תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב חדש עם שני דיסקים קשיחים. המחשב מאוד שקט למעט מצב שמדי פעם הוא משמיע רעש לשתי שניות והנורה הצהובה (של המחשב חושב) מהבהבת. האם יכול להיות שאחד הדיסקים פועל על מצב של חסכון בחשמל או משהו בסגנון ולכן בכל פעם שהוא "חוזר לפעול" מושמע הרעש הזה? במידה ולא, מה יכול לגרום לרעש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DVD ו CDRW והם לא רוצים להגיב , הם לא מראים שום דיסק !! לא יודע זה מאד מוזר , עשיתי ראסטארט ואז הXP הראה לי שהתגלתה חומרה חדשה שלא הוספתי כלום ושאני לא יודע על מה מדובר ומאז ה סידי לא מגיבים
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
משום מה יש אצלי שני התקנים לא מזוהים.. הכנסתי תקליטורים אחד אחרי השני בנסיון לעדכן ועדיין לא זוהה כלום.. מה אפשר לעשות? http://img353.imageshack.us/img353/6846/pciao3.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3821/234234324234vf6.jpg ומשום מה גם בהדלקת המחשב נשמעים שני צפצופים קצרים מהלוח אם
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי. יש לי שני כוננים קשיחים. אחד של טרה,ועליו מותקנת באחת המחיצות W7, והשני של חצי טרה, שעליו מותקן XP. החל מאתמול, כאשר אני עושה בוט מאחד הכוננים, אני מקבל הודעה שהדיסק צריך להיבדק. אני מקבל את ההודעה הזאת בשני הכוננים. אחרי הבדיקה הקצרה, שבה לא מתגלות בעיות, המחשב מודיע שוב את אותה הודעה, ורק כשנמאס לי כבר, אני לוחץ על מקש כלשהו והוינדוס עולה כרגיל. מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6150 מובנה על הלוח אם וATI X1900XT בPCI-E. אני רוצה ששניהם יעבדו בו זמנית, הכוונה היא שאחד לא ינטרל את השני ואוכל לחבר את המסך לאיזה כרטיס שארצה והוא יעבוד. האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז ANTEC 300 ואתמול התקנתי Freezer XTREME Rev. 2, ומאז המאוורר העילי וקדמי לא עובדים. רק האחורי והחדש עובדים. אם זה לא מספיק גרוע, טמפרטורת המעבד לא יציבה, היא נעה בין 40 ל45 מעלות עם קפיצות ל60-70 לא בעת מאמץ וירידות ל35-37. מפרט: AMD PHENOM II X4 970 BLACK EDITION GIGABYTE MA770T-UD3 G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 GIGABYTE GTX660 WINDFORCE OC 2GB כונן קשיח אחד של ווסטרן דיג'יטל בנפח 320 ג'יגה, ואחד של סמסונג בנפח 500 ג'יגה. כונן DVD/צורב של LG ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W זה בגלל הספק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באיזו תמונה פה באתר- שאני לא זוכר איפה ,מחשב שיש לו שני מאוורים על לוח האם. אז שאלתי היא אם המאוורר הראשון מיועד למעבד למה מיועד המאוורר השני ? את מה הוא מקרר? ואני בטוח שזה לא הכרטיס מסך תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשבים סובלים מאיטיות מסויימת, רעש וחום גבוה... יש רעיונות למעבר לניקוי כללי וחידוש משחה טרמית? מה הסבירות שזה רק זה? (לא רוצה להשקיע סתם עבודה ולגלות שבסוף אני צריך להחליף אותם במילא) אם זהו הפתרון, אני חושב לעשות את זה לבד אבל בינתיים כנראה לא מוצא זמן. כמה יעלה טיפול כזה לכל מחשב? (המחשבים בני 5-6 שנים הם מספקים לכל מה שאני צריך אבל תלוי במחיר הטיפול אולי כבר אחליף אותם למחשב חדש פשוט ב- 1000 ש"ח? אני משער שמחשב כזה בכל מקרה יהיה יותר טוב) חג שמח, טל
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני מסכי "מאג" דגם 786-FD , שקניתי בערך באותה התקופה, התקלה היא שאם המסך קר אז הוא נדלק, אבל אם משאירים אותו מחובר אז באיזה שהוא שלב המסך מחשיך ולא נדלק יותר, העברתי אותו לתיקון אצל טכנאי שהחזיר אותו ואמר שהוא לא יודע לתקן את זה. אם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה שיודעת לתקן "מאגים" ולא שוחטת, כלומר מהקבוצה של "יצאת צדיק". תודה מראש יוסי דבש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני מסכים אחד ברזולוציה של 1080x1920 והשני 1200x1600 שנהם באכות טובה מאוד אני מעוניין ששנהם יציגו את אותה תמונה מהמחשב אז עשיתי duplicate בהגדרות של ווינדוס העניין הוא שאני עושה זאת במסך הגדול רואים מרוצד (קווים כאלה על המסך) אך במסך הקטן בו זמנית רואים מעולה קניתי דווקה כבל מהמחשב למסך הגדול dvi ל htmi דווקה באכות טובה מה לדעתכם הבעיה ומהו הפתרון לכך תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ב 27 והיום נתקלתי במסך כחול. שניהם בלי קשר לשום דבר. כאילו סתם, לא באמצע משחק, לא באמצע איזה פעולה מאמצת... נגיד היום, עשיתי Restart למחשב (דרך "התחל"), ואחרי כמה זמן שהמחשב העלה את הכל, פתאום מסך כחול. קבצי ה Dump של ה 27 וה 30 מצורפים למטה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב , איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, למחשב מחוברים שני מסכים (כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI), כאשר אחד מוגדר ראשי. לרוב המסך המשני כבוי, אך כאשר אני מדליק אותו המחשב מחליט להפוך אותו לצג ראשי ולרוב גם צג יחיד. זאת עד שאני לוחץ על detect והוא מחזיר את הצג המקורי לראשי. אני משתמש במערכת הפעלה W7 לפני כן ב XP לא נתקלתי בבעיה זו. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. היום קניתי למחשב שלי זיכרון מדגם ocz gold edition GX XTC 1024 CL4 ויש לי במחשב כבר זיכרון של קינגסטון אבל CL5 ו1024 קיצר השאלה שלי היא האם אני יכול להשים אותם באותו צבע חריץ? אם לא אז מה לעשות? תודה לכל העונה.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שוב שלום, (רק בשביל הסדר הטוב, ההודעה הקודמת שלי הייתה בקשר למחשב חדש של חברה שלי והפעם מדובר במחשב...הלא כל כך חדש...שלי). קניתי סטיק חדש של 512MB ואחרי שהכנסתי אותו ביחד עם הסטיק הישן (256MB - שניהם אותה מהירות, חברות שונות) ה BIOS וגם Windows מזהים רק את הצ'יפ של 512MB. בעזרת תוכנת AIDA ראיתי שהסלוט כן מזהה את הסטיק... אשמח אם יש רעיונות איך לגרום להם לתפקד ביחד...או שעליי לוותר על הצ'יפ הישן? המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 מגה של סמסונג כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה על המחשב הוא לפתע נכבה והפסיק לפעול. חשדתי כי מדובר בספק-כוח ובמקרה היה לי ספק אחר תקין מאותו דגם, התקנתי אותו והמחשב חזר לפעול. לאחר שעתיים-שלוש של עבודה שוב המחשב נכבה באמצע וגם הספק השני הלך. מה יכולה להיות הבעייה ? אני מניח שיש בעייה עם אחד הרכיבים האחרים במחשב, כי לא הגיוני ששני ספקים יישרפו ככה אחד אחרי השני... איך ניתן לבדוק את הרכיבים האחרים ?מי יכול להיות הבעייתי ? הערות: אחרי שהספק הלך נגעתי בו ונראה שהוא היה חם יתר על המידה. מפרט המחשב - פנטיום 4 2.4GHZ זיכרון 1G, לוח ASUS P4P800, כרטיס מסך RADEON 9800PRO (עם חיבור מתח), הרד דיסק אחד 120GB, צורב DVD אחד. שני הספקים היו 300W של CODEGEN ועבדו כמה שנים (אחד במחשב הזה ואחד במחשב אחר). לא הוספתי שום רכ…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אוקייי אז כל יומיים~שלושה אני מכבה ת'מחשב לכמה שעות ואז שוב מדליק, אבל מה שקורה הוא שתמיד שאני מדליק (או עושה ריסטרט...) אז בשלב של הזיהוי cd ו-hdd אז אני שומע כל מיני צפצופים מהרמקול, בסדר נגיד... אבל אחרי השלב של starting up windows.... שניה לפני שהוינדוס עולה, בום! ריסטרט, ככה איזה 7-6 פעמים עד שלמחשב נמאס לעשות ריסטרט והוא מעלה ת'וינדוס רגיל.. בדקתי בתוך המחשב, כל הכבלים מחוברים טוב, המאווררים פועלים כרגיל, אין עומס חום... מה לעשות? זה משגע אותי ! תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייב את עזרת אנשי המקצוע פה, לא מצליח להכנס חזרה לשנות את ההגדרה כי זה קובץ EXE לא מצליח לפתוח chrome ועוד מלא דברים שהם EXE..... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 332 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד חדש ASUS X55OC עם ווינדוס 8 שאני רוצה לפרמט אותו לכל הרוחות ולהתקין 7. אז שמתי דיסק מקורי של 7 ואין בביוס שום אופציה לעלות BOOT מCD בסדר אז העברתי את כל קבצי הדיסק במחשב נייח לתוך דיסקונקי כדי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מדיסקונקי. הפלא ופלא הביוס מכיר את הדיסקונקי והגדרתי שיעשה בוט ראשון ממנו אבל הווינדוס 8 ממשיך בשלו ומעביר אותי לPREPAIR SYSTEM BLA BLA ולא עושה בוט מהדיסקונקי. אמרתי הבה נתחכמה לו פירקתי את הדיסק קשיח מהמחשב הנייד וחיברתי אותו לתוך מערכת מחשב קיימת עם ווינדוס 7 לתוך הלוח אם והוא זיהה אותו כהלכה וניגשתי למחיצה שלו כדי לפרמט משם את ה8 ובתקווה שאחרי הפרמוט הוא יעלה מהדיסקונקי. אז זה לא הלך, הפירמוט תקע את המחשב לגמרי. חפרתי בביוס ואיפ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-