עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  3. איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  4. יש דרך לשנות את הקובץ PDF הזה כדי שכל מי שיקבל אותו זה יפתח לו מבלי צורך בעדכונים?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by מיכאל פרץ,

התקנתי VPN על המחשב. וגם יש לי חסימה של נטספארק על המחשב. ותכלס כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט קופץ לי איזה הודעה של שהמחשב לא מצא את התוכנה של הVPN וכו' והמחשב לא נותן לי לגשלו באינטרנט בגלל הנט בפארק. אי כבר הסרתי את ה VPN ועדיין הדבר הזה קופץ. איך מסירים את הדבר הזה שלא יקפוץ יותר ויעשה בלאגן (נטספארק גם עובד על VPN ולכן זה עושה בלאגן)

6. שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה

7. היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by AyalaNaylo,

היי שלום, לא מזמן פתחתי כאן שרשור בנוגע לזיהוי מסך שני שלא זוהה, נפתר במסקנה שהבעיה כנראה במסך. לאותו מחשב ניסיתי לחבר עכשיו לוח גרפי כמסך שני והמצב כמעט זהה, לכן אני לא בטוחה שהבעיה במסכים. בפרינט סקרין רואים את מה שאמורה להיות התצוגה במסך השני, אבל במציאות הוא סתם שחור ולא מציג כלום. הנה דוגמה: בנוסף, ההגדרות תצוגה - זה הצליח להגיע למצב שבו הוא מראה לי אופציה למסך שני (במקור הוא אפילו לא השתנה כשלחצתי על detect), אבל עכשיו כשמסך "2" לחוץ ולחצתי שוב על detect מופיע הריבוע האפור שצמוד אליו בו כתוב "display not detected". בתוכנה של הלוח גרפי עצמו אפשר לראות בשורה למעלה שאני יכולה להגדיר לו שיהיה "display 2" א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by עקיבא חפץ,

קיבלתי הודעה שגוגל דרייב יפסיק לעבוד ושאני צריך להתקין Drive File Stream הורדתי ובציעתי התקנה עד כאן ה כל בסדר אבל כשאני מנסה להיכנס זו ההודעה שאני מקבל (תמונה) מישהו נתקל? יכול לעזור?

11. Started by Jabberwock,

היי, המחשב שלי כבר זקן, אני יודע. אבל מה יכולה להיות הבעיה? אתמול המחשב עבד ללא בעיות, לא התקנתי כלום ולא שיניתי כלום. היום אני בא מדליק את המחשב ורואה X על מתאם הרשת - "כבל הרשת מנותק". טוב אני עושה את הבדיקות הרגילות - Wifi עובד, אז הבעיה לא במודם. אולי בראוטר? טוב מנסה לחבר לאמצעי אחר, לקחתי את ה-Raspberry Pi שברשותי, חיברתי לראוטר ואכן עובד. אוקיי אמרתי לעצמי יכול להיות הכבל נדפק, מהמחשב לראוטר. לקחתי את הכבל שאיתו השתמשתי ל-Pi, אותו דבר. לא עוזר. מנסה לבדוק אולי נכנס אבק לחיבור?? מנקה, מחבר, שוב אותו דבר. מחליף פורט LAN בראוטר, אותו דבר... אולי המחשב עשה עדכון והתקין DRIVER דפוק? מנסה להתקין מחדש במנהל התקנים, רואה שאין שינוי, המחשב משתמ…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

13. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

14. Started by MotorcycleBoy,

אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by itzkoo,

חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. עד לאחרונה כל מאמץ של המחשב גרם למאוורר לפעול חזק יותר, לאחרונה הוא פועל בקצב סטטי. האם זה אומר בהכרח שהחיישן הלך? יש דרך לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by Yanir Uliel,

9

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. לאחר RESET מצליח להתחבר לאינטרנט.וניתק אחרי זמן מה אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by יש לי בעיה,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב - i7 7700k 4.20 GHz, gtx 1070,Aorus Z270X gaming 9, noctua NH-D15S 32 ram . ויש לי fps drops בכל המשחקים ובחלקם פשוט קצת fps. הטמפרטורות של הcpu וה-gpu טובות ולא צריך לציין שברגע שיש לך מסך 144 הרץ אתה רוצה 144 fps יציבים. מישהו? עזרה?

20. לאחר שעשיתי עדכון לווינדוס 10,זו ההודעה שאני מקבל ברגע שאני לוחץ עכבר ימני על המחשב שלי>ניהול. מישהו מכיר תופעה כזו ומה ניתן לעשות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by luzik,

חיברתי את הכבל מהמסך למחשב הנייח ולא קורה שום דבר הסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שמישהו כתב שצריך ללחוץ על מקש הווינדוס +X ואז אמור להופיע כפתור "מתאם תצוגה" אבל אין לי בכלל את הכפתור הזה או למשל כשאני עושה קליק ימני בשולחן העבודה ואז "הגדרות תצוגה" אז ראיתי שאמור להופיע תמונה של שני מסכים אחד של המחשב והשני של הטלוויזיה אבל אצלי אין תמונה בכלל http://www.siz.co.il/my.php?i=mjz22iy2netm.png תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  22. אחרי כמה ימים של חיבור לאינטרנט דרך טלפון האנדרואיד באמצעות חיבור usb tethering המחשב משום מה הפסיק לזהות את החיבור ונתקע בidentifying network בווינדוס 7. מישהו נתקל בבעיה? לא מוצא פתרונות באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ikehgl,

עד לאחרונה קיבלתי מבזק תשתית לאינטרנט, כשהגלישה המירבית היתה במהירות 15 מ.ב. בזק טענו שלאיזור שלי אין תשתית שמאפשרת גלישה מהירה יותר. החלפתי לתשתית כבלים ועברתי להוט, שם הובטחה לי גלישה במהירות 100 מ.ב ידוע לי שזה רק תאורטי, ושבפועל זה אמור להיות פחות. אבל הופתעתי כאשר עשיתי בדיקת מהירות גלישה והתוצאות היו בין 160-197 מ.ב מהירות הורדה. איך זה יתכן, כשהובטח לי במקסימום רק 100 ? מי יכול להסביר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום לכולם! ראשית מדובר במחשב נייד מסוג Dell inspiron 5555 מקרה זה קרה לי כמה פעמים והחלפתי הארד דיסק 5400 לSSD של סמסונג. והאמת, שמאז (שבוע מהיום) הכל עבד פיקס אף שהמחשב עבד כמעט נון סטופ בימים אלו. תמונה מצורפת, והנה הפרטים כפי שמוצגים שם: בתודה מראש! + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4} EventID 41 Version 6 Level 1 Task 63 Opcode 0 Keywords 0x8000400000000002 - TimeCreated [ SystemTime] 2018-03-22T21:03:34.447554200Z EventRecordID 2517 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID]…

דיונים חדשים בפורומים