תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לאחותי מחשב חדש שאותו אני הרכבתי, במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה נתקלתי במספר שגיאות, תקיעות, וריסטרטים, בהתחלה החלפתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וראיתי שגם זה לא עזר. לאחר כמה קשים הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה והתחלתי לקבל "מסכים כחולים". הייתה לי הרשגה שהבעיה בזכרונות. הוצאתי את אחד הסטיקים( יש לי שם שני סטיקים של1GB ) ולפתע המערכת התחילה לפעול תקין (לפחות נראה ככה). כיביתי את המחשב החלפתי בין הסטיקים וגם שם הכל ורוד. חיברתי שוב את שניהם ושוב חזרו המסכים הכחולים. לאחר שקצת חפרתי לכם והכנסתי אותכם לשורש הבעיה אני אגיע לתאכלס, הורדתי את TESTMEMO והפעלתי אותה כאשר שני הסיטיקים מחוברים ולהלן התצואות: עריכה: שכחתי לציין שהבדיקה נתקע במצב הזה. וכמובן תו…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחודש האחרון התחלתי לחוש בבעיות ביצועים, לדוגמא את המשחק הנהדר insurgency, לפני כחודש הרצתי MAXD OUT, על 8x MSAA, ב60 FPS, ללא דרופים, היום ללא AA, צליליות ואפקטים על מדיום, אני מקבל דרופים ל58 - 50 FPS, באופן תכוף, כך גם בעוד משחקים, אז הרצתי FIRE STRIKE, ואלו התוצאות http://www.3dmark.com/3dm/8678614? בדקתי טמפרטורות עם HWinfo, וEVGA precisionX 16, והכל היה תקין, הרצתי בדיקת אנטי ווירוס עם aviria, בקרוב אריץ עם MB, ובדקתי עם דרייבר ישן (29 ליולי), שאני זוכר שהמערכת שלי הייתה בסדר כאשר יצא, הרצתי עוד שתי בדיקות האחת vRam BandWidth Test, והשנייה אני לא זוכר את שמה. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מחשב עדכני: Core 2 Duo E7300 GIGABYTE EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac GTX 260 896MB GDDR3 Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU מתקבלות תוצאות נמוכות יחסית ב 3DMARK05, ואם מבוצע OC קטן לכרטיס מסך התוצאות נופלות עוד יותר. במשחקים זה מופיע רק בקרייסיס, שזה אמור לרוץ יותר מהר כנראה.. האם הספק כוח גורם לכך?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, הפעלתי את הסריקה על הminidump על פי המדריך פה באתר וזאת התוצאה שקיבלתי חיפשתי בגוגל על הקובץ אבל לא אמר לי הרבה וזה בכלל קובץ ששייך לפיירוול אז אני לא מבין מה הקשר פה... :s05: אם יש אני ימשח לדעת מהו או איך ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ניסיתי: - להוציא דברים ששמתי לפני שהבעיה קרתה (רכיב USB) - לבדוק טמפ, הכל תקין, מעבד בממוצע 45+- - החלפתי כבל SLI כי הקודם עשה לי בעיות בעבר המחשב עושה ריסטים בלי הפסקה, זה התחיל לפני חודש-חודשיים עם ריסט פעם בשבועיים ועכשיו כל 5 דקות כבר לא יודע מה לעשות. כשהמחשב עולה יש צפצוף אחד שלפי מה שאני יודע זה אומר שהכל בסדר, עשיתי גם בדיקה לזיכרון והכל יצא תקין. אין מסך כחול, אין MINIDUMP אין כלום שום מידע התצוגה פשוט נעלמת ואחרי כמה שניות המחשב מתחיל מחדש, כלום לא פותר את הבעיה. נראה לי בעיית חומרה כי כשאני מעלה את המערכת אין לי הודעה שלווינדוס היתה שגיאה פאטלית, וגם זה קרה כמה פעמים עוד לפני שהווינדוס עלה. יש לי ספק כוח חדש בן חודש-חודשיים http://ksp.co.il/?select=.1108.&a…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד I7 5820K ורציתי לשדרג ללוח אם חדש אז רציתי לדעת לי יש לוח אם תושבת LGA2011-V3 אז אם אני משדרג ללוח אם בתושבת LGA2066 אז האם זה יתאים למעבד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דפקתי בטעות את אחד התושבות של כרטיסי הזיכרון ! המחשב כבר לא מזהה אותו ! ליפעמים הוא גורם בעיות אך אני מנטרל אותו !!!! נ.ב מדובר בכרטיס sdram מעבד a m d
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי תקלות במחשב: עושה ריסטרט, קורס מתוכנות (בעיקר דפדפנים) וממשחקים. הרצתי את memtet86 והוא מצא לי, בזמן הקצר שבדקתי, יותר מ 14000(!!!) תקלות. הזכרונות הם חדשים (אולי בני חודשיים) של קינגסטון, האם הלוח-אם יכול לגרום לתקלות האלה או שהזכרונות על הפנים ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן קניתי תוספת לזיכרון. והלייטנסי שלי והדיליי מכל פעולה עלה. הבעיה נובעת מתזמון לא מסונכרן עם הFSB של המעבד. להלן הנתונים כמו שהועתקו מפלט של CPUZ. Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 (max 1) per processor Name AMD Sempron 3000+ Code Name Palermo Specification AMD Sempron Processor 3000+ Package Socket 754 Family/Model/Stepping F.C.2 Extended Family/Model F.2C Brand ID 38 Core Stepping DH-E6 Technology 90 nm Core Speed 1799.6 MHz Multiplier x Bus speed 9.0 x 200.0 MHz HT Link speed 799.8 MHz Stock frequency 1800 MHz Instruction sets MMX (+), 3DNow! (+), SSE, SSE2, SSE3, x86-6…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים חוזרים ונשנים במחשב החדש שלי. אחרי שעברתי על שירשורים קודמים ראיתי שהציעו לשנות את התיזמונים של הזכרונות. הענין הוא שלא כל כך הבנתי איך עושים את זה ואיך אני קובע מהו התזמון האופטימלי. כל עזרה תתקבל בהערכה...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לתזמן משימה שתחזור על עצמה משעה נניח 23:00 עד 06:00 כל פעם שנכנסים למחשב איך אפשר לעשות את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש תחנת עגינה ללפטופ שלי כרגע יש לי תחנה אחת שמחוברת למסך רמקולים מקלדת עכבר ואינטרנט ואת כל אלו היא מעביר בכבל אחד usb c למחשב ראיתי תחנות עגינה אחרות שהם ללא usb c חלקם לא הבנתי בדיוק באיזה צורה וחלקם משתמשים בusb b השאלה שלי היא כזאת אני חשבתי שרק טייפ סי יכול להעביר אינטרנט ותצוגה טעיתי? כל תחנת עגינה יכולה להעביר הכל בכבל אחד בלבד?
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם שמי מור, ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור אותה, מקווה שאתם אולי תצליחו להבין אותה ולעזור לי ואודה לכם על המקצועיות והאמינות. אז ככה רכשתי מחשב גיימינג לפני כחודשיים מקיאספי ואייבורי בחלקים והבעיה היא שהמון משחקים כמוassassin's creed revelations MaxPayne,SleepingDog ועוד.. פשוט עולים עד הקטע של לעלות את המשחק ונתקעים לרמה של סיים משימה, סתם דוגמא המשחק Amazing Spider Man עולה ועובד עם FPS נמוך מאוד, לעומת זאת משחקים כבדים כמו Crysis2 עובד על הרזולוציה הכי כבדה וההגדות על Super ועובד על 100FPS בצורה חלקה והרבה משחקים גם עדכנתי את הדרייברים כמה פעמים מחדש מכמה מקורות שונים ועדיין אותה הבעיה, חשבתי אולי זה חוסר תאימות בין החומרה אודה לכם מאוד אם תצליחו לתת טיפים …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח ויש לי מחשב ישן יחסית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם דיסק קשיח: Western Digital Red WD40EFRX 4TB יכול להתאים ללוח אם asus p6t? במאפיינים רשום שדיסק קשיח מתאים ללוחות אם H61 ומעלה בלבד. לא הצלחתי להביון אם לוח אם שלי עונה לצרכים. wd: https://ksp.co.il/?uin=20584&select=.1033..145..517..1438. asus p6t https://www.asus.com/us/Motherboards/P6T/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום תיבת מייל של וואלה שלא נכנסתי אליה במשך זמן רב אתמול נכנסתי ואני רואה שכל המיילים נמחקו (גם דואר יוצא וגם דואר נכנס) פניתי לתמיכה טכנית של וואלה, ונעניתי שמאחר והתיבה לא היתה פעילה במשך זמן רב הם מחקו את התוכן, והוסיפו בכוכבית "אנו לא משחזרים חומר שנמחק" האם הם לא יכולים טכנית לשחזר או שאינם מעוניינים לשחזר? יש מה לעשות? (יש שם חומר שאני זקוק לו) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 11.4k צפיות
-