תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,307 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשאול : האם יכולה להיווצא בעיה לאחר התקנת service pack 3 לעותק פרוץ של XP ? מקווה לקבל תשובה תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מדובר בלוח: GIGABYTE 915P. שלום רב לכולם, לאחי יש בעית הפעלה עם המחשב. אין תצוגה או צליל הפעלה. אז ככה, ניסיתי את הדברים הבאים: איפוס ביוס דרך הסוללה. איפוס ביוס דרך הג'מפר. הפעלת המחשב עם סלוט זיכרון אחד ולהיפך. הפעלת המחשב ללא כרטיס מסך ולהיפך. ניתוק ההארדיסק. ניתוק הכונן. שום דבר מין הדברים הללו לא פתר את הבעיה. אפשר להכריז על מותו של הלוח? תודה ושבוע טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מדובר בכונן פנימי בשרת win server 2003. הכונן בסדר גמור, המחיקה הייתה בטעות. עם דברים קריטיים בפנים.. (כן אני יודע שאין שחזור מערכת) אני משתמש ב-FBackup 5, עשיתי גיבוי לפנ"כ אבל מסתבר שהוא נעצר באמצע. כשאני מנסה לפתוח את קובץ הגיבוי (ע"י התוכנה עמ"נ לשחזר) מופיעה הודעה שהגיבוי ריק או שלא נמצא הקטלוג. יש איזשהו סיכוי??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש, בגלל שמערכת ההפעלה Windows xp עולה מעל ל- 500 ש"ח, ובגלל שאין לי ולא רוצה להשיג צרוב, אני רוצה להתקין עליו את חלונות 98 בעברית, שיש לי בדיסק מקורי. (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים, צריבת מוסיקה ומסמכים). האם מישהו יכול לפרט את אופן ההתקנה מההתחלה? בעבר עשיתי פורמט למחשב הישן שיש לי כרגע, וההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל אף פעם לא ניסיתי על מחשב חדש. תודה רבה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי איל אני יכול להעתיק מדוס קבצים בעברית...
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי לוח של ASROCK ל-AMD מדגם-939DUAL SATA 2. אני מתעתד לקנות לו בקרוב מעבד מדגם 3200 וניס או 3700 סאן דייגו. במחשב הנוכחי שלי (מבוסס אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 478) התקנתי את המעבד ע"י הכנסתו לסוקט והרכבת גוף הקירור ללא קונפיגורציה מסויימת והזזה/הוספה/הסרה של ג'מפרים - פשוט וקל. האם ב-AMD תהליך ההתקנה של המעבד על הלוח הוא זהה? כלומר האם אני פשוט שם את המעבד בסוקט, מתקין את גוף הקירור וזהו? אין צורך בשום קונפיגורציה (לרבות ג'מפרים) בזמן התקנת המעבד ו/או בזמן התקנת כל רכיב חומרה אחר כמו זכרונות למשל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המאוורר ממשיך לעבוד אצלי אחרי כיבוי המחשב, רק עד ניתוק מהחשמל או כיבוי הספק בסוויצ מאחורה מפסיק אותו. מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי , המחשב שלי לפעמיים מראה שהוא מחובר לרשת אינטרנט, שיש אינטרנט , אבל שאני נכנס לגוגל הוא אומר שאין בעיה, ולפעמים הוא מראה שבגלל אי אפשר חייב עזרה תודה תמונות מצורפים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-