עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ron56,

פתאום יום אחד התהפך השעון בתחתית המסך בצד שמאל. במקום להראות 16.55 הוא מראה 55.16 גם התאריך התהפך אבל אותו הצלחתי לסדר, את השעון לא הצלחתי, שיחקתי עם ההגדרות לא עזר כלום

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  2. כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.

3. Started by PrefaceAlumni,

.

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  4. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. שלום, יש לי מקומות שמורים במפות, כאשר אני מנסה להיכנס אליהם מופיע לי רק הכותרת למשל "15" כלומר יש לי 15 אתרים בקטגוריה מסויימת אבל ברשימה עצמה הוא כותב לי "הרשימה רייקה" אולי מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה קורה? בטלפון שלי זה לא קורה רק במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by smart eliminator,

חברים שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב והמחשב קופא וקורס בזמן משחקים מדובר במפרט הבא לוח אם MSI B550M MORTAR WIFI מעבד AMD RYZEN 7 5800X כרטיס מסך GIGABYTE AMD Radeon RX 6600 XT 8GB הכרטיס הוחלף מדגם אחר שגם שם הייתה התקלה. זכרונות ראם corsair 3600MHz 16gbx2 גרסת ביוס הכי עדכנית בנוסף קיים דוח שגיאות של תוכנת WHOCRASHED אם קיים שאלות נוספות שיעזרו לפטור את התקלה אשמח לענות עליהן.

7. הי, אני עושה סטרימינג עם כרטיס לכידת וידאו USB במשך תקופה דרך מחשב סטרימינג ייעודי (זאת אומרת שאני מסטרים עם שני מחשבים - מחשב גיימינג ומחשב סטרימינג). יום אחד אני מדליק את המחשב סטרימינג ורואה את צבעי הקשת במקום את מה שאני רואה במוניטור, היום החלפתי בין הכבלים והבנתי שברגע שאני מנתק את הכבל של המסך הראשי (המסך של המחשב גיימינג) אני מקבל את השידור תקין למחשב סטרימינג. כששני הכבלים עובדים בו זמנית אי אפשר לקבל שידור למחשב סטרימינג. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  8. שלום לכולם! מקווה מאוד שמשהו כאן יצליח לעזור לי יש לי בעיה חמורה של קליטה בבית בכל הספקים וכפיתרון הייתי משתמש ב- WIFI CALLING באמצעות רשת פאלפון בנייד ו- HOT עבור תשתית וספק לאינטרנט. מכשיר הנייד שלי היא SAMSUNG GALAXY S10e (SM-G970U1). הכל עבד תקין עד ששדרגתי את האינטרנט ל- FIBER של הוט (מהירות של 1000MB). מאותו בוקר ה- WIFI CALLING הפסיקה לעבוד והאייקון לא מופיע על המכשיר. כשאני נמצא במקומות אחרים זה חוזר לעבוד כך שההיגיון אומרת שהבעיה היא אצל הוט באינטרנט. מבחינת פתרונות: 1. פאלפון אמרו שיש צורך לפתוח פורטים. הוט עשו זאת אבל עדיין לא עבד. 2. עברתי מפאלפון להוט כספק סלולר בתקווה שזה אולי יעזור אבל גם זה לא עבד. מבחינת הוט מובייל הכל נראה תק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by אושר קוזוקרו,

היי , שאלה למביני עניין. מחשב i7 12700 rtx 3060 ti ram 3200 mhz 8x2 ולוח אם b660 שיחקתי כמה משחקים הכל היה טוב ויפה אבל לאחר כמה שבועות היו לי מין תקיעות במשחק. frame freeze לאחר בדיקת אופציות פשוט הפעלתי אופציה של ווינדוס 10 hardware accelerated gpu scheduling וכל המחשחקים ששיחקתי בהם הכל הסתדר והכל חלק כל משחק מעל 150 fps מוורזון עד מחשקים כמו ליג אוף לגדנס. השאלה שלי היא האם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קרה?

10. מסתדר אחרי כמה ריבוטים. תודה לכל העוזרים.

11. האאוטלוק התחיל להקפיץ לי תיבה 'הזן את השם משתמש והסיסמה'. בעבר הבעיה הזו נוצרו עקב אימות דו שלבי. בדקתי ואימות הדו שלבי מכובה. אחרי שוטטות ב'רשת', הגעתי לעמוד הבא https://support.google.com/accounts...גישה-לאפליקציות-ברמת-אבטחה-נמוכה-פועלת-בחשבון כדי לשמור על אבטחת החשבון, החל מתאריך 30 במאי 2022 Google תפסיק לתמוך באפליקציות או במכשירים של צד שלישי שבהם אפשר להיכנס לחשבון Google באמצעות הזנה של שם המשתמש והסיסמה בלבד. אך לא הבנתי מה צריך לעשות בדיוק.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by The-Gamer,

שלום לכולם, מפרט : GIGABYE AORUS 570X ELITE AORUS RTX 3080 XTREME RYZEN 5900X COOLER MASTER 1000W אני חווה באופן תמידי קריסה אקראית ממשחקים ל-DESKTOP. לאחר שחרשתי את האינטרנט וראיתי בNVIDIA ובREDDIT שהמון אנשים חווים את הקריסות האלה דווקא עם הכרטיס הזה ספציפית בגלל שהוא הגיע OC מהמפעל וכנראה שלא עשו לו שם OC כמו שצריך. עשיתי STRESS TEST גם כן ב3DMARK, HEAVEN, HWINFO ללא בעיות.. הדבר היחידי שפתר זה היה פשוט להוריד במינוס 20 את הMHZ בAFTERBURNER ואז הסתדר וללא בעיות. הסיבה שפתחתי כאן זה שאולי מישהו באמת סובל מזה ויש לו פיתרון קבוע ושונה ומומלץ יותר ממה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by iveco,

אני מריץ בדיקה בכונן קשיח ב MHDD והכול תקין וב CDM INFO אותו כונן יוצא דפוק " צהוב זהירות " מה אמין יותר ? זה כבר קרה לי בכמה דיסקים שה CDM INFO סותר תוצאות של MHDD , לאיזה תוכנה להתייחס ?

14. Started by TRproject,

יש לי בעיה במחשב שלוקח לו המון זמן לעלות משהו כמו 2-3 דקות.(אני מדבר מהזמן שאני לוחץ הדלקה עד שהמסך נדלק לוקח לו 10 שניות מהזמן שמסך נדלק עד השולחן עבודה.) מדובר במחשב חדש. ryzen 7 5800x 32RAM 3600 6700XT 1TB nvme. עכשיו שאני שם בביוס את ההרץ של הראם על 3600 לוקח לו מלא זמן לעלות. כשאני שם אותו על 3200 הוא עולה לשולחן עבודה תוך פחות מ20 שניות. מישהו יודע למה זה? "כל החלקים באחריות". Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3600MHz CL18 לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by WereBunny,

היי! יש לי מחשב נייד HP Omen 15 בן שנה וחצי. בחצי שנה האחרונה בערך יש לי קטוע אקראי שמשפיע על אודיו ווידאו. המסך שלי מקרטע והקול הופך לשרוט למשך כ-3 שניות ואז הכל חוזר למצב רגיל. אני שם לב שהבעיה הזו מתרחשת אולי פעם או פעמיים ביום, אבל בגלל שהיא כל כך קצרה, יכול להיות שזה קורה בתדירות גבוהה יותר ממה שאני יודע. בגלל שזה קורה לעתים רחוקות כל כך, קשה לי לאבחן את המקור. זה קורה גם ברמקולים וגם באוזניות. יכול לקרות בזמן משחקים, צפייה ביוטיוב, קריאת PDF וכו'. עד כמה שאני יודע , השימוש במעבד והטמפ' בסדר, אבל שוב, אני לא ממש יכול להצביע על הזמן שזה קורה. כל הדרייברים ועדכוני המערכת מעודכנים. אני לא יודע איך להתחיל לאבחן את זה, כל עזרה תתקבל בברכה! …

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  16. שלום לכולם, אני כרגע בסיבים של סלקום. הבעיה היא שראוטר שלהם לא נכנס לארון תקשורת (עבה מדי). מבקש המלצה לראוטר טוב עם פורט SFP, ו- WiFi6 ועדיף עם 8 או יותר יציאות שנכנס לארון תקשורת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by TheDiesel,

כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by Tal Koper,

מגדיל טווח של edimax כיצד לעשות לו סיסמה בווינדוס 10 (עשיתי התאמה מולך הראוטר החדש} חושב שצריך או שלא כי סוכרן מול הראוטר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. המחשב כנראה עם וירוסים\רוגלה כיוון שנפרץ לאח שלי המשתמש בפייסבוק+מייל בזמן שהוא השתמש בvpn סיני ולכן הוא חושד שמישהו נכנס למחשב\שם וירוסים\יש גישה... בכללי, המחשב עבר המון אז לא יהיה מופתע... אני צריך לפרמט אותו בימים הקרובים, אבל בנתיים בא לי קצת לשחק בו gta v בינתיים, השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את השמירות וההתקמדות עוד כמה ימים מהמחשב הזה מבלי חשש שיכנס וירוס לתוך השמירות. האם וירוסים\רוגלה\סוס טרויאני יכול להיכנס לתוך השמירות של משחקים?

21. לאחר שהתקנתי אופיס כמורה ממשרד החינוך קופצות לי הודעות . מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by אחיה1,

הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  23. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  24. Started by winner100,

בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by ronipono123,

יש בעיה כלשהיא ולא נפתח המחשב מי שהוא מבין דרך התמונה מה הבעיה מנסה כמה זמן

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים