עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by VolTAge,

אני השארתי את המחשב דולק ללילה כמו כל שאר הימים, ופתאום שאני פותח אותו בבוקר אני רואה שהרוחב שלו הצטמצם, ולי אין מושג ממה זה.. אני יודע שלא נגעו פיזית בכפתורים שעל המסך, וגם שלא נגעו במחשב עצמו.. ניסיתי דרך הכפתורים במסך להרחיב אותו, אבל זה לא מספיק להגיע עד הקצוות. גם מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקין מחדש וזה גם לא עבד.. הנה תמונה.. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/v/o/l/t/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206241456519181/200309061251495551/DSfffffCF0288f.jpg תודה לעוזרים.. :-X

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by wow,

מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by duk,

שלום לכולם. מבקש עזרה בקשר לבעית תצוגה במסך. אז ככה. יש לי מסך LG FLATRON 795 FT PLUS ובקצוות המסך (בארבעה הפינות וגם במרכז אבל פחות) הכתב ניראה מתושתש, אם מישהו יכול לתת לי עצה כיצד לפתור בעיה זו. אולי יש איזה שהיא תוכנה לכיול מסך. או כל פיתרון אחר, אולי זה בגלל כרטיס מסך חדש שהרכבתי לאחרונה? ( GE FORCE MX 440 128 MG DDR ) תוצרת - ST LAB אשמח לקבל תגובות.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ferrari,

בהפעלת תוכנות מסוימות המערכת נתקעת, עוברת למסך כחול ומודיעה על בעיות שונות (כל פעם משהו אחר) ברגע שאני מפעיל את הHYPERTHREADING ב BIOS המערכת אינה עובדת יציב, אך ברגע שהאופציה הזו כבויה, הכל יציב ועובד כמו שצריך, איני יודע במה הבעיה, החלפתי את המעבד עם האחריות והבעיה חוזרת, בדקתי את כל מה שניתן לבדוק, האם למישהו הבעיה מוכרת? מפרט: intel pentium 4 2.4GHZ (fsb 800) with ht abit is7-e samsung 256 (1 stick) pc2700 (ddr333) memory radeon 9500 pro 128MB (ATI) AGPx8 WD 80GB HDD (without 8mb buffer) Uata100 אולי הבעיה היא בלוח? למרות שכאשר לקחתי את המעבד ושמתי אותו על לוח אחר ASUS P4PE/L והאופציה של HYPERTHREADING הייתה דלוקה נתקלתי באותה הבעי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אלמוני,

יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הצריבה של נרו 6 אז המחשב מתרסט לי פתאום...פעם אחת היה כתוב לי שיש ארור בווינדוז וללחוץ על מקש כדי לרסט את המחשב עכשיו הוא מתרסט לי בלי שום הודעה כל מי שיכול לעזור לי זה דחוף בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by oren22,

אז ככה, לי לוח אם (לא על המחשב שממנו אני כותב, מחשב אחר) של חברת GigaByte מדגם GA-7N400 Pro2 שהגרסת ביוס שלו הייתה F1. ניסיתי לשדרג את הגרסה עם קובץ מתאים שהורדתי מהאתר של החברה, ואז אחרי שאיתחלתי אותו הוא נשאר עם מסך כבוי (מצב המתנה), מחשב דולק ולא מתפקד. אין הרצה של כרטיס מסך, זיכרון, כלום. איך אפשר לעשות ריסט לביוס? עשיתי גיבוי לביוס הישן על דיסקט, ככה שלפי מיטב הבנתי המצב שפיר. אם מישהו יוכל לעזור לי, זה יהיה ממממממששששש טוב ) ותודה מראש. אורן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה : הייתי צורב (LITEON 52X32X52) להנאתי בסבבה בנירו 6 ULTRA EDITION עד שיום אחד התוכנה התחילה לדפוק דיסקים ....סתם ככה , בלי שום סיבה מוחשית , לפחות לא כזו שיכולתי לראות אותה ... אז הוא דופק לי דיסקים (BENQ 48X) ב-40% לפעמים , ב-30% לפעמים , ב-60% לפעמים אבל הוא תמיד דופק בשלב מסויים . הוא עושה לי את השגיאה : WRITE ERROR INVAILD WRITE STATE COULD NOT PERFORM ENDTRACK אני במצב ממש רע....המקום הפנוי בהרדיסק שלי נע בין 0 קילובייט ל-300 מגהבייט (WD 40 GB) . עזרה , בבקשה .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הוא נותן לי איזה הודעת שגיעה כל הזמן מה זה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632057290114531250-untitled.jpg למה זה נותן לי את זה אולי הספק דפוק ? למה זה עושה את זה ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB ) ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT רעיונות, מישהו ?

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by Pumiki,

בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by oren,

שלום לכם, לפני מספר ימים היה קצר בחשמל אצלינו בבית, כשהחשמל חזר, המערכת סטריאו נדלקה (כי הייתה דלוקה לפני הפסקת החשמל) והחלה לחפש דיסקים במגש תקליטורים שלה, הרעש הציק לי וכיביתי אותה, ברגע שכיביתי אותה נשמעו פיצפוצים למשך מספר שניות ואז היה בום גדול עמום כזה וריח שרוף בכל החדר. המערכת סטריאו עבדה, אך הספק של המחשב נשרף, אין לי מושג איך... אולי בגלל שהם מחוברים על אותו שקע. בכל אופן, החלפתי ספק ולמזלי לא נשרף שום רכיב חומרה והכל בסדר. השאלה שלי היא: מה אני יכול לקחת מהספק השרוף? כשספק נשרף, מה זה אומר? מה נשרף בו? החוטים? המאוורר? אם לא - אוכל להשתמש בחוטים שלו כדי לשרשר ספק אחר, או לפצל ספק אחר? ואוכל להשתמש במאוורר שלו? תודה לכם ויום נפלא שיהיה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Boomer,

בן דוד שלי היה במחשב (הוא בן 7 אז קצת יותר מובן...) וכשחזרתי אני רואה שהמסך מרעיש (בזזזזזזזז) ומרצד (בעיקר בקצוות) כמו מטורף. כשיש רקע בהיר הרעש גובר וכשהרקע כהה הוא נחלש. מישהו יודע מה זה, איך זה נגרם, והאם יש דרך לתקן את זה...? תודה. דרך אגב, איזה חברה מובילה היום במסכים (למקרה שאני אצטרך חדש)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kikkler,

המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by danny70,

שלום , יש לי במחשב ריסטים פתאומיים זה קורה שמריצים סורק דיסק , או שבמצב שהמחשב מכובה ואז איך שאני מדליק אותו מופיעה הודעת שגיאה בנוסח כזה 0x00000023 , בהתחלה חשבתי שאולי הזיכרון לא טוב , ובדקתי עם תוכנה לבדיקת זיכרון אך הזיכרון בסדר . חיפשתי במקרוסופט איפה שנמצא ידע בסיסי , וקיבלתי המון נושאים הקשורים להודעת השיאה הזאת . כך שזה יכול להיות כל דבר . משהו יכול למקד את הבעיה אודה לו מאוד על כך . תודה מראש דני

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני משחק ברשת ולפעמים אני משחק שעות ועובד תקין, לפעמים אחרי חצי שעה נותן מסך כחול. בדקתי זיכרון, פעם נופל אחרי 6 דקות ופעם רץ לילה שלם תקין (זכרונות כבר הוחלפו ואותה תופעה נשארה) דרייברים עדכניים של החומרה, ביוס עודכן. אין אוברקלוקינג כרטיס מסך 560GTX עבר בדיקות מאמץ שעות על גבי שעות בלי בעיה (FURMARK, OCCT, PRIME95 וכו...) יש לכם רעיון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dinsh,

ערב טוב לכולם, המחשב שלי בן 3 שיחייה. הלוח שלו הינו: ASUS P5W DH DELUXE ובמקור נקנה עם מעבד E6300. מאז שהחלפתי לו מעבד לQ8400 התחילו בעיות מוזרות: 1. הBIOS במצב של זיהוי אוטומטי לא מזהה את הזכרונות במהירות האמיתית שלהם (בעבר זיהה) הוא מציג מהירות נמוכנה יותר בתדר. 2. הבעיה העיקרית: יש תקיעות בווינדוס שבאה לידי ביטוי בעכבר ומסכים שזזים בקפיצות, חלונות נפתחים לאט, ובעיות סאונד שנשמע כאילו "אין קליטה"-מקוטע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בBIOS במצב ידני: ניסיתי להורית מהירות הזכרונות, לסרוגין את מהירות המעבד או את המכפיל (סליחה אם אני משתמש במושג הלא נכון) מ8 ל6. והאפילו הייתה איזה פעם שזה עבד לשבוע ואז הבעיה חזרה. ההרגשה שלי היא שיש איזה אי תאימות חומרה/הגדרות במשולש מעבד-לוח-זכרו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amitey,

שלום . קניתי HD חדש וחיברתי אותו במקביל ל HD הישן שלי(עליו היתה מערכת ההפעלה). התקנתי גם על החדש מערכת הפעלה זהה. כשניתקתי את הHD הישן המחשב לא עלה לי ונתקע במסך של לוח האם (המסך הראשון שעולה אצלי באיתחול). ניסיתי לשנות ב BIOS את סדר עליית הדיסקים אבל לא הצלחתי . מה אני אמור לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוספתי למחשב שלי (WIN7-64BIT) דיסק נוסף וליום-יומיים בכל היה תקין. פתאום בלי התראה או משהו הוא "נעלם" גם מ-"computer" וגם מ-disk management ב-manage. אם אני עושה restart או rescan בתפריט ה-disk management הוא חוזר להופיע והכל פועל כרגיל. שמתי לב גם שבשני הדיסקים (גם המקורי עם מערכת ההפעלה) נראה שהפלטות מסתובבות ללא הפסקה והם "רוטטים" קבוע בלי קשר לעומס עליהם - אפילו ב-IDLE במשך פרק זמן לא קטן. לא זוכר שזה היה כך קודם ולא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך. כל עצה תקבל בברכה. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by is2k,

האם טמפרטורה של 57-58 מעלות במנוחה (למשל, מיד עם ההדלקה) ללוח האם סבירה? טמפטורת החדר - כ- 20 מעלות. כל שאר הרכיבים (CPU, SSD, HDD) סביב 25-30 מעלות. מדובר במחשב חדש לגמרי. להלן החלקים הרלוונטים במפרט: i5-2500K Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 MSI H61MA-E35-B3 Zalman Z9 (ללא כרטיס מסך ייעודי) נ.ב. הבדיקה גם דרך ה- BIOS, וגם דרך HWMonitor.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד והמערכת הפעלה עולה אבל לא רואים כלום על המסך , אני צריך לעשות כ 10 ריסטים בשביל שהמסך יראה משהו (המסך כל הזמן בודק בין החיבורים של הדיגיטלי והאנלוגי ואז אומר לבדוק את החיבור). הבעיה קרתה גם לפני שבוע ונעלמה מעצמה וגם לפני חצי שנה , אבל עכשיו זה לא מפסיק . ניסיתי כבר להחליף כבר DVI וזה לא עזר , חיברתי את המחשב הנייד למסך ככה שהמסך גם עובד , מה יכולה ליהות הבעיה ?

• 13 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by 3pac,

שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום יש לי כמה בעיות במחשב שכבר מחרפנות אותי ואי אפשר לעבוד במחשב בצורה נורמלית.. הבעיות הם:מסכים כחולים , מחשב קופא , מתרסט מעצמו או עושה ריסטרט והמסך בכלל כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. המסך נשאר כבוי והמחשב עובד שומעים מאווררים שומעים הכל.. הורדתי everest לראות את המעלות ושהמחשב במנוחה המעלות הם 30 בHARD DISK ו30-34 בGPU אין לי מושג אם זה טוב או לא טוב בגלל זה הגעתי לכאן כדי לשאול לא בדקתי כמה הוא במאמץ כי ברגע שאני נכנס למשחק או משהו אחרי דקה קורה משהו מהבעיות.. המפרט הוא : AMD Athlon II X4 635 nVidia GeForce GTX 460 1GB 4GB RAM SAMSUNG HD502HJ תודה לכל מי שיכול לעזור או לנסות לעזור

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by achiya1,

ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הלו ? הגעתי לעזרה ראשונה ? אני צריך מציל, חובש, דוקטור לאבקת חשמל ... טוף. מתחילים עם סוללת CMOS חדשה דנדשה, 3.2V , בדוק עם שתי מולטימטרים שונים. תופעה ראשונה - הביוס, על ההתחלה, מדווח על 2.0V או פחות. ??? תופעה שנייה - תוך הזמן המוגדר, הלוח מאבד את כל ההגדרות בביוס ואי אפשר לחנדש אותן עד להחלפת סוללה דנדשה מהצלופן כי הביוס מדווח על ... 1.4V ואפילו פחות ואי אפשר לעבוד, מסכים כחולים, שדים, עניינים, סוף העולם. בבדיקה עם מולטימטרים, הסוללות הגמורות - אלה שהלוח אכל להם את האבקה - עם מתח של 2.5V עד 2.8V הספק תקין, 550W של אנרמקס, התופעה מתרחשת עם ספקים שונים. כל הרכיבים המחוברים ללוח הוחלפו למטרת בדיקת קצרים והתופעה חוזרת עם רכיבים שונים. מי יודע מי מכיר מי נ…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים