תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה במחשב. כאשר אני משתמש בו שימוש אינטנסיבי (משחקים\תוכנות עריכה כבדות), המסך קופא ואחרי כמה שניות הופך לשחור ולאחר מכן המחשב עושה ריסט (כאשר לא תמיד הוא עולה ישר אחרי זה) בהתחלה חשבתי שהלך הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין גירסאות שונות של דרייברים לכרטיס מסך ללא הצלחה וכשהחלפתי לכרטיס מסך אחר, הבעיה עדיין קיימת. ניסיתי לעבוד עם המחשב בלי כרטיס מסך בכלל (עם הכרטיס מסך המובנה) והבעיה לא חוזרת. ניסיתי לעשות stress test על כל אחד מהחלקים במחשב (על המעבד, על הכרטיס מסך הרגיל שלי- לא המובנה, על הזכרונות, על ההארד דיסק) וכל הבדיקות הסתיימו בהצלחה (הרצתי ללמעלה משעתיים על כל חלק ולא היו שגיאות) אני מתלבט …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל INSPIRION 3537 עם מסך מגע ומערכת הפעלה WIN.10 וכאשר אני מחליף את שפת המקלדת ע"י ALT ו SHIFT מעברית לאנגלית שפת המקלדת משתנה לאנגלית אבל בשורת המשימות רשום שהשפה עברית. יש לציין שאחרי הדלקת המחשב ולפני שאני עושה משהו, אם אני מחליף את שפת המקלדת הרישום בשורת המשימות משתנה מעברית לאנגלית אבל כשאני מתחיל לעבוד עם המחשב התצוגה נשארת קבועה ותמיד עברית למרות ששפת המקלדת משתנה. אשמח מאוד אם תתנו לי עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אחרי אחד מעידכוני המערכת השוטפים (ווינדוס 10), הוידאו בסטרימינג ובניגון הפך לפחות איכותי. גם אחרי הסרה והתקנה מחדש של דרייברי כרטיסי המסך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה במחשבי. מדי כמה שניות/דקות אני שומע את הצליל שמשהו מתנתק (כמו שמוציאים משהו של USB מהמחשב) ואין זכר למשהו שעבר המחשב. איך אני יכול לאמוד מה התנתק ואם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוזניות בלוטוס' שמשמות אותי בעיקר לשמיעת מוסקה (Jabra true wireless). היום רכשתי אוזניית בלוטוס פשוטה, מהסוג שנועד לבצע שיחות (לאוזן אחת). עכשיו, כיום, ברגע שאני פותח את האוזניות מוסיקה שלי מהתא שלהם הן ישר מתחברות לנייד. אני רוצה מעכשיו להגדיר את אוזניית השיחות ככה שהיא זו שתמיד תהיה מחוברת לנייד, ושהאוזניות מוסיקה יחוברו רק כשאבחר בהן (כי השימוש באוזנייה של השיחות הוא הרבה יותר יומיומי ומיידי, לעומת השימוש במוסיקה). * אני יודע שכאן זה תמיכה למחשבים, אבל השאלה נוגעת לכל המכשירים - גם למחשב. - איך קובעים איזה התקן בלוטוס' "ישלוט" כברירת מחדל ואיזה ייקלט רק אם תלחץ עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצרפת צילום של ההתקן . אודה לכל עזרה. שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי משחק ששיחקתי בו עד לפני בערך 3 שבועות וכנראה שנגעתי באחד ההגדרות ומציין לי שהדרישות מערכת של המשחק הם : מגע משולב . מצ"ב תמונה להמחשה . אודה על עזרה לפתרון הבעיה. 2018-11-25 (1)
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי (BT SPEAKER) לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משהו שם נדפק ואני פשוט יוצאת מדעתי, …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתנצלת, התמונות בפוסט הקודם עלו על המלל. היי מקווה שכאן אמצא פתרון, כי ניסיתי הכל ואני מתחרפנת כבר... אני מנסה לחבר את הבידורית שלי לבלוטוס במחשב (כי הכבל שמחבר בין הבידורית למחשב נקרע והפינים שלו תקועים בתוך החיבורים בבידורית ולא ניתן להוציא אותם), כשאני מנסה להתחבר במחשב הבלוטוס מזהה את ההתקן, עושה התאמה, מתחבר אבל אחרי כמה שניות חוזר שוב ל "התאם". מסך הפעלה של בלוטוס עם הכפתור "פעיל" "לא פעיל" משום מה לא מופיע לי בכלל וכל ההגדרות השונות והאופציות שקשורות לבלוטוס מראים שהבידורית זוהתה. הסרתי את הבלוטוס והתקנתי שוב, לצערי הבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר את הטלפון הנייד וגם איתו שום דבר לא עובד, על אף שהוא מזהה אותו, מתחבר אליו לכמה שניות ומפסיק, משה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק מזה זמן רב במשחק, לא היו בעיות והמשחק היה יציב על 60fps משום מה לא יודע מה השתנה, המשחק נופל כל דקה ל30-20 fps ונתקע לא מעט... מדובר על Lenovo legion Y520, I5 7300HQ, NVIDIA 1050 4GB... המשחק מוגדר אוטומטית מהממשק של nvidia. הכרטיס מעודכן לגירסה האחרונה... יש הצעות? מה אפשר לעשות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך כניסה לאחד ממשחקי הפייסבוק הוא טוען את המשחק ויש מראה לי הודעת שגיאה מוזרה. העלתי תמונה של ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את התמונות רגיל אלא כמו נגטיב.מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, החלפנו את הHDD 3.5" במחשב הנייח בSSD 2.5" (עם תושבת מתאימה). המסילות שהחזיקו את הHDD הישן עברו לתושבת של הSSD החדש ואני בכל זאת רוצה להחזיר את הHDD הישן בתור כונן לגיבוי קבצים, הבעיה שאין איך להחזיק אותו - חסרות לי מסילות. כשקנינו את המארז ב- 2010 (gigabyte triton) לא קיבלנו מסילות נוספות למרות שבמארז יש סלוטים נוספים לעוד HDD. מישהו מכיר פיתרון לדבר הזה? חיפשתי גם באינטרנט מסילות למארז הזה ולא מצאתי. אני מתכוון למוצר הבא רק שזה של דל: https://www.amazon.com/Dell-87VYR-Hard-drive-rails/dp/B0017TLKAC או זה של CM: https://www.ebay.com/itm/COOLER-MASTER-HDD-RAILS-NEW-VERSION-SET-A-2-PIECES-NEW/172193604964?epid=1889129203&hash=item281789…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים . אשמח לעזרה יש לי בעיות אינטרנט בשעות מסויומות של היום בדאך כלל מ 20:30 עד 23:00 שיש לי לאגים בכל דבר אפשרי ולא יכול לשחק בכלום או לגלוש או לראות סרטים בבדיקת מהירות אינטרנט רגילה ללא בעיות הבעיה זה רק לאגים אשמח לעזרה למבינים פה בפורום ולהתקשר לםרנטר לא עוזר הפתרונות שלהם לא עוזרים בשיט כל עזרה תעזור תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי HP Pavilion 13 x360 PC. לאחרונה שידרגתי SSD ועשיתי התקנה נקייה לווינדוס 10. מאז, בכל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה, בין אם בלחיצה על כפתור הכיבוי או סגירת המסך, המחשב ממשיך לעבוד ולצרוך אנרגיה (נורת כפתור הכיבוי עובדת ולא מהבהבת כמו שאמור להיות שהוא במצב שינה). לא ניתן להעיר את המחשב ממצב השינה. אני עושה לו תמיד הארד ריסט בשביל להפעיל אותו שוב. הורדתי את HP SUPPORT ASSISTANT ועידכנתי את כל הדרייברים שהיו חסרים למחשב. WINDOWS UPDATE גם מעודכן. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 והצבע של המחשב כאילו מרוח על המסך והאייקונים עצמם מתושטשים. וזה לו קשור למסך כי יש לי כמה מערכות הפעלה על המחשב שזה לו ככה ושאני פותח את ההגדרות ברזולוציה הוא נותן לי רק 3 אפשרויות להקטין ולהגדיל מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני לוחץ בלחצן סמלים מוסתרים בשורת המשימות חלק מהסמלים כאילו נמצאים מתחת לשורה ולא רואים אותם גם כשניסיתי להזיז את שורת המשימות למעלה ובצדדים אותה בעיה לא רואים את כל הסמלים. תודה לפותרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד שמותקן בו W10 ותוכנת אנטי וירוס MCAFEE ויש סמל עם איקס אדום שמראה שחומת האש של התוכנה כבויה וכשאני נכנס לתוכנה החומת אש פועלת איך זה שהווינדוס לא מזהה שהוא פועל וניסיתי לכבות את התוכנה ולהפעיל וכן לכבות את חומת האש ולהפעיל ולא עזר. גם חומת האש של ווינדוס כשכיביתי אותה לא הייתה ל אפשרות להפעיל חזרה ורק ע"י שיחזור ברירת מחדל זה חזר. המחשב חדש יומיים בשימוש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-