תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
אוקיי לפני כשנה רכשתי לפטופ מסוג ASUS G73JH שנחשב שם מחשב לא רע למשחקים הבעיה שהוא מריץ לי לא משהו משחקים,בלשון המעטה... הוא קורס לי כל הזמן נתקע וזה מתחיל להטריף אותי,לא רק במשחקים לפעמים סתם ככה. אמרו לי לבדוק איך הוא עומד במבחן של ה3DMARK אשמח לדעת עם התוצאה יצאה נורמלית סבירה למחשב נייד שמייתמר להיות למשחקים... המפרט הוא COREI7 740QM 1.73GHZ 6GIGA RAM ATI 5870 500 GIGA HARD DISK ד"א זה נעשה עם 3DMARK 2011 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי הורדתי את 3DMARK 06 מהאתר הראשי של FUTUREMARK. כל ההגדרות על DEFAULT, וקיבלתי 4928. http://img409.imageshack.us/img409/8452/3dmarkyk3.jpg שימו לב, בCPU TEST. יש לי 0 FPS זה מטורףף.. האם התוצאה בסדר? והוא רושם לי בSM 3 - NOT SOPPURTED??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. הנה החומרה שלי: מעבד: 3.2 MHZ של אינטל, זיכרון פנימי: 1 ג'יגה, כרטיס מסך: X1800XT, 512 MB של ATI. התוצאה שקיבלתי היא: 6937. איזה תוצאה אני כן צריך לקבל? בכל מקרה יש לי כרגע בעיה עם המארז שהוא גורם להתחממות יתר במשחקים, נגיד בפיפא 07 בהגדרות הכי גבוהות במאמץ הוא מגיע לי אף ל - 71 עד 73 מעלות. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה). הכל טוב והוא מריץ משחקים סהכ ממש טוב, החלטתי לבחון אותו עם ה3DMARK מבחן הFIRESTRIKE, שזה הגיע לשלב התוצאה ראיתי שקיבלתי תוצאה של 7985 משהו כזה.. בדקתי לעומת מחשבים עם אותו מפרט הם קיבלו איזה 1000 נקודות יותר ממני . למה זה קורה? יכול להיות שהמעבד לא מנצל את עצמו מספיק ? בנתונים של MSI AFTERBURNER רשום שהכרטיס מסך מגיע לUSAGE 99% שזה טוב אבל הליבות של המעבד מגיעות מקסימום לאיזה 50%. זה אמור להיות ככה? אם לא מה אני עושה בשביל שהמעבד יגיע לניצול גבוה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הרצתי Analyze על המחיצות C,D בעזרת התוכנה PerfectDisk (כונן קשיח אחד שפיצלתי ל-2 מחיצות) איך התוצאות ? (לפי איך שזה נראה ואני ממש לא מומחה גדול, לא נראה כאילו הכונן בסדר) נ.ב הבדיקות נעשו עקב איטיות במשחק מסויים שאמור לרוץ חלק במחשב שלי. (Wheelman) כונן C כונן D
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד מדגם - Dell Latitude E5420, ברשותי כבר כמה שנים טובות, בגדול אני מרוצה. כבר תקופה ארוכה שאני סובל מדי פעם ממסכים כחולים ו/או קריסה של המחשב והפעלה מחדש. בו בזמן שבדיקת דיאגנוסטיקה שמובנית במכשיר (מקישים בהפעלה F12) תקינה. ובבדיקה עם תוכנה לתקינות הדיסק קשיח היה תקין (אף שהופיע מבחינת אחוזי בריאות 90 אחוז). מאתמול אני סובל יותר ממסכים כחולים, וכן בבדיקת הדיסק קשיח זה ירד מ 90 אחוז ל 78 אחוז. כ"כ בבדיקת דיאגנוסטיקה פנימית בחלק מהפעמים אני מקבל הודעה על בעיה בדיסק קשיח ׁ(error code 2000-0142) וכן לפעמים הודעת שגיאה על משהו שקשור לכבל (אבל אולי זה בגלל שבדקתי בלי לחבר את המטען?) (error code 2000-0415). כ"כ לחברת דל יש גם אפשרות לעשות בדיקת דיאגנוס…
-
- 31 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לאחותי מחשב חדש שאותו אני הרכבתי, במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה נתקלתי במספר שגיאות, תקיעות, וריסטרטים, בהתחלה החלפתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וראיתי שגם זה לא עזר. לאחר כמה קשים הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה והתחלתי לקבל "מסכים כחולים". הייתה לי הרשגה שהבעיה בזכרונות. הוצאתי את אחד הסטיקים( יש לי שם שני סטיקים של1GB ) ולפתע המערכת התחילה לפעול תקין (לפחות נראה ככה). כיביתי את המחשב החלפתי בין הסטיקים וגם שם הכל ורוד. חיברתי שוב את שניהם ושוב חזרו המסכים הכחולים. לאחר שקצת חפרתי לכם והכנסתי אותכם לשורש הבעיה אני אגיע לתאכלס, הורדתי את TESTMEMO והפעלתי אותה כאשר שני הסיטיקים מחוברים ולהלן התצואות: עריכה: שכחתי לציין שהבדיקה נתקע במצב הזה. וכמובן תו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מחשב עדכני: Core 2 Duo E7300 GIGABYTE EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac GTX 260 896MB GDDR3 Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד I7 5820K ורציתי לשדרג ללוח אם חדש אז רציתי לדעת לי יש לוח אם תושבת LGA2011-V3 אז אם אני משדרג ללוח אם בתושבת LGA2066 אז האם זה יתאים למעבד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי תקלות במחשב: עושה ריסטרט, קורס מתוכנות (בעיקר דפדפנים) וממשחקים. הרצתי את memtet86 והוא מצא לי, בזמן הקצר שבדקתי, יותר מ 14000(!!!) תקלות. הזכרונות הם חדשים (אולי בני חודשיים) של קינגסטון, האם הלוח-אם יכול לגרום לתקלות האלה או שהזכרונות על הפנים ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים חוזרים ונשנים במחשב החדש שלי. אחרי שעברתי על שירשורים קודמים ראיתי שהציעו לשנות את התיזמונים של הזכרונות. הענין הוא שלא כל כך הבנתי איך עושים את זה ואיך אני קובע מהו התזמון האופטימלי. כל עזרה תתקבל בהערכה...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-