תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב עושה RESET כל כמה דקות מה יכולה להיות הבעיה ? אולי וירוס ? או משהו חומרתי ?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
על פי מה שקראתי כאן יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את החום של הזכרונות ואת המהירות סיבוב של המעבד האם זה קיים? ואם כן מישהו יכול בבקשה לצרף קישור עם מעט הסבר?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי את המארז הנ"ל דגם ECA-3052 ולוח אם של ג'יגבייט דגם EP43-DS3L (עם כרטיס קול מובנה). חיבורי האודיו הקידמיים משום מה לא עובדים לי. בהתחלה היה מחובר לשקע של FRONT-AUDIO בלוח אם מין פלג מרובע שכנראה כולל את כל החוטים. ניסיתי להוציא אותו ולחבר את הפינים אחד-אחד לפי שרטוט והסברים בחוברת של הלוח-אם. עדיין לא עובד...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע ניתקע לי המחשב בלי שום יכולת לזוז גם לא דרך מנהל משימות עשיתי ריסט למחשב והמחשב לא עלה בכלל כאילו המסך לא מזהה את המחשב אבל אני שומע את הצליל כניסה למערכת ההפעלה וגם שומע את ציליל של הבועה הזה למטה שבטח כובתב איזה שגיאה שאני בא לכבות אני גם שומע צליל כיבוי אבל המחשב לא מתכבה עשיתי שוב ריסט ופעל אתמול שוב ניתקע המחשב רק שאחרי כמה נסיונות עלה עכשיו זה בטוח לא מהמסך גם לפני זה בדקתי מסך אחר גם הוצאתי את הכרטיס מסך ניקיתי אותו וניקיתי גם את כל המחשב וגם הוצאתי את הזכרון והעברתי אותו לשקע אחר גם אחרי זה פעל ושוב... אז מה פשר כל התקיעות האלה אם רכיב היה נידפק המחשב לא היה עולה בכללף או שהבעיה היתה לעיתים יותר תכופות,למה ניתקע,ולמה זה עולה אחרי מס' נסיונו…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי יציאת מולקס על הלוח שאפשר לחבר אליה כבל ע"מ לקצות תוספת מתח לכרטיס המסך. בחוברת של הלוח כתוב שזה נדרש כשעובדים בתצורת SLi. יש לי את ה-7950GX2 שמאכלס בעצם רק סלוט אחד אבל בתכל'ס הוא מורכב משני כרטיסים. מומלץ לחבר את הכבל בכל זאת? אותה שאלה לגבי החיבור 12V של המעבד. יש שתי כניסות על הלוח, האם מומלץ לחבר כבל מתח לשניהן? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
קניתי כרטיס חדש ככתוב למעלה אני משתמש בו לרינדורים של 3D MAX ובאמצע אחד הרינדורים הכבדים הכרטיס התחיל לצפצף לי מעין צפצוף ארוך ומעצבן כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש הכול היה בסדר ניסיתי לרנדר שוב שוב אותה בעיה החלפתי את הכרטיס באחד חדש לחלוטין מהקופסא ושוב אותה הבעיה רק שהפעם אחרי כמה זמן שהמחשב מצפצף הוא נכבה כאמור זה קורה רק כשאני מאמץ את הכרטיס למישהו יש מושג מה יכול להיות ? ספק? לוח? כרטיס מסך? עומס על המערכת? המחשב שלי הוא AMD 4200 X2 2 GIGA RAM HD 250 DVD 14 USB NVADIA 7900GS PCI EXPRESS ספק HEC 300W
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב עשיתי ריסט למחשב והוא החליט פתאום שלא בא לו לעלות .... אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והחזרה של הבטריה של לוח האם הוא עולה ועובד אבל על מהירות של 1.9 (2.5 BARTON ) וכל פעם שאני מעלה אותו ל3.2 המחשב לא עולה עד שאני מנתק אותו מהחשמל מוציא ומחזיר את הבטריה .... נ"ב שאני עושה לו OC אחרי ההודעה שאומרת לי לא לכבות את המחשב הוא ממשיך לעבוד זמן רב ולא עולה כלום אפילו המסך לא נידלק ..........
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, יש לי HD SATA 120G וקניתי דיסק 200 גיגה ATA ואני בא להתקין אותו וכל פעם שאני מחבר אותו לחשמל ומפעיל את המחשב המחשב מתחיל להתחרפן הדיסק מתחיל לעבוד ואז הוא מתחמם ונכבה .... למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק המחשב נתקע. לפני שבועיים החלפתי ספק (זה מה שאמרו לי בחנות שזה גרם לבעיה) אבל זה לא עזר. האם משהו שבאמת יודע את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
הכרטיס עובד במחשב אחר כמו כן המחשב שלי יכול לעבוד עם הכרטיס החדש תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש Win XP לאחר יום עבודה המחשב החל להתרסט כל כמה דקות. מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אהלן. מהיום יש לי בעיות מוזרות עם מקלדת ושלט XBOX. כשאני רושם משהו במקלדת, לפעמים כשאני לוחץ על מקש מסוים, המקלדת רושמת לי אותו כ-10 פעם. שלט XBOX360 שנקלט דרך reciever שגם מחובר בUSB למחשב, לפעמים פשוט "מת". הנורית שמרה ששחקן 1 מחובר עדיין דולקת, אבל אין שום קלט כשאני לוחץ על כפתורים. מה זה יכול לללללללללללללללללללהיות? (הנה בלי צחוק עכשיו רשם לי הרבה פעמים "ל") עריכה: שמתי לב שנורית NumLock לפעמים מתכבה ונדלקת לאחר שניה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
במשך הזמן שאני משחק באיזשהו משחק פתאום נתקע המחשב ואז עושה Restart , קיצר Microsoft כותבת לי את ההודעה ההבא: problem with a video device driver You received this message because a device driver installed on your computer caused the Windows operating system to stop unexpectedly. This type of error is referred to as a "stop error." A stop error requires you to restart your computer.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לפני יומיים הוינדוס ביצע עידכון ורשם לי שהוינדוס לא חוקי שניכנסתי למחשב כל השולחן עבודה נימחק... תוכנות חשובות שירים ודיסקים רבים נימחקו (בסביבות 20GB) כל ההגדרות של המחשב שונו...האינטרנט הוינדוס הכול..הוינדוס הפך מעברית לאנגלית... היו הרבה דברים מאוד חשובים לי זה קרה לי פעמיים יום שישי וגם היום זה קרה לאחר שכיביתי והדלקתי את המחשב השאלה שלי האם שיחזור מערכת יעזור כי היו שם דברים מאוד חשובים לי שירים בסביבות 18 גיגה שלקח לי הרבה זמן להשיג אותם!!! בבקהש עזרה :'( ****עכשיו שהפעלתי מחדש את המחשב שמתי לב שכל פעם שאני מעפיל מחדש את החשבון כל ההגדרות מתחילים מחדש נראה לי משהו בהגדרות נדפק הכל נמחק כל פעם
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה עזרו לי אני נכנס לווינדוס ואז ה explorer סוגר את עצמו ואז אני מפעיל אותו והוא שוב נסגר(explorer לא iexplorer לא להתבלבל לא האינטרנט) לפעמים הוא גם סוגר ופותח את ה EXPLORER מה לעשות ?? משהו תוכנה מסויממת סוגרת אותו אז איך מסדרים??
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב כל הזמן הוא מבקש f1 איך אני מבטל את זה ? תודה רבה מקווה שהודעה שייכת לפורום זה .
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ הוא עבד יופי עד שהיום ניסיתי להוסיף למחשב זכרון 512 333 של קינגסטון. מייד כשהוספתי המחשב לא עלה ... נראה כאילו הכל עובד אין צפצופים או משהו אבל המסך לא נדלק (אני משתמש בכרטיס מסך מובנה) ניסיתי לחזור לתצורה הקודמת ולא עבד ניסיתי לנתק את ההארדיסקים והכל מה שאפשר .. אפילו הוצאתי את הזכרון ועדיין לא עובד ... אשמח לכל עזרה בעניין תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-