עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני חייב שתגידו לי איל אני יכול להעתיק מדוס קבצים בעברית...

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

4. Started by Benny770,

ברשותי לוח אם דגם GIGABYTE B450 AORUS M אני מעוניין לשדרג ל M.2 1TB מסתפק עדיין בין Intel 660P לבין Sabrent 1TB Rocket 2280 [אפרופו אשמח להמלצה] בכל אופן, אני לא מוצא אף אחד מהם ברשימת כונני M.2 הנתמכים בלוח האם שלי. האם זה בעייתי? אני יכול לקנות אחד מהם אפילו שהוא לא מופיע ברשימה או שאצטרך להיצמד לרשימה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MaxZ,

שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by Bartleby,

שלום, אתמול קניתי לוח של ASROCK ל-AMD מדגם-939DUAL SATA 2. אני מתעתד לקנות לו בקרוב מעבד מדגם 3200 וניס או 3700 סאן דייגו. במחשב הנוכחי שלי (מבוסס אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 478) התקנתי את המעבד ע"י הכנסתו לסוקט והרכבת גוף הקירור ללא קונפיגורציה מסויימת והזזה/הוספה/הסרה של ג'מפרים - פשוט וקל. האם ב-AMD תהליך ההתקנה של המעבד על הלוח הוא זהה? כלומר האם אני פשוט שם את המעבד בסוקט, מתקין את גוף הקירור וזהו? אין צורך בשום קונפיגורציה (לרבות ג'מפרים) בזמן התקנת המעבד ו/או בזמן התקנת כל רכיב חומרה אחר כמו זכרונות למשל? תודה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. בתמונה אפשר לראות את התוצאות אחרי הרצה של כ-6 שעות. לא נראה לי תקין במיוחד כמה אלפי שגיאות אבל החלטתי לבדוק כאן לפני שאממש אחריות. מה בדיוק התוצאות האלה אומרות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by danh74 danh74,

בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?

9. בוקר טוב, אני מוסר מחשב למעבדה ,עשיתי גיבוי לכל התוכן להוציא היסטורית גלישה וססמאות האם יש אפשרות שמירה מבלי למחוק את הססמאות השמורות ? תודה

10. Started by skullfacer,

אוקי פירמטתי תמחשב והחלפתי תוויסטה ל 7 עכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב זה נתקע משהו כמו 3 דקות על המתמונה של החברת יצרן של הלוח אם במקרה שלי זה DFI Lanparty x48 t2r וזה קרה מייד אחרי הפירמוט תודה לעוזרים יוני.

11. שלום לכולם, יש לי מחשב שבניתי לפני פחות משנה. זה מחשב עבודה בבית שעובד קשה בתלת מימד כל יום. בגלל זה קשה לי לנתק אותו לכמה ימים ולתת אותו לאיזה מעבדה, אני צריך להמשיך לעבוד איתו כל הזמן אבל אני צריך עזרה.... לפני כמה ימים, זה התחיל אחרי כל מני עדכונים שעשיתי לתוכנות כבדות שאני עובד איתם (אני חושב), או אולי שזאת בעיית חומרה בכלל, אני לא מומחה גדול. כל מני תוכנות כמו CATALYST ו SKYPE ,WINFASTלא נפתחות לי בכלל ולא מגיבות כשאני מנסה להפעיל. כל סרט שאני מנסה לראות בכל פורמט, ישר נסגרת התוכנה שלו (וניסיתי כמה תוכנות שונות) תוכנת תלת מימד שאני עובד איתה נסגרת לי כל הזמן לי סיבה מוגדרת. מעבר לזה, כל פעם כשאני מנסה להכנס לתוך SAFE MODE, הוא מגיע למסך WELCOME, ואז עושה ריסטרט. עשי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. המאוורר ממשיך לעבוד אצלי אחרי כיבוי המחשב, רק עד ניתוק מהחשמל או כיבוי הספק בסוויצ מאחורה מפסיק אותו. מה עושים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Roni Y,

מחשב שולחני של HP מעבד Intel Core I7 CPU -3770 3.4 GHz. אחרי עבודה של פעם שעה פעם 4 שעות אני שומע (אני חושב שזה המאווררים) עובדים במאמץ עם רעש המסך נעלם ואחרי 30 שניות המחשב כבה. אחרי מנוחה המחשב עולה כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה. המחשב נקי מאבק, בדקתי בתוכנת HWMONITOR והטמפרטורות תקינות 26-30 מעלות במעבד . ב SSD 31 מעלות. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? על המעבד יש לי קרור כמו בתמונה.האם יכול להיות שצריך לפרק ולנקות? אם כן אשמח להסבר ציטוט ערוך

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by npyacle,

היי , המחשב שלי לפעמיים מראה שהוא מחובר לרשת אינטרנט, שיש אינטרנט , אבל שאני נכנס לגוגל הוא אומר שאין בעיה, ולפעמים הוא מראה שבגלל אי אפשר חייב עזרה תודה תמונות מצורפים

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  16. פירמטתי לבן דוד שלי את המחשב ולאחר מכן התקנתי וויןXP בהתקנה של הווינדוס בשלב שההתקנה מעתיקה את קבצי ההתקנה להרדיסק (עוד במסך הדוס הכחול) הופיעה הודעת ארור שהוא לא מצליח להעתיק קובץ כלשהו להרדיסק. החלפתי לדיסק התקנה אחר , וצצה אותה בעיה (יש לציין ש2 הדיסקים פעלו על מחשבים אחרים מצויין). לאחר שאותה ההודעה הופיעה דגם בדיסק השני (אותו קובץ) לחצתי ESC בשביל לדלג על הקובץ העתקת הקבצים הסתיימה והתחילה ההתקנה עצמה באמצע ההתקנה המחשב נתקע התחלתי מחדש את ההתקנה וכרגע הכל הלך טוב - איטי נורא (מחשב עם 224 ראם ו1.6 P4 של אינטל). עכשיו אחרי שהתקנתי לוקח בערך רבע שעה לווינדוס לעלות, אם הוא בכלל עולה ולא נתקע בדרך. אחרי שהוא עולה אחרי כמה פעולות המחשב פשוט נתקע או שהוא בקושי זז (שעוד לא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by איתמר טל,

ליפני יומיים רכשתי מחשב נייד דל דרך קייאספי. שמתי לב שבחלקו האחורי אחד הברגים פשוט נראה אכול ( מצורפת תמונה ) . דיברתי מול התמיכה של דל ונאמר לי שהמחשב יצא ליפני 63 ימים מהמפעל ואני הלקוח היחידי שלו ולא נפתח אף פעם ואין להם מושג למה זה ככה. האם יכול להיות שמחשב נייד עוזב את המפעל ככה? האם יכול להיות שהיבואן פותח אותו בארץ לצורך התקנה כלשהי?

19. שלום לכולם. אתמול במהלך עבודה על המחשב נתקע לי המחשב וכשעשיתי אתחול הופיעו פסים מוזרים וג'יבריש לפני מערכת ההפעלה. פירקתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך וניקיתי אותו. החלפתי גם סוללה של הביוס והוצאתי כרטיסי זיכרון והחזרתי. אחרי הכל זה לא עזר, המחשב עולה רק במצב בטוח וגם שם מופיעים הפסים. לוינדוס הרגיל הוא לא עולה בכלל (מסך שחור ללא ריסטרט) יש לציין שהמחשב ישן (בן 6 שנים+) כרטיס מסך nvidia 8800GTS 312 האם זו תקלה בכרטיס מסך? אשמח מאוד לעזרתכם.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by HoBGoblin,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב משנת 2011 אני חושב. לאחרונה ממש במקרה הרצתי גוגל על המעבד שלי, וגיליתי שהוא מרובע-ליבות, אך מאז ומתמיד אני יודע שהוא פועל על 2 ליבות בלבד. לאחר שהתחלתי להיכנס לפרטים גיליתי כמה דברים מעניינים. 1. כאשר אני נכנס לביוס, אני רואה את כל ארבעת הליבות, לכל אחת טמפ' ומהירות משתנה בהתאם. 2. כאשר אני נכנס ל Device Manager, אני רואה תחת המעבדים שיש 4 מעבדים "מותקנים". 3. בכל תוכנה ובכל מקום אחר שאני נכנס, אני רואה (שזה גם מה שקורה בפועל) שיש לי רק 2 ליבות פועלות. כולל ב Task Manager ובתוכנות כמו CPU-Z, CoreTemp. כמובן שחשבתי שקודם כל מדובר בבעיה בלוח אם, לכן נכנסתי לאתר ולפרטים של מוצר, וכמובן שהמעבד נתמך, אך מגרסאת ביוס F4 ומעלה, ובפועל היה לי גרסה F…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by skullfacer,

לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, בבעלותי מחשב: intel core i7 4770 gainward nvidia geforce 770 GTX 16 GB RAM 1680 1050 Display אך משום מה משחקים חדשים עובדים על ההגדרות הכי גבוהות רק ב FPS ממש נמוך אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.