תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראידון 9700 פרו ולוח אם גגביט 8sq800
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיצר חיברתי את ההרדיסק למחשב החדש ( WD 120GB SATA) והדלקתי את המחשב הכל עלה בסדר.. אבל כשאני מנסה לכתוב fdisk דרך הדיסק של הWINDOWS זה רושם שהרדיסק לא קיים :\ אז אני לא יודע מה לעשות,אולי צריך דיסקט מיוחד. אולי צריך להגדיר משהו בביוס? תודה
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי קורס בערך, פעם בשעתיים. אני מקבל Blue Screen of Death כל פעם. בהתחלה הייתי מקבל על tcpip.sys, אחרי שחיפשתי באינטרנט ומצאתי פתרון לזה, המחשב הפסיק לקרוס בגלל הקובץ הזה. עכשיו הוא קורס סתם. ללא שיוך לקובץ ספציפי ( כתוב רק "STOP" ). יש תוכנה שאולי מעמיסה על כל מיני רכיבים במחשב ( זכרון, מעבד וכו' ) כדי לראות איזה מהם עושה את הבעיה ( אם זו בעיה חומרתית ) ? הנה כמה פרטים מ - Everest: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MAIN (Main Computer ) User Name blackcoma Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום כשחזרתי מבצפר גיליתי לחרדתי שכונן F,בו אני מאחסן בו את קבצי המוזיקה שלי,נעלם מהמחשב.לאחר מכן גיליתי שגם כונן D נעלם. כרגע אני על סף התמוטטות עצבים.הסיוט הכי נורא שתמיד שחשבתי שלעולם לא אחווה אותו,מתרחש ברגעים אלו.מעולם לא התמודדתי עם סיטאוציה כזו וקשה לי מאד לעכל אובדן של מעל 80 ג'יגה של מוזיקה שנאספה במשך שנים. השאלה שלי היא האם יש פתח לתקווה?האם יש מצב כלשהו בו אני אוכל לשחזר את המידע שנעלם? יש לציין שההיעלמות הכוננים לא נובעת מפירמוט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens. ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח. אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי. קובץ ה mindump: http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הנושא די אומר את הכל - הצורב שלי, צורב רגיל של lite-on ובן כשנה פשוט לא רוצה להפתח, ונפתח לבסוף רק לאחר כמה דקות של לחיצה על הכפתור שלו.
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה שבועות הוינדוס התחיל להתריע שהדיסק הקשיח של הלפטופ שלי הולך להתפגר. באופן מיידי הלכתי לKSP הקרוב לביתי ורכשתי HDD חדש, התקנתי WIN7, העברתי על 4 DOKים את המידע הכי חשוב לי שלא היה מגובה במחשב הנייח, ורכשתי את הכבל הזה במטרה להעביר את שאר האינפורמציה מהדיסק הישן כשהוא יגיע. היום הגיע הכבל, חיברתי את הדיסק הישן ו-כלום. הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" אלא רק באמצעי איחסון שב"ניהול" (הWIN שלי באנגלית אז אני מנסה לתרגם כמה שאפשר). שם הוא מופיע כנכה (invalid) ואני לא יכול לגשת למידע בשום צורה. יש למישהו פיתרון לזה? יכול להיות שאם אני אפרמט את הכונן הוא יהייה נגיש (בספק), אבל זה נוגד את המטרה שלשמה אני צריך אותו תודה לעוזרים, IG.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אז ככה.. באמצע העבודה במחשב.. המחשב פתאום עושה ריסט לעצמו.. אני חושב שהגורם הוא הארדיסק ישן של WD 40GB שהמערכת הפעלה נמצאת עליו.. זה כבר קרה לפני פירמוט אז הבעיה היא לא במערכת הפעלה.. הגיוני שזה ההארדיסק? אני לא סתם ילך לקנות הארדיסק אם יש סיכוי שזה הלוח אם.. (gigabyte k8ns..)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
"משחיר" - לא נכבה - הלד עדיין כחול, המנורה האחורית עובדת, המסך מציג מסך שחור. התקלה מתרחשת כשהמסך נדלק אחרי "שינה" או כשנכנסים לחלונות (מסכי המערכת מופיעים כרגיל, הוא משחיר שניה אחרי שמופיע מסך ה-Welcome של חלונות). לפעמים זה מסתדר כשאני מנתק את הכבל ומחבר שוב (לפעמים לאותו חיבור, לפעמים לשני) אבל לא תמיד. בד"כ הוא שוב מופיע ומשחיר כעבור שניה, ואני נאלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים. המסך הוא LCD 19" Hyundai L90D+, מחובר ב-DVI ל-GeForce 9600GSO 768MB (אין כרטיס אונבורד) Windows 7 x86, דרייברים עדכניים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היו לי מסכים כחולים אחרי שעה של עבודה על המחשב כשאני משחק משחקי מולטי פלייר וזה מעצבן שיש תמסך הכחול הזה קיצר עשיתי פורמט המסכים הפסיקו אבל במקומם המחשב נתקע לי אחרי חצי שעה של עבודה עם משחקים, נתקע לא זז מסך דומם בדקתי את הזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254733.0 שמתי לב שכל פעם שהוצאתי אותם הם היו רותחים אז שמתי מאוור על הזכרונות והחלפתי ספק כוח נראה כיאלו הבעיה נפטרה אבל לאחר כמה זמן המחשב מתכבה לי מול הפנים ובשביל להדליק אותו אני צריך להוציא את הכבל של החשמל ולחבר אחרי איזה דקה ולהדליק (בדקתי את הארד דיסק זה לא הבעיה) (בדקתי טמפרטורה של מחשב כשאני משחק וזה לא חריג) עריכה הminipump http://rapidshare.com/files/29235171/Mini050307-01.rar
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב איטי בדיקת וירוסים /תכוניות ריגול בדיקת חום עולה עם התוכנה mhdd לא מבצעת לי סריקה עם התוכנה מעלה תמונות https://www.dropbox.com/s/bpk8hjpaoxa7g5i/2014-11-... https://www.dropbox.com/s/crmbub5nevlt5ez/2014-11-... תודה
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשך בזמן משחק כשהמחשב צריך לטעון מחדש הוא קופא לדקה הקול חוזר על עצמו ואז שהוא חוזר למצבו הוא עושה הכל במהירות את מה שהוא החסיר הוא מחזיר במהירות רבה זה קורה לי בדרך כלל במשחקי פעולה ומירוצ
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס.מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
זה משהו מוזר שאף פעם לא נתקלתי בו, דבר ראשון ראוי לציין שהמעבד שלי I5 3470 והזיכרון KINGSTON 2X4GB 1600MHZ עכשיו כשהתקנתי עליו ת'וינדוס אז בBIOS ראיתי שהזיכרון נקלט כ1333MHZ , שיניתי את זה חזרה ל1600 ידנית ונשארתי ככה, עכשיו מדיי יום אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק (שוב , לא כל פעם, אבל זה קורה וזה מעצבן ורואים שמשהו לא בסדר ומן הסתם זו תקלה שצריך למצוא לה פתרון) הכל נתקע, ל20 שניות, ואז חוזר כיאילו כלום, ואז אחרי כמה דק' שוב נתקע ל20 שניות ושוב חוזר וכך הלאה עד שאני עושה רסט. ראוי לציין שהמחשב שלי כרגע פתוח בלי מאווררים נוספים חוץ מעל המעבד, רדיאטורים בנויים על הזכרון וקירור בנוי וטוב על הכרטיס מסך (של ASUS) , ראיתי VOLTAGE וטמפ', הכל סטנדרטי ונורמלי, הספק עובד כמו שצריך , עכש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד דל עם לוח אם מסוג DELL 0G26GT כרגע ישנו סטיק אחד 4GB בתדר 800 מעוניין להחליף לשני סלוטים בדואל צ'אנל של 4GB בתדר 1600 איך אדע שהלוח תומר בתדר זה ?? תודה רבה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו! בזמן האחרון צרבתי איזה 10 דיסקים! וכל הזמן לקח לצורב שלי שעה לצרוב (120 דקות) אני לא יודע מה לעשות! להתכין תוכנה חדשה? למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב? או שבכלל הצורב דפוק?? (ש לי: Easy CD Creator 5 Basic)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עוד שאלה, הפעם בקשר למסך שלי. יש לי מאג די ישן שקניתי לפני כמה שנים, הוא שורד לא רע (XJ500T ), הבעיה היא כשאני משחק הרבה, הוא נכבה בלי סיבה, המחשב "כביכול" במן מצב standby מוזר כזה ונדלק שוב וחזור למצב נורמלי רק אחרי שאני עושה ריסט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, יש לי רדאון 9800 פרו של MSI וAMD 2800 64b ) תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי סידירום AOPEN X52 , הסידירום אחרי שאני מכניס לתוכו דיסק עושה רעשים חזקים מאוד של טעינה וגם לאחר שאני מוציא את הדיסק הסידירום ממש ממש רותח וגם הדיסקים, יש איזשהי דרך להפסיק את הרעש והתחממות? נ.ב. הסידירום מחובר כ-SLAVE והצורב שברשותי כ MASTER.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-