עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  2. Started by iveco,

יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי

3. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שישמשו אותי גם למוזיקה וגם לגיימינג. חשוב לי גם העוצמה עם צליל נקי. חשבתי על אלו : Edifier R1855DB 2.0 למישהו יש ניסיון איתם? האם יש לכם המלצה טובה?

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  4. שלום, מחפש דרך לראות את שם המשתמש שהכנסתי באתר שהתחברתי אליו אתמול באמצעות chrome הכל נמצא בהסטוריה אך לא מציג את שם המשתמש סיסמא אני זוכר לא יכול לעשות שחזור שם משתמש

5. Started by regevk.80,

בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by GZA,

מדי פעם המחשב מופעל מחדש ומופיעה לי ההודעה הבאה ראו תמונה

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  7. עריכה: התקלה נפתרה מעצמה. השארתי את המחשב פועל ולא עשיתי שום דבר מאז שפתחתי את הדיון ומשום מה עכשיו הסאונד עובד. שלום, עדכנתי את הווינדוס 10 אתמול בלילה והיום הסאונד במחשב לא עובד. מחקתי את הדרייברים של Nvidia Audio וRealtek HD audio והתקנתי אותם מחדש וזה לא עזר. בVolume Mixer הוא מראה שהסאונד עובד כמו שצריך אבל פשוט לא שומעים. המחשב מחובר לטלוויזיה שהסאונד בה כן עובד. חיברתי אוזניות והסאונד בהם גם כן עבד בלי בעיות. אני לא יכול לעשות Recovery מכיוון שהוא רושם שהווינדוס עודכן לפני 10 ימים. מה הבעיה?

8. מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 237 צפיות
  9. Started by mozess,

טעות

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by MoMo-P,

לפני השינוי היו לי: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit זיכרון נוסף Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHZ (PC3 12800) Desktop Memory 1.5V, Black הייתי מקבל מהירות מלאה לכל הזכרונות של 1600MHZ. עכשיו שמתי במקום שני הזכרונות של ה4GB, שניים חדשים שכל אחד 8GB (8GBx1) דגם ממש דומה ל 16GBx2. אבל הוא לא מקבל מצב של XMP !! מצרף תמונות של הביוס ושל CPUZ. את הביוס השארתי במצב XMP וDRAM Frequency ב 1600 (לא אוטומטי). מהירויות הזכרונות שונים, הקודם נשאר 1600, החדש 1333. *ב CPUZ סלוט 1 ו3 זהים, 2 ו4 זהים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by Noam daatheist,

הי לכולם.. אנסה לקצר ככל האפשר.. יש לי ראוטר/מודם של בזק, ממנו כבל ארוך שמגיע לראוטר נוסף )tp link ax50( עד עכשיו הכל עבד חלק.חיברתי את הראוטר של בזק לחיבור Lan בטיפי לינק. הכל עבד עד שפרצו לי למחשב/ראוטר לפני מספר ימים. התקנתי ווינדוס חדש, הכל עבד אבל עדיין רציתי לעשות ריסט לראוטר טיפי כדי לעדכן פירמוור. עשיתי ריסט, הורדתי dhcp החיבורים אותו הדבר.אבל אין אינטרנט. ניסיתי להגדיר את הראוטר כap אבל לא ממש עוזר. אני מאמין שזה קשור לכך שהראוטר שבו הdhcp פעיל עובד בטווח של בזק 10.0.0.0 ולא 192 כמו הטיפי. מה אני עושה לא נכון?

• 0 תגובות
    • 344 צפיות
  12. Started by kashmir420 kashmir420,

Since its inception in 2004, Inter-Continental Trading USA, Inc., has made it a priority to deliver only the best quality tobacco products and roll-your-own accessories. Kashmir420 is a franchise brand for Inter Continental Trading USA Inc., a company that specializes in importing and distributing high-quality tobacco products. At Kashmir420, we attribute our company’s exponential growth over the past years to listening to and acting upon our customers’ suggestions and by providing unmatched service and a profitable buying experience to our valuable clients. We strive to continually build strong business relationships by supporting our customers’ needs unconditionally, wh…

13. שלום, כאשר אני מתחבר עם האוזניות אל המחשב דרך BT, ומפועל איזה סרט שפועל במדיה פלייר ובמקביל מתקבלת שיחה או שאני מוציא שיחה שעוברת גם כן דרך האוזניות שמחוברות לטלפון, המחשב נהיה פתאום איטי באופן מחריד, העכבר מרצד (לאגים) ועד שאני לא מסיים את השיחה בלתי אפשרי לעבוד על המחשב. מישהו נתקל בבעיה שכזו? תודה למחשב יש 64GB זכרון ולוח אם - TUF-GAMING-X570-PRO--ASUS ספק HCG1000-Extreme -Antec

• 0 תגובות
    • 349 צפיות
  14. Started by ilanb0,

דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE

15. לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).

16. חייב את עזרת אנשי המקצוע פה, לא מצליח להכנס חזרה לשנות את ההגדרה כי זה קובץ EXE לא מצליח לפתוח chrome ועוד מלא דברים שהם EXE..... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 332 צפיות
  17. Started by ilanb0,

המחשב השולחני שלי דלוק 24/7. מתוכנן להכנס למצב שינה של מסך ודיסק לפי הגדרות זמן מסוימות. אבל לא נכנס.. לא רק זאת, שומע שהוא נכנס למצב שינה של הדיסק - וחוזר ומתעורר. כך פעמים רבות. לפעמים אני קם בבוקר ורואה שכן נכנס למצב שינה. אז גם הייתי שמח לפתור את הבעיה התפעולית הזו, אבל גם יש לי הרגשה שאול יש לי "פולש" למחשב שדואג שלא יישן, או שמתיר לו להכנס למצב שינה מתי שהוא מחליט. באיזה צעדים לנקוט כדי להחזיר מצב שינה (ואם יש פולש - לנקות אותו)? משתמש באנטי וירוס (במנוי שנתי) של Malwarebytes וסורק את המחשב מדי פעם עם Ccleaner (גם מנוי בתשלום).

18. Started by moti30,

קניתי את הסטיק הזה באליאקספרס. הכנסתי סים של פרטנר, מזהה את הסים יש קליטה דור 4 (LTE) והכל, אבל אין גלישה. ניסיתי להגדיר APN של פרטנר (uinternet) ולא עזר. מה עוד יכול להיות?

19. Started by dudubitn,

שלום בעקבות שיבושי הGPS בצפון הארץ אני לא מצליח לקבל תוצאות חיפוש המותאמות לישראל הכוללות את הקידום הממומן והשופינג בחיפוש בגוגל במחשב הpc. בתחתית עמוד החיפוש הוא ממקם אותי בלבנון. פעולות שביצעתי לשינוי המיקום: -שיניתי את המיקום שלי בגוגל בכרום וביוטיוב לישראל גם באפליקציה בסלולאר. -שיניתי את המיקום ידנית גם דרך כלים למפתחים בכרום - חיישנים. ניסיתי למחוק היסטוריית מיקום בחשבון גוגל, לעדכן מפות, כיביתי את זיהוי במיקום בכרום ובווינדוס. כלום לא עוזר, לא משנה מה אני עושה הוא ממשיך לזהות אותי במיקום לבנון.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. שלום ניסיתי לעשות עם SAMSUMG MAGICIAN אבל זה לא עבד ולא נתן אפשרות בכלל. אציין שניסיתי את זה מתוך חלונות 11 בכונן שהוא מורץ. הכוונה שעל הכונן הזה רץ חלונות בעצמו.. מה עשיתי לא נכון? ה FIRMWARE מעודכן הוא אומר.. מדובר בסדרת 980.. תודה

• 0 תגובות
    • 234 צפיות
  21. Started by mik941,

בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!

22. פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?

23. לא מצליח אפילו לצאת מזה לbios מה עושים? תודה לעוזרים.

24. יש לי מחשב נייח בבית ואפשרות לחיבור לרשת האיטנטרנט דרך שקע בקיר הבית. התחברתי לרשת דרך מודם איכותי שרכשתי ולאחר שחוויתי הקפאות וניתוקים רבים, והגיע מספר פעמים טכנאי על מנת לבדוק את התשתית, נאמר לי שכנראה הסיבה לכך היא המודם. אז ניתקתי את המודם וחיברתי את המחשב הנייח ישירות לשקע בקיר, ואכן המצב השתפר פלאים.... העניין הוא שהמודם שלי, חדש ואיכותי ואני מעוניינת בחיבור של Wifi לטלפון.... האם ניתן לרכוש מפצל שיאפשר חיבור אינטרנט ישיר (ללא מודם) למחשב ובו זמנית גם חיבור של המודם לצורך WIFI לטלפון? אם כן, אנא שילחו לי קישור לרכישה. אם, יש פתרון אחר, אשמח לדעת תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים