבה ונדלק מחדש וכל זה מתי שהווינדוס 7 היה מותקן (אציין שהתקנתי אותו כמו שצריך, במחשב אין ווירוסים בקושי יש עליו משהו) עשיתי בדיקה להארד דיסק דרך הביוס והוא נמצא תקין בלי שום בעיות החלפתי ספק כח וגם לא עזר, ניסתי לתקן בעיות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב וזה מחשב חשוב ללימודים... אם מישהו יצליח לאבחן לי את התקלה אני אהיה אסיר תודה כי זה ממש רציני... המחשב זורק לי את ההודעה שצירפתי בתמונה, כאשר בהתחלה הוא היה עושה את זה רק כאשר הייתי פותח יישום כלשהו ואז ההודעה היתה מופיעה וסוגרת לי את אותו היישום, וכעת ההודעה סתם מופיעה ומונעת ממני לתפקד עם המחשב... ניסיתי לפרמט (לא ב-quick) והתוצאה היתה שהוא נתקע (לילה שלם) על 20%. היום בבוקר ניסיתי לפרמט אותו (עם quick ) והתוצאה היתה סיום הפירמוט בהצלחה. האם הלך ההארד דיסק או שאולי ה-motherboard (מקווה שלא) הלך ? :'( תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש ויש לי את הספק מהדגם Seasonic psu active 620w pfc 80 הוא עושה רעש כמו של עליה וירידה ככה זה חוזר חלילה זה נורמאלי או שזה חריג ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי תקלה במחשב שהוא נדלק אך ללא תצוגה. אם מנסים לחבר את העכבר לחיבור הUSB, הנורה של העכבר נדלקת לשנייה ומיד נכבית. חשדתי בלוח אם או מעבד לכן חיברתי את המעבד במחשב אחר וגם שם אותה תופעה החלה, מצד שני גם כאשר לקחתי את המעבד התקין וחיברתי במחשב שאינו עולה, עדיין המחשב לא עלה(עלה ללא תצוגה(. כאשר חיברתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, המחשב עובד בצורה תקינה, לכן חשדתי כי המארז מקצר והשתמשתי במארז אחר תקין וגם שם אותה תופעה באה לידי ביטוי. יכול להיות בעייה בלוח אם שמקצר עם כל מארז? אולי המעבד גורם לאיזו תקלה ברגע שהוא מחובר למארז?(למרות שאני יודע שהמעבד לא בא במגע ישיר עם המארז אלא רק עם הלוח אם) מישהו נתקל בתופעה כזאת מוזרה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קילבתי לרשותי מחשב ישן ואני מנסה להחזיר אותו לחיים (אבל הוא לא כל כך רוצה) כשאני מנסה להפעיל אותו אין פוסט ואין תמונה, רק כל המאווררים (כולל המאוררים שמחוברים ללוח אם ולכרטיס מסך, ככה שניתן לשער שמעט חיים יש בו) איפה ומה אני אמור לחפש?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן שבאמצע המשחק פתאום המשחק נתקע ויוצא לי מהשרת אחרי כמה שניות והיום זה קרה לי גם כשהייתי באינטרנט וראיתי שרשום לי ליד השעון למטה: "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" אני מצאתי בעיה דומה של מישהו אחר באינטרנט אבל לא עזרו לו שם (ניסיתי מה שאמרו לו וזה לא עזר לי..) ככה זה נראה מצילום מסך שלו: (זה מצילום מסך שלו לא שלי אז יכול להיות שאין לנו אותו מנהל תצוגה כמו שרשום לו:atikmdag) *יש לי דרייברים הכי מעודכנים *יש לי WINDOWN 7 *יש לי כרטיס מסך :ATI HD 4870 512MB אם צריך עוד מידע תגידו ואני יוסיף. תודה מראשש!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
היי לכולם ראשית, אני לא ממש בטוחה שאני כותבת את זה בפורום הנכון, אז אם רצוי להעביר פורום אנא מנהלים עשו זאת לעניין לאחרונה היו לי בעיות עם המחשב שבאופן משעשע (NOT!!) הלכו והחמירו בפרק זמן קצר. לבסוף הגעתי למצב שלא היה מנוס מלמסור אותו לבדיקת מעבדה והמשך טיפול משם. הוצע לי להתקין את ה-WIN7 (שלי) לאחר שהכל יגמר בשלום ובעיות החומרה שזוהו (אם זוהו) יטופלו - אני בספק רב שכל הבלגן ההוא נבע רק מבעיות תוכנה. יחד איתו יותקנו דרייברים ויערכו בדיקות. כעקרון אני לא ממש משוגעת על כך שמישהו אחר יתקין עבורי דברים שאני יכולה להתקין בעצמי במיוחד כאשר מדובר על התקנות קלילות שאני כבר עושה מתוך שינה כמו התקנת ה-WIN7 או דרייברים (במקרה כמובן שאין בעיות מיוחדות). העניין הוא ש 1. אחת הבעיות הר…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהכותרת תקינה מחשב בן 2.5 שהוחלף לו עכשיו חדש לוח אם וגם ספק כח הכל מחובר וברגע הדלקה כל הרכיבים בהחלט מרגישים ככאלה שעובדים אבל כשאני מסתכל על המסך אני שם לב שיש תקשורת נכנסת אבל המסך נאשר כאילו בסטנד בי כלומר הוא מבין שהוא מחובר למכשיר אבל הוא לא מקבל ממנו את התצוגה ניסיתי להעביר לכרטיס המובנה ועדיין נשארה הבעיה ניסיתי בנוסף את שתי החיבורים במסך גם דיגיטלי וגם אנלוגי ועדיין לא עובד מה שאומר שאיפה שהוא בחיבורים פספסתי משהו ? כאמור הלוח אם חדש וגם הספק המוצרים נקנו באייבורי אם זה אומר משהו (תקול?) כמובן תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כל מי שמקבל ממני SMS מקבל אותו בג'יבריש למרות שאצלי על המסך (הטלפון רק עם תמיכה בעברית/מקלדת בעברית) מופיעים הכתובים בתיבת הכתיבה כנדרש, מדוע זה כך ומה אפשר לעשות בשביל לסדר זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. בדקתי מערכת עם הרכיבים הבאים: Asus P8Z77-M Intel Core i3 2120 Kingaston 4GB DDR3 1333MHZ Antec Earthwatts 500W PSU הלוח לא נדלק, החלפתי את הלוח הנ"ל 3 פעמים אצל היבואן. בפעם הרביעית שבאתי אליו הוא בדק את הלוח עם הרכיבים הבאים: Intel G620 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ Corsair 750W PSU הלוח עבד אצלו והוא גם ביצע עדכון ביוס, ראיתי במו עיניי, הוא כיבה והדליק את הלוח מס' פעמים נראה כי הלוח תקין לחלוטין. כשחזרתי עם הלוח לקחתי את המעבד שבידי עם הספק והזיכרון וחיברתי ללוח אם אחר של Intel. הכל עובד מצויין. כשניסיתי להפעיל את הלוח של ASUS גיליתי שהבעיה עדיין קיימת. בדקתי באתר של אסוס והמעבד שציינתי מתאים ללוח. החלפתי זיכרון…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי פירמוט למחשב והתקנה של WINDOWS 7' כל פתיחה של תוכנה (אפילו אקספלורר) גורמת למעבד לעבוד קשה (עד 100%) והמחשב לא זז. אני לא מצליח לעבוד איתו ככה. זה קורה גם עם כרום. המחשב הוא לא חדש אבל עם 2 GB זיכרון שאמורים להספיק. אני בסך הכל רוצה לגלוש במחשב. לא גרפיקה ולא משחקים. אני מצרף את המפרט של המחשב ומספר בדיקות שעשיתי עם תוכנת CPUID CPU-Z OCCT CPUID HWMonitor http://www.f2h.co.il/8hc5x4fvs7wc http://www.f2h.co.il/ujrm3c8az9w נ.ב גם כשהיה מותקן WIN XP הוא היה "זוחל" בגלישה. אשמח לעזרה !
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קצת עובד עצות.. לפני חודש פרסמתי בפורום הודעה אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537031.msg4582673#msg4582673 אני כולי תקווה שאולי הפעם מישהו יציל את המחשב שלי. המחשב שלי כבר דיי זקן.. בן יותר מ-6 שנים. אני שומר עליו ממש טוב והוא ממשיך לתפקד בתור מחשב פשוט. בחודש שעבר הוא קפא פעם בכמה שבועות ועוד איכשהו הסתדרתי עם זה. עכשיו הוא קופא לי כל חצי שעה. קופא הכוונה: העכבר לא זז, המוזיקה משמיעה צפצוף כזה של תקוע ועל המסך לא קורה כלום. אחרי דקה-שתיים הקפיאה משתחררת והמחשב ממשיך לתפקד. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, עדכנתי הכל, התקנתי מחדש ובדקתי את המערכת תחת עומס. שום דבר לא עזר או הראה סימנים של מקור הבעיה. אפילו שאבתי אבק והחלפתי בין הSo…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי מעבד משומש מ איביי - Athlon X2 5800+. התקנתי את המעבד על הלוח הזה: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2500#manual המחשב עולה - אך טמפרטורת המעבד גבוהה מייד עם הבוט. בעקרון השארתי שם את קירור הסטוק של המעבד הקודם (Athlon 3500+) ואני חושד שזה קשור. אבל האם מאורר סטוק חלש מדי יגרום לטמפרטורה כל כך גבוהה כל כך מהר? זה נשמע לי מוזר. רציתי להתקין שם GOLDEN ORB II - אבל אי אפשר להסיר את תושבת הקירור מלוח האם הזה. האם מישהו יודע איך אני יכול להסיר אותה בלי לשבור? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את ממיר ה-YesTotalMax שלי עם כבל HDMI ישירות למסך-מחשב הגדול שלי DELL-U3011 - אינצ'30 -- אבל למסך היקר הזה עצמו, אין רמקולים מובנים ואני צריך להעביר את השקע של הרמקולים של המחשב ליציאת-האאודיו של המסך עצמו, כדי לישמוע את מה שאני צופה בו בממירYesTotalMax...הבעייה היא, שזה קורה בליילה לפני השינה ואין לי כוח לקום מהמיטה וכול פעם להעביר את השקע של הרמקולים מכרטיס-הקול של המחשב, ליציאה של המסך עצמו וחוזר-חלילה...זו היתעמלות לא בריאה לפני השינה....האם יש איזה מפצל עם בחירה של AאוB ואולי יש עם זה גם שלט-רחוק, שאפשר מהמיטה ליבחור אחת משתי היציאות?...אני מתאר לעצמי שאני לא הראשון שניתקל בבעייה הזאת...אז אנא אם שמעתם על משהו כזה, בבקשה תעזרו, כי ירדתי בשבוע האחרון 3קיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלוויזיית LED ומשתמש בכבל hdmi וכדי שהוא יעביר קול בגלל שזה כרטיס מסך של nvidiaצריך לחבר את הכרטיס מסך ללוח אם עם הכבל שמגיע ביחד בקופסה אני לא יודע לאן לחבר את הכבל בלוח אם הכרטיס מסך הוא nvidia n9500gt תמונה של הלוח אם ושל הכבל: תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-