עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tiger18,

מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NETANEL-A,

שלום ! המחשב עובד כרגיל כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא התקנתי או הסרתי חומרה. כעבור זמן אקראי ולא קבוע של פעולה על המחשב מופיע המסך הכחול שצירפתי. לפעמים הכותרת שלו משתנה. זה לא תמיד IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים זה גם PFN_LIST_CORRUPT המספרים בתחתית המסך משתנים. יש לכם השערה מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by R9800P2,

יש לכם איזה מדריך איך להרכיב צורב DVD אני רוצה לקנות צורב DVD יותר טוב שתיתנו לי מדריך עם תמונות

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by crak100,

שלום לכולם שאלת אתגר : מה יכול להיות הבעיה שהמחשב נדלק אני שומע את הCD , הHD והמאווררים עובדים אבל המסך לא נדלק. החלפתי כרטיס מסך ועדין אין תגובה מהמחשב כרגע אני מתלבט מה לעשות יש רעיון על בעיה מוכרת עם תסמינים דומים , לציין שאין צפצופים מוזרים בעליית המחשב תודה רבה וערב מצוין

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by -LosNir-,

שלום, אפשר לראות את המפרט שלי בצד. כרגע מותקן Windows 7 32bit חדש, וכאשר אני נכנס ל Sleep אני יכול לצאת ממנו בלי בעיות. הבעיות מתחילות כאשר אני עושה Overclock. אני נכנס לביוס, מגדיר BUS 333Mhz 11x (יוצא 3.66Ghz) וכאשר אני נכנס ל Sleep, ואח"כ מנסה לצאת ממנו, המחשב מתחיל להדלק כרגיל, אבל לאחר 1-2 שניות הוא נכבה, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נדלק, ואז לאחר 1-2 שניות שוב נכבה, עד אינסוף (יש לציין שבכל הזמן הזה המסך נשאר כבוי). כדי לצאת מהמצב הזה חובה לאתחל את המחשב מחדש, כאשר כפתור הכיבוי לא עוזר, אלא רק על ידי הוצאה של כבל החשמל מהספק, המתנה של 5 שניות וחיבור מחדש. מה אפשר לעשות? יש לציין שה OC יציב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. קמתי בבוקר ואתמול הכל היה תקין. פתאום התצוגה לא נורמלית. מה אני עושה?

9. Started by siin,

מחשב: מעבד פנטיום 3 500 עומד כרטיס מסך AGP ATI RAGE לוח אם MS6199VA זיכרון 132 MB לאחר התקנת חלונות 98 וגם לאחר התקנת חלונות XP אותה הבעיה! לאחר סיום התקנת חלונות 98 לאחר התקנת הדרייברים עוד לפני שחלון ה"ברוך הבא" (של 98) מסיים להיטען המחשב נכבה, כך בכל פעם ופעם שאני מנסה להיכנס לחלונות. למעט במקרה של מצב בטוח שם אין בעיה. כנ"ל לאחר התקנת XP, לאחר הפעם הראשונה בו מופיע הסימנים הכחולים שרצים במסך למטה לפני שחלונות עולה, המחשב מאתחל את עצמו ללא סוף. ניסיתי להסיר את הדרייברים של כרטיס המסך (בהנחה שהוא הגורם) בחלונות 98 גם זה לא עזר. הבעיה היא שאין לי חומרה חלופית כדי לבדוק זיכרון / לוח אם / מעבד. החשש שלי נוטה לכיוון הלוח אם בחריץ ה-AGP לכן אני בינתיים מנסה לאתר כרטיס…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Solarg,

שלום לחברי הפורום, אז כמו שאומרת הכותרת המחשב נתקע - יותר נכון, Vpu recover מאפס את התצוגה שוב ואחרי פעמיים שלוש שזה קורה המשחק נתקע לגמרי. אין לי מושג מה גורם לתקלה - הטמפ' של הכרטיס מסך (HD4870 Toxic) לא עוברת את ה-60 מע' בעומס. הרצתי 3DMark06 כמה פעמים ברצף ולא היו תקיעות ותקלות. עדכנתי לדרייבר הכי חדש של ATI אחרי הסרה מלאה של הקודם, ניסיתי גם את הגרסה הישנה יותר שהייתה מצורפת לכרטיס מסך - ללא שינוי. אין לי מושג מה עוד לבדוק / לעשות - גם לא ברור אם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום, כתוצאה מתוכנה זדונית דיסק c אצלי התמלא ובסייר הקבצים נצבע אדום. אינני יכול להדפיס או להעלות קבצים בתוכנות גרפיות שם אני מקבל הודעות אודות חוסר מקום בדיסק c. מפעם לפעם קופצת במסך הודעה שעלי להסיר קבצים מדיסק c כי הוא מלא עד אפס מקום. הורדתי התקנות והדיסק נותר גדוש, מלא וצבוע אדום בסייר הקבצים. בימי קדם, במצב כזה, הייתי מפרמט את הדיסק ומתקין windows xp, 7 מחדש. כיום, ה windows 10 הינו עידכון שבוצע דרך האינטרנט ואין ברשותי דיסק התקנה. שאלתי: כיצד ניתן לפרמט את דיסק c ולהתקין win 10 דרך האינטרנט כפי שבוצע השידרוג למערכת ההפעלה הקודמת? תודה

12. שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. היי חבר'ה קניתי חלקים מ KSP, הרכבתי והמחשב לא נדלק בדקתי שהכל תקין ועדיין לא נדלק אמרתי לעצמי אולי הלוח אם דפוק - שזה קרה כבר לחבר שלי (שגם קנה מ KSP) הוצאתי את המעבד מהלוח וראיתי שכמה פינים בסוקט עקומים הסתכלתי על המעבד וראיתי שיש נקודה שחורה על המעבד (http://www.cue.co.il/i/cue-i00iwoy548.jpg תמונה) עכשיו אני לא סגור על זה אם המעבד נשרף בגלל הלוח אם, או שמעבד דפוק והלוח היה תקין ובגלל זה הפינים התעקמו אני רוצה לבדוק אם המעבד עדיין תקין - יש לי עוד לוח זהה ורציתי לדעת אם אני אתקין את המעבד על הלוח , הלוח ישרף או שיקרה לו משהו? או שלפי התמונה הוא ניראה לכם כמו טוסט ואין בכלל מה לבדוק? אני רוצה גם לדעת איך לדעתכם אני צריך להתנהל מול KSP במקרה הזה כי זכור לי שאצל חבר שלי הע…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לפתע נעלמו כל החברים והחלון של התוכנה ריק למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. שלום, אין לי גישה לביוס ! הביוס שלי לא מעודכן האם אם אני צורב מערכת הפעלה והופך את הדיסק ל Bootable האם הדיסק יעלה לי מבלי שאני אצטרך להכינס לביוס או שחייב עדיין להגיד בביוס? (לא הצלחתי להיכנס לביוס על ידי שום מקש וככה להגדיר את עלית הDOK בהפעלה בגלל שהוא כנראה לא מעודכן -ככה בחור שמבין בפורום אמר לי ,שהוא לא מעודכן ) תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ron1979,

אני מקבל לפעמים בצורה אקראית מסך כחול. בדקתי בmaindump והבנתי שהבעייה בכרטיס מסך nv4_disp.dll הסרתי את הדרייבר אבל הבעייה שאני לא יכול יכול להוריד את הדרייבר שבאתר החברה. משום מה ההורדה כל הזמן נעצרת בהתחלה אחרי שהוא הוריד קצת. כרטיס המסך שלי הוא WinFast PX8600 GT TDH של ליידטק

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bilbo6,

שלום רציתי לשאול : האם יכולה להיווצא בעיה לאחר התקנת service pack 3 לעותק פרוץ של XP ? מקווה לקבל תשובה תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. Started by avi_jan,

כאשר אני מנסה להפעיל משחק כלשהוא אני רק שומע ולא רואה הכרטיס מסך חדש והוחלף מספר פעמים (לא יכול להיות פגום) סוג הכרטיס הוא Nvidia GeForce FX 5600XT עידכנתי דרייברים והתקנתי DirectX 9 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים ;)

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. מדובר בלוח: GIGABYTE 915P. שלום רב לכולם, לאחי יש בעית הפעלה עם המחשב. אין תצוגה או צליל הפעלה. אז ככה, ניסיתי את הדברים הבאים: איפוס ביוס דרך הסוללה. איפוס ביוס דרך הג'מפר. הפעלת המחשב עם סלוט זיכרון אחד ולהיפך. הפעלת המחשב ללא כרטיס מסך ולהיפך. ניתוק ההארדיסק. ניתוק הכונן. שום דבר מין הדברים הללו לא פתר את הבעיה. אפשר להכריז על מותו של הלוח? תודה ושבוע טוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ariel_rg,

שלום מדובר בכונן פנימי בשרת win server 2003. הכונן בסדר גמור, המחיקה הייתה בטעות. עם דברים קריטיים בפנים.. (כן אני יודע שאין שחזור מערכת) אני משתמש ב-FBackup 5, עשיתי גיבוי לפנ"כ אבל מסתבר שהוא נעצר באמצע. כשאני מנסה לפתוח את קובץ הגיבוי (ע"י התוכנה עמ"נ לשחזר) מופיעה הודעה שהגיבוי ריק או שלא נמצא הקטלוג. יש איזשהו סיכוי??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by prigat_a,

מה זה אומר הרדיסק 15 ראשים ו 16 ראשים (head) אני חושב שככה רושמים את זה יש אפשות לשחק עם שני ג'מפרים ולבחור אחד משני המצבים גם במאסטר וגם בסלייב?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  22. או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  24. שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש, בגלל שמערכת ההפעלה Windows xp עולה מעל ל- 500 ש"ח, ובגלל שאין לי ולא רוצה להשיג צרוב, אני רוצה להתקין עליו את חלונות 98 בעברית, שיש לי בדיסק מקורי. (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים, צריבת מוסיקה ומסמכים). האם מישהו יכול לפרט את אופן ההתקנה מההתחלה? בעבר עשיתי פורמט למחשב הישן שיש לי כרגע, וההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל אף פעם לא ניסיתי על מחשב חדש. תודה רבה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.