עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב.יש לי בעיה שאני לא מצליח לבצע BOOT כלשהו בלפטופ ACER E1-510.כמובן שהגדרתי שיעלה דרך הביוס מהדיסק און קי, ולא תפס. אחר כך הגדרתי שיעלה דרך CD וגם כן לא תפס... העניין הוא שהוא אפילו לא מראה את אופציית הבוט דרך CD/דיסק און קי/הארד דיסק כאופציית בחירה כאשר המחשב עולה. הוא מראה רק אופציה לבחור בבוט דרך רשת. ממש מוזר.מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה כזה? אני מאתמול עובד עליו....

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Chura,

היי מנסה לחסוך זמן התקנתי לחבר SSD במחשב, ועליו Windows 10 נקי, כאשר במחשב היה מחובר עדיין הHDD הישן שלו עם התקנה של Windows 10 ישנה. העתקתי את כל החומר, התקנתי תוכנות, הגדרתי כל מה שביקש ניתקתי את הדיסק הישן, והופ, לא עולה מערכת ההפעלה. חקרתי קצת, כנראה שההתקנה של Windows 10 יוצרת מחיצת Boot חלק מההתקנה, וכאן בגלל שהייתה מערכת הפעלה במקביל הוא כנראה זיהה ולא יצר זאת. יש דרך לצאת מזה ללא התקנה מחדש של הכל ? ניסיתי המון מדריכים שרובם כולל bootrec /fixmbr bootrec /fixboot bootrec /scanos (מוצא את מע"ה) bootrec /rebuildbcd (מוצא את מע"ה ושואל אם לסדר, שאני בוחר Yes מתקבלת שגיאה של Device not found א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום בכדי לשפר ביצועים בכלל גם למשחקים קלים וגם לסרטים 4K וגם לעבודה מאומצת של פתיחת טאבים מרובים מה כדאי להוסיף (או להחליף את השילוש). במחשב שלי יש לוח אם - GIGABYTE GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד INTEL I3-6100 וזיכרון של 8G 1.להוסיף הארד דיסק SSD ? יש לי כיום 1T 7200 בלבד 2.להוסיף כרטיס מסך ? 3. להוסיף זיכרון ? תודה לעוזרים

4. Started by Roma bluz,

שלום חברים. יש לי אפשרות לרכוש שידרוג לווינדוס 10 כחלק מהמבצע של משרד החינוך. השאלה שלי, האם השידרוג הוא גם הוינדוס עצמו או רק השידרוג כי הוא מגיע כדיסק. שמעתי מכמה אנשים שצריך להתיקן פעם ראשונה שזה בעצם מתקין לי את הוינדוס ולאחר מכן יש צורך להתקין שוב פעם שזה בעצם השדרוג. לא מצאתי הרבה מידע על זה לכן טיפה מבולבל. סליחה אם יצאתי בור עם השאלה. תודה

5. Started by oza87,

שלום, קניתי מסך חדש של asus מדגם vx24ah, המסך עבד תקין יום שלם ולמחרת בבוקר התגלה פיקסל ירוק אשר לא מגיב לשינוי צבעים ממש באמצע המסך, ניסיתי לבדוק כל דבר אפשרי כולל החלפת כבל hdmi ותוכנות תיקון פיקסלים תקועים אך הפיקסל לא חזר לסורו יש לי אחריות של 3 שנים והשאלה היא האם יחליפו את המסך בעקבות פיקסל אחד לא תקין? וכמו כן האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות. תודה מראש!

6. Started by oza87,

שלום, המחשב שלי מחובר לטלוויזית 4k כמו גם למסך מחשב וגם לאוקולוס ריפט, המון תצוגות, לכן קניתי מתאם אקטיבי של HDMI נקבה ל-DP זכר שיתחבר לכרטיס מסך (gtx 1070), זהו הדגם של המתאם: https://ksp.co.il/?uin=36797&select=.216..695. הבעיה היא שאני לא מקבל אות של 3840x2160@60Hz אני מקבל רק 30Hz, ניסיתי לכפות רזולוציה בcontrol panel של נוידיה אך זה לא צלח. מישהו יודע אם יש דרך לסדר את זה? או פשוט המתאם לא באמת אקטיבי? תודה רבה!

7. Started by I7210I,

שלום רב, ברשותי רמקולים microlab M200 http://microlab.com/en/catalog/2.1/wired/m-200/ כשאני מחבר אוזניות אל השלט או גלגל השמע (איך שזה נקרא) אני שומע גם באוזניות וגם ברמקולים, וכיוון השמע מהגלגל בעצם לא משפיע על האוזניות בכלל, איפה הבעיה? הרי לחבר ישירות ללוח לא שייך, לחבר בפאנל מקדימה גם לא משפיע היות ומחוברים רמקולים , אז איך מתגברים על הבעיה? תודה רבה

8. Started by yoavgazit,

היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה

9. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ומעבדה ישנים (2010) כרטיס מסך חדש יחסית (gtx970) ספק שהקנה עם הכרטיס מסך וכרטיס רשת של 1gb חדש מאוד (כמה חודשים). תחילה הייתי בטוח שההתקנה של הכרטיס רשת הייתה בעייתית כי הבעיות צצו איתו אבל עכשיו המחשב עבד זמן מה ולא היו בעיות כלל חשוב הבעיה חזרה. זה מתחיל בכמה פעמים שהמחשב ממש איטי ואז פתאום הוא לא עולה. ואז הוא מנסה להריץ תיקון אוטומטי ונכשל. לבסוף אני צריך לשים דיסק התקנה חדש של וינדוס והכל עובד אחרי איזה תיקון או שתיים של ההתקנה. כרגע המחשב חזר לחיים שוב אחרי אירוע כזה. יש לי כונן קשיח ssd בן 3 850evo 250gb. תודה

11. Started by Totalost,

היי, נעלם לי הסאונד במחשב, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים (כולל גם במצב בטוח) הרמקולים תקינים, המחשב לא על השתקה, ואין סימן במערבל העוצמה כשאני משמיע סאונד. כשאני פותח שיר במדיה פליר הוא מעלה הודעת שגיאה. ניסיתי להתקין כרטיס קול חיצוני אבל הבעיה נמשכת. נק' השחזור האחרונה במחשב שלי היא מלפני 3 (!) שנים כך שזו לא אופציה. יש הצעות אחרות? תודה מראש.

12. הי לכולם המחשב הנייח עושה לי צרות קשות בהדלקה: להלן חלק מהצרות: בגדול במקרים רבים ממש מסרב להדלק. 1. לרוב, אם אני מתחילה "לשחק" עם הכבל-קומקום, מוציאה ומכניסה לשקע, משחקת עם הכנסה לספק, מדליקה ומכבה את הספק, הוא לאחר כמה זמן (לפעמים הרבה) ולאחר הפעלה ארוכה דרך מקש ההפעלה, כן "מסכים" להדלק. לפעמים אני פשוט מוותרת ועובדת דרך אמצעי אחר. אגב ניסיתי לחבר את הכבל המסוים הזה למחשב אחר, לא היתה בעיה להפעיל איתו כך שאני בספק אם הבעיה זה בכבל. 2. יש למכונה לוח בעל ביוס כפול (או משולש?) של ג'גבייט. בחלק מהמקרים (לא בכולם!) אם כבר "הסכים" להדלק טוען שהביוס קרס והוא מעלה חלופי. לאחר שעשה זאת, הוא שוב נכבה ואז עלי שוב להפעילו שוב. 3. בכל מקרה, לרוב אם אני מנסה להפעילו יש ל…

13. Started by OrBen91,

יש לי מחשב נייד של חברת packard bel דגם EasyNote TV, מצורף תמונה של המפרט, המחשב סבל מאטיות מוגזמת, ולפי המלצה שקיבלתי עשיתי איפוס למחשב וכל מה שהיה בו נמחק והמערכת הפעלה הותקנה מחדש, אני חייב להגיד שיש שיפור משמעותי בביצועים, אבל עדיין לא מובן לי למה הדיסק בשימוש של 100%, וגם הזיכרון בשימוש של 29%, וזה רק לאחר שהמחשב הודלק ועדיין לא ביצעתי שום פעולה. מיד לאחר האיפוס ביצעתי התקנה של כל העדכונים, לשם השוואה במחשב אחר של אסוס שיש לי השימוש בדיסק הוא 0%-1% .. מה יכולה להיות הבעיה ?

14. אהלן, יש לי מחשב נייח בן כ 5 שנים. סה"כ עובד בסדר לגיל שלו, מה גם שאני לא עושה בו שימוש כבד מדי. בעיקר אינטרנט ושימוש משרדי (וורד, אקסל וכו') כבר הרבה זמן שיש משהו שמאוד מציק וזה כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר בשביל לפתוח תפריט (לדוגמא כדי לראות את "פתח באמצעות" או "מחק" וכו') הפעולה נתקעת. יש את עיגול הטעינה של ווינדוס ואחרי כמה שניות התפריט נפתח. מצד אחד זה נשמע קטנוני אבל כשיש הרבה דברים לעשות עם הלחצן והוא כל פעם נתקע זה מאוד מאט את העבודה. מישהו יודע איך לפתור את זה? אני מצרף תמונה של פרטי מחשב בסיסיים, לא יודע בדיוק מה צריך לצרף. אם צריך עוד משהו אני אחפש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by kantan1,

לאחר שחזור מערכת בוינדוס 7אני מנסה לפתוח תוכנה (טלגרם למחשב)וזו ההודעה שמופיעה לי ומסרבת לרדת מהמסך...גם לאחר הסרה והתקנה מחדש של התוכנה מה עושים איתה???תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Dimitri Mazur,

לפעמים המסך מתכבה בלי קשר עם המחשב מתאמץ או לא, ולפעמים בזמן משחק לפעמים סתם גולש באינטרנט המסך מתכבה ואין signal (עושה צליל שכיאלו הוצאתי איזשהו חומרה) והמאוררים על הכרטים מסך עובדים על 100%, המחשב שלי : 6700k Gigabyte GA-Z270MX-Gaming 5 HyperX ddr4 2133 24gb EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING, 08G-P4-6286-KR, 8GB Antec TP-650C תודה

17. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

18. Started by elada22,

תקוע עם הבעיה וינדוס הזו כבר תקופה בלפטופ אסוס על וינדוס 10 לא יכול לבחור רשת אבל לפחות הייתי מחובר לקבועה בבית אז סחבתי עכשיו העברתי את הדיסק קשיח לנוטבוק אסוס ux32v עכשיו אותה בעיה רק שכבר לא מתחבר לרשת הביתית הקבועה ולא מציג כלום כמו קודם ב2 המקרים נעלם האייקון התחברות לוייפי מהטסק בר הוייפי פעיל בשני המחשבים הצילום זבל אבל אפשר להבין שאין תצוגת רשתות זמינות לבחירה

19. Started by one123,

המחשב שלי בן 7 ועם זאת עובד לא רע - להוציא כרטיס הגרפי. אני עם לוח אם גיגהבייט X58-UD3R https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X58A-UD3R-rev-20#ov מעבד I7-930 . אני מעדיף לקנות כרטיס גרפי חדש ולא מחשב . האם כרטיס כמו NVIDIA 1050 יעבוד על המחשב ? מבחינת כח לא אמורה להיות בעיה (הספק של 600W) , אני חושש מהענין של PCI-EXPRESS 3 היות והלוח אם תומך עד 2. 2 x PCI Express x16 slots, running at x16 (PCIEX16_1/PCIEX16_2) (Note 2) 2 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8_1/PCIEX8_2) (Note 3) (The PCIEX16_1, PCIEX16_2, PCIEX8_1 and PCIEX8_2 slots conform to PCI Express 2.0 standard.) 2 x PCI Express x1 slots 1 x PCI slot…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  20. שלום חלונות 10 בתחילת השבוע שעבר המערכת הודיעה על עדכון ונתנה אפשרות תזמון,בחרתי 1 בלילה,ובבוקר כ"הערתי "את המחשב ממצב שינה (נכנס למצב שינה אחרי 30 ד) המסך ריצד- כמו טפט משובץ. רק איתחול סידר את העניין- אבל רק עד הפעם הבאה- בהתעוררות ממצב שינה הבאה, שוב המסך ריצד ולא תפקד. כיבוי והדלקה מלאים לא פתרו את העניין. שיניתי את ההגדרות ,ביטלתי את מצב השינה-SLEEP ,והפעלתי מצב היברנייט ובחרתי זמן הפעלה 30 דקות. בהתעוררות ממצב זה,לוקח למחשב מעט יותר זמן להתעורר, מופיע גם הלוגו של לוח האם (איתחול?) והמסך מופיע כמו שצריך!! מה הסיפור ? מה קורה עם מצב ה SLEEP ? ערן

21. יש לי מחשב חדש, עם i7-6700 . כל כמה זמן כל התוכנות נתקעות למסך מספר בודד של שניות, ואני חושב שזה קשור למעבד. עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם, אבל זה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה תודה!

• 15 תגובות
    • 11.3k צפיות
  22. Started by evy,

אהלן, אשמח לעזרתכם. ברשותי מחשב נייד DELL שנגמרה לו בדיוק האחריות. ביומיים האחרונים מתרחשת תופעה שבזמן הפעלת סרט, סידרה או שיר, כל 20 דקות בערך נשמע סאונד קפוא של תקליט שבור למשך שניה, התמונה קופאת במידה ומדובר בקובץ וידאו ואז חוזר לעבודה. האם יכול להיות שזה קשור לדיסק קשיח? למחשב דיסק קשיח SSD 128 GB.

23. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

24. יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה

25. כמה שחיפשתי בגוגל, רק מצאתי בעיה שהדיסק הולך לישון, אצלי זה הפוך מדובר בכונן גיבוי. אני צריך שיהיה בSLEEP ויעבוד רק כאשר תוכנת הגיבוי מופעלת, פעם פעמיים ביום. וזהו. מדובר בפירמה סיגייט, יש תוכנת ניהול, אבל אין שם שליטה במצבי שינה. אני מניח שזה ברמת הווינדוס 10.. התקני USB וכו.. אשמח לעזרה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים