עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הלוח ממש חדש, עברו רק שבועיים ותכלס זה היה איך שהרכבתי אותו פשוט אני עצלן וגם חשבתי אולי זה בראש ... קיצר עכשיו אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר וכנראה אצטרך ללכת להחליף, אבל אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו.. הלוח הוא Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI ספק מתח Enermax Liberty 400W מעבד x6800 4GB זיכרון, 2 Twinmos ו-2 Kingston קודם אמרתי שאני דיי בטוח בקשר ללוח, אז הקטע הוא שאיך שמוציאים את הכבל רשת, הרעש מפסיק, מחזירים את הכבל ואיתו חוזר הרעש בלי אינטרנט דיי קשה בימינו אז בינתיים אני סובל...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rooot,

שיחקתי אם 2 מחשבים ישנים אחד פנטיום 2 ואחד פנטיום 3 והחלפתי בין הציפים של הביאוס שלהם שמתי את הציפ הפוך והוא נשרף! האם כל הלוח אם נדפק או רק הציפ של הביאוס? איפה אני יכול לקנות כזה ציפ של ביאוס למחשב ישן פנטיום 2 ופנטיום 3? המחשבים לא עולים - אין תגובה למסך! זה רק בגלל שהביאוס נשרף נכון??? אפשר לתקן את זה על ידי קניית ביאוס ישן ל2 המחשבים (שרפתי את שתי הביאוסים בגלל שהחלפתי ביניהם ביאוס ושמתי את הג'וק שלהם הפוך)? אני רוצה לדעת אם המחשבים האלה הלכו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. שלום היום נתקלתי במסך הכי מפחיד שיש במחשבים (פי מליון יותר מפחיד וגרוע ממסך ככול) וזה המסך המרוח והלבן היום נשרף לי הכרטיס מסך אחרי OC וקיבלתי את השוק של החיים שלי שקלטתי שהוא נשרף.. המסך הלבן והמרוח צורב לי חזק מאוד בראש ואיניני מצליח להדחיק את זה.. הידיים שלי רועודות וריח של שרוף נמצא באוויר..... אני בדיכאון ....... חשבתי כבר על הצעד הבא למזלי אני יכול להציג מצג שווא שהכרטיס מסך לא נשרף על ידי הסרת הדריוור שלו ממצב בטוח ולאחר מכן המחשב מעבד את התמונה במקומו על רזולוצית 1280x720 וזה המצב שלי כרגע.. הלפטופ חצי מת. הוא מציג את התמונה שלו דרך המעבד שלו ולא דרך הכרטיס מסך וזה קצת מרגיע כי אני יכול להגיד להורים שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך של הלפטופ(להזמין אחד מא…

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by rauchy,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 שסוחב כ-3 שנים. לאחרונה הוא קורס לי המון אז החלטתי לפתוח, לנקות, לבדוק קצת קבלים וכו'. פתחתי, ניקיתי עם ספריי לחץ אויר, פתחתי את הספק וראיתי שם כמה קבלים "תפוחים". חיברתי את המחשב מחדש, הוא עבד כרבע שעה ונסגר. אה, וגם יצא ממנו ריח שרוף. ;D חשוב לציין ששכחתי להדק את הקליפסים של ה-Heat sink של המעבד כאשר הדלקתי אותו לאחר הניקוי. מאז המחשב נדלק, יש נורה ירוקה על הלוח אך אין צפצוף, אין תצוגה והוא גם לא נכבה באמצעות הכפתור, רק באמצעות ניתוק החשמל. (מן הסתם) היום קניתי ספק חדש ומכיוון שפתחתי את ה-Heat sink, החלפתי משחה תרמית אך עדיין, שום דבר לא עובד. ניסיתי להפעיל את המחשב על ריק (בלי זיכרון, בלי שום כרטיס, בלי כוננים ובלי סוללה), הגשר התחתון והמעבד ל…

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by liiight,

עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ... יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  6. שלום לכם, אולי זאת שאלה לא סטנדרטית. אבל אני ינסה להסביר. כשאני מריץ משחק ברקע (נבדק עם FIFA 15 ו-GTA V), כשאני עושה ALT + TAB, כל המחשב עובד לאט עם דיליי מאוחר מאוד. לצורך העניין כשאני כותב הודעה בצ'אט של GMail, אני מקליד את הכל, ורק אחרי כמה שניות הוא מציג לי תו ועוד תו, עד שהוא משלים את הכתיבה שלי.. וגם סתם שאני עובר בין דפים (טאבים. לא משנה בין כרום ל-FF) זה עובד בדיליי. יש לכם מושג למה זה ככה? (מפרט בצד)

7. שלום לכם, בשרת IBM X3200 (אחריות חומרה) עם מערכת הפעלה 32bit Server 2003 Standard מערכת הפעלה מסרבת לעלות, מגיע לדגל של מערכת ההפעלה ומבצע ריסטרט למחשב. יש אורות כתומים על הדיסקים הקשיחים (הנשלפים) בבדיקה שערכתי - חיברתי כל דיסק קשיח למערכת מחשב שונה בחיבור USB ואני מגיע לקבצים של מערכת ההפעלה. באחד הדיסקים לא מעודכנים הקבצים כמו בשני... למרות שאמור להיות בהם חומר זהה בגלל RAID1. השרת עובד כטרמינל וכרגע מושבתות לי כ 5 תחנות עבודה קריטיות. מה הייתם מציעים לי לעשות כדי לחזור למצב הקודם... לאיזה כיוון כדאי לפנות: 1. התקנת השרת עם דיסקים חדשים - שכבר ברשותי - מערכת הפעלה והעברת חומר והגדרות רבות ותוכנת ERP מחדש... 2. יצירת תמונה של הדיסקים הנוכחיים ולהעביר לחדשים... מה הסיכוי…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by Noammk5,

שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מקווה שכן. יש לי רשת משרדית הפועלת ע"י שרת. לאחרונה בכל העמדות אי אפשר להתחבר לשם של השרת אלא רק לכתובת IP (קבועה) שלו. זה גורם לי לבעיות בתוכנות רשת... כל החיבורים פועלים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  10. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. התקנתי מחדש את הWIN 7 שלי... יש לי פיזית 3 ארדיסיקים, וחוץ מהכונן שהתקנתי עליו כולל המחיצה שלו שאותם אני רואה שני ארדיסיקים אני לא רואה למרות שפיזית אני רואה אותם על המחשב תמונה מצורפת את מה שאני רואה זה את C ו.. D כל השאר לא.. תודה מראש לעוזרים חבר'ה שכחתי לעשות משהו פשוט כמו להוסיף להם DRIVE LETTER לא צריך עזרה, תודה בכל אופן ולאחראים אתם יכולים למחוק את זה בכיף, פתאום עליתי על זה פשוט

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  12. שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן... רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש. הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין. כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים. זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה! הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מ…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by BABA_Z_Z,

כל בעיה שייכת למחשב שונה 1 לאחר שהמחשב מתחבר לאינטרנט לא ניתן לראות אתרים או לעדכן אנטי וירוס וכ... מהירות החיבור תקינה הותקן מחדש אקספלורר מה יכולה להיות הבעיה 2 כשנגעים באיקון כלשהו בWIN המחשב נתקע בוצע format + fdisk התקנה מחודשת וכלום בדיקת שגיאות בH.D לא העלתה דבר

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by asmon,

את המפרט אפשר לראות בצד ימין. הבעיה הראשונה היא שהמשחקים עובדים די איטי. FEAR אני שם הכל על המקסימום ורזולוציה 1024*768 המשחק די מקרטע. גם כשהורדתי מעט את הFSAA הFSP ממש גבולי. כנ"ל לגבי OBLIVION, הכל על מקסימום עם אותה רזולוציה די מקרטע, וגם פה הייתה צריך להוריד מעט FSAA בהתחלה חשבתי שזה לא אמור לעבוד אצלי על מקסימום. אבל אני רואה פה אנשים שמריצים על הדרישות הללו עם כרטיסים יותר חלשים ללא הרבה בעיות. עשיתי אתמול סריקה ב3DMARK05 יצא לי 8222, שלפי מה שאני מבין זה בסדר לכרטיס מסך הזה. הבעיה השניה היא, כרגע שיחקתי OBLIVION כשעה וחצי עד שהופיע לי המסך הכחול. הנה הקובץ דאמפ: http://rapidshare.de/files/20304383/Mini051206-01.rar.html בקיצור מה שרשום בקובץ: Unable to load image …

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by ozzy_,

שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב ש…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום :9 יש לי את הכרטיס r9800p כל פעם שאני מפעיל משחק או משאיר את המחשב פתוח לקצת הוא פשוט קופא הנורה במסך הופכת לכתומה והסאונד נכנס לloop... (good morning soldiers ers ers ers ers...) המחשב נראה בסדר אבל הוא פשוט מת! בדקתי את הצריכת חשמל עדכנתי דרייברים בדקתי את הכבל ואת ה agp שיחקתי עם ה bios (fast write) וכלום פשוט לא עזר! רק ריסט פותר את זה! לפעמים אפילו באמצע טעינה זה קורה... מישהו יכול לעזור לי? עריכה: שכחתי להוסיף שרוב הפעמים שאני מנסה להתקין משהו המחשב פשוט נתקע (יש תצוגה אבל העכבר מסרב לזוז וחייבים לעשות reset) amd64 3000 albatron k8x800 pII 1 gb crosair twinx r9800 pro wd caviar 120 sata antec truepower 430 w בבקשה תעזרו לי...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. עשיתי פורמט עכשיו המחשב מזהה כאילו יש לי רק 512 מגה RAM ויש לי 1024 מה לעשות? שאני פותח את הטלווזיה זה מביא לי הודעת שגיאה שצריך לסגור את התוכנה ומציע לי לשלוח את הבעיה למייקרוסופט (ההודעה הרגילה והמעצבנת...) מה זה יכול להיות?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. ההרדיסקים שלי הם SATA שניהם 120 GB ולפי מה שאני יודע הSATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA ומשומה זה לא מוכיח את עצמו ההרדיסק הקודם שהיה לי היה עובד הרבה הרבה יותר מהיר והוא היה בטכנולוגיית ה-ATA. עוד בעיה שכבר הרבה מאוד זמן מתרידה אותי זה כיבוי המחשב ניסיתי הכל התייעצתי עם הרבה אנשים ואף אחד לא הצליח לעזור לי! ניסיתי לעדכן את הביוס ולא עזר תוכלו להסתכל על הפרוט שלי אולי זה קשור ללוח או משהו...אני משוט חייב כבר להפטר מהבעיה הזאת חייב... :s05:

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. בעיה ראשונה: המחשב נדלק וניתן לראות תמונה ראשונית על המסך אך כעבור מספר שניות כל המסך נהיה לבן מאוד מהר כאשר זה מתחיל מהאמצע ומתפשט לצדדים עד שכולו לבן לחלוטין, האם המסך נדפק לחלוטין? מדובר במסך MAG 19". בעיה שניה: קניתי מחשב חדש i5 2500k p67 ud3 b3 seasonic 600 samsung f3 1G 5870HD 1G עכשיו המחשב עבד לי מושלם מהיום שקיבלתי אותו, הוא נמצא בOC ל4.3. הבעיה היא שמאז זמן עליית הווינדוס נהיה ארוך ומייגע ולוקח לו לפחות 4 דקות לעשות ריסטרט מלא ועוד כמה דקות כאשר הוא נכנס לווינדוס וטוען את כל התוכנות שנפתחות עם הרג'יסטרי שגם להן לוקח המון זמן. בנוסף עוד לפני שהתחלתי לעשות כלום עם המחשב הזיכרון תפוס ב30% (4G זיכרון) האם זאת בעיה? לאחר שהמחשב עולה לחלוטין ועברו כמה דקות הוא עובר …

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן עוד משהו מעצבן זה שאני מכבה את המחשב בצורה נורמליתהתחל>כיבוי.ואני רוצה להדליק מיד אני לא יכול אני צריך לחכות מין זמן של השהייה זה משהו בספק כוח שלי כנראה..איך אפשר לדעת ממה הדבר נובע?כי כל פעם שיש לי את הבעיה בUSB הפיתרון היחיד שיש לי כרגע ביד זה לכבות את המחשב ולנתק אותו לגמרי מהחשמל ואז לחבר שוב לאחר רבע שעה 20 דקות והכל יחזור לקדמותו עד הניתוק הבא... תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by heroldh2,

בעיה 1: שדרגתי את המחשב שלי מויסטה ל win7 אחרי ששדרגתי והכל התחלתי לעדכן שזה הגיע ל service pack 1 הוא נעצר ונכשל נסיתי הרבה דברים אם זה מדריכים מהאתר או ממיקרוסופט הורדתי את ההתקנה עצמאית וגם בזה אין הצלחה אני פשוט לא יודע כמה עוד אפשרויות יש לי. אם אני ימפרמט עוד פעם יש סיכוי שזה יעזור. חייב עזרה בעיה2: גם אחרי השדרוג נעלם לי הסאונד לא שומע מהרמקולים אבל יש לי את האייקון של הרמקול ואני שוצע דרך האוזניות מוזר אבל אני לא יודע איך לפטור את הבעיה סוג מחשב: מחשב נייד של dell כל מידע שידרש אני יתן אם זה יעזור לפטור את הבעייה תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  23. 1) הBOOT עולה דיי לאט... אני מתכוון כאילו הטעינה של ווינדוז.. הPOST עולה במהירות הרגילה 2)יש לו בעיה עם קבצים מכווצים... במיוחד עם SFXים למיניהם... צריך לפתוח אותם ידנית עם וינראר וגם אז זה לא תמיד עובד לפעמים אפילו יש בעיות עם.cabים מפרט (חלקי) של המחשב שלו: Athlon 1600XP לוח אם ג'יגהבייט לא זוכר את הדגם, זה שמבוסס על 266A וינדוז98SE asus v8200 Gf3 Ti200 ואני חושב שזה כל מה שחשוב.. לא? התקנתי את ה4in 1 שבא עם המאדרבורד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Mda101,

<<< אני מקווה שאני בפורום הנכון... אני מתנצל אם אני טועה >>> אז ככה, כמו שתראו במפרט המחשב שלי, יש לי שני מחשבים, הבעיה הראשונה היא במחשב הראשון (פנטיום 4 2 ג'יגה) משום מה, מיום ליום הוא עובד יותר ויותר לאט, יש לי מספיק מקום פנוי בכוננים (מעל כמה ג'יגה בכל אחד) הוספתי זיכרון וירטואלי... הבעיה קוראת בעיקר שאני עושה כתיבה או קריאה מהכונן... באיחוד בין הכוננים... < שלושת הכוננים יושבים בתוך מגירות אטא100 כולם > (בזמן הרצה של המחשב, אני רואה בטבלה שכולם אטא 100) מיום ליום המחשב עובד יותר ויותר לאט... היום גם התחילה בעיה עם הצורב (אני מאמין שזה בגלל מהירות העברת נתונים איטית...) <<< התוכנה של בדיקת טמפ' עושה לי כרגע בעיות, אבל פעם אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tzach_n,

אהלן לכולם, אז ככה: 1. יש לי בעיה קטנה עם ASUS Smart Doctor, יש לי Radeon 6950 שצרוב עם ביוס של ASUS 6950 שעבר פתיחת שיידרים. במחשב הקודם השתמשתי בתוכנה הזו כדי לפתוח את המגבלה של האוברקלוק ב-CCC וזה עבד בלי בעיות, עכשיו אחרי החלפת לוח, מעבד וזכרון התקנתי וינדואס מחדש ובאתי להתקין את התוכנה וקיבלתי הודעה שאומרת שהמחשב לא מצא חומרה מתאימה - כרטיס מסך של ASUS. ניסיתי כמה גרסאות שונות ובכולן הבעיה חזרה, למישהו יש מושג למה? אם אתם מכירים תוכנה אחרת שפותחת את המגבלה ב-CCC אני אשמח לקבל המלצה כי אני מעדיף לעשות את האוברקלוק ישירות ב-CCC ולא בתוכנה צד שלישי. 2. הבעיה השניה היא בניגון קבצי MKV, וזה משהו שמלווה אותי עוד מהמחשב הקודם, עכשיו החלפתי ל-i5 2500K עם לוח MSI Z77A-GD65…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים