תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קרו לי כמה דברים מוזרים. יש לי מחשב עם כונן SSD ו-DVD בלבד. כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל וחיברתי כונן HDD דרך SATA. כשהפעלתי את המחשב, פתאום קפצה לי הודעה שהביוס הושחת וגם היו כל מיני צפצופים כאלו מוזרים, המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים. בסופו של דבר הביוס טען את עצמו מחדש עם מין גרף התקדמות כזה שבסופו נכנסתי לביוס כדי לראות מה חדש, וגיליתי שההגדרות השתנו מ-AHCI ל-IDE. כאשר שיניתי שוב ל-AHCI, עלתה לי הודעה של וינדוס ששואלת אם אני רוצה לעשות RESTORE או REPAIR (לא זוכר במדויק) או START WINDOWS NORMALLY. בחרתי באחרונה. ואז הוינדוס עלה. מדוע כל הסיפור הזה קרה? כבר פעם שניה שזה קורה... מה זה אומר שהביוס הושחת? ולמה זה קורה מפעולה טריוויאלית כמו הוספת HDD? מה אני אמור לעשו…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עקב תקלת מחשב פתאומית קובץ טקסט חשוב בנוטפאד התאפס וכל תוכנו אבד. חיפוש מהיר העלה שאני בצרה צרורה אבל ניסיתי בכל זאת עם תוכנת שחזור מומלצת, recuva, ואמנם הקובץ הופיע ברשימה, וגם הופיע בצידו ציון הגודל הנכון, 72 ק"ב, וגם זמן העדכון האחרון שלו אבל כשניסיתי לשחזר התקבל קובץ מאופס, 0 ק"ב. אני מניח שתאריך העדכון האחרון התייחס לשעת תקלת המחשב? האם מישהו יכול להושיע אותי או שאני טוסט ורק שחזור יקר אולי יוכל להועיל? תודה מראש, זה ממש חשוב לי.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מוציא התקן USB שמחובר למחשב (זה יכול להיות מצלמת אינטרנט / טלפון / עכבר וכו'), המחשב מיד עובר למסך שחור (כאילו המסך נכבה). מציין שהמחשב עצמו עדיין עובד, וכאשר אני לוחץ על כל אחד מהמקשים אני מיד מקבל את מסך ההתחברות לווינדוס, ונכנס באמצעות הסיסמא / תביעת אצבע. כאשר אני נכנס - כל התוכנות עובדות בדיוק כפי שהיו - כלומר, אין הפסקת פעילות של המחשב, זה רק המסך לכאורה נכבה ואני צריך להיכנס מחדש. מציין שהתקלה לא מתרחשת בכל הוצאה של USB, אלא רק לפעמים - לא הצלחתי למצוא חוקיות (מכשירים מסוימים / חיבורים מסוימים). מפרט טכני: מחשב lenovo Yoga c740 מעבד core i7 10510 16RAM 1T SSD Windows 10 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן חברה, מחשב בן שנתיים וחצי Intel Core i7 7700 / 1151 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B250M-DS3H Fractal Design Define S Black Corsair CX650M 80+ Bronze Modular Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z2400C16 Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X GV-N108TAORUS X-11GD Xtreme Edition Crucial P1 1TB 3D NAND NVMe PCIe M.2 SSD SanDisk SSD Ultra II SDSSDHII480G 480GB עדכונים אחרונים שבוצעו : כל העדכונים שיש ללוח אם (אודיו, ציפסט, ביוס, וכו) כל העדכונים לכרטיס מסך. כל עדכונים מערכת ההפעלה. כולל בילד אחרון. כל העדכונים למקלדת עכבר ופד, RGB של corsair. …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! בעבר הצלחתי בזה, עכשיו אני לא מצליח בשום אופן. יש לי חיבור אינטרנט במחשב אחד, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט, אני מפעיל במחשב הראשון נקודה חמה ניידת דרך bluetooth [אין לי מתאם רשת של wi fi], המחשב השני מתואם כהתקן bluetooth עם המחשב הראשון, אבל כשאני לוחץ ב"התקנים ומדפסות" על "התחבר באמצעות" - "נקודת גישה", אני מקבל הודעה "אירעה שגיאה בלתי צפויה, נא פנה למנהל המערכת". בבקשה עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק call of duty war zone ולאחרונה אחרי כרבע שעה של משחק, הגרפיקה משתבשת לגמרי. וזה נראה כמו משחק מלפני 20 שנה. לפעמים זה חוזר להיות תקין אחרי כמה דקות ולפעמים לא. (במשך שלושה שבועות ראשונים עבד תקין לחלוטין) אני משתמש במחשב: מעבד i7 3245 כרטיס מסך geforce Gtx 970 דרייבר מעודכן זיכרון 12G ספק 700W הגדרות גרפיקת המשחק בנוניות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמה שווה התיקון הזה ? ניקוי יסודי מחשב מאבק , החלפה משחה טרמית ,ספק כח משומש תקין BESTEC 300W יש אותו במחשבי מותג HP DELL , כרטיס מסך משומש 8400GS PCIE , מאוורר 8 חדש AC , צורב משומש תקין , כונן קשיח SSD חדש של SanDisk 240GB , תושבת 2.5-3.5 ל SSD , התקנה מערכת הפעלה ותוכנות , התקנה מחשב בבית של הלקוח ( המחשב של איש מבוגר לא למשחקים) * חלק מהחלקים משומשים בכוונה כדי לחסוך בכסף וגם המחשב ישן * כמה שווה התיקון הזה בכסף ?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לעזרה, לאחר חיפוש רב באינטרנט וגם פה בפורום לא הצלחתי למצוא פתרון (שעובד) הבעיה היא חיבור 2 מסכים לכרטיס מסך כאשר אחד מהם הוא HDMI ו3 חיבורי DP (כרטיס מסך - Gigabyte Geforce GTX1660 SUPER OC) יש לי מסך אחד עם חיבורי HDMI \ DP (חדש) - Lenovo D24F-10 מסך אחר מעט מיושן עם חיבור DVI \ VGA יש לי כרגע כבלים HDMI, HDMI TO DVI, DP TO DVI, DP TO HDMI, HDMI TO VGA (עד שאקנה DP לDP, הזמנתי מעלי אקספרס לפני הקורונה ועדיין לא הגיע, אך אם לא תיהיה ברירה אקנה בארץ במחיר מופקע) כולם בוודאות עובדים, היו בשימוש במחשב אחר לכן אני בטוח שהבעיה או במסך או בכרטיס מסך. בחיבור הHDMI שני המסכים עובדים (כל אחד בדרכו) בחיבור הDP אף…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, הייתי בסלון כששמעתי רעש של פיצוץ קטן מהחדר שינה. הלכתי לחדר שינה וראיתי שהמחשב נייד מכובה (הוא צריך להיות מחובר כל הזמן למטען), והאור שאמור להיות דולק במטען גם כן כבוי. הייתי בטוח שהמטען הלך פייפן אחרי לא מעט שנים (מחשב דל אינספירון לא חדש בכלל). אבל אמרתי אולי זה משהו אחר. הוצאתי את המטען וחיכיתי שיתקרר איזה 30-40 דקות. החזרתי אותו לשקע והפלא ופלא - האור הירוק נדלק, חיברתי למחשב וגם המחשב נדלק והכל מצויין... אז מה זה היה הדבר הזה???
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי בדפדפן של כרום מספר תוספים, ביניהם adblock, pdf viewer , acrobat reader ועוד. הבעיה היא שכל יום התוספים האלה נעלמים לי, ואני נאלץ לבצע עליהם תיקון תוסף. אציין כי לפעמים התיקון תוסף עובד ולפעמים לא. רציתי לשאול ולהתייעץ לגבי מספר דברים: 1. האם יש לי בעיה בדפדפן האינטרנט, או בהתקנת תוספים? 2. האם זה קשור לגרסה של הגוגל כרום (מותקנת אצלי הגרסה העדכנית ביותר)? בנוסף, אני מחפש תוכנות הגנה חינמיות כדי שיעזרו לי להסיר בעיות במחשב.. איזו תוכנת אנטי וירוס, רגיסטרי ו -antispyware חינמיות הכי מומלצות, ומהיכן ניתן להוריד? אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך ניתן לחבר הרד דיסק נוסף בלוח H81-M-E34 ak MSI כאשר אין בו חיבור SATA נוסף או חיבור ID
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח דל שנקנה עם מערכת הפעלה win10. אין לי דיסק התקנה. ה HD הלך ואני צריך לקנות חדש. איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? או שצריך לרכוש אחרת? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
כתוצאה מהפסקות חשמל התוכנה של הטלביזיה נעלמה ואיך אפשרות להפעילה למזלי אני באחריות וטכנאי ביצע אפגרייד המזכירה בקשה 250 שקל עבור טכנאי. בקשתי היא איכן ניתן להסיק את הקובץ לא יתכן שכל הפסקת חשמל תשבאת המחשב בטלביזיה והצרכנים ללא סיבה ינוטרלו למספר ימים וישלמו מכספם על מחדלי חברת החשמל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר את הכבל רשת מהראוטר לחיבור האחורי של המחשב הנייח.יש נורה אדומה חשבתי שאולי יש בעיה בכבל אבל אולי זה בעיה בלוח רשת של המחשב.מה צריך לעשות כדי שהחיבור יעבוד?תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ב"ה שלום, אני מעוניין להשתמש בסינון הביתי שלי (אתרוג מבית רימון) גם בסמארטפון ע"י התחברות לרשת הביתית המסוננת. יש לי מודם-ראוטר של tplink td-w9980B שאני מעוניין להשאר איתו כי הוא נותן לי קליטה טובה בבית וגם הוא מאד יציב (לפני שרכשתי אותו היו לי כל פעם נפילות הן בוויפי והן במתאם SIP שמחובר אליו ואילו מרגע שהוא עובד ב"ה לא היה נפילה אחת). לצורך התקנת שרת VPN קניתי ראוטר נוסף (Linksys E1200 v2) והתקנתי עליו DD-WRT v3.0-r35531 mega (03/26/18). וזאת כדי שאוכל להתקין עליו שרת openVPN (יש לי עליו DDNS). התקנתי את כל התעודות הנדרשות הן בשרת והן באפליקצית הקליינט באנדרויד ואני מצליח להתחבר לשרת (גם בלקוח וגם בשרת מופיע שהתחברתי) אבל …
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-